Automobili

Veselo: VW vraća u život kultni Polo Harlekin (VIDEO)

Nova pre 2 sata
Kad na domaćim putevima vidimo vozilo sa vratima, krilom ili haubom druge boje u odnosu na ostatak automobila, odmah znamo da je po sredi neki problem. Ipak, ovaj VW Polo Harlekin je iz fabrike izašao šaren. Originalni VW Polo Harlekin je predstvaljen… »

Harley-Davidson Street Bob 114 spreman za 2021. godinu

Auto blog pre 4 sati
Harley-Davidson Street Bob 114 je najnoviji član Softail linije za 2021. godinu. Model kombinuje modernu snagu sa klasičnim američkim kruzer stilom, koji mnogi ljubitelji dva točka smatraju kultnim. Najveća novina je Milwaukee-Eight 114 agregat… »

Prosečna starost vozila u Srbiji 17 godina

N1 Info pre 3 sata
Aleksandra Graovac iz Srpske asocijacije uvoznika automobila i delova je izjavila da je prosečna starost vozila u Srbiji 17 godina. Prema njenim rečima, automobilska industrija jeste zagađivač ali, kako kaže, ne jedan od najvećih. „Automobilska… »

Špijunski snimci novog Mercedes-Benza SL roudstera

Nacionalna klasa pre 4 sati
Do premijere novog Mercedes-Benz SL roudstera ostalo je još samo nekoliko meseci, a sada imamo priliku da vidimo nove snimke kamufliranog modela sa testova na javnim putevima. Premijera se očekuje na leto, a početak prodaje krajem godine. Automobil će… »

2022 NIO ET7

Nacionalna klasa pre 4 sati
Kineska kompanija NIO, koja se bavi proizvodnjom elektirčnih automobila iz premijum segmenta, predstavila je model ET7 sa baterijama kapaciteta 70kWh i 100kWh i tehnologijom za autonomnu vožnju. Kasnije će se u ponudi naći i baterija od 150kWh. Ovo… »

Cupra Formentor u verziji ABT Sportsline

Nacionalna klasa pre 3 sata
Nemačka tjunerska kuća ABT Sportsline obradila je model Cupra Formentor i pojačala mu snagu sa 310KS na 370KS uz dodavanje novih stilskih elemenata. Kao i u slučaju ranije tjuniranih modela Audi Q5 55 TFSI-e i Audi RS4, ABT je dobio više snage… »

KTM napravio lagano, ali vrlo moćno oružje: Ovo je 890 Duke

Nova pre 3 sata
KTM je prošle godine izbacio 890 Duke R, koji je postao jedan od najpopularnijih naked motocikala u svojoj kategoriji. Zato je za 2021. godinu austrijski proizvođač pripremio i “obični” 890 Duke i poslao je 790 Duke u zaborav. Već po samoj oznaci… »

Kada vam namerno izgrebu vozilo na parkingu, šteta je ogromna, ali ima i za to rešenja (video)

Alo pre 3 sata
Posebno su ugroženi skupoceni automobili sa metalik bojom, a šteta od ogrebotina meri se hiljadama eura. Grebanje automobilskog laka specifičan je vid divljaštva koji je prisutan u svim zemljama, kod nas, nažalost, više nego u kulturnijim zemljama… »

Pratio navigaciju na smartfonu i završio u reci

Vrele gume pre 5 sati
Slepo praćenje instrukcija navigacione aplikacije je nešto što definitivno ne treba da se radi, a incidenti na tu temu, koji se sporadično dešavaju, jasan su dokaz koji ide u prilog ovoj tezi Ovoga puta je reč o vozaču dostavnog vozila, koji je… »

Sarajlije rušile garažu, pa pronašle vredan oldtajmer: Fijatu od 15.000€ preti da završi na otpadu?

Telegraf pre 5 sati
Simaptični sportski automobil iz sedamdesetih još uvek nosi "SA" tablice sa petokrakom i "YU" nalepnicu na zadnjem staklu... Vesti o starim automobilima, zaboravljenim u nekoj napuštenoj garaži ili šupi (tzv. "barn finds"), koji neočekivano budu… »

Automobili, najnovije vesti »