Automobili

BMW nudi funkciju daljinskog startovanja motora i za starije modele

Auto blog pre 43 minuta
Ubrzano usvajanje softvera i digitalne povezanosti proizvođačima pruža nove ideje u vezi s opremljenošću i prodajom automobila. Doduše postoji i negativna strana takvog modela, što nameće brojna pitanja i zabrinutost oko toga ko šta zapravo… »

Najslavniji filmski auto se vratio: Ovo je fabrika DeLoreana

Auto blog pre 1 sat
Nakon neslavnog kraha kompanije holivudski hit je DeLorean učinio svetski slavnim, a sada je postao i besmrtan. DeLorean se vratio! Zahvaljujući filmskoj franšizi Povratak u budućnost ovaj auto je stekao svetsku slavu, a i danas se smatra jednim od… »

Tu moram jednom naoružan poć! Iz Zemuna za narod na braniku otadžbine: Moćan transparent podrške Srbima sa Kosmeta

Srbija danas pre 1 sat
Sve više vidimo poruke podrške širom regiona, ali ovaj put zanimljiva poruka je stigla sa gradskog stadiona u Zemunu. Napadi i pritisci na Srbe sa Kosmeta koji se dešavaju poslednjih nekoliko dana ujedinili su sve naše sunarodnike kako u Srbiji, tako… »

F1: Noris kreće sa pol pozicije u nedelju

Auto blog pre 7 sati
Lando Noris je osvojio pol poziciju u kvalifikacijama pred nedeljnu trku za Veliku nagradu Rusije, presnosi Sport Klub. Noris je do prve startne pozicije stigao u poslednjem krugu uzbudljivih kvalifikacija. Tri munuta pre kraja Q3 dela kvalifikacija… »

Galerija: Porsche Road Tour u Srbiji

B92 pre 13 sati
Konvoj od šesnaest vozila vrhunskih performansi predvodili su Porsche instruktori. Porsche Road Tour je jedinstven događaj koji je klijentima i pripadnicima sedme sile omogućio potpun užitak u adrenalinskoj vožnji. Održan je u sredu, 22. septembra… »

Uzeo stvar u svoje ruke: Uklonio "ležeći" sa ulice, pa završio na sudu

B92 pre 15 sati
Tvrdio je da je "ležeći policajac" u blizini njegove kuće previsok i preširok i da je zbog njega oštetio automobil. Mnogi vozači su frustrirani "ležećim policajcima", odnosno usporivačima saobraćaja na kolovozu. Sa druge strane, vozače treba… »

Koliko se isplati električni automobil?

Telegraf pre 15 sati
Najveći problem kod hibrida su baterije, pošto su podložnije oštećenjima, dok su kod potpuno električnih vozila one nešto zaštićenije... Neka od najvažnijih pitanja koja prate električne automobile su: koliko koštaju popravke nakon kvarova ili… »

Posada Angelev – Gadžev vodeća posle prvog dana 54. Srbija relija

Auto blog pre 3 sata
Posle šest brzinskih ispita ukupne dužine 84.94 kilometara prvog dana 54. Srbija relija koji se vozi u okolini Vrnjačke banje i na obroncima Kopaonika vodeća je posada iz Bugarske Miroslav Angelov – Georgi Gadžev u škodi fabiji R5. Sa zaostatkom… »

Vijetnamski VinFast od sledeće godine i u Evropi

Auto blog pre 5 sati
Vijetnamski VinFast namerava da proširi svoju strategiju rasta na evropskom tržištu i izvan prvobitno planiranog debija u Nemačkoj, Francuskoj i Holandiji sledeće godine, prenosi Reuters. VinFast će sledeće godine u Evropi predstaviti par… »

Kraj kožnih presvlaka: Volvo kaže da ima bolju ideju

Auto blog pre 5 sati
Volvo najavljuje da će svi novi, potpuno električni modeli biti potpuno bez kože. Novo predstavljeni C40 Recharge je prvi model u kome nećemo zateći nikakve presvlake od kože životinja. Do 2025. Volvo namerava da koristi 25 posto recikliranih… »

Automobili, najnovije vesti »