Automobili

Električna Dacia Spring u Mađarskoj od 10.925 evra

Auto blog pre 2 sata
Na ovu cenu mogu da računaju oni s najbržim prstom Zastupnik rumunske marke u Mađarskoj je na zvaničnom sajtu objavio saopštenje da će Spring electric startovati cenom od 6,490.000 HUF, odnosno 17.770 evra, i to za prvih 100 naručenih primeraka… »

U Tesli konačno priznali da imaju problem s otpadanjem zadnjeg branika u vožnji

Auto blog pre 2 sata
Već je zabeleženo mnogo slučajeva u kojima je tokom kišnog vremena Teslinim Modelima 3 u vožnji otpao zadnji branik. Dugo je proizvođač ćutao, ali kako javlja portal Electrek, sada je napokon priznao da postoji problem i to s vozilima koja su iz… »

Pola veka Range Rovera: Od blata do luksuza (FOTO)

Nova pre 2 sata
Brend Range Rover ove godine obeležava 50-godišnju postojanja. Kako bi obeležili ovaj važan jubilej, predstaviće posebnu verziju pod nazviom “range rover fifty”. Biće ograničena na ukupno 1.970 vozila, kao simbol na 1970. godinu kada se… »

5 stvari koje ne smete da kažete prodavcu automobila ako želite da prođete jeftinije

Srbija danas pre 2 sata
Neke stvari je najbolje da zadržite za sebe. Za većinu je kupovina kola jedna od najvećih investicija koje će napraviti u životu. Ne samo da moramo da obezbedimo novac, nego i cleokupan proces kupovine može da bude naporan. Kupci žele jeftine… »

Da li motor zaista može da se pokvari ako vozite sa malo goriva?

Srbija danas pre 3 sata
Da li vožnja sa malo benzina zaista može da uništi motor? Svi znamo da vožnja automobila sa minimalnom količinom goriva u rezervoaru nije dobra stvar. Niko ne želi da ostane bez goriva na putu, ali, vožnja sa malo goriva predstavlja još jednu… »

F1: Lens Strol u Nemačkoj imao koronu, spreman za Portugaliju

Auto blog pre 4 sata
Kako prenosi Sport Klub, kanadski vozač Formule 1 Lens Strol otkrio je da je bio pozitivan na koronavirus posle trke za Veliku nagradu Ajfela, kao i da je posle te trke bio u izolaciji, a da mu je poslednji test koji je uradio bio negativan. Strol je… »

2021 Fiat Panda

Auto blog pre 4 sata
Fiat slavi 40. godišnjicu Pande i u tu čast otkriva model koji naziva „Nova Panda“. Ažurirani model ima novi prednji branik, modifikovane bočne sajtne i restilizovane točkove. Takođe poseduje novi informativno-zabavni sistem osetljiv na dodir sa… »

Serijski Nissan Magnite

Auto blog pre 5 sati
Nissan je u julu objavio fotografije i detalje svog novog koncept vozila Magnite, za koji je već tada potvrđeno da će dobiti i serijsku verziju. Serijski model je zvaničnu premijeru u Indiji imao danas, ali će njegova prodaja startovati početkom… »

BMW-ov ažurirani softver uskoro dostupan korisnicima širom sveta

Total car pre 6 sati
Najnovija i najznačajnija revizija BMW-ovog softvera uskoro će biti pokrenuta, a verzija 7/20 operativnog sistema biće dostupna za preko 750 hiljada vozila širom sveta. Nadogradnja uključuje seriju novih i poboljšanih funkcija koje će olakšati… »

Britanski Vanwall se vraća s retro bolidom

Auto blog pre 7 sati
Istorija Formule 1 obiluje zanimljivim pričama, likovima i vozilima koja i danas imaju kultni status među ljubiteljima ovog sporta. Britanska firma Vanwall će pokušati da iskoristiti ljubav prema retro dizajnu i bolidima pa će nakratko oživeti svoju… »

Automobili, najnovije vesti »