Automobili

Cupra Leon Competition i Cupra e-Racer

Auto blog pre 47 minuta
Španski brend Kupra je prikazao čak dve premijere, “kupru leon kompetision” i električni “kupra e-rejser”. Svaki auto namenjen je specifičnoj vrsti turing trkanja: prvi stupa u klasičnu arenu auto-sporta, onu u kojoj su vozila s motorima s… »

Na skeneru "Novosti": "Santa fe 2.0 crdi", suv na drugi način (foto)

Večernje novosti pre 1 dan
Dok svi naglašavaju, kada su u pitanju veliki terenci, sposobnost vozila da savlada "staze i bogaze", u "Hjundaiju" su se odlučili na sasvim drugačiji pristup. JUŽNOKOREJSKI "Hjundai" godinama strpljivo, gradi svoj put ka samom vrhu sveta… »

250. proizvedeni Bugatti Chiron na Sajmu automobila u Ženevi

Auto blog pre 8 sati
Bugatti je naslednika legendarnog modela Veyron premijerno predstavio 2016. godine na Sajmu automobila u Ženevi na kome će nakon četiri godine na istom mestu publici prikazati i 250. proizvedeni primerak i tako obeležiti realizaciju polovine… »

Hyundai zvanično predstavio novi i20 – duži i širi, ali i niži od prethodnika VIDEO

B92 pre 12 sati
Nakon prvih fotografija koje su, neplanirano ili ne, početkom sedmice dospele na Internet, korejski proizvođač objavio je i tehničke detalje novog i20. Novi i20 ima potpuno novi dizajn u odnosu na prethodnika, kako bi se na evropskom tržištu izborio… »

Izgleda top: Pojavile se prve fotografije novog KIA vozila

Srbija danas pre 1 dan
Zvanične fotografije... Korejski proizvođač objavio je prve zvanične fotografije nove generacije SUV-a Sorento uoči premijere zakazane za ženevski salon automobila. Refined Boldness Good morning, petrolheads! … »

Haotična situacija u Nissanu

Vrele gume pre 1 dan
Ozbiljna kriza i finansijski gubitak u Nissanu izazvali skandal na sastanku deoničara Nagli odlazak Karlosa Gona, “večitog” direktora Nissana koji je u Japanu uhapšen zbog navodnih pronevera, pa pobegao u Liban, zadao je bolan finansijski udarac… »

Peugeot se vraća u pick-up segment

Vrele gume pre 1 dan
Peugeot Landtrek nastavlja lepu pick-up tradiciju Pomalo neočekivano, juče je Peugeot najavio skori dolazak “lavlje” vizije u pick-up segmentu, svojevrsnog naslednika Peugeot 404 pick-up modela iz sedamdesetih prošlog veka. Na tržištu će se… »

Volkswagen Caddy

Vrele gume pre 1 dan
VW Caddy stiže u julu ove godine sa dva super čista TDI Večeras je u Dizeldorfu konačno medijima predstavljen novi Volkswagen Caddy. Dugo se nagađalo i skiciralo, da bi ipak došli do Caddy-ja u realnim okvirima dizajna. Moderna spoljašnjost… »

Novi Volkswagen Caddy

Auto blog pre 1 dan
Volkswagen predstavlja novu, petu generaciju modela Caddy, baziranu na MQB platformi. Kako pokazuju prve slike, u pitanju je vozilo sa privlačnijim stajlingom u odnosu na dosadašnju generaciju. Ovde treba pomenuti i LED svetla, veliki panoramski krov… »

Cupra Leon i zvanično

Auto blog pre 1 dan
Seat je krajem januara javnosti predstavio Leon nove generacije (u hatchback izdanju sa 5 vrata i kao karavanski ST), dok su danas promociju imale i njihove sportske verzije podbrenda Cupra. Tačnije, danas su prikazani Cupra Leon hatchback i Cupra Leon… »

Automobili, najnovije vesti »