Automobili

DW: Sledi veliko usporavanje – 30 km/h u gradovima?

B92 pre 3 sata
Na konferenciji SZO sredinom februara u Stokholmu, predstavnici državnih ministarstava za saobraćaj utvrdiće svoju strategiju do 2030. godine. Očekuje se da se maksimalna brzina od 30 km/h proglasi za svetsku normu. Očekivao sam nervozu… »

Ko će ipak morati da plati zamenu tablica i saobraćajne dozvole

Vesti online pre 1 sat
Registarske tablice sa slovima Č, Ć, Š, Ž, Đ, Y i W moraju da se zamene 7 godina nakon što su dobijene, podseća sajt Polovni automobili. Prvobitno je trebalo da menjamo registarske tablice sedam godina nakon što smo ih uzeli, pa je taj rok kasnije… »

ŠTA ĆE TAČNO PROMENITI ZABRANA UVOZA POLOVNIH AUTOMOBILA STARIJIH OD 14 GODINA: Nema golfa 4, pežoa 307 i mnogih drugih, a…

Sandžak haber pre 1 sat
Zabrana uvoza vozila sa “euro 3” motorom, koja bi mogla da stupi na snagu u junu, značiće da u Srbiju više neće moći da uđe automobil stariji od 14 godina. Umesto automobila proizvedenih od 2000. do 2005. godine, novom merom, praktično bi bio… »

Snimljen Mitsubishi Eclipse Cross Facelift

Auto blog pre 17 minuta
Nakon skoro tri godine od premijere (marta 2017. na sajmu u Ženevi), na putevima je sada uhvaćen restilizovani Mitsubishi Eclipse Cross. Naravno, test primerak na slikama je i dalje pod maskom, ali se ipak primećuju izmene. Pre svega - pozadi. Eclipse… »

BMW proširio ponudu Serije 3 – stigao moćni dizelaš

B92 pre 18 minuta
Bavarski proizvođač obogatio je gamu svog najprodavanijeg modela visokoperformansnom dizel verzijom M340d. BMW je tiho uvrstio u svoju ponudu model M340d koji predstavlja ekvivalent benzincu M340i, a stilski se ne razlikuje od ovog automobila. Kupcima… »

Hrabrost ili ludost? Pogledajte kako izgleda bandži džamping sa automobilom (video)

Srbija danas pre 42 minuta
"Top Gear" opet pomera granice! Ako ste mislili da je nemoguće pomeriti granice koje postavila ekipa popularne emisije "Top Gear", prevarili ste se. Ovaj put BBC zaslužuje sve pohvale. A najveći deo zasluga ide osobi koja je bila dovoljno luda da sedne… »

Bentley kreirao snežni Continental GT

Auto blog pre 1 sat
Ovaj luksuzni automobil specijalno je kreiran kako bi mogao da se kreće po zimskim i snežnim terenima. Vremenske nepogode, naročito one snežne, mogu dosta da utiču na naše metalne ljubimce, a skupi automobili poput Bentleya mogu biti potpuno… »

Prednji deo obnovljenog Mercedesa E klase

Auto blog pre 1 sat
Pre nekoliko dana smo prvo bili u prilici da vidimo zadnji deo obnovljenog Mercedesa E klase (verzija 63 AMG), a sada su pred nama i fotografije prednjeg dela. I ovde su automboili bez ikakve maske, a dok čekamo na zvaničnu promociju nešto viiše o… »

MAT New Stratos uskoro na aukciji

Auto blog pre 2 sata
U aukcijskoj kući Bonhams očekuju da će budući vlasnik prvog od ukupno 25 planiranih novih Stratosa morati da izdvoji najmanje milion dolara. Iako je Lancia svoj legendarni dvosed koristila čak i u trci izdržljivosti 24 sata Le Mana, osnovni zadatak… »

2020 Nissan Navara AT32

Auto blog pre 3 sata
Nissan i islandska kompanija Arctic Trucks (AT) su za evropsko tržište pripremili unapređenu verziju pick-up modela Navara, namenjenog off-road vožnjama. Navara AT32 je još u ranijoj verziji opisana kao najsposobnija Navara, dok je za modelsku godinu… »

Automobili, najnovije vesti »