Automobili

Samovozeći automobili biće farbani samo u svetle boje?

Press pre 3 sata
Pored toga što će samovozeći automobili budućnosti biti lišeni upravljačkih komandi kakve danas poznajemo, ova vozila imaće i specijalne boje spoljašnjosti. Foto:B92.net S obzirom da je za funkcionisanje auto-pilota od krucijalne važnosti sistem LiDAR koji detektuje pokretne objekte u... »

BMW M4 kabriolet - specijalna edicija 30 Jahre

Auto magazin pre 6 sati
Pre 30 godina, BMW M brend je prvi put dopunio asortiman svojih modela kabrioletom visokih performansi... Pred početak leta 1988, BMW M3 kabriolet ponudio je ljubiteljima auto-sporta mogućnost da i pod otvorenim nebom uživaju u sportskom automobilu projektovanim za svakodnevnu upotrebu, ali sa... »

Novi Peugeot 508 stiže u Ženevu - prve fotografije

Auto magazin pre 9 sati
Pred premijeru na međunarodnom autosalonu u Ženevi 2018, u javnost su puštene prve fotografije nove generacije modela Peugeot 508... Na prednjem delu automobila primećujemo prepoznatljivu mrežu hladnjaka, na koju se nastavljaju atraktivno dizajnirane svetlosne grupe. Na prednjem delu maske (da... »

Špijuni snimili novi Porsche 911 - prva fotografija

Auto magazin pre 15 sati
Kompanija Porsche sebično čuva izgled nove generacije ikone sportskih automobila. I pored toga, internetom je prostrujala prva fotografija Porschea 911, i to potpuno bez maske! Aktuelna generacija modela Porsche 911 (kodna oznaka 992) na svet je došla 2011. godine i zato nije iznenađenje, što... »

Samovozeći automobili biće farbani samo u svetle boje?

Auto blog pre 14 minuta
Pored toga što će samovozeći automobili budućnosti biti lišeni upravljačkih komandi kakve danas poznajemo, ova vozila imaće i specijalne boje spoljašnjosti. S obzirom da je za funkcionisanje auto-pilota od krucijalne važnosti sistem LiDAR koji detektuje pokretne objekte u blizini automobila... »

Petstohiljaditi primerak automobila FIAT 500L sišao sa proizvodne trake u Kragujevcu

Auto blog pre 1 sat
Petstohiljaditi primerak modela FIAT 500L sišao je danas sa proizvodne trake fabrike u Kragujevcu u Srbiji. Jubilarni automobil je FIAT 500L Cross sa Multijet motorom zapremine 1,6 litara sa 120 konjskih snaga u bi-kolore sicilijansko narandžastoj boji sa sjajnim crnim krovom. Novi rekord... »

Bosch transformiše vožnju putem umreženih usluga

Auto blog pre 1 sat
Bosch će predstaviti ove usluge u oblasti mobilnosti na konferenciji Bosch ConnectedWorld 2018 - Od iznajmljivanja do multimodalnosti: usluge za urbanu mobilnost bez stresa. - Od pametnog parkiranja do spasavanja života preko cloud-a: usluge za umrežene automobile i opuštenu, ugodnu i bezbednu... »

Stiže Lister Storm II sa 1000KS

Auto blog pre 1 sat
Britanski Lister Motor Company najavljuje da će u budućnosti predstaviti novi supersportski automobil Storm II, naslednika nekedašnjeg Storma iz 1993. godine. Šef kompanije Lawrence Whittaker je na Twitteru obajvio i zvanični render budućeg automobila, koji bi mogao da pokreće Jaguarov 7,8... »

VIDEO: Novi Peugeot 508

Auto blog pre 4 sata
Više o novom Peugeotu 508 pročitajte OVDE i OVDE. Foto: Automobile-magazine.fr Video: Caradisiac / Autopista.es... »

BMW M8 Gran Coupe concept na sajmu u Ženevi

Auto blog pre 4 sata
Pojedini mediji pišu da će BMW početkom sledećeg meseca na sajmu automobila u Ženevi predstaviti i novi koncept automobil. Tamo bi novi koncept trebalo da prikaže BMW M divizija, ali odmah treba napomenuti da to neće biti superautomobil, već je u pitanju vozilo na platformi nove Serije 8.... »

©2018 Netmark d.o.o.