RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Hapšenja u Prištini po nalogu Interpola

RTV pre 1 dan
RTV: Hapšenja u Prištini po nalogu Interpola
PRIŠTINA - Specijalne snage policije uhapsile su u Prištini četiri osobe - dve iz Crne Gore, jednu srpske i jednu albanske nacionalnosti, zbog sumnje da su povezane sa ubistvima i kriminalom, objavili su prištinski elektronski mediji, prenosi RTS. Navodi se da je akcija hapšenja organizovana na... »

Dodik inicirao odbacivanje izveštaja o Srebrenici

RTV pre 1 dan
RTV: Dodik inicirao odbacivanje izveštaja o Srebrenici
SARAJEVO/BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik traži sazivanje posebne sednice Narodne skupštine na kojoj će biti razmatrana "Informacija o Izveštaju Komisije o događajima u i oko Srebrenice u periodu od 10. do 19. jula 1995.", prenela je Fena. Dodik je nedavno najavio da će... »

Zaštitne carine EU na čelik na snazi, Srbije nema na listi

RTV pre 1 dan
RTV: Zaštitne carine EU na čelik na snazi, Srbije nema na listi
BRISEL - U Evropskoj uniji su danas stupile na snagu privremene mere zaštite na uvoz čelika, koje podrazumevaju automatsku primenu 25-procentne carine na uvoz 23 kategorije proizvoda, a Srbija se ne nalazi na listi zemalja u razvoju na koje će se te tarife primenjivati. Zaštitne tarife će se... »

Dačić: Nema pisane odluke Egipta o priznanju Kosova

RTV pre 1 dan
RTV: Dačić: Nema pisane odluke Egipta o priznanju Kosova
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da u slučaju priznanja Kosova koje je učinio Egipat nije sve baš jasno, s obzirom da ne postoji pisani trag, ali i da ne treba povezivati temu KiM s aktuelnom posetom predsednika parlamenta te zemlje Beogradu, gde je tema bilateralna... »

Kod Paraćina otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane

RTV pre 1 dan
RTV: Kod Paraćina otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane
PARAĆIN - Policija je u okolini Paraćina otkrila laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i zaplenila više od 10 kilograma te droge u sirovom i suvom stanju, čija se vrednost procenjuje na više od milion dinara, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Uhapšen je... »

Osumnjičeni policajci vraćeni na posao

RTV pre 1 dan
RTV: Osumnjičeni policajci vraćeni na posao
PRIŠTINA - Dva pripadnika kosovske policije, Ž. J. i D.M, za koje se sumnjalo da manipulišu dokazima u istrazi ubistva Olivera Ivanovića, vraćena su na posao, nakon što im je istekla suspenzija, potvrdio je danas zamenik regionalnog komandanta za sever Besim Hoti. "Radi se o suspenziji,... »

Avramopulos: Straža EU će patrolirati srpskim granicama

RTV pre 1 dan
RTV: Avramopulos: Straža EU će patrolirati srpskim granicama
BEOGRAD - Na početku smo još jednog važnog poglavlja u našoj zajedničkoj istoriji, naročito kada se radi o kretanju i migracijama i zajedničkim upravljanjem njima - u toku su pregovori o statusnom sporazumu između EU i Srbije u vezi sa akcijama koje sprovodi Agencija za evropsku graničnu i... »

Čekaju se odgovori Marjanovićevih advokata, podnet jedan

RTV pre 1 dan
RTV: Čekaju se odgovori Marjanovićevih advokata, podnet jedan
BEOGRAD - Višem sudu u Beogradu do danas je stigao samo jedan odgovor na optužnicu protiv Zorana Marjanovića koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine. Odgovor je za sada podneo jedan od pet Marjanović advokata, kojima i dalje teče zakonski rok za... »

U Moskvi protest zbog podizanja granice za penzionisanje

RTV pre 1 dan
RTV: U Moskvi protest zbog podizanja granice za penzionisanje
MOSKVA - Aktivisti Komunističke partije i stranaka koje se zalažu za slobodno tržište izašli su danas na ulice Moskve zbog planova vlade da podigne starosnu granicu za penzionisanje. Državna Duma će glasati danas o zakonu kojim se predviđa podizanje starosne granice za penzionisanje sa 60 na... »

Helikopter udario u vojni šator, više od 20 povređenih

RTV pre 1 dan
RTV: Helikopter udario u vojni šator, više od 20 povređenih
LOS ANĐELES - Više od 20 američkih vojnika je povređeno kada je vojni helikopter tokom izvođenja godišnje vežbe udario u šator u američkoj bazi u Kaliforniji, saopštila je danas američka vojska. Najmanje 22 vojnika povređena su nakon što je američki helikopter UH-60 "Crni soko" izazvao... »

Dačić: Pacoli može u privatnu posetu

Danas  pre 23 sata  još 18 povezanih

"Podela Kosova za mene znači rat!"

Vesti online  pre 8 sati  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.