Automobili

Ferrari uvodi drugu smenu u proizvodnji

Auto blog pre 10 sati
Ferrari planira da uvede drugu radnu smenu u proizvodnji, zahvaljujući velikom porastu porudžbina. Ferrari planira da od naredne godine uvede drugu radnu smenu u proizvodnji, zahvaljujući velikom porastu porudžbina. Kako bi proizvodnja dostigla povećanu potražnju, italijanski proizvođač će... »

MINI ima novi logo

Auto blog pre 4 sata
Automobilski brend britanskog pedigrea, koji je u vlasništvu BMW grupe, dobio je novi, pojednostavljeni logo. Novi logo predstavlja dvodimenzionalnu reinterpretaciju aktuelnog reljefnog 3D amblema, sa imenom brenda u krugu i stilizovanim krilima. Proizvođač objašnjava da novi dizajn odslikava... »

Skoro polovina vozača u svetu ne zna zakonom dozvoljenu količinu alkohola prilikom vožnje

Auto blog pre 2 sata
Beograd, 14.12.2017. – Samo 18% vozača zna kolika je zakonom dozvoljena količina alkohola prilikom upravljanja vozilom, dok 46% ljudi samo misli da zna. Pored toga, 28% vozača smatra da njihova kultura dozvoljava da se upravlja vozilom pod uticajem alkohola, pokazali su rezultati međunarodnog... »

Volkswagen opoziva preko 57.000 dizel Touarega

Auto blog pre 17 sati
Kompanija Volkswagen će povući preko 57 hiljada dizel Touareg vozila, nakon što je nemačka KBA grupa otkrila da 3.0 litarski dizel motor koji koristi ovaj SUV ima dva ilegalna uređaja za kontrolu emisija. Ovo povlačenje utiče na Touareg modele sa Euro 6 Diesel motorima, kojih ima 57.600 u... »

Kia Stinger i Stonic odlični na Euro NCAP testovima

Auto magazin pre 47 minuta
Nova fastback sportska limuzina Kia Stinger i kompaktni crossover Kia Stonic su dobili najvišu ocenu za bezbednost u simulacijama sudara po Euro NCAP... Oba modela su osvojila 5 zvezdica po Euro NCAP – Stinger za sve varijante, a Stonic za one koje su opremljene s Kijinim opcionalnim aktivnim... »

BMW JOY WEEK nedelja ekstremnih akcijskih cena korišćenih vozila

Auto magazin pre 10 sati
BMW PREMIUM SELECTION je za kraj 2017. godine pripremio specijalnu ponudu za ograničen broj korišćenih BMW i MINI vozila sa lagera koja svim kupcima donosi sledeće pogodnosti... • EKSTREMNO SNIŽENJE CENA • SET ZIMSKIH GUMA • KAMATNU STOPU 2,99% BMW “JOY WEEK” ponuda traje samo 7 dana,... »

General Motors zainteresovan za povratak na evropsko tržište

Auto blog pre 11 minuta
Kompanija General Motors je imala bogatu istoriju u Evropi punu uspona i padova, koju je okončala 2013. godine kada je odlučila da sa tržišta povuče Chevrolet. Nakon toga se GM fokusirala na Opel i Vauxhall, ali je i te kompanije prodala PSA grupi tokom ove godine. S obzirom da su se kompanije... »

Citroen C3 Aircross osvojio nagradu Autobest 2018

Auto blog pre 1 sat
Na kraju takmičenja u kojem se našlo 6 finalista, novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross je osvojio nagradu Autobest 2018 za «Best Buy Car of Europe», odnosno, najbolja kupovina vozila za 2018. godinu. Žiri Autobest-a je saopštio rezultate: novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross je... »

Nosio kacigu naopako, dobio kaznu

Auto blog pre 2 sata
Jedan motociklista iz Australije se našao s druge strane zakona nakon što je svoju kacigu nosio na pogrešan način. Definitivno je neobično videti nekoga da ovako nosi kacigu, ali ovaj čovek je imao objašnjenje za svoj potez. Kako je saopštila saobraćajna policija države Novi Južni Vels,... »

Ovako bi mogao da izgleda Volkswagen Polo Alltrack

Auto blog pre 5 sati
Budući da se u ponudi Forda nalazi i (pro)terenska verzija Fiesta Active (sa blago povišenim klirensom, dodatnim zaštitnim elementima na eksterijeru i srebrnim krovnim nosačima), nezavisni dizajner Kleber Silva je pokazao kako zamišlja mogućeg rivala iz Volkswagena. To bi mogao da bude VW Polo... »

©2017 Netmark d.o.o.