RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Hrvatska: Kamion srušio kuću kod Požege

RTV pre 10 sati
RTV: Hrvatska: Kamion srušio kuću kod Požege
POŽEGA - Nesvakidašnji saobraćajni incident dogodio se jutros oko 6.00 sati u Dervišagi nedaleko od Požege, kada je kamion s prikolicom sleteo s puta i udario u kuću, te je gotovo srušio. Do incidenta je došlo najverovatnije zbog neprilagođene brzine uslovima na putu, preneo je Jutanji... »

Sombor: Mozaik i amfiteatar Pedagoškog fakulteta propadaju

RTV pre 14 minuta
RTV: Sombor: Mozaik i amfiteatar Pedagoškog fakulteta propadaju
SOMBOR - Obrazovanje učitelja u Somboru na srpskom jeziku počelo je pre 240 godina. Uprkos toj jedinstvenoj godišnjici, mozaik sa slovima starog srpskog jezika i amfiteatar na otvorenom, ispred pedagoškog fakulteta, godinama propadaju. Generacije somborskih učenika u svojim foto albumima imaju... »

Mladi tamburaši u Deliblatskoj peščari

RTV pre 43 minuta
RTV: Mladi tamburaši u Deliblatskoj peščari
ČARDAK - Na izletištu Čardak u Deliblatskoj peščari boravi 30 mladih tamburaša. Mladi tamburaši pored domaćina Srbije, stigli su i iz Hrvatske, BIH, Crne Gore i Češke. Oni su učesnici druge internacionalne škole tambure. Ono što su naučili prethodnih sedam dana prikazaće publici na... »

"Spasi život znanjem"

RTV pre 2 sata
RTV: "Spasi život znanjem"
NOVI SAD - Besplatna obuka spasavanja na vodi i prve pomoći biće organizovana sutra, od 11 do 15 časova, u okviru projekta "Spasi život znanjem". Sportsko udruženje "Super aktivan" u saradnji sa "Udruženjem spasilaca na vodi Vojvodine" i veslačkim klubom "Danubius" već godinama organizuje... »

Obnova laboratorije na PMF-u

RTV pre 2 sata
RTV: Obnova laboratorije na PMF-u
NOVI SAD - Krajem juna, u laboratoriji Departmana za biologiju i ekologiju na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, dogodila se havarija, koja je otežala rad studentima i profesorima. Za hitnu sanaciju štete pokrajina je opredelila 450 hiljada dinara. Ovako izgleda laboratorija... »

Promocija monografije "Jeleni Dunavsko – Karpatskog basena"

RTV pre 2 sata
RTV: Promocija monografije "Jeleni Dunavsko – Karpatskog basena"
VRŠAC - U Gradskoj biblioteci u Vršcu održana je promocija monografije "Jeleni Dunavsko – Karpatskog basena" autora Jovana Bradvarovića. Ova publikacija nastala je kao plod dvadesetogodišnjeg rada u lovištima Južnog Banata, a nakon promocije posetioci su mogli da pogledaju i izložbu na ovu... »

Junajted Grupa finansira "Senke nad Balkanom"

RTV pre 2 sata
RTV: Junajted Grupa finansira "Senke nad Balkanom"
BEOGRAD - Junajted Grupa danas u saopštenju najavljuje investicije od 100 miliona evra u produkciju lokalnog sadržaja, kao podršku domaćim talentima i profesionalcima. U saopštenju se ističe da je 2017. godina bila prekretnica, sa produkcijom više od 30 odsto sadržaja koji se emituje na... »

Performans "Touch of Art" u Kikindi

RTV pre 4 sata
RTV: Performans "Touch of Art" u Kikindi
KIKINDA - Zahvaljujući autorskom projektu mlade umetnice Maje Nedeljkov, prostor kikindskog Muzeja Terra bio je nesvakidašnja scena muzičko-scensko-plesnog performansa "Touch of Art". Kikinđanka Maja Nedeljkov trenutno je studentkinja na master studijama Izložbenog dizajna u Austriji, tačnije... »

Lokalno nasleđe za aktivni turizam u Banatu promovisano i u Vršcu

RTV pre 5 sati
RTV: Lokalno nasleđe za aktivni turizam u Banatu promovisano i u Vršcu
VRŠAC - "Lokalno nasleđe za aktivni turizam u Banatu" promovisano i u Vršcu. Kulturni centar Vršac, uz podršku Generalnog konzulata Rumunije u Vršcu, organizovao je prezentaciju projekta prekogranične saradnje "Lokalno nasleđe za aktivni turizam u Banatu", čiji je cilj povezivanje svih... »

Finansiranje druge faze radova na izgradnji zgrade RTV

RTV pre 6 sati
RTV: Finansiranje druge faze radova na izgradnji zgrade RTV
NOVI SAD - Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine namenila je Radio-televiziji Vojvodine novac za finansiranje druge faze radova na izgradnji nove zgrade na Mišeluku. Ugovor o prenosu novca potpisali su direktor Uprave Nedeljko Kovačević i direktor RTV-a Miodrag Koprivica. Kovačević kaže da... »

'Delfinima' dovoljna prva deonica za overu četvrtfinala

B92  pre 6 sati  još 19 povezanih

Pacoli pozvan kao i Stjepan Mesić

Danas  pre 7 sati  još 18 povezanih

Haradinaj: Podela Kosova je za mene početak rata

SEEbiz  pre 8 sati  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.