Automobili

Čelnici G-7 žele smanjenje prodaje benzinskih i dizelskih automobila

Radio 021 pre 11 sati
Na sastanku ekonomski najrazvijenijih zemalja, G-7, pojavio se dokument koji planira i energetsku budućnost, navodi Bloomberg. Vlade G-7 bi se trudile da osiguraju da većina sve prodaje novih putničkih automobila ne bude na benzinski ili dizelski pogon… »

Hyundai: Start proizvodnje malog, ali snažnog i20 N modela

Nova pre 4 sati
Hyundai je u proizvodnom pogonu u Turskoj započeo proizvodnju sportskog modela i20 N koji razvija 204 KS, kao i verzije i20 u N Line opremi. Noviteti sa N oznakom se na fabričkim trakama pridružuju modelima i10, i10 N Line i standardnom i20… »

Parking mesto prodato za rekordnih 1,3 miliona dolara

B92 pre 6 sati
Hong Kong je jedno od najgušce naseljenih gradskih područja na svetu, pa vozači automobila teško pronalaze mesto za parkiranje. Nedavno je jedno parking mesto u oblasti Maunt Nikolson, gde se nalaze neke od najvrednijih nekretnina u Aziji, prodato za… »

Zameniti ili popraviti vetrobransko staklo?

Vrele gume pre 9 sati
Sve zavisi od jednog važnog faktora. Kamenčić koji vam ošteti vetrobran ne mora da bude „kraj sveta“, ali zna da „pomeri živce“. Kada se tako nešto desi, bitno je reagovati na vreme. Naravno, ukoliko je oštećenje vidno, nećete proći… »

Šta vozači najviše vole, a šta ih najviše nervira kod novih automobila?

Telegraf pre 1 sat
I pored toga što neki vozači navode svoja pozitivna iskustvima sa "pomoćnicima", većina vozača ih smatra "dosadnim ili ometajućim"... Američka analitička agencija JD Power sprovela je istraživanje koje je za temu imalo tehnološke inovacije… »

Makeš slavio u Poznanju ispred Pekarža i Jablonskog, Vesnić bez bodova

Auto blog pre 2 sata
Pilot “kupre” Mihal Makeš trijumfovao je u prvoj trci poljskog vikenda TCR Istočna Evropa na stazi Tor Poznanj. Sa njim su se na podijum popeli Tomaš Pekarž i Šimon Jablonski, a sva trojica su daleko iza sebe ostavili konkurenciju. Makeš je… »

Novi Lexus NX i zvanično

Auto blog pre 2 sata
* Novi Lexus NX modelske godine 2022 je baziran na Toyotinoj TNGA-K platformi, ima niže težište, unapređenu torzionu čvrstoću i za 91 kg manju masu u odnosu na prethodnika * 2022 Lexus NX dimenzije: dužina / širina / visina / međuosovinsko… »

U Aranđelovcu održan „Bekament oldtajmer skup“

Auto blog pre 1 sat
Bekament kompanija iz Aranđelovca je u subotu 12.06.2021. godine ugostila Udruženje Oldtajmera Srbije i održala manifestaciju pod nazivom „BEKAMENT OLDTAJMER SKUP“ koja je okupila više od 40 oldtajmera, retro modela vozila, svojevrsnih rariteta… »

Premijera: Volkswagen T7 Multivan FOTO

B92 pre 2 sata
Nemački proizvođač predstavio je novu generaciju svog popularnog kombija. VW T7 Multivan dizajnerski se naslanja na prethodnika,T6 koji se prodaje od 2015, a redizajniran je početkom 2019. Novi kombi je za sada dostupan samo u putničkoj varijanti… »

Čiji je najbrži? Rimac tvituje, u Tesli se prave ludi

B92 pre 2 sata
I Ilon Mask i Mate Rimac tvrde da prave najstartniji električni automobil na svetu. Mate Rimac se oglasio na Fejsbuku i požalio kako ga Ilon Mask i dalje ignoriše. Ali, svejedno mu je čestitao. "Uprkos tome što nas Ilon ignoriše (tvrdeći da Tesla… »

Automobili, najnovije vesti »