RTV

Selaković: Srbija želi da razvija odnose sa Iranom

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković sastao se danas sa ambasadorom Irana Rašidom Hasanom Purom Baeijem sa kojim je razgovarao o bilateralnoj saradnji i unapređenju tradicionalno prijateljskih odnosa. Selaković je ocenio i da bi… »

Izmene Zakona o zabrani diskriminaciji za smanjenje nepravdi

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić izjavila je danas da bi izmenama i dopunama Zakona o zabrani diskriminacije trebalo da se dobiju jasnije odredbe, veće kazne i širi spisak onih na koje se… »

Peta statusna konferencija za Saljiha Mustafu

RTV pre 2 dana
HAG - U Specijalizovanim većima Kosova sa sedištem u Hahu danas će biti održana 5. statusna konferencija u procesu protiv nekadašnjeg komandanta tzv. OVK Saljiha Mustafe optuženog za ratne zločine u selu Zlaš na Kosovu i Mehohiji 1999. godine. Na… »

SPENS: Zbog najnovijih mera izmena radnog vremena za vikend

RTV pre 1 dan
NOVI SAD - Javno preduzeće Sportski i poslovni centar Vojvodina, popularni SPENS, obaveštava građane da će, prema najnovijim merama Kriznog štaba Vlade Republike Srbije, tokom sledećeg vikenda biti izmenjeno radno vreme objekta, . U subotu, 6. marta… »

Nišliji pravosnažno 8 godina zatvora zbog smrtne saobraćajke

RTV pre 1 dan
NIŠ - Apelacioni sud u Nišu pravosnažno je osudio na osam godina zatvora Nišliju Dejana Mitića (30), jer je pijan, vozeći bez saobraćajne dozvole neregistrovanim "bem-ve-om", 9. avgusta 2019. godine izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je… »

Susret Dačića i Bigliča koji uskoro odlazi iz Srbije

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Dačić zamolio Bilgiča da prenese izraze saučešća povodom pada vojnog helikoptera u Turskoj i pogibije 11 članova posade. Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Turske u Republici Srbiji… »

Mihajlović: Povezivanje u energetici Srbije i Srpske interes regiona

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Ministri rudarstva i energetike Srbije i Republike Srpske ocenili su danas da povezivanje u oblasti energetike doprinosi napretku čitavog regiona i ocenili da će prvi rezultati oko izgradnje hidroelektrana Gornje Drine i gasne interkonekcije… »

Zaposlenima u sudovima i javnim tužilaštvima 11.000 za poboljšanje materijalnog položaja

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Ministarstvo pravde danas je na osnovu Rešenja koje je donela ministarka pravde Maja Popović, prenelo sredstva na račune sudova i javnih tužilaštava u Srbiji namenjena za isplatu 5.500 dinara mesečno, koje će u cilju poboljšanja… »

Selaković: Stavovi Fon Kramon nisu deo nemačke politike

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nikola Selaković ocenio je danas da stavovi izaslanice Evropskog parlamenta za Kosovo Viole fon Kramon ne odražavaju zvaničnu nemačku politiku. "Iz nekog… »

Na putu Rusko Selo-Kikinda u zapaljenom vozilu policija pronašla ugljenisan leš

RTV pre 1 dan
KIKINDA - Policija u Kikindi pronašla je na putu između Ruskog Sela i Kikinde zapaljeno putničko vozilo „pežo 206“ i u njemu ugljenisani leš. Kako se sumnja, stradala osoba je Kikinđanin (49). Na mesto tragedije kikindska Policija uputila se oko… »

RTV, najnovije vesti »