RTV

Kosovska pravda: Nema prevodilaca i advokata

RTV pre 4 minuta
KOSOVSKA MITROVICA - Nedostatak prevodilaca i advokata je veliki problem za pravosudni sistem na Kosovu rečeno je danas na konferenciji o statusu pravosuđa i advokatske prakse održanoj u Severnoj Mitrovici. Konferenciju je organizovala nevladina… »

Sultanov: Železnice u Srbiji biće bolje nego kod komšija

RTV pre 4 minuta
BEOGRAD - Izgradnja deonice brze pruge od Stare Pazove do Novog Sada, duže od 40 kilometara, ide po planu i urađeno je više od 53 odsto ukupnih radova, izjavio je direktor ogranka "RŽD internešenel" u Srbiji Mansurbek Sultanov. Najizazovniji delovi… »

Srpski parlamentarci s nemačkim poslanikom Nojem

RTV pre 46 minuta
BEOGRAD - Članovi parlamentarnih Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i Odbora za spoljne poslove sastali su se danas u Domu Narodne skupštine Srbije s poslanikom nemačkog Bundestaga Aleksanderom Nojem iz stranke Levica (Di Linke). Kako je… »

EU tim za Strateške komunikacije o događajima u Crnoj Gori i "srpskim lažnim vestima"

RTV pre 29 minuta
BRISEL - Dezinformacije o crnogorskom Zakonu o slobodi veroispovesti dovele su do jačanja tenzija između Srbije i Crne Gore, a EU tim za Strateške komunikacije, pozivajući se na crnogorske izvore, navodi da je većina "lažnih vesti" došla iz medija… »

Pančevo: Ukoro gotova nova zgrada Zavoda za javno zdravlje

RTV pre 1 sat
PANČEVO - Nova zgrada Zavoda za javno zdravlje Pančeva bi uskoro trebalo da bude završena. Novac je obezbeđen iz republičkog budžeta i u toku su pripreme za raspisivanjne tendera za izvođača radova. Zavod za javno zdravlje Pančevo je jedna od tri… »

Dualno obrazovanje donosi nove mogućnosti za zapošljavanje

RTV pre 1 sat
STARA PAZOVA - Zakon o dualnom obrazovanju počeo je da se primenjuje od ove školske godine. Poslodavci u našoj zemlji do 10. februara imali su rok da se izjasni da li žele da se uključe u program dualnog sistema obrazovanja što će značiti… »

Stefanović s polaznicima Centra za osnovnu policijsku obuku: Policija će uvek biti uz narod

RTV pre 2 sata
SREMSKA KAMENICA - Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas polaznicima 23. i 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku da profesija koju su odabrali predstavlja veliku čast i ponos, ali i obavezu da… »

Zahvaljujući vicešampionu sveta tekvondo u Bačkoj Topoli sve popularniji (AUDIO)

RTV pre 2 sata
BACKA TOPOLA - Tekvondo klub "Bajša" iz Bačke Topole poslednjih godina beleži odlične rezultate, ne samo u Srbiji, već i u inostranstvu. Osnivač i trener kluba Marinko Stojaković u septembru prošle godine, na Svetskom prvenstvu u Plovdivu, osvojio… »

Kako povećati naplatu alimentacije

RTV pre 2 sata
NOVI SAD - Začarani krug naplate alimentacije, nažalost, tema je o kojoj se često govori kod nas. Sudski procesi nekada traju godinama, a pozitivan ishod ne znači nužno i da će zaostali novac konačno leći na račun. Kao rešenje sve se češće… »

"Proročice" se preselile na internet, prevara ostala ista

RTV pre 4 sata
APATIN - Proročke delatnosti su Zakonom zabranjene i kažnjive, a pitanje je zbog čega se još uvek u nevolji pojedinci okreću vešticama, čudotvorcima, proročicama i zašto su u nesreći skloni sujeverju sa verom da će im oni otkloniti zle čini sa… »

RTV, najnovije vesti »