Automobili, najnovije vesti

I dečji autići prelaze na struju i ekološke materijale

Auto blog pre 2 minuta
Američka kompanija Mattel, jedan od većih proizvođača dečjih igračaka, najavila je da će svoje modele automobila unutar popularne marke Matchbox početi da proizvodi na ekološki održiv način. Kako piše Autonet.hr, to znači da će do 2030… »

Honda e-Drag

Auto blog pre 1 sat
Honda je ranije ove godine najavila trkački koncept na bazi električnog modela "e", a u međuvremenu je ovaj projekat i realizovan. Ukratko, Honda e-Drag je lakša od standardnog primerka (paneli karoserije, hauba i krov su od polimera ojačanog… »

NK test: Mazda CX-30 AWD AT G180

Auto blog pre 37 minuta
Nakon što smo se upoznali sa „iks“ agregatom u hečbek karoseriji, došlo je vreme da vidimo kako se nova pogonska opcija snalazi u nešto gabaritnijem pakovanju CX-30 kao i u kombinaciji sa AWD pogonom i automatskim menjačem. Mazda je sa CX-30… »

Ako vam je akumulator "mrtav", ne kupujte novi dok ne proverite sledeće stvari

Srbija danas pre 38 minuta
Ako postoji neki problem u električnom sistemu automobila, koji je možda odgovoran za otkazivanje akumulatora, može se dogoditi da ubrzo otkaže i novi akumulator. Novi akumulator ne bi smeo da se kupuje i ugrađuje pre nego što se proveri ispravnost… »

Umetnost kopiranja: Kinezi prosto obožavaju Porsche, zato su napravili Lightning Cat FOTO

B92 pre 1 sat
Automobil čiji je dizajn očigledno inspirisan modelima Panamera i Porsche 911. Kinezi su poznati po manje ili više uspelim kopijama modela velikih svetskih auto-brendova, a čini se da im je Porsche jedna od omiljenih automobilskih marki. Među… »

Uskoro stiže električni Audi A6: U Šangaju otkriven koncept

Nova pre 1 sat
Iz saradnje Audija i Porschea su se rađali neki od najboljih projekata u istoriji automobila. Ovde prvenstveno mislimo na Audi RS2 Avant. Sada su dva premijum brenda zajedno razvili novu PPE platformu za e-vozila, a jedan od prvih modela koji će je… »

Huawei lansirao svoj prvi automobil

Vrele gume pre 3 sata
Huawei je i zvanično postao proizvođač automobila, nakon što je kompanijja na šangajskom automobilskom šouu skinula veo sa svog prvog električnog automobila, kreiranog u saradnji s BAIC-om. Arcfox Alpha S je elektromobil čiji su softver i hardver… »

Buick Verano Pro

Auto blog pre 2 sata
Shanghai-GM je predstavio novu, treću generaciju limuzine Buick Verano koja će se prodavati na kineskom tržištu. Najnovija generacija je nazvana Verano Pro i napravljena je na General Motorsovoj platformi VSS-F. Vizuelne promene u odnosu na… »

Mercedes nastavlja električnu ofanzivu – debitovao novi SUV, praviće se u Mađarskoj FOTO

B92 pre 3 sata
Mercedes EQB predstavlja električnu verziju konvencionalnog modela GLB. Samo nekoliko dana posle debija luksuzne električne limuzine EQS, održana je svetska premijera još jednog Mercedesa na struju. Model koji je prikazan na aktuelnom šangajskom… »

Ovo je prva potpuno električna Toyota

Telegraf pre 2 sata
Serijska verzija SUV-a bZ4X, razvijenog u saradnji sa Subaruom, bi u prodajnim salonima trebalo da se nađe već na leto sledeće godine. Automobil koji je Toyota već neko vreme najavljivala, razvijan u saradnji sa Subaruom, prvi je električni serijski… »

Vesti dana »