Automobili

Harley-Davidson objavio nove prodajne rezultate

Auto blog pre 51 minuta
Harley-Davidson je objavio prodajne rezultate za drugo tromesečje ove godne, koje u poređenju s 2020. pokazuju očekivani rast. Na severnoameričkom tržištu, rast iznosi 43%, dok je na globalnom nivou ta brojka nešto manja i iznosi 24%. Priča je… »

Trkački Audi RS Q E-Tron

Auto blog pre 3 minuta
Audi je još ranije potvrdio svoje učešće na 2022 Dakar reliju sa novim SUV vozilom, a sada je taj Audi RS Q E-Tron i zvanično predstavljen javnosti. U pitanju je off-road model dizajniran kao rally raid-style vozilo, poput Prodrive BRX Huntera koji… »

Porsche 911 Carrera ili BMW M3 Competition? VIDEO

B92 pre 58 minuta
Ako volite nemačke automobile ovo je prava stvar za vas. Ako ste ljubitelj nemačkih automobila sa moćnim performansama, želite uzbuđenje i slučajno imate oko 90.000 funti (124.000 USD), možda biste želeli da pogledate najnovije ponude BMW-a i… »

Nissan Leaf sa jačim bezbednosnim paketom

Nacionalna klasa pre 15 minuta
Električni Nissan Leaf osvežen je za 2022. godinu sa fokusom na bezbednosnoj opremi i dodatnoj tehnologiji koja pomaže vozaču. Dodat je novi sistem za detekciju pešaka sa specijalnim “kanto” zvučnim upozorenjem. Ton su kreirali Nissanovi… »

Tržišni udeo električnih automobila u EU i dalje raste

Auto blog pre 1 sat
U EU-u je udeo električnih vozila nastavio da raste u drugom tromesečju. Tržišni udeo električnih vozila na baterijski pogon se više nego udvostručio na godišnjem nivou i sada iznosi 7,5 posto, dok su priključni hibridi činili 8,4 posto svih… »

LISTA: Automobili koji su zaslužili bolju sudbinu od one koju su doživeli

Vrele gume pre 2 sata
Neki automobili jednostavno dođu u nemilost javnosti i medija kada stupe na scenu. Ipak, dešava se da ta ocena bude preoštra, tako da se na kraju ispostavi da dotična vozila zaslužuju drugu šansu. Evo o kojim automobilima se radi: Audi A2 Malih… »

Cene polovnih automobila u svetu polako počinju da padaju

Auto blog pre 3 sata
Cene polovnih automobila u svetu su mesecima rasle neviđenom brzinom, što je dovelo do situacije da su ljudi prodavali polovne kamione skuplje nego što su ih kupili pre godinu dana, a čak su i automobili koji su prešli više od 100.000 kilometara… »

Svako drugo vozilo ne prolazi tehnički

B92 pre 3 sata
Svako drugo vozilo pada u proseku na tehničkom pregledu, više se ne može registrovati automobil sa pokvarenom prskalicom, brisačem, prozorom ili stop svetlom, a pregled je okvirno poskupeo za 1.500 dinara. Ovo je prvi bilans novog tehničkog pregleda… »

Vrele Gume udarnički!

Vrele gume pre 4 sati
Sa vetrom u kosi i novim majicama, nova epizoda i nove radne pobede Neumorne Vrele Gume punom parom i u letnjoj sezoni. Kako nam je prijala kabrio-nautička promaja, šta ima novo na svetskom automobilskom tržištu i koji je to automobil bio stvar… »

Zbog nedostatka čipova Volkswagen nije proizveo stotine hiljada vozila

Auto blog pre 4 sati
Kriza s nedostatkom čipova trese autoindustriju do te mere da su mnogi direktori kompanija već sigurno počeli da koriste lekove za smirenje. Isto je i s kupcima kojima se stalno produžavaju rokovi isporuke. Sad su iz Volkswagena objavili da zbog… »

Automobili, najnovije vesti »