RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Vučić: Dijalog se nastavlja, u nedelju s Tačijem - Srbija nema nikakve preduslove

RTV pre 1 dan
RTV: Vučić: Dijalog se nastavlja, u nedelju s Tačijem - Srbija nema nikakve preduslove
BRISEL - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je danas da je dobio poziv za nastavak dijaloga sa Prištinom i da će u nedelju doći do njegovog susreta sa Hašimom Tačijem. "Dobio sam zvaničan poziv i Delegacija Srbije će svakako ići. Od petka će biti prisutna u Briselu na, za medije... »

Cvetković ostaje pri tezi o otmici, hoće međunarodnu istragu

RTV pre 23 sata
RTV: Cvetković ostaje pri tezi o otmici, hoće međunarodnu istragu
VRŠAC/BEOGRAD - Novinar Stefan Cvetković i danas je na konferenciji za štampu tvrdio da je bio otet i traži međunarodnu istragu tog slučaja. On je rekao da je kod njega kapa, kojom mu je tokom navodne otmice bilo pokriveno lice, i da će je predati jednoj stranoj ambasadi "radi preventive" i... »

Makedonija: Sporazum o imenu izglasan po hitnom postupku, opozicija napustila sednicu

RTV pre 1 dan
RTV: Makedonija: Sporazum o imenu izglasan po hitnom postupku, opozicija napustila sednicu
SKOPLJE - Makedonski parlament danas započinje parlamentarnu proceduru ratifikacije sporazuma o novom imenu Makedonije, a predsedavajući Taljat Džaeri očekuje da će taj dokument biti izglasan do kraja nedelje. Poslanici u makedonskom parlamentu većinom glasova izjasnili su se danas za... »

Mali maturanti danas polažu matematiku

RTV pre 1 dan
RTV: Mali maturanti danas polažu matematiku
BEOGRAD - Više od 71.000 osmaka danas rešava zadatke iz matematike u okviru male mature. Rešavanjem testa iz srpskog/maternjeg jezika juče je počelo polaganje male mature u osnovnim školama, a završava se sutrašnjim polaganjem kombinovanog testa. Mala matura predstavlja zvaničan završetak... »

Brnabić: Priznanje Kosova ne bi bio kompromis

RTV pre 1 dan
RTV: Brnabić: Priznanje Kosova ne bi bio kompromis
BERLIN - Srbija nikada neće priznati kosovsku nezavisnosti, izjavila je premijerka Srbije Ana Brnabić i istakla da to ne bi bio kompromis, za koji se Beograd, inače, zalaže, a koji ne bi ni bio moguć kada bi Srbija i dalje insistirala na tome da je Kosovo njen sastavni deo. Brnabić je u... »

Dačić: Imamo podršku Konga po pitanju Kosmeta

RTV pre 1 dan
RTV: Dačić: Imamo podršku Konga po pitanju Kosmeta
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa ministrom za komunikacije i medije Demokratske Republike Kongo Lambertom Mendeom Omalangom i podsetio da je Srbija ponosna na istoriju odnosa dve zemlje i na saradnju koja datira iz perioda bivše Jugoslavije. Dačić je istakao da... »

Usporio rast ukupnog minusa srpskih gubitaša

RTV pre 1 dan
RTV: Usporio rast ukupnog minusa srpskih gubitaša
BEOGRAD - U Srbiji je na kraju 2017. godine negativan finansijski rezultat iskazalo 42.956 privrednih društava, čiji je ukupan gubitak iznosio oko 3.688 milijardi dinara, pokazuju podaci Agencije za privredne registre (APR). Gubitak je kod 25.513 preduzeća bio veći od vrednosti kapitala, i... »

Kreator Darko Kostić saslušan zbog seksualnog uznemiravanja maloletnika

RTV pre 1 dan
RTV: Kreator Darko Kostić saslušan zbog seksualnog uznemiravanja maloletnika
BEOGRAD - Modni kreator Darko Kostić saslušan je policiji, nakon što ga je maloletnik prijavio za seksualno uznemiravanje. Kostić je saslušan u policiji u ponedeljak uveče, a protiv njega je podneta krivična prijava za polno uznemiravanje u redovnom postupku, navodi list "Blic" i dodaje da je... »

Nedopustiv prekid otkupa malina bez najave proizvođačima

RTV pre 24 sata
RTV: Nedopustiv prekid otkupa malina bez najave proizvođačima
BEOGRAD - Apsolutno je nedopustivo prekidati otkup maline, bez prethodne najave proizvođačima, što je bio slučaj na nekoliko ključnih otkupnih mesta, ocenjeno je danas na sastanku potpredsednik Vlade Rasima Ljajića i ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović sa... »

Mihajlović:Koridorom 10 do kraja godine 54 miliona vozila

RTV pre 1 dan
RTV: Mihajlović:Koridorom 10 do kraja godine 54 miliona vozila
NIŠ - Na istočnom kraku Koridora 10 od Niša do Dimitrovgrada, na deonici Bancarevo-Crvena reka, danas je počelo asfaltiranje autoputa, a ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da će taj koridor potpuno biti pušten do kraja godine. "Svakim danom mogu... »

©2018 Netmark d.o.o.