Automobili, najnovije vesti

Najavni video: Električni BMW i4

Auto blog pre 15 minuta
* Proizvodnja treba da počne u trećem kvartalu ove godine, dok debi na tržištu sledi početkom 2022. godine * BMW i4 će raspolagati sa 530KS i do 100 km/h će ubrzavati za oko četiri sekunde * Autonomija sa jednim punjenjem baterija od 80 kWh će… »

Moto Guzzi predstavlja nove modele povodom svog 100. rođendana

Auto blog pre 15 minuta
Moto Guzzi slavi stotu godišnjicu i proslavlja je sa tri ograničena izdanja motocikala. U pitanju su tri modela: V7, V85 TT i V9. Svaki motor nadahnut je Moto Guzzi Otto Cilindry modelom od 500 kubika iz 1955. godine. Svaki motor kreiran je od istih… »

Kolika je prosečna starost vozila u Srbiji?

Vesti online pre 24 sata
“Prosečna starost vozila u Srbiji je 17 godina”, rekla je Aleksandra Graovac iz Srpske asocijacije uvoznika automobila i delova. Prema njenim rečima, automobilska industrija jeste zagađivač ali, kako kaže, ne jedan od najvećih. – Automobilska… »

Kia u 2020. sa rekordnim tržišnim udelom u Evropi

Auto blog pre 1 sat
Kia je u 2020. godini u Evropi ostvarila najveći tržišni udeo u svojoj istoriji i jedan od najvećih rasta tržišnog udela. Prema podacima evropskog udruženja proizvođača automobila (ACEA) Kia je svoj tržišni udeo povećala sa 3,2% na 3,5%. Kia u… »

Moto GP: Dopunjen kalendar, korona odložila Argentinu

Auto blog pre 2 sata
Kako piše Sport Klub, zvanično je objavljen dopunjeni kalendar za predstojeću sezonu Moto GP šampionata, a timovi počinju da se pripremaju testiranjima za start, koji je na programu za vikend koji počinje 26. i završava se 28. marta u prestonici… »

Opoziv za novi Mercedes-Benz S klase

Auto blog pre 2 sata
Mercedes-Benz S klase dobar deo automobilske javnosti (s razlogom) smatra „najboljim automobilom na svetu“. Međutim, svi znamo da ništa nije savršeno. Daimler je investirao 730 miliona evra u svoju „Factory 56“ fabriku u Zindelfingenu, da bi je… »

Električni sportista u uspešnom formatu GLA

Total car pre 3 sata
EQA je naziv novog ulaznog modela u potpuno električni svet Mercedes-EQ vozila. Dinamični dizajn njegove SUV karoserije nagoveštava odlične vozne karakteristike i užitak u vožnji. Nudeći odličan kompromis između performansi i troškova, EQA je… »

Nije vic: Registarska tablica koja vredi pravo bogatstvo

Auto blog pre 3 sata
U australijskoj državi Viktoriji vode se skupe aukcije za personalizovane tablice, a cene neretko lete u nebo. Jedan vlasnik modela Mercedes-AMG C 43 4Matic T na svom vozilu nosi pravo bogatstvo. U martu 2020. anonimni ponuđač je kupio registarsku… »

Hyundai popust do 5.000 evra za vozila sa lagera

Auto blog pre 3 sata
Proverite ponudu za modele i30, Tucson, KONA, Santa Fe, IONIQ Plug-in Hybrid i IONIQ Electric. Akcija važi u salonima širom Srbije. Ponuda se odnosi na vozila sa lagera, količina ograničena. Hyundai i30 Popust 500 € za vozila sa lagera, na sve… »

Očekuje se više od 200.000 novih električnih vozila u Velikoj Britaniji u 2021. godini

Auto blog pre 3 sata
Procenjuje se da će najmanje 200.000 novih električnih vozila na baterije (BEV) biti registrovano u Velikoj Britaniji 2021. godine Kako piše Automania.hr, ova brojka predstavlja značajan rast sa 108.205 električnih vozila s baterijama registrovanih u… »

Vesti dana »