Automobili, najnovije vesti

Koji Porsche je brži: 911 Turbo S ili Taycan Turbo S? (VIDEO)

Vesti online pre 1 sat
Nova trka ubrzanja sa dva moćna Porschea u glavnoj ulozi, a pobednik može biti samo jedan. Porsche 911 jedan je od najpopularnijih automobila na planeti. Sada je Porsche 911 Turbo S bio u trci ubrzanja protiv Porschea Taycan Turbo S. To je bio okršaj… »

Najsmrtonosniji putevi u EU nalaze se u Hrvatskoj, Bugarskoj i Rumuniji

B92 pre 1 sat
Najsmrtonosniji putevi u EU nalaze se u zemljama istočne Evrope, posebno u Hrvatskoj, Bugarskoj i Rumuniji, gde pogine 96 osoba na milion stanovnika, pokazalo je najnovije istraživanje, prenosi Euronews i dodaje da najmanje saobraćajne kulture imaju… »

Najsmrtonosniji i najbezbedniji putevi u EU: Gde se najviše gine, a ko najgore psuje i pretiče

Telegraf pre 1 sat
Španci i Italijani su u stanju da izađu iz vozila da bi "porazgovrali" s drugim vozačima. Najsmrtonosniji putevi u EU nalaze se u zemljama istočne Evrope, posebno u Hrvatskoj, Bugarskoj i Rumuniji, gde pogine 96 osoba na milion stanovnika, pokazalo je… »

Mercedes opoziva skoro 670.000 vozila u Kini

Auto blog pre 3 sata
Kako prenosi Beta, kompanija Mercedes-Benc će opozvati skoro 670.000 svojih vozila u Kini krajem godine zbog mogućeg curenja goriva. Sprava između pumpe goriva s visokim pritiskom i cevi za gorivo sa niskim pritiskom mogla bi vremenom da oslabi i… »

Neuništivi Aurus: Ruska limuzina prošla sve testove (video)

Večernje novosti pre 3 sata
Televizija „Zvezda“ objavila je snimak testiranja na izdržljivosti ruske limuzine Aurus. TELEVIZIJA „Zvezda“ objavila je snimak testiranja na izdržljivosti ruske limuzine Aurus. Konstruktori limuzine su napravili situaciju, kada je automobil… »

Nemačka beleži najveći pad prodaje automobila od 1989. godine

Total car pre 3 sata
Prema poslednjim procenama, prodaja automobila u Nemačkoj dostići će najniži nivo u poslednje 3 decenije. U junu ove godine je u toj zemlji zabeležen pad od 40%, odnosno registrovano je tek 220 hiljada novih vozila. Analitičari očekuju da će… »

Mercedes će povući 660.000 vozila u Kini zbog curenja goriva

B92 pre 4 sata
Sprava između pumpe za gorivo s visokim pritiskom i cevi za gorivo sa niskim pritiskom mogla bi vremenom da oslabi i dovede do curenja goriva tokom pokretanja motora kad je hladnije vreme. Kompanija Mercedes-Benz povući će više od 660.000 svojih… »

Kad vide šta piše na tablicama ove stare "škode" ljudi ostaju bez teksta! Baš prikladno! (foto)

Srbija danas pre 4 sata
Hit! Mada se ne proizvodi još od 1995. godine, poneka "škoda favorit" i dalje se, tu i tamo, može zateći na evropskim ulicama. Fotka jednog vrlo zanimljivog primerka osvanula je na Fejsbuk stranici "Slavorum", na kojoj korisnici dele prizore iz… »

Koji Porshce je brži: 911 Turbo S ili Taycan Turbo S? VIDEO

B92 pre 6 sati
Nova trka ubrzanja sa dva moćna Porschea u glavnoj ulozi, a pobednik može biti samo jedan. Porsche 911 jedan je od najpopularnijih automobila na planeti. Sada je Porsche 911 Turbo S bio u trci ubrzanja protiv Porschea Taycan Turbo S i mogli smo da… »

Grčki Chaos sa 3000 KS

Auto blog pre 6 sati
Grčki startap radi na razvoju bolida koji će pažnju pleniti ogromnom snagom, ali i dizajnom dostojnim pravog umetničkog dela, piše Index.hr. Iza projekta Chaos stoji Spyros Panopoulos Automotive, a plan je stvoriti automobil od kojeg će vam se… »

Vesti dana »