RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Zemljotres pogodio Tursku, 39 osoba povređeno

RTV pre 24 sata
RTV: Zemljotres pogodio Tursku, 39 osoba povređeno
ISTANBUL - Najmanje 39 osoba je danas povređeno u zemljotresu jačine 5,2 stepena Rihterove skale koji je pogodio tursku jugoistočnu provinciji Adijaman. Agencija Anadolija je javila da su u zemljotresu oštećene pojedine zgrade. Osnovne i srednje škole danas neće raditi, navode lokalni mediji.... »

Brnabić: Nema pomaka u istrazi ubistva Olivera Ivanovića

RTV pre 18 sati
RTV: Brnabić: Nema pomaka u istrazi ubistva Olivera Ivanovića
BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić je izjavila danas da, nažalost, nema pomaka u istrazi ubistva Olivera Ivanovića. Na pitanje novina šta ona kao premijer zna danas i šta bi mogla javnosti da kaže u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, Brnabić je rekla da ne bi danas razgovala o tome zato što... »

"Radnici NIS-a u Pančevu nisu otrovani, mučnina zbog mirisa"

RTV pre 24 sata
RTV: "Radnici NIS-a u Pančevu nisu otrovani, mučnina zbog mirisa"
BEOGRAD - Mediji su prethodnih dana prenosili da su zbog kvara na jednom od postrojenja NIS-a u Rafineriji nafte u Pančevu radnici zatražili pomoć zbog trovanja, a ministar energetike Aleksandar Antić kaže da je medicinskim pregledima utvrđeno da nije došlo do trovanja, ali i da državni... »

Preduzeća u Srbiji ostvarila profit od 437,2 milijarde

RTV pre 18 sati
RTV: Preduzeća u Srbiji ostvarila profit od 437,2 milijarde
BEOGRAD - Preduzeća u Srbiji već treću godinu zaredom ostvaruju profit koji je za 2017. iznosio 437,2 milijardi dinara i koji je više nego dupliran u odnosu na godinu ranije, kada je bio 187,4 milijardi dinara. Povoljni uslovi poslovanja doprineli su i povećanju broja zaposlenih u gotovo svim... »

Novi Pazar: Nađeno beživotno telo devojke

RTV pre 13 sati
RTV: Novi Pazar: Nađeno beživotno telo devojke
NOVI PAZAR - Beživotno telo devojke iz Novog Pazara (33) pronađeno je večeras u novopazarskom naselju Hadžet. Kako saznaje Tanjug, devojka, čiji su inicijali D. Đ., pronađena u dnevnom boravku jedne od kuća u tom naselju. Policija je stigla na lice mesta i vrši se uviđaj.... »

Iran se pridružio zoni slobodne trgovine EEU

RTV pre 17 sati
RTV: Iran se pridružio zoni slobodne trgovine EEU
MOSKVA - Ruski premijer Dmitrij Medvedev odobrio je danas nacrt privremenog sporazuma o kreiranju zone slobodne trgovine između Evroazijske ekonomske unije (EEU), koju prevodi Rusija, i Irana. Sporazumom, koji bi trebalo da bude na snazi četiri godine, predviđa se formiranje zone slobodne... »

Ništa zvanično o tome da Hrvatska neće priznavati diplome iz Srbije

RTV pre 18 sati
RTV: Ništa zvanično o tome da Hrvatska neće priznavati diplome iz Srbije
ZAGREB, BEOGRAD - Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja nije dobilo zvanično obaveštenje, a ni bilo kakav nagoveštaj od kolega iz Hrvatske da je moguće da se fakultetske diplome stečene u Srbiji ubuduće ne priznaju u Hrvatskoj. U ministarstvu za Tanjug kažu da takve informacije... »

Tusk: Samit u Sofiji reafirmisaće evropsku perspektivu Zapadnog Balkana

RTV pre 12 sati
RTV: Tusk: Samit u Sofiji reafirmisaće evropsku perspektivu Zapadnog Balkana
PODGORICA - Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk danas je, posetama Tirani i Podgorici, započeo višednevnu turneju po Zapadnom Balkanu, i poručio da će predstojeći samit u Sofiji reafirmisati "evropsku perspektivu" regiona. Osnovni cilj njegove turneje su priprema za samit EU-Zapadni Balkan,... »

Usvojen dnevni red, sutra nastavak sednice

RTV pre 15 sati
RTV: Usvojen dnevni red, sutra nastavak sednice
BEOGRAD - Poslanici Narodne skupštine, na sednici kojom je predsedavao potpredsednik parlamenta Veroljub Arsić, usvojili su danas dnevni red četvrte sednice Prvog redovnog zasedanja. Pored 13 tačaka dnevnog reda koje je predložila predsednica skupštine Maja Gojković, na dnevnom redu naći će... »

Vulin: Želimo dobre odnose sa Hrvatskom

RTV pre 24 sata
RTV: Vulin: Želimo dobre odnose sa Hrvatskom
BEOGRAD - Želimo dobre odnose sa Hrvatskom da bismo mogli da štitimo položaj srpske zajednice u toj zemlji, kaže ministar odbrane Aleksandar Vulin za koga je ranije iz Hrvatske stigla poruka da nije dobrodošao na komemoraciju u Jasenovcu. Upitan kako će Srbija reagovati na to što je on... »

©2018 Netmark d.o.o.