Automobili

Od 200.000 Plugsurfing mesta za punjenje Volvo automobila, dva su u Srbiji

Auto blog pre 10 sati
Vozači potpuno električnih modela Volvo Recharge u Evropi uskoro će imati jednostavan pristup do više od 200.000 punionica jer je kompanija Volvo Cars odabrala ponuđača usluga punjenja vozila Plugsurfing kao svog partnera, omogućavajući duga… »

Retro, retro, retro! Ford "oživeo" čuveni terenac Bronco FOTO/VIDEO

B92 pre 30 minuta
Proizvođač iz Detroita je obnovio američku ikonu na četiri točka. Bronco je jedno od najčuvenijih imena iz istorije američke auto-industrije, a najprepoznatljivija je njegova prva generacija koja se proizvodila šezdesetih i sedamdesetih godina 20… »

VIDEO: Napravio bolid u garaži

Auto blog pre 54 minuta
Omega Car je za mnoge automobil snova, bar kad su u pitanju performanse. Casey Putsch sebe naziva automobilskim dizajnerom, inženjerom, umetnikom i profesionalnim vozačem, odnosno "renesansnim čovekom modernog doba". Činjenica je da mu mašte, a ni… »

Aznom Palladium – luksuzna limuzina za sve terene FOTO

B92 pre 1 sat
Italijani žele da u jednom automobilu spoje luksuz tipičan za Maybach i Rolls-Royce i karakteristike klasičnih terenaca. Ime mu je Aznom Palladium, a najkraće rečeno u pitanju je "nekonvencionalan luksuz za sve terene". U prevodu, Palladium se… »

Mercedes-Benz EQ Power: Plug-in hibridi pružaju celodnevnu mobilnost

Auto magazin pre 2 sata
Mercedes-Benz privlači široku bazu kupaca sa sve većim brojem plug-in-hibridnih modela u svojoj ponudi. Ovaj trend daje važan doprinos na putu ka CO2 neutralnoj mobilnosti kojoj je Mercedes-Benz posvećen u okviru svoje strategije dekarbonizacije… »

Obnovljeni Hongqi H5

Auto blog pre 1 sat
Hongqi je na kineskom tržištu nakon nešto više od tri godine obnovio limuzinu H5. Treba podsetiti da je ovaj automobil baziran na Mazdi 6 koju u Kini proizvodi FAW-Mazda (FAW - First Auto Works je takođe i vlasnik brenda Hongqi). Obnovljeni H5 je… »

Formula 1 se zahuktava: Luis Hamilton izdominirao u Štajerskoj

Total car pre 2 sata
Nakon pobede, aktuelni šampion je demonstrirao „Black Power“ pozdrav na podijumu, na kojem je Mercedes zauzeo dva mesta, dok je Ferrari doživeo još jednu noćnu moru. Britanac je kontrolisao trku od samog početka, najavivši da je više nego… »

Virtuelna svetska premijera Nissan Ariya

Auto magazin pre 2 sata
Potpuno novo vozilo je spoj dva najsnažnija Nissanova aduta – električnog vozila i crossovera. Ariya je savršen odraz Nissanove inteligentne mobilnosti u kojoj se prepliću inovativan dizajn i najnoviji sistemi za pomoć u vožnji... Osim toga, njime… »

Električni Jaguar XJ krajem 2021. godine?

Auto blog pre 2 sata
Jaguar je novu generaciju luksuzne limuzine XJ trebalo da predstavi do kraja ove godine, ali neke informacije iz britanskih izvora sada kažu da je njegova promocija pomerena za kraj 2021. Kako bilo, naslednik će biti značajno drugačiji od onog što… »

2020 Peugeot 108

Nacionalna klasa pre 2 sata
Peugeot 108 je osvežen za aktuelnu godinu novim opcijama za boju karoserije i trima, kao i obimnijom dodatnom opremom. Novi model odmah stiže u prodaju. Paneli karoserije ostaju neizmenjeni, ali Peugeot sada nudi novu metalik zelenu boju i dva stilska… »

Automobili, najnovije vesti »