RTV » Vesti dana

http://www.rtv.rs

RTV

Produžen rok za prodaju Luke "Novi Sad" do 21. novembra

RTV pre 19 sati
RTV: Produžen rok za prodaju Luke "Novi Sad" do 21. novembra
NOVI SAD - Ministarstvo privrede Srbije produžilo je do 21. novembra rok za dostavljanje prijava za kupovinu 99,4 odsto akcija Luke "Novi Sad". Zahtev za otkup prodajne dokumentacije produžen je do 14. novembra, a otvaranje koverata sa ponudama zakazano je za 23. novembra ove godine, objavilo je... »

Sergeju Trifunoviću pozlilo na sceni

RTV pre 19 sati
RTV: Sergeju Trifunoviću pozlilo na sceni
NOVI SAD - Predstava "Voz", u kojoj igraju Voja Brajović i Sergej Trifunović, zakazana u Pozorištu mladih u Novom Sadu, otkazana je odmah na početku jer je pozlilo Trifunoviću, preneo je danas "Blic". Listu je u novosadskoj Hitnoj pomoći rečeno da su glumca nakon što mu je pozlilo zbrinuli i... »

Voša u borbi za Ligu šampiona protiv Bugarskog Neftohimika

RTV pre 10 sati
RTV: Voša u borbi za Ligu šampiona protiv Bugarskog Neftohimika
NOVI SAD - Odbojkaši “Vojvodine” u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona u sredu gostuju kod Bugarskog šampiona Neftohimika iz Burgasa. Srpski šampion, protekle nedelje, i drugi put je bio bolji od Mladosti iz Zagreba i tako se plasirao u drugi krug kvalifikacija za Ligu šampiona.... »

Srbija ponosna na odbojkašice

RTV pre 11 sati
RTV: Srbija ponosna na odbojkašice
BEOGRAD - Hvala vam što ste nas naučile kako se ide do cilja i na sreći koju ste nam donele, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić članicama ženske odbojkaške reprezentacije, a one su uzvratile zahvalnošću za bezrezervnu podršku, koju im je pružio i koju su, kako je na... »

Hiljade građana ispred balkona; Terzić: Sačuvati tim do Tokija

RTV pre 10 sati
RTV: Hiljade građana ispred balkona; Terzić: Sačuvati tim do Tokija
BEOGRAD - Više hiljada građana večeras je ispred balkona Skupštine Beograda sa odbojkašicama Srbije burno proslavilo osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Japanu. Ovacijama i skandiranjem pojedinačno su pozdravljene evropske i svetske šampionke na tradicionalnom mestu proslave... »

Bilateralni odnosi sa Rusijom na izuzetno visokom nivou

RTV pre 13 sati
RTV: Bilateralni odnosi sa Rusijom na izuzetno visokom nivou
BEOGRAD - Potpredsednik Narodne skupštine Vladimir Marinković, danas je, zajedno sa narodnim poslanikom Dragomirom Karićem, održao sastanak sa predsednikom Privremene komisije za informacionu politiku i saradnju sa medijima Saveta Federacije Federalne Skupštine Ruske Federacije, Aleksejem... »

Gruevski ide u zatvor koji je sam otvorio?

RTV pre 6 sati
RTV: Gruevski ide u zatvor koji je sam otvorio?
SKOPLJE - Nekadašnji makedonski premijer i bivši predsednik vodeće opozicione stranke VMRO-DPMNE Nikola Gruevski, prema informacijama tamošnje TV21 dobijenim iz nezvaničnih izvora, trebalo bi da zatvorsku kaznu od dve godini da izdržava u zatvoru u Kumanovu, gde bi trebalo da se javi 9.... »

Preminuo jedan od suosnivača "Beneton grupe"

RTV pre 7 sati
RTV: Preminuo jedan od suosnivača "Beneton grupe"
MILANO - Džilberto Beneton, jedan od suosnivača čuvenog italijanskog proizvođača odeće "Beneton grupe", preminuo je danas u 77. godini, prenosi Rojters. Agencije sa poziva na izvore upoznate sa situacijom. Džilberto Beneton je 1965. godine bio jedan od suosnivača firme. Iz kompanije za sada... »

Niski vodostaji otežavaju rečni transport

RTV pre 14 sati
RTV: Niski vodostaji otežavaju rečni transport
SREMSKA MITROVICA, NOVI SAD - Vodostaji Dunava, Save i Tise kod Titela od danas do srede biće oko ili ispod niskih plovidbenih nivoa, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod. Nivo Reke Save je u opadanju, a prema rečima ovdašnjeg direktora Vodoprivrednog preduzeća Sava čim je Mitrovica... »

Vredna roba zaplenjena u više prekršaja

RTV pre 14 sati
RTV: Vredna roba zaplenjena u više prekršaja
BEOGRAD - Carinici su tokom vikenda na tri granična prelaza zaplenili raznovrsnu vrednu robu - od kopački do rekvizita za konzumiranje tompusa i raznih vrsta aroma za nargile, saopštila je danas Uprava carina. Kada je u autobusu makedonskih registarskih oznaka koji je putovao na liniji... »

©2018 Netmark d.o.o.