Automobili

Volvo redefiniše luksuz: Limuzina sa zvezdanim nebom

Press pre 8 sati
Volvo će na predstojećem sajmu automobila u Pekingu predstaviti specijalnu verziju modela S90 sa superluskuznim zadnjim sedištem i jedinstvenim doživljajem putovanja. Foto:B92.net Model S90 spada u sam vrh ponude Volvo automobila, a za one koji žele da uživaju u dodatnom komforu, proizvođač... »

Zakotrljao se novi Mercedes A klase

B92 pre 11 sati
B92: Zakotrljao se novi Mercedes A klase
U pogonu u Raštatu počela je serijska proizvodnja nove generacije Mercedesovog kompaktnog hečbeka. Mercedes je još u martu počeo da prima narudžbine za novu A klasu, koja u Nemačkoj košta od 30-ak hiljada evra, a sada je i zvanično startovala serijska proizvodnja ovog modela. Prvi primerci... »

Vladimir Putin

Vrele gume pre 9 sati
Ako prihvatimo tezu da je u današnje vreme sve politika, onda izbor automobila nekog državnika, može posredno da govori i o njegovom političkom kursu. U doba kada političari u popularnoj kulturi sve više imaju status nekada rezervisan za rok zvezde, prirodno je da se u analizi voznog parka... »

Testirali smo: Renault Koleos Energy dCi 175 4x4 X-Tronic

Auto magazin pre 17 sati
Za razliku od prethodnika, koji je svojim dizajnom jasno stavljao do znanja da na dolazi sa istoka, novi Renault Koleos može se pohvaliti atraktivnim i dinamičnim evropskim dizajnom. Na testu smo imali TOP verziju nove generacije Koleosa - Initiale Paris. Ovo su naši utisci... Model Koleos... »

Milos Pavlovic - podijum u Monci!

Auto magazin pre 22 sata
Srpski automobilista Miloš Pavlović, fabrički vozač Lamborginija, našao se na podijumu na zvaničnom otvaranju nove sezone... Pavlović se našao za upravljačem automobila Huracan Super Trofeo Evo, sa kojim je, zajedno sa timskim kolegom Davideom Rodom osvojio treće mesto u klasi... »

Ford neće koristiti GM-ov menjač, tvrdi da je neefikasan

Auto blog pre 2 sata
U aprilu 2013., GM i Ford su potpisali ugovor da ugrađuju automatske menjače koje su zajednički razvili ova dva proizvođača. Fordov deo dogovora je bio da omogući GM-u korišćenje svog desetostepenog automatskog menjača, namenjenog vozilima sa pogonom na zadnjim točkovima, kako bi za uzvrat... »

Niko Rozberg pokrenuo akademiju za mlade vozače

Auto blog pre 2 sata
Šampion Formule 1 iz 2016. godine Niko Rozberg pokrenuo je sopstveni program za razvoj vozača koji ima cilj da pronađe i podrži nove talente u auto-moto sportu. Nemac je već regrutovao dve mlade karting zvezde pre pokretanja Rozberg akademije za mlade vozače, koja ima podršku Mercedesovog... »

Beldocs 2018. Filmovi za ljubitelje automobila

Auto blog pre 3 sata
Ovogodišnje 11. izdanje Međunarodnog festivala dokumentarnog filma Beldocs domaćoj publici predstaviće čak 98 filmova u 14 programa, uključujući veliki broj svetskih i evropskih premijera. Beldocs festival biće održan od 7-14. maja u nekoliko dvorana. Najružniji auto - The Ugliest Car... »

Prodaja Toyota Motor Europe u prvom kvartalu 2018.

Auto blog pre 3 sata
Prodaja hibrida u prvom kvartalu 2018. godine Toyota Motor Europe predstavila je prodaju automobila u prvom kvartalu 2018. godine. Ukupno je prodato 280.300 Toyota i Lexus vozila, što je 4% više u odnosu na prošlu godinu. Ukupno tržišno učešće grupacije poraslo je za 0.1ppt na 5.1%. Toyota... »

Prefinjeni komad istorije - 1929 Mercedes Boat Tail

Auto blog pre 5 sati
Nakon osvajanja Pebble Beach Concours d’Elegance „Best in Show“ nagrade, ovaj predivni 1929 Mercedes-Benz S Barker Tourer „Boat Tail“ vraća se u Britaniju, prvi put posle šezdeset godina, kako bi gostovao na Concours of Elegance 2018 događaju, u Hampton Kort Plejsu. Svi posetioci će... »

©2018 Netmark d.o.o.