Automobili

Bliski susret "audija R8" i "X-trejla" (VIDEO)

Vesti online pre 8 sati
Sve se desilo poslednjeg dana prošle godine u engleskom gradu Bredford, kada se "audi R8 V10+" velikom brzinom otpozadi zakucao u "nisan X-trejl". Prema informacijama iz britanskih medija, petoro putnika u "nisanu", od kojih je bilo troje dece, nisu teže povređeni. Bez težih zdravstvenih... »

Tržište BMV prodao 100.000 e-automobila u 2017. godini

Večernje novosti pre 16 sati
Nemački proizvođač automobila BMV ostvario zacrtani cilj, koristeći snažnu tražnju u zapadnoj Evropi i Sjedinjenim Državama. NEMAČKI proizvođač automobila BMV je ostvario zacrtani cilj i prodao u 2017. 100.000 električnih automobila širom sveta, koristeći snažnu tražnju u zapadnoj... »

Pola milijarde evra dali smo na krševe

Večernje novosti pre 19 sati
Prošle godine smo uvezli 158.462 polovna vozila, od kojih je većina starija od 13 godina. Većini ovih automobila zabranjen ulazak u evropske prestonice. Još uvozimo polovnjake sa "evro 3" motorima. PROŠLE godine su u Srbiju uvezena 158.462 polovna automobila, od kojih su čak 97.393 starija od... »

Šta vozi najbogatiji čovek na svetu?

B92 pre 3 sata
B92: Šta vozi najbogatiji čovek na svetu?
Logično, Hondu Accord. Osnivač Amazona Džef Bezos je nedavno zvanično postao najbogatiji čovek na svetu, čije se bogatstvo procenjuje na 110 milijardi dolara. Ipak, uprkos ogromnom novcu koji je zaradio, ostao je odan svojim principima na kojima ga je i stekao, pa uz to i svom "običnom"... »

Saveti radnika uštedeli Audiju 110 miliona evra

B92 pre 1 sat
B92: Saveti radnika uštedeli Audiju 110 miliona evra
Nemački gigant Audi uštedeo je tokom 2017. godine čak 110 miliona evra zahvaljujući sugestijama i savetima svojih radnika u fabrikama u Ingolštatu i Nekarslumu. Već 50 godina u Audiju postoji shema po kojoj radnici mogu da daju svoje sugestije čelnicima kompanije, a od 1994. godine postoji i... »

VW će "nabildovati" Golf 8 GTI i R

B92 pre 2 sata
B92: VW će "nabildovati" Golf 8 GTI i R
Volksvegan je prethodnih dana saopštio kada će početi da se proizvodi nova generacija Golfa, a usput je predočena i motorizacija. Međutim, dok će "civilne" verzije imati standardne agregate sa 1.0, 1.5 i 2.0 litara u rasponu snage 95-224 KS, posebnu pažnju privlači sportska linija. Novi Golf... »

Duži Mercedes-Benz GLC debituje u Kini

Total car pre 39 minuta
Mercedes GLC-L, model napravljen ekskluzivno za kinesko tržište, uskoro će ući na tržište. Sada su se pojavile njegove slike, koje su objavili CarNewsChina i Autohome, a koje prikazuju nešto veće vozilo, za koje se zna da ima međuosovinsko rastojanje produženo za deset centimetara. Tako... »

Posaidon Mercedes-AMG E 63 S

Nacionalna klasa pre 4 sata
Movi Mercedes-AMG E 63 S je jedna od najsnažnijih limuzina na tržištu, koja se odlikuje performansama, stilom i udobnošću u jednom paketu. Malo tjunerskih kuća do sada je pokušalo da unapredi ovaj model, a ovo je pokušaj nemačke kompanije Posaidon. Objavljeno je da tjunirani E 63 S sada... »

Moguća poledica i sneg na putevima u Srbiji

Mondo pre 4 sata
Sneg na mnogim putevima istočne, centralne i zapadne Srbije. Foto: AP Photo/Peter Dejong Kišu sa povremenim snežnim padavinama treba očekivati u većini krajeva zemlje, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Poledica i ugaženi sneg čekaju vozače, naročito, na putevima južne i jugoistočne... »

Vruće vesti iz folksvagena: Stiže nam golf 8 - ali to nije sve!

Srbija danas pre 4 sata
Noviteti! Folksvagen je okupio gotovo 20 kooperanata koji će učestvovati u proizvodnji novog "golfa", a nove informacije govore da je "t-kros" (T-Cross") gotova stvar. Još je tačno 75 nedelja ostalo do dolaska osme generacije "golfa", modela za kojeg u Golksvagenu kažu da je uz I.D. porodicu... »

©2018 Netmark d.o.o.