RTV

Uhapšen zbog pretnji Juriću preko "Fejsbuka"

RTV pre 13 sati
BEOGRAD - Pripadnici Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, uhapsili su M.M. (1988) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On je osumnjičen da je putem društvene mreže "Fejsbuk"… »

Velika Britanija: U kamionu pristiglom iz Bugarske pronađena tela 39 muškaraca

RTV pre 10 sati
LONDON - Britanska policija je saopštila da je danas pronađen kamion sa kontejnerom u kojem se nalazilo 39 leševa. Pretpostavlja se da je kontejner stigao iz Bugarske, javlja AP. Kamion je u Veliku Britaniju ušao u subotu, preko velške luke Holihed… »

Porodice kosmetskih žrtava traže rezoluciju o zločinima OVK

RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Povodom usvajanja Rezolucije u američkom Kongresu kojom se od Srbije zahteva rešenje ubistava američkih državljana albanskog porekla, braće Bitići, porodice srpskih i kosmetskih žrtava zatražile su danas od Srbije da donese Rezoluciju o… »

Ako se Kurdi ne povuku sa sirijsko-turske granice sledi odmazda Turske

RTV pre 4 sata
ISTANBUL, MOSKVA - Rusija je danas upozorila kurdske borce da će se ponovo suočiti sa turskim napadom ako ne povuku svoje snage u skladu sa sporazumom Turske i Rusije. Upozorenje Kremlja sledi dan pošto su predsednici Vladimir Putin i Redžep Tajip… »

Tusk: Preporučiću EU da odobri produženje Bregzita

RTV pre 14 sati
BRISEL - Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk najavo je da će preporučiti da Evropska unija odobri zahtev Velike Britanije za produženje roka za Bregzit, koji je trenutno zakazan za 31. oktobar. Tusk je na Tviteru naveo da će pozvati preostalih 27… »

Priština nastavlja izbornu farsu: U "skafanderima" broje glasove iz centralne Srbije

RTV pre 3 sata
PRIŠTINA - Prvi put nakon duže od nedelju dana u CIK je danas prvi put otvorena prostorija u kojoj se nalaze glasački listići iz centralne Srbije, a zbog straha da bi mogli biti otrovani članovi te komisije i forenzički stručnjaci morali su da… »

Svečanost povodom Dana BIA; Vučić: Očuvanje mira i slobode najvažniji cilj

RTV pre 8 sati
BEOGRAD - Pred Srbijom je izuzetno teško vreme, a naš najvažniji cilj je da očuvamo mir, slobodu i nezavisnost u donošenju odluka o našoj sudbini, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je, na svečanosti povodom… »

Odlična saradnja Srbije sa Azerbejdžanom

RTV pre 8 sati
BAKU - Prvi potprеdsеdnik Vladе i ministar spoljnih poslova Rеpublikе Srbijе Ivica Dačić, na marginama Ministarskog sastanka Pokrеta nеsvrstanih zеmalja koji sе održava u Bakuu, imao jе bilatеralni sastanak sa domaćinom skupa – ministrom… »

Odluka EU opravdala politiku učvršćivanja veza Srbije sa Kinom i Rusijom

RTV pre 14 sati
LONDON - Odluka EU da ne otvori vrata Severnoj Makedoniji i Albaniji navela je region da shvati da ne može da se osloni samo na svoje zapadne susede, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i poručio da je jedini odgovoran pristup da brinemo… »

Dedinje: Sin zakopao umrlu majku u garaži zbog penzije?

RTV pre 11 sati
BEOGRAD - Telo ženske osobe (1935) pronađeno je jutros u Domentijanovoj ulici u beogradskom naselju Dedinje. Telo je bilo zakopano u garaži. Prema nezvaničnim informacijama RTS-a, žena je umrla prirodnom smrću a sin (1966) ju je zakopao, navodno… »

RTV, najnovije vesti »