RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Filmu "Devojka" Zlatni toranj festivala Palić

RTV pre 3 sata
RTV: Filmu "Devojka" Zlatni toranj festivala Palić
PALIĆ - "Zlatni toranj" 25. Festivala evropskog filma Palić za najbolji filma, dodeljen je, odlukom međunarodnog žirija, belgijsko-holandskom filmu "Devojka" u režiji Lukasa Donta, saopšteno je danas na konferenciji za novinare. "Ovaj film je najcelovitije i najmoćnije delo u Glavnom... »

Mondolini: Drago mi je da možemo da podržimo Petnicu

RTV pre 2 sata
RTV: Mondolini: Drago mi je da možemo da podržimo Petnicu
PETNICA - Ambasador Francuske u Srbiji Frederik Mondoloni posetio je danas Istraživačku stanicu Petnica, gde je održao predavanje o klimatskim promenama i poručio da je vrlo važno raditi sa mladima na razumevanju klimatskih promena, ekologije i nauke uopšte. Mondolini, koji je otvorio i... »

Vučić: Bićemo zemlja mislećih ljudi

RTV pre 7 sati
RTV: Vučić: Bićemo zemlja mislećih ljudi
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je u Srbiji potrebno više viteštva nego ikada ranije, više šahista koji planiraju, predviđaju, anticipiraju, jer šah uči brže nego bilo koja druga igra o životu, a ako se dobro igra šah lakše se pobeđuje i prevazilaze... »

DSS: Priznavanje nezavisnosti Kosova uslov za evrointegracije

RTV pre 9 sati
RTV: DSS: Priznavanje nezavisnosti Kosova uslov za evrointegracije
BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović ocenio je da je, pokušavajući da uveri građane da je zamrznuti konflikt na Kosovu i Metohiji suprotan interesima Srbije, predsednik Republike Aleksandar Vučić „ponovio istinu koju je dugo godina krio i izgovorio jednu veliku... »

Novi Sad: Stižu registarske tablice

RTV pre 2 sata
RTV: Novi Sad: Stižu registarske tablice
NOVI SAD - Kako Radio-televizija Vojvodinе nezvanično saznaje, tokom popodneva u policijsku upravu "Novi Sad" stigao je određen broj registarskih tablica za vozila, kao što je juče najavljeno u MUP-u. Time bi trebalo da bude rešen problem nestašice registarskih oznaka, koji je pogodio... »

Produžen rok za prijavljivanje za specijalističke IT obuke

RTV pre 2 sata
RTV: Produžen rok za prijavljivanje za specijalističke IT obuke
BEOGRAD - Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je da je rok za prijavljivanje za besplatne specijalističke informatičke obuke produžen do 25. jula. NSZ navodi u saopštenju da organizuje atraktivne obuke za rad u IT sektoru: Java programiranje, izrada veb-aplikacija, PHP i Net... »

Azijske voćne mušice u Srbiji, moguće ogromne štete

RTV pre 4 sata
RTV: Azijske voćne mušice u Srbiji, moguće ogromne štete
RUMA - Tokom prethodnih nekoliko godina, na našem području je utvrđeno prisustvo tzv. "Azijske voćne mušice", protiv koje za sada nema leka, a može da pričini ogromne štete. Naši poljoprivrednici teško da mogu da razlikuju ovu vrstu od ostalih voćnih mušica koje su odomaćene na našim... »

Mirović i Skat obišli učesnike regionalnog košarkaškog kampa "I came to play"

RTV pre 4 sata
RTV: Mirović i Skat obišli učesnike regionalnog košarkaškog kampa "I came to play"
NOVI SAD - Regionalni 11. košarkaški kamp "I came to play", koji je na izletištu Letenka na Fruškoj gori okupio učesnike iz Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije, danas su posetili predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i ambasador SAD Kajl Skat i tom prilikom... »

Barberi spaljuje odeću, štite brend od "pogrešnih ljudi"

RTV pre 6 sati
RTV: Barberi spaljuje odeću, štite brend od "pogrešnih ljudi"
LONDON - Britanska modna kuća Barberi spalila je odeću i modne dodatke u novčanoj vrednosti od 28 miliona funti (31.434.361 evra), što je ekvivalent njihovih 20 hiljada prepoznatljivih kaputa. Kako piše britanski Tajms, ova luksuzna modna kuća to je učinila prošle godine, a količina... »

Akcija naplate plastičnih kesa (AUDIO)

RTV pre 7 sati
RTV: Akcija naplate plastičnih kesa (AUDIO)
BEOGRAD - Akciji naplate plastičnih kesa od ponedeljka priključila su se još dva trgovinska lanca. Kese koštaju dva dinara, a iz Ministarstva zaštite životne sredine navode da je dosadašnja akcija dala efekat jer je korišćenje kesa prepolovljeno. Plastične kese su neprijatelj čovekove... »

Vaterpolisti Srbije u četvrtfinalu EP

Politika  pre 7 sati  još 19 povezanih

Stefanović: Čini mi se da neće doći do posete Pacolija

RTS  pre 6 sati  još 18 povezanih

Vučić: Zahvalnost Surinamu zbog KiM, poziv predsedniku

Politika  pre 9 sati  još 16 povezanih

Haradinaj: Podela za mene znači rat

Danas  pre 11 sati  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.