RTV

NBA predsezona: Poraz Memfisa, Gudurić se ispromašivao (VIDEO)

RTV pre 19 sati
NJUJORK - Poslednjeg dana predsezonskih utakmica u NBA ligi, od srpskih igrača na parketu je bio Marko Gudurić. Košarkaš Memfis grizlisa na parketu je proveo 22 minuta, ali nije imao previše zapažen učinak. Grizliji su poraženi od San Antonio… »

Peti Festival "Glas anđela - Tijana Jurić" u Bajmoku

RTV pre 21 sat
BAJMOK - Peti festival "Glas anđela – Tijana Jurić" biće održan danas u Sportskoj Sali u Bajmoku, sa početkom u 19 časova. Ove godine centralni program Festivala će biti takmičenje dece do 16 godina u izvođenju tradicionalne muzike, u okviru… »

Izložba Igora Vasiljeva od 21. oktobra u KCNS

RTV pre 21 sat
NOVI SAD - Izložba skica, crteža i studija umetnika Igora Vasiljeva biće otvorena u ponedeljak, 21. oktobra u 19 časova, u Likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada i trajaće do 03. novembra. Autor postavke, istoričar umetnosti Biljana Jotić… »

Nikola Miljković vozi u Monci

RTV pre 21 sat
MONCA - Nikola Miljković (24), nekadašnji šampion evropskog brda, učestovaće ovog vikenda na poslednjoj trci u kupu TCR Italije. Iako je postojala velika želja za učešćem u poslednjoj trci u šampionatu TCR Evrope, Miljković nije mogao da… »

Uhapšena grupa koja je pljačkala fudbalere u Španiji

RTV pre 21 sat
MADRID - Četvorica članova organizovane grupe pljačkaša, koji su obijali kuće i uzimali vredne stvari poznatih fudbalera, uhapšena je u Španiji, prenose lokalni mediji. Kako navodi "El Diario", tri osobe su privedene u Madridu, a jedna u Toledu… »

Domu zdravlja u Senti više od 1.200 doza vakcine protiv gripa

RTV pre 24 sata
NOVI SAD - Prema podacima Instituta za javno zdravlje Srbije, svake godine u svetu od gripa oboli trideset odsto populacije, a gotovo pet miliona obolelih ima i komplikacije koje podrazumevaju obavezno bolničko lečenje. Najefikasniji način borbe protiv… »

Doživi sve boje jeseni na NS Marketu

RTV pre 1 dan
NOVI SAD - Deveti NS Market pod sloganom "Sve boje jeseni" biće održan danas od 11 do 19 časova, u prostoru Kulturne stanice "Eđšeg". Jesenje boje velika su inspiracija kreativcima. Kažu da nijedno drugo godišnje doba ne donosi tako raskošnu… »

Sportski dan na Detelinari osmi put

RTV pre 1 dan
NOVI SAD - Na Dečjem igralištu na Bulevaru Evrope na Detelinari (Veselina Masleše 58), u nedelju, 20. oktobra, od 16 sati sportska porodica „Sportisimo“ organizuje osmu sportsku manifestaciju Sportski dan na Detelinari na kojoj će učestvovati… »

Akademac: Empatija

RTV pre 1 dan
NOVI SAD - Emisija Akademac je na prvom programu RTV-a u nedelju 20.10.2019. od 13,30 sati. Zašto je empatija važna ? Zbog čega se kaže da je empatija temelj celovitosti ličnosti? Kakve je boje svet bez empatije? Kako studenti medicine vide svoje… »

U Briselu drama zbog Makedonije, ostavka Zaeva lebdi u vazduhu

RTV pre 1 dan
SKOPLJE, BRISEL - Lideri EU prekinuli su rano jutros razgovore bez sporazuma o tome da se pokrenu pregovori sa Albanijom i Severnom Makedonijom za članstvo u Uniji, a dogovoreno je da se odluka o tome donese do kraja oktobra. Italijanska novinska… »

RTV, najnovije vesti »