Automobili

BMW 550i nije prešao ni jedan jedini kilometar, a cena iznosi 23 hiljade - pitate se zašto?!

Auto magazin pre 7 sati
Praktično nov BMW M550i xDrive koji nema ni jedan jedini pređeni kilometar, nalazi se na prepunom parkingu u Houstonu. Uprkos veoma niskoj ceni, kupci ga obilaze u širokom luku. Zaniva vas razlog? Ovaj automobil jedna je od žrtava uragana Harvey i oglašen je na web sajtu Copart među hiljadama... »

Ovaj Nissan GT-R napada rekord na Nirburgringu

Auto blog pre 17 minuta
Tjuning kuća Litchfield je završila s testiranjem bolida ML1 RS GT-R, što je u stavri značajno modifikovani Nissan GT-R, koji razvija čak 1100KS. Tu snagu ima twin-turbo benzinac 3.8 V6, koju prenosi na sva četiri točka. Brojni delovi su napravljeni od ugljeničnih vlakana kako bi se smanjila... »

BMW i8 Roadster će imati snažniji pogonski sklop

Auto blog pre 1 sat
BMW je pre frankfurtskog auto salona počeo najavu skorog dolaska Roadster verzije modela i8, ali očekivana frankfurtska premijera je izostala. Najnovije informacije kažu da na premijeru ovog automobila nećemo još dugo da čekamo, ali zvanične potvrde o tome kada će se tačno premijera... »

Ovako bi mogao da izgleda Polestar 1 Cabrio

Auto blog pre 2 sata
Prvi model koji je Polestar kao zaseban brend predstavio pre nekoliko dana je sportski Coupe nazvan jednostavno Polestar 1. U međuvremenu se pojavila i ideja o njegovoj Cabrio varijanti, ali od toga najverovatnije neće biti ništa. U svakom slučaju, pred nama je nekoliko nezvaničnih rendera... »

Promene dizelskih modela zakočile Daimler profit u trećem kvartalu

Auto blog pre 6 sati
Profit navećeg svetskog proizvođača luksuznih automobila Daimlera pao je u trećem tromesečju, zakočen opozivom dizelskih modela s tržišta i merama za smanjenje štetnih emisija, pokazuje poslovni izveštaj obavljen u petak. Između jula i septembra neto profit proizvođača Mercedes-Benza... »

IMSA RXR One

Auto blog pre 7 sati
Tjuner IMSA je imao svoju viziju kako treba da izgleda Mercedes-AMG GT S i tako je nastao modifikovani model nazvan IMSA RXR One. Pre svega, deo paketa čini widebody kit od ugljeničnih vlakana (auto je napred širi za 55 mm i pozadi za 65 mm), uz doteranu haubu, drugačiji prednji branik sa... »

Ručno pravljeni model McLaren Vision GT concept

Auto blog pre 7 sati
Maketa u razmeri 1:8 po ceni od 8.000 evra McLaren je za igricu Gran Turismo pre nekoliko nedelja predstavio novi model, koji raspolaže sa, doduše virtuelnih, 1150KS. I mada fizička verzija ovog modela nije sigurna, do nje ipak može da se dođe, u kakvom takvom obliku, i to zahvaljujući... »

Novi Land Rover Defender neće imati retro dizajn

Auto blog pre 7 sati
Dizajneri u Land Roveru su se našli pred velikim izazovom, jer su dobili zadatak da redizajniraju istinsku automobilsku legendu. Zbog nemogućnosti zadovoljavanja testova emisije i zahteva oko bezbednosti, Land Rover je prestao da proizvodi stari Defender prošle godine. Sličan problem imao je i... »

Vrele Gume test: Citroen C3 Aircross

Auto blog pre 7 sati
Kao i mnogi proizvođači pre njega, umesto da nastavi sa gradskim mini vanom C3 Picasso, Citroen je izvajao crossover, u samo njemu znanom maniru. Nazvan Aircross, ovaj mališan uspešno spaja dva sveta, simpatičan vagabund stil i praktičan enterijer Sa velikim zakašnjenjem i Citroen se uhvatio... »

Baojun 530

Auto blog pre 8 sati
Baojun će sledećeg meseca na Guangzhou Auto Show-u u Kini prikazati i novi SUV model pod oznakom 530, pri čemu bi njegova prodaja trebalo da startuje u prvom kvartalu 2018. Kako što nagoveštava već i svojim nazivom, Baojun 530 će u gami ove marke zauzeti mesto iznad SUV-a Baojun 510, a... »

©2017 Netmark d.o.o.