Automobili

BMW kamera kao crna kutija – čuva snimke u slučaju udesa

Auto blog pre 53 minuta
BMW je u svojim najnovijim modelima ponudio opciju Drive Recorder koja čuva snimke sa ugrađenih kamera neporedno pre i posle eventualnog sudara, prenosi B92. Sa ubrzanim napretkom tehnologije u automobilima, proizvođači nude sve više funkcija koje su… »

Najavljen 2020 ABT RS6-R

Auto blog pre 1 sat
ABT Sportsline je sa par crteža najavio da će za nekoliko meseci predstaviti modifikovani Audi RS6 Avant, modelske godine 2020. Prvo će za februar biti spremni novi točkovi i kit za pojačanje motora, dok će kompletan ABT paket za novi RS6 Avant… »

PSA elektrifikuje sve svoje benzinske modele u Kini

Auto blog pre 7 sati
Počevši od sledeće godine, PSA grupacija će u Kini prodavati elektrifikovane varijante novih i “unapređenih” modela, prenosi portal Vrele Gume. Prvi u nizu će biti potpuno novi Peugeot 2008, koji će se prodavati i u potpuno električnoj… »

VIDEO: Uzeo je skupoceni Audi na test vožnju, a onda je uništio 15 automobila

Auto blog pre 6 sati
Potencijalni kupac je krenuo na test vožnju. Nije prilagodio brzinu uslovima na putu ali ni svom vozačkom umeću. Teška saobraćajna nesreća se dogodila u Sankt-Peterburgu u Rusiji, prenosi Index.hr. Priča ide otprilike ovako: Potencijalni kupac je s… »

Elon Musk provozao Teslu Cybertruck

Auto blog pre 8 sati
Izgleda da je i sam Elon Musk svom voznom parku priključio i novi Cybertruck, te ga već testirao na ulicama Los Anđelesa. Do pre nekoliko dana ljubitelji Tesla proizvoda mogli su da svedoče samo jednom pojavljivanju Cybertruck prototipa, da bi se… »

Produženi i blindirani Klassen Rolls-Royce Phantom

Auto blog pre 8 sati
Rolls-Royce Phantom sa sobom donosi luksuz i prestiž, a za sumu od 3 miliona evra vlasnicima i onima koji se voze u njemu garantovaće i vrhunsku bezbednost. Naime, toliko košta produžena blindirana Rolls-Royce limuzina, modifikovana u firmi Klassen… »

Prikazana restilizovana Opel Insignia

Nacionalna klasa pre 7 sati
Opel je osvežio model Insignia manjim kozmetičkim izmenama, poboljšanjma bezbednosne tehnologije i novim LED svetlima, a izvršena su i unapređenja motora. Premijera je zakazana za Sajam automoibla u Briselu u januaru. Izduvni sistem dobio je srebrnu… »

Nezavisno kreš testiranje "Euro NCAP": Pet zvezdica za "kaptura" (foto)

Večernje novosti pre 9 sati
Novi "reno kaptur" je osvojio maksimalnih pet zvezdica za sigurnost na testiranjima Euro NCAP. Novi "reno kaptur" je osvojio maksimalnih pet zvezdica za sigurnost na testiranjima Euro NCAP. "Kaptur"je oprošao najnovija i najstrožija testiranja do sada … »

Novi Renault Captur osvojio maksimalnih 5 Euro NCAP zvezdica

Auto magazin pre 20 sati
Novi CAPTUR je ostvario sjajan rezultat na testiranjima Euro NCAP-a. Prošao je najnovija i najstroža testiranja i osvojio maksimalnih pet zvezdica... Pri tome je dokazao svoje kvalitete u pogledu sigurnosti putnika (odrasli i deca), ostalih učesnika u… »

Tesla će prvo lansirati skuplje verzije električnog kamioneta Cybertruck

Auto blog pre 11 sati
Kada je otvorena knjigu narudžbina za Cybertruck, kompanija Tesla je navela da će najpre početi proizvodnja bazičnog modela sa jednim elektromotorom i zadnjim pogonom, dok će top verzija sa 3 elektromotora i pogonom na sva 4 točka stići godinu dana… »

Automobili, najnovije vesti »