Automobili

Huawei lansirao svoj prvi automobil

Vrele gume pre 3 sata
Huawei je i zvanično postao proizvođač automobila, nakon što je kompanijja na šangajskom automobilskom šouu skinula veo sa svog prvog električnog automobila, kreiranog u saradnji s BAIC-om. Arcfox Alpha S je elektromobil čiji su softver i hardver… »

Buick Verano Pro

Auto blog pre 2 sata
Shanghai-GM je predstavio novu, treću generaciju limuzine Buick Verano koja će se prodavati na kineskom tržištu. Najnovija generacija je nazvana Verano Pro i napravljena je na General Motorsovoj platformi VSS-F. Vizuelne promene u odnosu na… »

Ovo je prva potpuno električna Toyota

Telegraf pre 2 sata
Serijska verzija SUV-a bZ4X, razvijenog u saradnji sa Subaruom, bi u prodajnim salonima trebalo da se nađe već na leto sledeće godine. Automobil koji je Toyota već neko vreme najavljivala, razvijan u saradnji sa Subaruom, prvi je električni serijski… »

Dr Mičio Kaku: „Čovečanstvo je blizu ostvarivanja kontakta s vanzemaljcima“ (VIDEO)

Vrele gume pre 4 sati
Većina nas je od malih nogu zainteresovana za pojavu zvanu „NLO“. Na ovu temu je snimljeno mnogo filmova, a bezbrojna su svedočenja očevidaca, gde je naravno ogromna većina kvalifikovana kao nepouzdana. Međutim, prošle nedelje je Pentagon… »

Koje modele automobila vlasnici najduže voze

Auto blog pre 3 sata
Dok su mnogi vlasnici automobila u našoj zemlji prinuđeni da svoja vozila dugo zadrže u posedu zbog nezavidne ekonomske situacije, u bogatijim zemljama ih uglavnom ne menjaju zato što su zadovoljni njima. Istraživanje koje je sproveo iSeeCars, a koje… »

Predstavljen Audi A6 e-tron koncept

Vrele gume pre 5 sati
Atraktivni elektromobil iz Ingolštata nudi 476 ks i quattro pogon. Audi A6 koji se prodaje u Kini je nešto drugačiji od onog koji poznajemo, proizvodi se u lokalnoj režiji i prodaje se isključivo s produženim međuosovinskim rastojanjem. Na Auto… »

Testirali smo: Land Rover Defender 110 D240 - Pogodak pravo u metu (FOTO)

Auto magazin pre 5 sati
Na testu smo imali legendarni Defender. Da li je to spartanski off-road kao nekada? Nije spartanski. Ali je nešto puno bolje od toga. Ovakvu transformaciju automobilska industrija još nije videla... Sreća je lepa i posle dugog čekanja Land Rover… »

Bežao policiji: Ovako izgleda Maserati Levante nakon što se sa 160 km/h zabio ispod nadvožnjaka

Auto blog pre 4 sati
Kratka policijska potera se završila zastrašujućim sudarom ispod mosta. Kancelarija policije Oaklanda za autoputeve u Kaliforniji je objavila fotografije belog SUV-a Levantea smrskanog ispod mosta autoputa, ali vozač Maseratija je imao puno sreće i… »

Ford predstavio krosover Evos, mogućeg naslednika Mondea FOTO

B92 pre 5 sati
Ford Evos, za koji se pretpostavlja da predstavlja zamenu za odlazeći Mondeo u Evropi, odnosno Fusion u SAD, imao je premijeru na auto-salonu u Šangaju. Salon automobila u Šangaju je jedna od malobrojnih svetskih sajamskih manifestacija koja će ipak… »

Roewe Jing

Auto blog pre 6 sati
Kineski Roewe je za sajam automobila u Šangaju potvrdio novi SUV-coupe model Jing, uz najavu da će njime pokušati da privuče pre svega mlađe kupce. Jing se bazira na platformi modela Roewe RX5, pri čemu su dimenzije vozila ovakve: dužina 464 cm… »

Automobili, najnovije vesti »