Automobili, najnovije vesti

Preporuke za bezbednu vožnju automobila tokom visokih temperatura

Danas pre 4 sati
Sеzоnа gоdišnjih оdmоrа pоvеćаvа brој učеsnikа u sаоbrаćајu i mоgućnоst vеćеg brоја sаоbrаćајnih nеzgоdа. Stаtistika pоkаzuјe dа sе nајvеći brој sаоbrаćајnih nеzgоdа dеšаvа lеti i tо… »

Valvoline i Auto kuća Kole - Zemun uručili Fiat 500 Hybrid Dolcevita srećnom dobitniku

Auto magazin pre 34 minuta
Valvoline, jedna od vodećih svetskih kompanija u segmentu proizvođača ulja i maziva, vredno radi na inovacijama, a njihova posvećenost na tržištu ogleda se kako u predanosti i lojalnosti poslovnim partnerima, tako i u izgradnji poverenja kod… »

Vozila 100 km/h brže od ograničenja, a njen izgovor je neverovatan

Auto blog pre 59 minuta
Mercedes-AMG G63 je zaista nešto posebno na putu:kultni arhaični kutijasti terenac s masom od 2,5 tona, vetrobranom postavljenim pod gotovo 90 stepeni i s 4,0 litarskim V8 BiTurbo motorom od 585 KS i 850 Nm ispod prednjeg poklopca i kod najiskusnijih… »

Snimljen Genesis GV60

Auto blog pre 28 minuta
Pojedini mediji su još ranije pisali da će Genesisov električni SUV poneti naziv GV60, a sada je taj model uhvaćen bez maske tokom snimanja promotivnog materijala. U pitanju je inače model razvijen pod kodnom oznakom JW, a koji će po nekim ranijim… »

Vozili smo tojotu korolu sedan: Partner na duge staze, specijalista za krivine i magistrale!

Kurir pre 22 minuta
Najčuveniji japanski automobil, godinu i po posle premijere, i dalje pokazuje da ima performanse u vrhu klase i da će sačuvati rekord. Ne upoznaš nekoga dok sa njim ne pojedeš kilo soli! Automobil ne upoznaš dok tokom test vožnje ne pojedeš barem… »

F1: Okon pobednik po prvi put u F1 karijeri

Nacionalna klasa pre 2 sata
Esteban Okon došao je do svoje prve pobede u F1 karijeri posle prilično haotičnog otvaranja VN Mađarske. Drugo mesto je pripalo Fetelu u Aston Martinu, dok je treće mesto zauzeo Hamilton, a Verštapen je iz Mađarske otišao sa jednim novim poenom… »

Potrošnja koju pokazuje putni računar nije tačna

Auto blog pre 2 sata
Među stvarima koje frustriraju vozače je kazaljka koja pokazuje koliko nam je goriva ostalo na raspolaganju, kao i digitalni pokazatelj preostale kilometraže. Međutim, broj kilometara koji možemo da pređemo je retko kada tačan podatak, jer je… »

Ko će biti predsednički kandidat opozicije?

Danas pre 3 sata
Kao i na izborima 2017. opozicionog kandidata, neće dati stranke već će o tome presuditi javnost. Onaj ko bude pridobio javnost, onu opozicionu, taj će biti i „prepoznat“ kao glavni protivkandidat Aleksandru Vučiću. Ostali koji se kandiduju će… »

Olimpijske igre 2020: Italijani neočekivane zvezde atletike, Balkan kuje medalje, sportiskinje digle glas i kraj Novakovog…

BBC News pre 3 sata
Italijani zlatni na 100 metara sprinta, podela zlata u skoku udalj, Severna Makedonija dočekala medalju posle 21 godine, a Luka Dončić došao na korak od rušenja rekorda starog 33 godine. Prva sedmica Olimpijskih igara u Tokiju je prošla, a o nekim… »

Zašto nije dobro preskakati stepene prenosa pri promeni "brzine"? VIDEO

B92 pre 3 sata
Način na koji će vozač vršiti promenu "brizina", posebno s obzirom na broj obrtaja motora, i te kako utiče na komfor u vožnji, potrošnju, ali i dugotrajnost pojedinih delova. Uz činjenicu da moraju pratiti saobraćaj i prilagođavati brzinu… »

Vesti dana »