RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Pokrenuta istraga o hapšenju Marka Đurića

RTV pre 24 sata
RTV: Pokrenuta istraga o hapšenju Marka Đurića
PRIŠTINA - Kosovska policija je pokrenula istragu protiv svih pripadnika koji su učestvovali u hapšenju zvaničnika Vlade Srbije Marka Đurića, u Kosovskoj Mitrovici, 25. marta, piše prištinski Zeri. Istraga je, kako se navodi, otvorena na zahtev zamenika ministra unutrašnjih poslova Milana... »

Kina: U podmetnutom požaru u karaoke baru 18 mrtvih

RTV pre 1 dan
RTV: Kina: U podmetnutom požaru u karaoke baru 18 mrtvih
PEKING - Najmanje 18 osoba je danas poginulo, a pet osoba povređeno u podmetnutom požaru u karaoke baru na jugu Kine, a policija je uhapsila osumnjičenog. Liu Čunlu (32), osumnjičen za podmetanje požara, uhapšen je ubrzo nakon što su vlasti ponudile nagradu od 32.000 dolara za informaciju... »

Nataša Bekvalac iskaz davala više od tri sata

RTV pre 18 sati
RTV: Nataša Bekvalac iskaz davala više od tri sata
BEOGRAD - Pevačica Nataša Bekvalac danas je dala iskaz u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu povodom nasilja koje je, prema navodima iz krivične prijave, pretrpela od supruga Luke Lazukića, koji je saslušan pre nje. Bekvalac je ispitana u svojstvu oštećene, a u tužilaštvo je došlo u... »

Banjaluka: Sin poginuo posle pada sa zgrade, majka se ubila

RTV pre 1 dan
RTV: Banjaluka: Sin poginuo posle pada sa zgrade, majka se ubila
BANJALUKA - Porodična tragedija dogodila se u ponedeljak uveče kada je sa balkona zgrade u Banjaluci, pao desetgodišnji dečak i u bolnici podlegao zadobijem povredama, a potom je majka dečaka tokom noći izvršila samoubistvo. Nesreća se desila nešto pre 20.00 sati kada je 10-godišnji dečak... »

Prištinska platforma čini dijalog besmislenim?

RTV pre 1 dan
RTV: Prištinska platforma čini dijalog besmislenim?
BEOGRAD - Briselski dijalog postao bi besmislen ukoliko prištinski parlament, na predlog kosovske vlade, usvoji platformu o dijalogu sa Beogradom, ali to ne mora da znaci napuštanje razgovora sa srpske strane u centrali EU, nezvanično saznaje "Politika" u Predsedništvu Srbije. List navodi da je... »

NBS kupila 20 miliona evra, kurs 118,19

RTV pre 24 sata
RTV: NBS kupila 20 miliona evra, kurs 118,19
BEOGRAD - Narodna banka Srbije je kupila na međubankarskom deviznom tržištu 20 miliona evra, pa će dinar danas prema evru biti na približno istom nivou kao juče i zvanični srednji kurs će iznositi 118,1870 dinara za evro, objavila je NBS. Dinar će biti jači prema evru za 0,2 odsto nego pre... »

Hag: Tužilaštvo traži doživotni zatvor za Karadžića

RTV pre 20 sati
RTV: Hag: Tužilaštvo traži doživotni zatvor za Karadžića
HAG - Haško tužilaštvo zatražilo danas je, u nastavku rasprave o žalbi na presudu Radovanu Karadžiću, da Međunarodni rezidualni mehanizam za krivične sudove u potpunosti odbaci Karadžićevu žžalbu i zatražilo pooštrovanje kazne na doživotni zatvor. Tužilaštvo smatra da su u... »

U Vladi Srbije nije bilo masovnog obolevanja od boginja

RTV pre 21 sat
RTV: U Vladi Srbije nije bilo masovnog obolevanja od boginja
BEOGRAD - Prema podacima kojima raspolaže Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", u Vladi Srbije nije bilo masovnog obolevanja od morbila, saopšteno je danas iz tog instituta. Navodi se da se epidemiološka situacija malih boginja u Srbiji kontinuirano prati i procenjuje, a... »

Joksimović:Srbija otvorena za nastavak saradnje u regionu

RTV pre 19 sati
RTV: Joksimović:Srbija otvorena za nastavak saradnje u regionu
KRANJ - Ministar evropskih integracija Jadranka Joksimović izjavila da je danas da je Srbija otvorena za nastavak dobre, konstruktivne saradnje u regionu, ali i dodala da to ne zavisi samo od nas. "To, naravno, ne zavisi samo od nas. U tom smislu smo pozvali sve da pokažu veću odgovornost u... »

Nastavlja se suđenje za ubistvo Ćuruvije

RTV pre 20 sati
RTV: Nastavlja se suđenje za ubistvo Ćuruvije
BEOGRAD - Sudsko veće Specijalnog suda koje vodi postupak protiv optuženih za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije 11. aprila 1999, danas je na predlog odbrane iz spisa predmeta izdvojilo izveštaj o veštačenju baznih stanica, odnosno telekomunikaciji, za koju tužilaštvo tvrdi da je vođena... »

©2018 Netmark d.o.o.