RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Uhapšene dve osobe zbog narkotika

RTV pre 3 sata
RTV: Uhapšene dve osobe zbog narkotika
KRALJEVO - Nastavljajući aktivnosti na suzbijanju trgovine narkoticima, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrnjačkoj Banji i Raški, u dve odvojene akcije, uhapsili su i po nalogu zamenika Višeg javnog tužioca u Kraljevu, zadržali do 48 sati M.J. (1997) iz Vrnjačke Banje i... »

Dačić: Ne odustajemo od dijaloga u traženju rešenja

RTV pre 6 sati
RTV: Dačić: Ne odustajemo od dijaloga u traženju rešenja
BEOGRAD - Beograd neće odustati od daljih napora da dijalogom dođe do rešenja sa Prištinom, jer se zalaže za kompromise, ali ne i za one koji bi značili poništavanje našeg nacionalnog i državnog bića i suštine, poručio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić na... »

Beograd: Uhapšene tri osobe zbog ucene

RTV pre 7 sati
RTV: Beograd: Uhapšene tri osobe zbog ucene
BEOGRAD - Tri osobe su uhapšene u Beogradu zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo ucene. R.L. (31) se sumnjiči da je od jednog tridesetčetvorogodišnjeg Beograđanina tražio 20.000 evra, kako T.Š. (23) i A.Š. (29) ne bi objavili kompromitujuće snimke koje poseduju,... »

Novi ambasadori u Španiji, Turskoj, opoziv iz BiH, Austrije

RTV pre 4 sata
RTV: Novi ambasadori u Španiji, Turskoj, opoziv iz BiH, Austrije
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukazom je postavio na dužnost nove srpske ambasadore u Španiji, Turskoj, Slovačkoj i pri Ujedinjenim nacijama i drugim međunarodnim organizacijama u Ženevi, kao i na nerezindencijalnoj osnovi u nekoliko zemalja. Opozvani su ambasadori Srbije iz... »

Ambasada Rusije: Obeležen Dan branilaca otadžbine

RTV pre 9 sati
RTV: Ambasada Rusije: Obeležen Dan branilaca otadžbine
BEOGRAD - Svečanom proslavom u ruskoj ambasadi u Beogradu u petak je obeležen Dan branilaca otadžbine, a ambasador Aleksandar Čepurin rekao je da ima dva povoda za slavlje, proslavu Dana branilaca i obeležavanje 180 godina diplomatskih odnosa Rusije i Srbije. "Prijateljstvo Srbije i Rusije... »

Napadnut student u Kosovskoj Mitrovici

RTV pre 3 sata
RTV: Napadnut student u Kosovskoj Mitrovici
KOSOVSKA MITROVICA - Student Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici srpske nacionalnosti napadnut je u petak uveče u južnom delu Kosovske Mitrovice i tom prilikom su mu nanete povrede glave, javlja radio "Kontakt plus". Incident se, kako se navodi, dogodio nešto pre 18 sati, kada su na... »

Selaković: Srpski narod onoliko jak koliko je snažna Srbija

RTV pre 6 sati
RTV: Selaković: Srpski narod onoliko jak koliko je snažna Srbija
BANJA LUKA - Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković istakao je danas u Banjaluci da će Srbi, ma gde živeli, biti onoliko jaki koliko je uvažena, poštovana i cenjena Srbija, kao njihova matična država. On je, na otvaranju Prvog foruma dijaspore, koji je organizovan na... »

Šešelj: Pobeda u Hagu velika satisfakcija

RTV pre 7 sati
RTV: Šešelj: Pobeda u Hagu velika satisfakcija
BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, koji se pre tačno 15 godina predao Haškom tribunalu, izjavio je danas da je "jedva čekao da tamo ode" i da bi bio nesrećan da ga nisu optužili, istakavši da svoju pobedu u tom sudu doživljava kao veliku satisfakciju. "Prošlo je 15... »

Dodik: Deklaracija kvalitetan odnos prema Srbima u rasejanju

RTV pre 4 sata
RTV: Dodik: Deklaracija kvalitetan odnos prema Srbima u rasejanju
BANJA LUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, istakao je danas, na Prvom forumu dijaspore u Banjaluci, da je planirana Deklaracija o očuvanju srpskog identiteta prvi kvalitetan način institucionalnog odnosa prema Srbima u rasejanju. Dodik je rekao i da taj dokument predviđa formiranje... »

AP: EU i Rusija u trci za uticaj na Balkanu

RTV pre 3 sata
RTV: AP: EU i Rusija u trci za uticaj na Balkanu
BEOGRAD - Rusija godinama radi na ostvarivanju uticaja u jugoistočnoj Evropi, koristeći Srbiju kao uporište za uspostavljanje "prijateljskog džepa na neprijateljskom kontinentu", a Evropska unija - napokon, mada "okasnelo" uzvraća, ocenjuje u današnjoj analizi agencija Asošiejted pres.... »

Jokićeva statistika koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Sportske.net  pre 2 sata  još 28 povezanih

Bundes: Bajern nerešeno, poraz Gaćinovića i Jovića

Dnevnik  pre 29 minuta  još 19 povezanih

FOTO: Pokušao da prošvercuje 32 kilograma marihuane na Gostunu

Radio 021  pre 8 sati  još 15 povezanih

Salah preskočio legendu Liverpula, a tek je februar!

Sportske.net  pre 1 sat  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.