Automobili

Velika tuga u Formuli 1: Preminuo osnivač i vlasnik čuvenog tima

Nova pre 4 sati
Frenk Vilijams, osnivač jednog od najtrofejnijih timova u Formuli 1, preminuo je u nedelju. Informaciju je objavio upravo Vilijams u popodnevnim satima, a Frenk je imao 79 godina kada je preminuo. On je u petak primljen u bolnicu, a u nedelju je preminuo… »

Vozila sa najčešće vraćenom kilometražom

Radio 021 pre 9 sati
Prevara sa kilometražom je jedna od najčešćih prevara na tržištu polovnih automobila. Nezakonito povećava cenu polovnog vozila i uništava iskustvo posedovanja automobila. Kako je nedavna studija carVertical otkrila, kupci premijum nemačkih… »

Sjajna vest! Beograd dobija sajam polovnih vozila

Srbija danas pre 1 sat
Glavni grad Srbije dobija svoj prvi "Sajam korišćenih vozila" koji će se održati od 3. do 5. decembra u Beogradskoj Štark areni. Domaće tržište polovnih automobila iz dana u dan je sve veće, moćnije i zanimljivije. Naime, nakon stagnacije… »

Protest u Boschu: Zbog prelaska na električna vozila ukida se više od 1000 radnih mesta

Auto blog pre 2 sata
Čini se da radnici Volkswagena nisu jedini nemački radnici koje brine elektrifikacija automobilske industrije. I u Boschu su započeli štrajkovi širom Nemačke, nakon što su radnici suočeni s mogućim gubitkom posla. Prema sindikatu IG Metall, oko… »

Ne spavaj u levoj traci i kakav je sad ovo BMW? VIDEO

Nova pre 3 sata
Testiramo najpametniji BMW današnjice, analiziramo vozače koji "spavaju" u levoj traci na auto-putu i otkrivamo kako radi tehnologija koja će zauvek stati na put svima koji kombinuju alkohol i vožnju. U novoj epizodi auto emisije „Vožnja sa Tinom i… »

Zastava 101

Vrele gume pre 3 sata
U čast 50. rođendana Stojadina Jedan od razloga zašto su Vrele Gume opšte prihvaćene kao stub automobilske medijske scene u Srbiji, je osim tradicije, objektivnosti i slobodnog duha, svakako negovanje istorije. Zahvaljujući neumornom Miroslavu… »

Na prodaju BMW M4, poslednji auto preminulog fudbalskog velikana

Auto blog pre 5 sati
Prošlo je godinu dana od iznenadne smrti (25. novembra 2020.) najvećeg koji je ikad udarao fudbalsku loptu, velikog Dijega Armanda Maradone, a sada se imovina slavnog preminulog fudbalera našla na aukciji. Kuća Adrian Mercado je u Argentini počela s… »

Stigla Škoda i za Mesec

Nova pre 6 sati
Mnogi automobilski proizvođači su želeli da pomere granice tako što će svoje automobile poslati u svemir, a General Motors je jedan od prvih kojima je ovo i uspelo. Pored toga, GM radi na još jednom projektu lunarnog rovera sa kompanijom Lockheed… »

Problemi zimi pri paljenju auta? Evo zašto se to dešava i kako da sprečite iritantan problem

Srbija danas pre 7 sati
Kompjuteru je prioritet da akumulator ima dovoljno energije za pokretanje motora. Start/stop sistem je odavno prisutan u automobilima, a danas je u većini modela deo serijske opreme. Konstantna gašenja motora kad se zaustavite štede gorivo i smanjuju… »

Digitalna prezentacija redizajniranog modela Škoda Karoq zakazana za 30. novembar

Auto blog pre 8 sati
Pripremite se za susret sa redizajniranim ŠKODA KAROQ: 30. novembra, ŠKODA AUTO će upriličiti digitalnu medijsku prezentaciju pod nazivom “The Faces of KAROQ” kako bi otkrila osveženu verziju svog SUV modela srednje klase. Događaj će početi u… »

Automobili, najnovije vesti »