RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Psi podavili 100 fazana na Čeneju

RTV pre 21 sat
RTV: Psi podavili 100 fazana na Čeneju
NOVI SAD - Gotovo 100 fazana stradalo je u fazaneriji čenejskog lovačkog udruženja, kada su, kako se pretpostavlja, psi lutalice provalili žicu i podavili ptice. Kako Radio-televizija Vojvodine saznaje, radnici "Zoohgijene" uhvatili su nekoliko pasa u okolini fazanerije, a policija i nadležne... »

Departman za matematiku dobio sistem salu

RTV pre 21 sat
RTV: Departman za matematiku dobio sistem salu
NOVI SAD - Departman za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta dobio je sistem salu. Oprema i radovi finansirani su iz projekta Interreg Danube Transnational "InnpHPC - High - performance Computing for Effective Innovation in the Danube Region", vrednog više od dva miliona evra.... »

Novosadsko slavlje na italijanskoj obali Jadrana

RTV pre 24 sata
RTV: Novosadsko slavlje na italijanskoj obali Jadrana
NOVI SAD - Muška seniorska ekipa Stonteniskog kluba sportista sa invaliditetom "Tvrđava - 021" iz Novog Sada danas je, na bodovnom turniru u Italijanskom gradu Linjano, u kategoriji "K-3", u sastavu Siniša Bradašević i Mladen Ćirić, nakon žestoke konkurencije i pet pobeda, uspela da se... »

Izložba skulptura Miodraga Rogana

RTV pre 1 dan
RTV: Izložba skulptura Miodraga Rogana
VRŠAC - U Kulturnom centru Vršca otvorena je izložba skulptura Miodraga Rogana. On je izlagao na više samostalnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Značajan broj njegovih skulptura nalazi se u javnim prostorima, a sada se prvi put predstavio i Vrščanima.... »

Stolica: Ambicije iste kao što su i bile

RTV pre 1 dan
RTV: Stolica: Ambicije iste kao što su i bile
NOVI SAD - Šef stručnog štaba Vojvodine Ilija Stolica izjavio je da, bez obzira na eliminaciju iz Kupa Srbije od Mladosti, ambicije njegovog tima nisu promenjene i da je plasman u Evropu i dalje prioritetan zadatak crveno-belih. Posle punih 12 godina, tačnije još od 28. oktobra 2006. godine,... »

Zrenjanin: Književno veče "Obloge od mastila"

RTV pre 1 dan
RTV: Zrenjanin: Književno veče "Obloge od mastila"
ZRENJANIN - Gradska narodna biblioteka "Žarko Zrenjanin" organizovaće 23. marta u 19 časova književno veče na kome će se ljubiteljima pisane reči predstaviti Bogdan Stevanović Blogdan, pisac iz Beograda. Bogdan Stevanović govoriće o svom novom delu "Obloge od mastila" koje je objavilo... »

Otvoren konkurs za 30. Nevenov festival dece pesnika

RTV pre 1 dan
RTV: Otvoren konkurs za 30. Nevenov festival dece pesnika
SAVINO SELO - Organizacioni odbor Festivala raspisao je konkurs za 30. "Nevenov festival dece pesnika" za dečije autore koji pišu pesme ili kratke lirske priče na slobodnu temu. Priče i pesme mogu biti napisane i na stranom jeziku ili jeziku nacionalnih manjina, ali moraju imati priložen prevod... »

Francuski dan u Galeriji Matice srpske

RTV pre 1 dan
RTV: Francuski dan u Galeriji Matice srpske
NOVI SAD - Povodom Međunarodnog dana frankofonije 20. marta Galerija Matice srpske i Francuski institut u Srbiji organizuju Francuski dan u Galeriji, u okviru programa Meseca frankofonije u Galeriji Matice srpske. U saradnji sa Francuskim institutom u Novom Sadu biće organizovani... »

Da li se empatija stiče ili zavisi od genetike?

RTV pre 1 dan
RTV: Da li se empatija stiče ili zavisi od genetike?
NOVI SAD - Empatija, sposobnost poistovećivanja s drugom osobom, njenim stanjima i osećanjima, rezultat je našeg iskustva i vaspitanja, ali u određenoj meri na njen razvoj utiču i geni, pokazalo je istraživanje britanskih i francuskih naučnika. Otkriće je korak napred u razumevanju autizma.... »

Udruženje promoviše proizvode bez GMO soje

RTV pre 1 dan
RTV: Udruženje promoviše proizvode bez GMO soje
NOVI SAD - Udruženje "Dunav Soja" ima oko 300 članova, u 20-ak evropskih zemlja. Zalažu se za bezbedne i visokokvalitetne proizvode u kojima je korišćena nemodifikovana soja. Dakle, ukoliko naiđete na proizvode koji imaju oznaku "Dunav soje", znači da su oni prošli strogu kontrolu i da u... »

Predsednički izbori u Rusiji, očekuje se Putinova pobeda

Glas Amerike  pre 6 sati  još 48 povezanih

CRTA: Na ponovljenim izborima izašlo 18,3 odsto birača

Radio 021  pre 2 sata  još 15 povezanih

Vučić potvrdio da se nalazi u SAD

Blic  pre 39 minuta  još 12 povezanih

Jokić vrlo dobar, ali Denver sve dalje od plej-ofa, Bogdanović 12, Bjelica 7

Sportski žurnal  pre 9 sati  još 14 povezanih

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger postali roditelji

RTS  pre 8 sati  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.