Automobili

Renault Megane Grand Coupe na testu "Novosti"

Auto blog pre 15 sati
Vozilo koje pleni ne samo svojim dizajnom već pruža i obilje komfora, kako i dolikuje limuzini, a nije zaboravljena ni bezbednost U vremenu sadašnjem, kada se neki proizvođači automobila odlučuju da skoro potpuno iz ponude izbace vozila koja ne pripadaju SUV kategoriji (tu računamo i... »

Pokušali da ukradu motocikl, a onda je došao pravednik u Fiesti

Auto blog pre 1 sat
Lopovi na skuteru nisu ni sanjali da je ruka pravde ipak dostižna. Incident se desio u Londonu kada su dva kradljivca na skuteru uočila motocikl parkiran između dva vozila. Zaklonjen od pogleda je bio idealna žrtva koja bi mogla da im donese dobru zaradu ili bar vožnju na značajno pristojnijem... »

Toyota deli lekcije na Rallye Deutschland 2018

Auto magazin pre 13 sati
Posle dva dana takmičenja na Rallye Deutschland 2018, najviše razloga za zadovoljstvo imaju u timu Toyota. Fantastični Ott Tanak u Toyoti Yaris WRC ubedljivo vodi, a njegov timski kolega Jari-Matti Latvala drži treće mesto... Najveći gubutnik u prva dva dana svakako je Sebastien Ogier (Ford... »

Zašto je Indija pakao za evropske proizvođače automobila?

Auto blog pre 44 minuta
Indijsko tržište automobila se razvija velikom brzinom. Prethodne godine su po broju prodatih jedinica zauzeli petu poziciju na svetu. Iako se u Indiji proizvodi izuzetno mnogo automobila, veoma mali deo završava u ovoj zemlji, već se većina izvozi u države Azije, Afrike, Južne Amerike, pa... »

Ducati se spušta u niže klase uz pomoć “prijatelja”

Auto blog pre 3 sata
Ducati će se u bliskoj budućnosti spustiti i u niže kategorije po pitanju zapremine motora Ducati jeste poznat po velikim motociklima, ali biznis je biznis, pa je rukovodstvo shvatilo da ima još prostora za zaradu, i to na suprotnoj strani. Tačnije, u nižim klasama motocikala, sa agregatima... »

MotoGP vesti

Auto blog pre 4 sata
Lorenco još uvek veruje u osvajanje naslova Mnogo njih je već na samom početku sezone eliminisalo Horhea Lorenca iz kruga onih vozačam koji bi mogli da se bore za naslov prvaka. Međutim, nakon tri pobede u šampionatu, Španac ima dosta samopouzdanja i sve je bliže samom vrhu. Nakon trijumfa u... »

Šta je presudno prilikom kupovine automobila?

Auto blog pre 6 sati
Kupcima novih automobila nisu presudni konjska snaga, obrtni momenat, broj držača za čaše i slični detalji, pokazuje poslednja istraživanja. Studija koje je sproveo "Morning Consult" pokazuje da čak 60% odsto kupaca odlučuje na osnovu recenzija određenih modela. U analizi su učestvovale... »

Rimac otkrio plavi C_Two za američku publiku

Auto blog pre 7 sati
Rimac Automobili će i ove godine učestvovati na automobilskoj nedelji u Montereyu, a za tu priliku predstavljaju novi C_Two s nekoliko premijernih detalja. Kao što smo već pisali, Rimac američku promociju počinje gostovanjem u prestižnom muzeju Petersen Automotive, gde je C_Two izložen ovog... »

Istraživanje: Ne sedajte za volan kada ste pod stresom!

Auto blog pre 8 sati
Naučite da prepoznajete simptome pre nego što počnu da uzrokuju probleme. Britanski Institute od Advanced Motorists (IAM), izašao je sa nekim savetima za stresirane vozače, i to u saradnji sa Benom, nezavisnom dobrotvornom ustanovom koja obezbeđuje podršku za osobe u automobilskoj industriji.... »

Video iz Rusije: Vozač kamiona spavao u kabini, a lopov pokušao da ukrade gorivo

Auto blog pre 14 sati
U ruskom Jaroslavlju se desio neobičan pokušaj krađe. Lopov je odlučio da "iscedi" gorivo iz parkiranog malog kamiona GAZella. Ali, bio je toliko nepažljiv da nije primetio da vozač spava u kabini! Zanimljivo je da ni prolaznici ni drugi vozači nisu posumnjali u osobu pored kamiona. Ruski... »

©2018 Netmark d.o.o.