RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Kongres koji odlučuje budućnost Kine

RTV pre 11 sati
RTV: Kongres koji odlučuje budućnost Kine
PEKING - Danas u Pekingu počinje 19. Nacionalni kongres Komunističke partije Kine, najvažniji ovogodišnji politički događaj u toj zemlji,od koga se očekuje da da smernice za dalji razvoj i napredak Kine. Za Kongres, za mnoge odlučujući za budućnost Kine, vlada i veliko interesovanje u... »

Vučić:Cilj nekih ambasada da rasture Srpsku listu i smanje uticaj Srbije

RTV pre 11 minuta
RTV: Vučić:Cilj nekih ambasada da rasture Srpsku listu i smanje uticaj Srbije
VLASOTINCE - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da pojedine zapadne ambasade vrše veliki pritisak i uticaj sa ciljem da "rasture" Srpsku listu, smanje njen uticaj u Prištini i uticaj Srbije na Kosovu i Metohiji. Vučić je rekao da se ne radi o "razdoru" među Srbima na... »

Novine u zakonu o saobraćaju - blaže kazne za manje prekršaje

RTV pre 59 minuta
RTV: Novine u zakonu o saobraćaju - blaže kazne za manje prekršaje
BEOGRAD - Blaže kazne za manje prekršaje, produženo važenje probne vozačke dozvole, povišena granica dozvoljenog nivoa alkohola u krvi samo, su neke od izmena Zakona o saobraćaju koji će se sutra naći u skupštini Srbije, piše današnji Blic. Kazne za manje prekršaje su skoro... »

Direktna Banka kupuje Pireus banku

RTV pre 6 sati
RTV: Direktna Banka kupuje Pireus banku
KRAGUJEVAC - Direktna banka AD Kragujevac saopštila je da je zaključila ugovor o kupovini Pireus banke AD Beograd. Očekuje se da će Pireus banka postati deo Direktne banke do kraja prvog kvartala 2018. godine, po pribavljanju svih neophodnih saglasnosti nadležnih organa, navodi se u saopštenju... »

Vučić i Skot razgovarali o KiM, investicijama

RTV pre 3 sata
RTV: Vučić i Skot razgovarali o KiM, investicijama
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksanda Vučić i ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot naglasili su danas potrebu nastavka dijaloga Beograda i Prištine, kao i implementacije prethodno dogovorenih sporazuma, uključujući sporazum o pravosuđu i sporazum o stvaranju Zajednice srpskih opština.... »

Epidemija malih boginja na Kosmetu, nadzor pojačan

RTV pre 4 sata
RTV: Epidemija malih boginja na Kosmetu, nadzor pojačan
BEOGRAD - U Prištini je oko 100 ljudi zaraženo virusom malih boginja, a morbile su do sada odnele i jedan dečji život. Male boginje su se pojavile i u srpskim enklavama na Kosovu, a Zavod za javno zdravlje Kosovka Mitrovica prijavio je Institutu Batutu četvoro obolelih, dok je osam osoba bilo u... »

Parlament Srpske usvojio Rezoluciju o vojnoj neutralnosti

RTV pre 5 sati
RTV: Parlament Srpske usvojio Rezoluciju o vojnoj neutralnosti
BANJALUKA - Parlament Republike Srpske usvojio je noćas Rezoluciju o zaštiti ustavnog poretka i proglašenju vojne neutralnosti. Glasovima 44 poslanika, koji su ponovo sednicu održali u maloj sali skupštinskog zdanja zbog toga što je opozicija blokirala veliku, usvojena je Rezolucija o zaštiti... »

Peticija za uvođenje doživotne robije

RTV pre 3 sata
RTV: Peticija za uvođenje doživotne robije
BEOGRAD - Predstavnik Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić izjavio je danas da je za izmenu Krivičnog zakona i uvođenje doživotne robije za ubice dece potrebno 30.000 potpisa, ali da očekuje da će biti prikupljeno više od pola miliona potpisa. Fondacija od 23. do 29. oktobra u više od 40... »

Komandanti iz ratova predavači na Vojnoj akademiji

RTV pre 5 sati
RTV: Komandanti iz ratova predavači na Vojnoj akademiji
BEOGRAD - Istaknuti generali i visoki oficiri nekadašnje Vojske Jugoslavije, koji su komandovali u građanskom ratu i tokom sukoba na KiM 1998. i 1999, biće predavači na Vojnoj akademiji, pišu danas "Novosti". Među prvima koji će stati pred kadete Vojne akademije trebalo bi da bude nekadašnji... »

Zubin Potok: Albanac u pritvoru, seksualno napao Srpkinju

RTV pre 1 sat
RTV: Zubin Potok: Albanac u pritvoru, seksualno napao Srpkinju
PRIŠTINA - Kosovska policija saopštila je da je Albanac priveden pod sumnjom da je seksualno napao Srpkinju u Zubinom Potoku. Portal "Kos sev" prenosi da je juče u policijskoj stanici u Zubinom Potoku "žrtva, kosovska Srpkinja prijavila da ju je seksualno napao osumnjičeni kosovski Albanac" .... »

Direktna banka kupila Pireus banku

Kamatica  pre 4 sata  još 12 povezanih

Usporen saobraćaj na auto-putu kod Bubanj potoka

B92  pre 1 sat  još 10 povezanih

Epidemija malih boginja na Kosovu, jedno dete umrlo

B92  pre 6 sati  još 13 povezanih

Španske vlasti najavile ukidanje autonomije Katalonije

Nova ekonomija  pre 3 sata  još 9 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.