Automobili

Ovo je novi znak koji će krasiti Peugeot automobile

Nova pre 12 minuta
Peugeot je jedan od najstarijih aktivnih automobilskih brendova kog od 1850. godine krasi grb ukrašen glavom lava. Sada je francuska marka predstavila jedanaestu evoluciju svog logotipa. Nakon potpunog redizajna svojih vozila tokom poslednjih 10 godina… »

Ima "kao" vozača, ali sve radi sam: Prvi autonomni autobus izašao na ulice

Telegraf pre 35 minuta
Električno vozilo, opremljeno senzorima i kamerama, saobraća šest puta dnevno od luke do centra Malage, preleći oko 8 kilometara u jednoj turi. Autobus bez vozača, na električni pogon, počeo je da kruži ulicama Malage, na jugu Španije, saopštila… »

Broj drogiranih za volanom udvostručen, treba li pooštriti kazne?

B92 pre 6 minuta
Samo u februaru iz saobraćaja je isključeno 120 vozača pod dejstvom droga što je više nego dvostruko u odnosu na isti period prošle godine. Na auto-putu Beograd – Šid policija je zaustavila 17-godišnjaka koji je vozio 140 kilometara na čas… »

Alarmantno velik broj vozača ignoriše „check engine“ lampicu

Vrele gume pre 35 minuta
„To je samo lampica“, ali da li je? Nije prijatan osećaj kada se upali „check engine“ lampica. Međutim, ovo obaveštenje vrši veoma važnu ulogu. Naravno, može da se radi o „gremlinu“ na senzoru, ali može biti i rano upozorenje koje može… »

Velika Britanija: Stare gume ne mogu na kamione i autobuse

Auto blog pre 35 minuta
Velika Britanija je država koja ima jednu od najnižih stopa stradalih u saobraćaju. Zakoni se konstantno dorađuju, policijske kontrole su česte, a i edukacija je konstantno prisutna. Najnovijim zakonskim rešenjima je onemogućeno korišćenje starih… »

Nije mogao da se seti gde je parkirao automobil – tražio ga tri nedelje

B92 pre 37 minuta
Vozač iz malog mesta na severozapadu Nemačke toliko se zbunio u većem gradu, da tri sedmice nije uspeo da pronađe gde je parkirao auto. Nemac star 62 godine parkirao je početkom februara vozilo u višespratnoj garaži u Osnabriku, gradu od 165.000… »

Nova C-Klasa: Limuzina i karavan: Inspirišuća zona komfora

Total car pre 54 minuta
Dobro došli u novi, digitalniji i efikasniji svet, i dobro došli kući: nova C-Klasa predstavlja oba, i u svim pogledima stvara zonu udobnosti koja je sigurna u budućnost u vreme svetske transformacije. Kao prva klasična serija modela brenda… »

Last Minute ponuda za Fiat Tipo, 500 i 500X

Auto blog pre 1 sat
Samo za kupovinu FIAT modela TIPO, 500 i 500X od 01.03.2021 do 08.03.2021. očekuje vas LAST MINUTE PONUDA. Ponuda se odnosi na vozila sa lagera. * slike modela su ilustrativne prirode FIAT TIPO SEDAN 1.4 95KS FORTE Kožni volan i ručica menjača… »

90 odsto Aston Martin modela će biti elektrifikovano do 2030. godine

Auto blog pre 2 sata
Kako prenose britanski mediji, Aston Martin je predstavio planove za elektrifikaciju 90 odsto svoje linije do 2030. godine, s priključnim hibridnim i potpuno električnim modelima koji dolaze u narednih nekoliko godina. Izvršni direktor kompanije Tobias… »

Kad je čovek pun para: Zanemećete od voznog parka vlasnika Tesle - Sve pršti od luksuza (video)

Srbija danas pre 2 sata
Zaljubljenik u tehnologiju nas je impresionirao. Nema mnogo ljudi koji su fascinantni kao Ilon Mask, prvi čovek Tesle i Space X. Svi znamo koliko je zaljubljen u tehnologiju, ali je ta njegova ljubav nekako bila u miksu rzanih kontroverzi... Voleli ga… »

Automobili, najnovije vesti »