Automobili

Jeep Wagoneer Concept

Nacionalna klasa pre 54 minuta
Jeep je prikazao Wagoneer Concept kojim najavljuje svoj budući veliki SUV serijski model. Wagoneer ima plag-in hibridni pogon i tri reda sedišta, panorma krov i velike ekrane u kabini, a cena će mu biti viša od 100.000 dolara u najbogatijem paketu… »

Osveženi Toyota Land Cruiser za 2020

Nacionalna klasa pre 2 sata
Restilizovani Land Cruiser donosi snažniji pogonski agregat, unapređenu multimediju, više sistema za asistenciju u vožnji i „Black Pack“ estetska ulepšanja eksterijera i enterijera. Osveženi model Land Cruisera za 2020. godinu svoju reputaciju… »

Akcijska ponuda za SEAT SUV modele

Auto blog pre 5 sati
Akcijska ponuda SEAT SUV modela podrazumeva dodatne pogodnosti za buduće klijente: * Popust i do 20% (ova akcijska ponuda važi za vozila koja su dostupna odmah pa Vaš novi SEAT možete da preuzmete odmah nakon uplate. Sva vozila su proizvedena u 2020… »

Sistem „Oko sokolovo” u 242 beogradske ulice

Auto blog pre 23 sata
Sistem „Oko sokolovo” će od 21. septembra kontrolisati nepropisno i propisno parkiranje vozila u ukupno 242 beogradske ulice, saopštio je Beoinfo, uz spisak ulica gde će biti kontrole. Komunalna milicija je proširila područje kontrole za još 121… »

Toyotina demonstracija moći u Le Manu

Vrele gume pre 13 sati
Predstavljanjem GR Super Sport-a na legendardnoj stazi najavljena treća pobeda u nizu Hiperautomobil GR Super Sport vratio se u svoj duhovni dom i imao prvu javnu vožnju, kao deo procesa njegovog razvoja koji i dalje traje. Sve to dešavalo se pred sam… »

Pomoć socijalno ugroženim porodicama – EKO put do srca

Auto blog pre 14 sati
U okviru ovog programa, Fondacija „SOS Dečija sela Srbija” omogućila je da, u prethodnih 6 godina, preko 1800 dece nastavi da živi sa svojim biološkim roditeljima, a više od 700 porodica dobilo je podršku kroz različite individualne programe… »

Ne propustite: Sutra je svetska premijera nove Opel Mokke

Auto blog pre 12 sati
Rüsselsheim. Nova Opel Mokka zaista privlači pažnju. Pokazuje sve ono što Opel predstavlja danas i u budućnosti. Mokka savršeno oslikava vrednosti brenda Opel - nemačke, pristupačne, uzbudljive i uvodi filozofiju dizajna za sledećih deset godina… »

Volkswagen ima velike planove sa električnim modelom ID.4

Auto blog pre 9 sati
Nemački proizvođač uskoro će zvanično predstaviti svoj prvi električni SUV, model ID.4, za koji ima velike planove. Posle početnog zaostatka za nekim proizvođačima, Volkswagen se ubrzanim korakom uključuje u masovnu elektrifikaciju, pa nakon… »

Da li ćemo uskoro kupovati ovakva vozila zbog COVIDA-19?

Auto blog pre 19 sati
Kriza koju je izazvao koronavirus utiče na živote milijardi ljudi u svetu i iz temelja je uzdrmala način i ustaljene obrasce života na svim poljima, a još nema nikakvih čvrstih naznaka da to neće trajati mesecima, ako ne i godinama. Između… »

„Volkswagen je postao bolja kompanija nakon dizel skandala“

Auto blog pre 6 sati
Pre nekoliko dana, šef VW grupe, Herbert Dis, podelio je neke misli na društvenoj mreži LinkedIn, pišu Vrele Gume. On, kao i neki pre njega, smatra da je „Volkswagen postao bolja kompanija nakon skandala“, napisavši da je ponosan na velike… »

Automobili, najnovije vesti »