RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Paunović: Jakom ekonomijom do socijalne pravde

RTV pre 4 sata
RTV: Paunović: Jakom ekonomijom do socijalne pravde
BEOGRAD - Potrebna nam je jaka ekonomija koja će puniti budžet iz koga se izdvajaju sredstva za sve građane kojima je potrebna podrška države, izjavila je danas direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Suzana Paunović, povodom Dana socijalne pravde. Zbog toga je važno što imamo... »

Marinko Magda ne može na uslovnu slobodu

RTV pre 5 sati
RTV: Marinko Magda ne može na uslovnu slobodu
SEGEDIN - Nadležni sud u Segedinu odbacio je molbu Marinka Magde, osuđenog na maksimalnu kaznu zatvora zbog višestrukih ubistava, da bude pušten na uslovnu slobodu posle 25 godina provedenih iza rešetaka. Prema rečima portparolke suda Erike Pargai, a kako prenosi agencija MTI, sudija je... »

Ištvan Nađ: Dronovi će upravljati agrarom

RTV pre 6 sati
RTV: Ištvan Nađ: Dronovi će upravljati agrarom
BUDIMPEŠTA - Mađarski ministar poljoprivrede Ištvan Nađ je izjavio da će upotreba savremene tehnologije omogućiti znatno brži razvoj seoskih područja u unutrašnjosti zemlje, a i cilj vlade je da smanji nejednakost u svim oblastima. "Bez precizne privrede neće biti ni obnovljene mađarske... »

Tartif oduševio Novosađane u SNP-u

RTV pre 6 sati
RTV: Tartif oduševio Novosađane u SNP-u
NOVI SAD - Nakon premijere u Somboru, "Tartif", Igora Vuka Torbice sinoć je podigao na noge i publiku u Novom Sadu, kada je premijerno izveden na sceni "Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozorišta. Oduševljenje nakon poslednje scene ove predstave, Novosađani i njihovi gosti nisu sakrivali, a... »

Ekološki vrtić u Subotici

RTV pre 7 sati
RTV: Ekološki vrtić u Subotici
SUBOTICA - Vrtić "Zeka" Predškolske ustanove "Naša Radost" iz Subotice je jedan od prvih u Srbiji koji je prepoznao značaj zaštite životne sredine. Više od 15 godine vaspitači i vaspitačice vrtića uče najmlađe Subotičane o tome šta je reciklaža, kompostiranje i zbog čega je značajno... »

Fokusirati se na ono što radite je tajna poslovnog uspeha

RTV pre 9 sati
RTV: Fokusirati se na ono što radite je tajna poslovnog uspeha
NOVI SAD - U današnjem svetu moguće je privući pažnju ljudi i to na različite načine, ali ako želite biti uspešni još tokom rane mladosti, morate naučiti fokusirati se na ono što radite, prenosi CNBC. Richard St. John, koji je intervjuisao više od 1.000 uspešnih ljudi, uključujući... »

Hrvatski - službeni jezik u Svetozaru Miletiću

RTV pre 35 minuta
RTV: Hrvatski - službeni jezik u Svetozaru Miletiću
SVETOZAR MILETIĆ - U Svetozaru Miletiću hrvatski jezik i pismo postali su službeni, odlučili su odbornici Skupštine grada Sombora koji su usvojili izmene Statuta grada, kojim se to omogućava. Prethodni Statut grada Sombora, objavljen u Službenom listu grada 2016. godine, propisao je da su... »

Kako da startapovi obezbede novac za svoje projekte?

RTV pre 1 sat
RTV: Kako da startapovi obezbede novac za svoje projekte?
BEOGRAD - Svi početnici u sferi inovacionog preduzetništva u Srbiji imaće priliku da na predstojećem 26. Kopaonik Biznis forumu, na panelu "Od inovacije do transformacije" saznaju na koji način mogu da dobiju novac za razvoj svog preduzetništva. Rukovodilac na Projektu unapređenja... »

Rekonstrukcija ulica u Rumi

RTV pre 1 sat
RTV: Rekonstrukcija ulica u Rumi
RUMA - Pokrajina će finansirati radove na rekonstrukciji Sremske ulice i Ulice Miloša Crnjanskog u Rumi, sa 50 miliona dinara, dok će opština Ruma za ove projekte izvojiti ostatak sredstava iz budžeta. Radovima će biti obuhvaćena kompletna rekonstrukcija ove dve pomenute ulice, kao i... »

U Kikindi manje korisnika socijalne pomoći

RTV pre 2 sata
RTV: U Kikindi manje korisnika socijalne pomoći
KIKINDA - Prema zvaničnim statističkim podacima iz prethodnih godina, stopa rizika od siromaštva u Srbiji bila je preko 25 procenata, a tom riziku najviše su bili izloženi mladi do 24 godine starosti, kao i najstarija populacija. U sistemu socijalne zaštite, podrška najranjivijim grupama... »

©2019 Netmark d.o.o.