Automobili

Mansory tjunirao Rolls-Royce Cullinan

Nacionalna klasa pre 10 sati
Mansory je pod imenom Billionaire predstavio tjuniranu verziju modela Rolls Royce Cullinan. Automobil je predstavljen pod sloganom “Šapat ekstaze” u zvaničnom pres saopštenju. U radu na Cullinanu učestvovala je i nemačka modna kuća Billionaire. Kao što je slučaj u većini Mansory... »

Opel na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu 2019 - Novi Combo i sajamska akcija

Auto magazin pre 21 sat
Combo Cargo i Combo Life premijerno su predstavljeni na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu. Oba modela multifunkcionalnog Comboa već su ovenčena nagradama za Best buy automobil (Combo Life) i Međunarodni Van godine (Combo Cargo)... Domaća publika će sada prvi put imati priliku da se... »

Novi Renault Clio (2020) predstavljen na sajmu automobila u Beogradu

Auto magazin pre 1 dan
Grupa Renault ove godine na beogradskom sajmu automobila na Renault štandu izlaže skoro celu svoju paletu putničkih vozila, među kojima i srpsku pretpremijeru odmah nakon ženevskog sajma, ima i novi Clio... Renault Clio je sa 15 miliona prodatih primeraka širom sveta postao simbol Renaulta, a... »

Rolls-Royce Cullinan debitovao u Srbiji

Auto magazin pre 1 dan
Novi Rolls-Royce Cullinan je zvanično debitovao u Srbiji i prvi put je predstavljen na Beogradskom sajmu automobila. Najistaknutiji predstavnici društvenog života srpske prestonice došli su do prvih utisaka tokom večernjeg prijema na sajmu... Denis Kif, britanski ambasador u Srbiji,... »

Treba li zabraniti uvoz polovnjaka starijih od 10 godina? VIDEO

B92 pre 23 sata
B92: Treba li zabraniti uvoz polovnjaka starijih od 10 godina? VIDEO
U proteklih pet godina u Srbiju je uvezeno pola miliona polovnih vozila a većina je starija od 10 godina. Čak 80 odsto ovih automobila su dizelaši čija je vožnja u mnogim nemačkim gradovima zabranjena zbog zagađenja vazduha i kancerogenih čestica koje emituju ti motori. Da li će u Srbiji... »

Najskuplji auto sajma u Beogradu dizajnirao je jedan Beograđanin FOTO

B92 pre 1 dan
B92: Najskuplji auto sajma u Beogradu dizajnirao je jedan Beograđanin FOTO
Posetioce beogradskog salona automobila u hali 2A očekuje verovatno najveća ekskluziva ove manifestacije - superluksuzni Rolls Royce Cullinan. Počasno mesto na štandu Delta Motorsa - među brojnim BMW modelima - pripada prvom SUV vozilu u istoriji brenda Rolls Royce. Sa imenom koje je dobio po... »

TEST: BMW 320d Xdrive

Vrele gume pre 21 sat
Lucifer Poređenje jednog automobila sa božanstvima nikako nije slučajno, jer kao i na ovom svetu tako i u automobilskoj industriji postoji bezlično „stado“ i svega nekoliko božanstava. Za BMW serije tri, još od onomad kada je nosio oznaku 2002 može se slobodno reći da pripada upravo onom... »

Najava 973. emisije Vrele Gume – Sajam u Beogradu, Audi Q3 i još toga….

Vrele gume pre 24 sata
Ovog vikenda na O2.TV emitujemo sajamski specijal obogaćen testom Audi Q3 i ekskluzuvnom reportažom iz Opel muzeja u Ruselshajmu. Vozili smo i jednu rikšu a u pripremi je i test motocikla sa četiri točka. Sve u svemu drugačije od svih, originalno, i naravno veselo… Sadržaj: 54. Međunarodni... »

Peugeot na međunarodnom sajmu automobila u Beogradu

Auto magazin pre 1 dan
Ekskluzivni uvoznik za Srbiju i Crnu Goru, kompanija Euroimpex Autogroup, je sa velikim zadovoljstvom predstavila Peugeot-ove modele za koje su sigurni da će biti pravi izbor potencijalnih klijenata... Gordi lav ima počasno mesto u Hali 1 sa štandom putničkih vozila, u Hali 4 sa štandom... »

Irena Trifunović prva dobitnica nagrade za najboljeg PR menadžera u auto industriji u Srbiji

Auto magazin pre 1 dan
Irena Trifunović, Opelova menadžerka za marketing i komunikacije prva je dobitnica nagrade za najboljeg PR menadžera u auto industriji u Srbiji... Nagradu je ustanovila Asocijacija automobilskih novinara Srbije i ove godine je prvi put dodelila, a devetočlani žiri je doneo odluku da je upravo... »

©2019 Netmark d.o.o.