Automobili

Kia EV koncept: Da vam se naježi koža kada ga vidite i vozite

B92 pre 10 sati
B92: Kia EV koncept: Da vam se naježi koža kada ga vidite i vozite
Južnokorejski proizvođač Kia predstaviće na predstojećem auto-salonu u Ženevi koncept novog električnog vozila. Kia će konceptom koji je dizajniran u evropskom dizajnerskom centru u Frankfurtu pokazati svoje stremljenje u aktuelnom trendu elektrifikacije. "Kod dizajna automobila radi se o... »

U Srbiji cene dizela i tng-a među najvišim u regionu

Mondo pre 3 sata
Benzin plaćamo manje od regionalnog proseka. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Cene benzina u Srbiji su tokom januara ove godine bile u blagom padu sa 144 dinara na prosečnih 142,5 dinara po litri, a u februaru stagniraju, dok je prosečna maloprodajna cena dizela povećana za nešto više od jednog... »

Predstavljen je novi Audi SQ5 sa dizel agregatom!

Vrele gume pre 7 sati
Za one koji mislie da je Audi SQ5 sa benzinskim agregatom malo “žedniji” nego što njima odgovara, tu je novi SQ5 sa dizel agregatom. Iako su dizel agregati u poslednje vreme na “lošem glasu”, veliki deo tržišta i dalje ima veliki apetit za njima. Naravno, Audi je to iskoristio, te je za... »

Počela serijska proizvodnja modela Mercedes-Benz CLA!

Vrele gume pre 22 minuta
Mercedes-Benz se polako priprema za svetsku premijeru modela CLA Shooting Brake na ženevskom sajmu automobila. Međutim, to nije sve. Danas je stiglo i zvanično saopštenje o tome da je krenula serijska proizvodnja modela CLA. Ovaj model se proizvodi u gradu Kečkemet u Mađarskoj. Druga... »

Novi Mercedes-AMG A45 će se prodavati u dve varijante!

Vrele gume pre 3 sata
Dugo iščekivani Mercedes-AMG A45 će premijerno biti predstavljen na Sajmu automobila u Ženevi. Najnoviji izveštaji sugerišu da će se on prodavati u dve varijante. Naime, kako se navodi, Mercedes-AMG A45 će u standardnoj formi razvijati 383 konjske snage. Međutim, biće dostupna i verzija sa... »

Toyota Motor Europe i Differ gledaju u budućnost: Vodonik – gorivo iz razređenog vazduha

Auto magazin pre 5 sati
Partnerstvo ima za cilj da razvije uređaj koji apsorbuje vodenu paru i deli je na vodonik i kiseonik direktno koristeći sunčevu energiju. Predlog istraživanja LIFT (Lansirna podloga za inovativnu tehnologiju budućnosti) je sada podržan kreditom Fonda NVO ENV PPS2... Zajednički ciljevi U... »

Novi Peugeot 208 – procurele prve zvanične fotografije!!!

Vrele gume pre 6 sati
Pred nama su prve fotografije potpuno nove generacije modela Peugeot 208. Naime, fotografije su procurele na internet, a na njima u potpunosti vidimo kako će izgledati ovaj model. Nova generacija modela Peugoet 208 će biti veoma interesantna kupcima iz Evrope. Na Starom kontinentu će se ovaj... »

Da li je ovo prva fotografija modela Porsche 911 Turbo (992)!?

Vrele gume pre 7 sati
Pred nama je verovatno prva fotografija najavljenog modela Porsche 911 Turbo (992). Naime, fotografija se pojavila na internetu, a na njoj vidimo automobil bez “trunke” kamuflaže. Po svemu sudeći, fotografija je nastala u postrojenju nemačkog proizvođača. Fotografija se pojavila na... »

McLaren lansira 18 novih automobila do 2025. godine!

Vrele gume pre 7 sati
Šef dizajna kompanije McLaren, Mark Roberts, je potvrdio da će britanski proizvođač proširiti svoju gamu sa 18 novih vozila tokom sledećih šest godina. Naime, Roberts je naveo da je pre nego što se predstave novi modeli potrebno povećanje kapaciteta prouzvodnje. Trenutni kapacitet... »

Tesla Model 3 Performance ili BMW M3?

Vrele gume pre 8 sati
Pre jedne decenije malo ko je mogao očekivati da će proizvođač električnih automobila iz Kalifornije konstruisati serijski model koji će biti brži od modela BMW M3. Dodajmo tome i činjenicu da se taj model prodaje po sličnoj ceni kao bavarski automobil. Naravno, to je bilo drugačije vreme,... »

©2019 Netmark d.o.o.