RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Manekenka uhapšena zbog prostitucije, tvrdila da ima dokaze o Trampu

RTV pre 2 dana
RTV: Manekenka uhapšena zbog prostitucije, tvrdila da ima dokaze o Trampu
BEOGRAD - Beloruska manekenka Anastasija Vašukevič uhapšena je danas u Moskvi po sletanju iz Tajlanda, a tvrdi da ima dokaze o ruskom mešanju u izbor Donalda Trampa za predsednika SAD. Policija Moskve saopštila je da je ona uhapšena pod optužbama za prostituciju, prenosi AP. Vašukevičeva se... »

Drecun: Putin poslao poruku da Srbija ima silu zaštitnicu

RTV pre 1 dan
RTV: Drecun: Putin poslao poruku da Srbija ima silu zaštitnicu
BEOGRAD - Poruka ruskog predsednika Vladimira Putina da će Rusija podržati dogovor između Beograda i Prištine ako on bude u skladu sa Rezolucijom 12 44 je poruka mira, ocenio je danas predsednik Skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun. "Putinove poruke iako nemaju mnogo reči, one su veoma... »

Uhvaćena dvojica u pokušaju krađe delova pruge

RTV pre 1 dan
RTV: Uhvaćena dvojica u pokušaju krađe delova pruge
ŠABAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhvatili su dvojicu muškaraca u pokušaju krađe metalnih delova šine na pruzi Loznica - Mali Zvornik. Kako je saopštila šabačka Policijska uprava, sumnja se da su ta dvojica muškaraca iz Loznice, starosti 48 i 49 godina, juče, uz... »

"Železara nije ugrožena"

RTV pre 1 dan
RTV: "Železara nije ugrožena"
BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da Železara Smederevo nije ugrožena i da je EU svesna koliko je ona bitna za ekonomski rast Srbije i njene građane. Brnabić je rekla da Srbija ima političke garancije EU da kvote neće negativno uticati na železaru. "U EU su mi rekli da će... »

Albanski neće biti službeni jezik na čitavoj teritoriji Makedonije

RTV pre 1 dan
RTV: Albanski neće biti službeni jezik na čitavoj teritoriji Makedonije
SKOPLJE - Zakon o upotrebi jezika u Makedoniji ne uvodi potpunu dvojezičnost na teritoriji te zemlje, niti u javnoj upravi, navodi se u saopštenju vlade nakon optužbi opozicije da je država postala dvonacionalna zbog stupanja na snagu ovog zakona, prenosi TV21. Takođe, vlada je u saopštenju... »

Sergej Trifunović prihvatio kandidaturu za lidera PSG

RTV pre 1 dan
RTV: Sergej Trifunović prihvatio kandidaturu za lidera PSG
BEOGRAD - Glumac Sergej Trifunović prihvatio je kandidaturu za lidera Pokreta slobodnih građana, prenosi "Blic". Predsedništvo PSG biće održano sutra u 16 sati, a izbor za visoke funkcije 26. januara. Predlog za Trifunovićevu kandidaturu podneo je Boban Bogdanović, funkcioner PSG, koji je... »

Velt: Putin u Beogradu u važnom trenutku

RTV pre 1 dan
RTV: Velt: Putin u Beogradu u važnom trenutku
BERLIN - Nemačka štampa analizira posetu predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu i dok Velt piše da je šef ruske države Beograd posetio u važnom trenutku i da dve države imaju obostrano korisnu vezu, Špigl smatra da odnos Srbije i Rusije, kako kažu, "i nije više tako dobar". Velt... »

Veselji: SAD ne traže ukidanje takse

RTV pre 1 dan
RTV: Veselji: SAD ne traže ukidanje takse
PRIŠTINA - Predsednik parlamenta samoproglašenog Kosova, Kadri Vesleji, tvrdi da SAD ne zahtevaju od Prištine da ukine nametnute stopostotno uvećane takse za robu iz centralne Srbije i BiH, već traže otvaranje mogućnosti za nastavak dijaloga Beograda i Prištine. Ipak, Veselji kaže da je... »

Prag: Zapalio se čovek na godišnjicu smrti Jana Palaha

RTV pre 1 dan
RTV: Prag: Zapalio se čovek na godišnjicu smrti Jana Palaha
PRAG - U centru Praga danas je ozbiljno povređen muškarac koji se zapalio tokom komemorativnih skupova u znak sećanja na studenta Jana Palaha koji se sam zapalio pre 50 godina protestujući protiv sovjetske invazije kojom je ugušeno Praško proleće. Policija je saopštila da se muškarac (54)... »

Potrošači se najviše žale na tehniku i obuću

RTV pre 1 dan
RTV: Potrošači se najviše žale na tehniku i obuću
BEOGRAD - Nacionalna organizacija potrošača Srbije (NOPS) primila je u protekloj godini 6.586 prigovora nezadovoljnih potrošača, a najveći broj njih bilo je u Beogradu i Novom Sadu. Građani se najviše žale na tehničku robu, a potom obuću, odeću i tekstil. Kako je objavljeno na sajtu... »

"Novosti" saznaju: Na izbore 31. marta ili 14. aprila

Večernje novosti  pre 7 sati  još 1 povezana

Princ Vladimir: Pravo na presto imaju svi Karađorđevići

RTV  pre 18 minuta  još 1 povezana

Anđelko Vučić: Ponosan na sina, pamtiću susret s Putinom

RTV  pre 30 minuta  još 1 povezana

Nadal brzo i lako do četvrtfinala AO

Beta  pre 12 minuta  još 3 povezane
©2018 Netmark d.o.o.