RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Mihajlović: Važno intenzivirati dijalog između Beograda i Prištine

RTV pre 3 sata
RTV: Mihajlović: Važno intenzivirati dijalog između Beograda i Prištine
BEOGRAD - Važno je da se razgovori između Beograda i Prištine nastavljaju, ali i intenziviraju, izjavila je danas potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i dodala da je još važniji dogovor dve strane da će se svaki problem rešavati... »

Prosečna aprilska neto plata 49.117 dinara

RTV pre 3 sata
RTV: Prosečna aprilska neto plata 49.117 dinara
BEOGRAD - Prosečna neto plata isplaćen a u Srbiji u aprilu 2018. godine iznosila je 49.117 dinara, što je ekvivalentno iznosu od 416 evra, i nominalno je bila veća 6,7 odsto, a realno za 5,5 procenata u odnosu april prošle godine. Kako je objavio Republički zavod za statistiku, prosečna... »

Srbija otvara dva nova poglavlja u pregovorima sa EU

RTV pre 12 sati
RTV: Srbija otvara dva nova poglavlja u pregovorima sa EU
BRISEL - U Luksemburgu se danas održava Međuvladina konferencija na kojoj će Srbija otvoriti još dva poglavlja u pregovorima sa EU - poglavlje 33 finansijske i budžetske odredbe i poglavlje 13 koje se tiče ribarstva, a delegaciju naše zemlje predvodiće ministarka za evropske integracije... »

CG: Pukovnik Husović uhapšen nakon pucnjave u Ministarstvu odbrane

RTV pre 25 minuta
RTV: CG: Pukovnik Husović uhapšen nakon pucnjave u Ministarstvu odbrane
PODGORICA - Potpukovnik Vojske Crne Gore, Emin Husović, koji je pucao danas u prostorijama Ministarstva odbrane, uhapšen je, prenela je RTCG. "Sve okolnosti ovoga događaja utvrdiće nadležni državni organi", saopšteno je ranije danas iz Ministarstva odbrane. Prema nezvaničnom saznanju portala... »

Dva zemljotresa u Grčkoj

RTV pre 3 sata
RTV: Dva zemljotresa u Grčkoj
ATINA - Dva zemljotresa pogodila su danas Grčku - jedan na jugu, kod Peloponeza, drugi na severu, nedaleko od Soluna, preneli su grčki mediji. Nema izveštaja o šteti, niti o povređenima. Najpre je zemljotres jačine 5,5 stepeni Rihterove skale pogodio rano jutros zapadni deo Peloponeza. Njegov... »

Meksiko: Pritvoreni svi policajci u gradu

RTV pre 6 sati
RTV: Meksiko: Pritvoreni svi policajci u gradu
OKAMPO - Svih 27 pripadnika policijske stanice u meksičkom gradu Okampu pritvoreno je pod optužbom da su umešani u ubistvo kandidata za gradonačelnika Fernanda Angelesa Huaresa (64). Huaresa su vatrenim oružjem ubili nepoznati napadači u četvrtak nedaleko od njegovog poseda, preneo je BBC.... »

Vučić i Žorž Vea o KiM

RTV pre 4 sata
RTV: Vučić i Žorž Vea o KiM
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsednikom Republike Liberije Žoržom Veom, kome je zahvalio na njihovim stavovima po pitanju Kosova i Metohije, kao i na balansiranom pristupu rešavanju problema u regionu Zapadnog Balkana. Dvojica sagovornika su razgovarali... »

Pais: Havijeru Solani zabranjen ulazak u SAD

RTV pre 4 sata
RTV: Pais: Havijeru Solani zabranjen ulazak u SAD
MADRID/VAŠINGTON - Sjedinjene Američke Države zabranile su ulazak u zemlju Havijeru Solani, bivšem generalnom sekretaru NATO-a i nekadašnjem španskom ministru spoljnih poslova, nakon što je putovao u Iran, jednu od zemalja koju je predsednik SAD Donald Tramp stavio na svoju "crnu listu".... »

Ukinuto rešenje o produženju, Marjanović ostaje u pritvoru

RTV pre 2 sata
RTV: Ukinuto rešenje o produženju, Marjanović ostaje u pritvoru
BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepeno rešenje kojim je produžen pritvor Zoranu Marjanoviću osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, ali mu nije ukinuo pritvor. Tom odlukom Apelacioni sud je naložio Višem sudu u Beogradu da ponovo... »

Zapaljena unutrašnjost pravoslavne crkve u Visokom

RTV pre 2 sata
RTV: Zapaljena unutrašnjost pravoslavne crkve u Visokom
VISOKO - Nepoznate osobe zapalile su, u noći između subote na nedelju, unutrašnji deo pravoslavne crkve Rođenja Presvete Bogorodice u Visokom, preneo je sarajevski portal Klix.ba. Crkva se nalazi u visočkom naselju Čekrčići. U požaru je uništen i izgoreo veći deo predmeta, kao što su... »

Erdogan preuzima šira ovlašćenja

EurActiv  pre 1 sat  još 26 povezanih

Prosečna aprilska neto plata 49.117 dinara

Politika  pre 3 sata  još 17 povezanih

Joksimović: Srbija otvara dva nova poglavlja

Danas  pre 6 sati  još 16 povezanih

PUCNJAVA u Ministarstvu odbrane Crne Gore

IndeksOnline  pre 2 sata  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.