Automobili

Fast & Furious franšiza se okončava nakon još dva filma

Vrele gume pre 26 minuta
U najboljem scenariju, fanovi franšize će se družiti sa svojim filmskim ljubimcima i automobilima koji su popularizovali „Fast & Furious“ univerzum 28. maja 2021., kada treba da bude lansirano deveto izdanje Nakon toga, u rasporedu su još dva… »

Najočuvaniji Volkswagen Golf 1

Auto blog pre 7 minuta
Ovaj Golf je prešao samo 1188 kilometara, a proizveden je 1980. godine. U zavisnosti od ukupnog stanja, u Evropi se može kupiti funkcionalni Volkswagen Golf prve generacije po ceni od 500 do 1.000 evra. Ovaj je, međutim, malo posebniji, jer ima samo… »

Odložen sajam automobila u Njujorku

B92 pre 14 minuta
Koronavirus ponovo pravi probleme njujorškom sajmu automobila. Sajam automobila u Njujorku je bio planiran za period između 10. i 19. aprila 2020. godine, ali je zbog pandemije koronavirusa odložen za period između 28. avgusta i 6. septembra, ali se… »

Premijerno predstavljen Dacijin električni prvenac

Total car pre 26 minuta
Doduše, cena još uvek nije poznata, ali se knjige porudžbina otvaraju početkom 2021. Dacijin električni prvenac, pod imenom Spring („proleće“) Electric, biće pravi vesnik najlepšeg godišnjeg doba. Ukoliko nekima izgleda „poznato“, razlog… »

VIDEO: Zimske gume protiv celogodišnjih

Auto blog pre 1 sat
Ako razmišljate o kupovini zimskih guma i jedna od opcija su vam celogodišnje gume, pogledajte ovaj zanimljivi video koji je pripremio portal Tyre Reviews. Kako piše Revija HAK, na primeru pick-upa Volkswagen Amarok je pokazana razlika između te dve… »

Prior Design BMW M4

Auto blog pre 1 sat
U Minhenu verovatno neće priznati da je mnogo više onih kojima se uopšte ne dopada najnovije rešenje "bubrega" koje je sa sobom donela njihova nova generacija Serije 4, a u nemačkoj tjuning kompaniji Prior Design već su predstavili nekoliko rešenja… »

Sajam automobila u Njujorku pomeren za avgust sledeće godine

Auto blog pre 3 sata
Nakon Los Anđelesa i Detroita, i sajam automobila u Njujorku je odložen zbog koronavirusa. Podsećanja radi, nedavno je objavljeno da će se sledeći sajam automobila u Los Anđelesu održati u maju 2021. godine (umesto od 20. do 29. novembra ove… »

GMC Hummer EV

Auto blog pre 7 sati
Američki General Motors je još ranije najavio povratak naziva Hummer, što se sada i desilo. Međutim, Hummer se nije vratio kao zaseban brend, već je to ime iskorišćeno za električni pick-up u ponudi marke GMC. GMC Hummer EV je inače trebalo da… »

Hyundai i20 N i zvanično

Auto blog pre 8 sati
Ovo su prve fotografije dugo očekivane sportske N verzije modela i20 čija prodaja startuje početkom sledeće godine. Kao što se i očekivalo Hyundai i20 N pokreće 1,6 litarski turbo motor sa 204KS i 275 Nm, uz 6-stepeni manuelni menjač i prednji… »

Lexus ukida tri modela u Evropi

Nacionalna klasa pre 7 sati
Tri Lexusova modela koja su bila najduže u ponudi u ovog proizvođača u Evropi uskoro će bit izbrisana iz kataloga na starom kontinentu. Razlog je slabija prodaja modela CT, IS i RC, kao i želja proizvođača da se fokusira na krosover i SUV segment u… »

Automobili, najnovije vesti »