RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Političari na internetu i društvenim mrežama

RTV pre 5 sati
RTV: Političari na internetu i društvenim mrežama
NOVI SAD - Internet je u Srbiji postao sredstvo političke komunikacije. Vrlo uspešno može zameniti tradicionalna sredstva u političkoj komunikaciji, kao što su: štampani mediji, televizija, radio, plakati, flajeri, lični kontakti pa i masovna okupljanja simpatizera i članova određene... »

Mičigen: Pronađena olupina jedrenjaka koji je potonuo 1873.

RTV pre 8 sati
RTV: Mičigen: Pronađena olupina jedrenjaka koji je potonuo 1873.
VAŠINGTON - U jezeru Mičigen pronađena je olupina jedrenjaka koji je potonuo 1873. godine tokom oluje. Ostaci jedrenjaka "Lizzie Throop" pronađeni su na dubini od 85 metara kod zapadne obale Mičigena, na oko 25 kilometara severozapadno od Saut Hevena, saopštilo je Udruženje za potragu olupina... »

Žigmanov ne odustaje od garantovanog mandata za Hrvate

RTV pre 2 sata
RTV: Žigmanov ne odustaje od garantovanog mandata za Hrvate
SUBOTICA - Predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini (DSHV) Tomislav Žigmanov poručio je na današnjoj godišnjoj skupštini stranke u Subotici da neće odustati od zahteva za dobijanje garantovanog mandata za Hrvate u Skupštini Srbije, po modelu koji postoji u Hrvatskoj za srpsku... »

Filmski almanah: Tri uloge

RTV pre 9 sati
RTV: Filmski almanah: Tri uloge
NOVI SAD - Nekoliko sezona unazad, Oskar se dodeljuje po ključu, da svi budu pomalo namireni i zadovoljni. Nema blistavih pobednika koji počiste sve glavne kategorije, a drugima šta ostane, nego se poslovično vodi računa da nekoliko favorita podeli ključne statuete i na tom talasu poprave ili... »

Evropski dan umetničkog stvaralaštava

RTV pre 12 sati
RTV: Evropski dan umetničkog stvaralaštava
NOVI SAD - Galerija Matice srpske u saradnji sa Školom za dizajn "Bogdan Šuput" obeležava 21. mart kao Evropski dan umetničkog stvaralaštva 2018. (European Day of Artistic Creativity 2018). Ova manifestacija se priređuje od 2013. godine u brojnim evropskim gradovima s idejom da se promoviše... »

Akademac: "Sistem vrednosti"

RTV pre 13 sati
RTV: Akademac: "Sistem vrednosti"
NOVI SAD - Na prvom programu Radio-televizije Vojvodine danas će biti emitovana nova emisija iz serijala "Akademac" u kojoj će tema biti sistem vrednosti. Emisija počinje u 13.30 časova na prvom programu RTV. Kada pomislite na sistem vrednosti, morate pomisliti na primere. Svetle i vredne... »

Vujačić: Flamenko je za nas neka vrsta terapije

RTV pre 2 sata
RTV: Vujačić: Flamenko je za nas neka vrsta terapije
BEOGRAD - Savremeni flamenko sastav iz Sevilje "Puerto Flamenko" nastupiće večeras u beogradskom Domu omladine u okviru programa Gitar Art Festivala. "Puerto Flamenko" je osnovan 2004. godine postaju brend fuzije izvornog oblika flamenka i moderne scene i režije, u potrazi za originalnim modernim... »

Zvezda na pauzu sa plus 12 bodova, Spartak bolji od Rada

RTV pre 44 minuta
RTV: Zvezda na pauzu sa plus 12 bodova, Spartak bolji od Rada
ŠABAC - Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas Mačvu u Šapcu sa 2:0 (0:0), u utakmici 28. kola Superlige Srbije, i tako se "osvetili" domaćinu za eliminaciju iz Kupa. U izuzetno borbenoj utakmici, po teškom terenu, crveno-beli su slomili otpor domaćina u nastavku, golovima Luke Adžića iz... »

Najboljim studentima Vojvodine nagrada skijanje na Kopaoniku

RTV pre 1 sat
RTV: Najboljim studentima Vojvodine nagrada skijanje na Kopaoniku
NOVI SAD - Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost ispratio je najbolje studente Univerziteta u Novom Sadu i visokih škola strukovnih studija čiji je osnivač Vojvodina, na putovanje u ski centar Kopaonik. Pokrajinska Vlada finansira deo putovanja, a deo... »

Vasić i Beđik trijumfovali u Zagrebu

RTV pre 9 sati
RTV: Vasić i Beđik trijumfovali u Zagrebu
ZAGREB - Srpski veslači Miloš Vasić i Nenad Beđik ubedljivo su trijumfovali na Prolećnoj daljinskoj regati u Zagrebu, a kakav su rezultat ostvarili najbolje ilustruje podatak da su bili bolji od olimpijskih šampiona Hrvata Martina i Valenta Sinkovića. Srpski dvojac pobedio je u vremenu... »

©2018 Netmark d.o.o.