Nova

Optužnica protiv Aleksića na ispravci zbog forme

Nova pre 6 sati
Viši sud u Beogradu vratio je prošle sedmice Višem javnom tužilaštvu optužnicu protiv vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića (68) na ispravku, pošto je ispitivao formalnu ispravnost optužnice, odnosno da li je propisno sastavljena. Naredbu… »

Zvezda dobija fudbalsku akademiju u Maleziji

Nova pre 9 sati
Crvena zvezda sklopila je predugovor sa malezijskim diplomatom Muhamadom Amin Dalekom za franšizu akademije u toj zemlji. Kako se navodi na sajtu crveno-belih, on je potpisao predugovor sa predsednikom kluba Svetozarom Mijailovićem. „Pokušavam da… »

Poslednji ispraćaj Feđe Stojanovića

Nova pre 11 sati
Komemoracija povodom smrti Feđe Stojanovića biće održana u Ateljeu 212 u subotu 8. maja u podne. saopšteno je danas iz tog pozorišta. Kremacija je istog dana na Novom groblju u Beogradu u 14 časova. Poznati glumac Feđa Stojanović preminuo je… »

„Obistinile se reči Simonovića da neću biti tužilac“

Nova pre 15 sati
Tužilac Predrag Milovanović, koji je sklonjen sa slučaja paljenja kuće novinara Milana Jovanovića, izjavio je da je "teško uveriti javnost da je takva odluka doneta isključivo u interesu javnotužilačke organizacije", napominjući da je imao… »

Optužbe iz Niša: Fudbalski moćnici žele da izbace Radnički

Nova pre 7 sati
Fudbalski klub Radnički ocenio je da je namera "pojedinih fudbalskih moćnika" da niški klub izbace iz lige, optužio je sudije i delegate da rade na štetu ekipe. Radnički je u sredu odigrao nerešeno 0:0 protiv Vojvodine, u 35. kolu Super lige Srbije… »

U sudaru povređena ekipa Hitne pomoći

Nova pre 12 sati
U sudaru automobila marke "pasat" i vozila Hitne pomoći, u Ulici Bahtijara Vagabzade u beogradskoj opštini Voždovac, povređene su tri osobe. Prema prvim informacijama, vozač automobila pravio je navodno polukružno skretanje, kada je došlo do… »

„Murinjo je najgori od najgorih, on igra anti-fudbal“

Nova pre 11 sati
Žoze Murinjo je nedugo nakon otkaza u Totenhemu preuzeo Romu, a to se nikako nije dopalo legendarnom fudbaleru i treneru Paolu di Kaniju. Portugalski trener je već radio u Italiji kada je sa Interom osvojio tripletu 2010. godine, ali Di Kanio smatra da… »

Ruski MIG-31 presreo američki avion iznad Čukotskog mora

Nova pre 13 sati
Ruski lovac MiG-31 presreo je američki izviđački avion RC-135 iznad Čukotskog mora, na ruskom Dalekom istoku, kako bi ga sprečio da naruši granicu Ruske Federacije, saopšteno je iz ruskog Nacionalnog kontrolnog centra za odbranu. Kako je navedeno… »

Bolsonaro: Virus napravljen da bi se vodio biološki rat

Nova pre 14 sati
Brazilski pedsednik Žair Bolsonaro izjavio je da je novi korona virus možda napravljen u laboratoriji kako bi se vodio "biološki rat". On je objaasnio da je to novi virus i da „niko ne zna da li je nastao u laboratoriji ili zato što je neki čovek… »

„Slučaj Cvijan je najveća bizarnost Vučićeve vladavine“

Nova pre 15 sati
Advokat Ivan Ninić izjavio je da smo "postali društvo bez mrve empatije, anestezirani i to u našem najbližem okruženju", napominjući da je "slučaj Cvijan paradigma našeg sistema". „Naučeni smo i prisiljeni da verujemo zvaničnim verzijama… »

Nova, najnovije vesti »