Automobili, najnovije vesti

BMW Motorrad objavio prodajne rezultate u 2019. godini

Auto blog pre 32 minuta
BMW Motorrad je imao izvanrednu 2019. godinu, bar ako je verovati nedavno objavljenim prodajnim rezultatima. Nemačka kompanija je prodala 175.162 motocikla tokom prošle godine, što je povećanje od 5,8% u poređenju sa 2018, kada je prodato 165.566… »

Snimljen novi Renault concept

Auto blog pre 14 minuta
Posetioci ovogodišnjeg sajma automobila u Ženevi će moći da vide i novi Renaultov koncept, ali njegov izgled je otkriven već sada. Ovaj koncept je naime uhvaćen potpuno nemaskiran, i to tokom snimanja promotivnog materijala u Barseloni. Za sada nije… »

Subaru će od 2030. godine praviti samo EV

B92 pre 2 minuta
Subaru definitivno nije jedina kompanija koja želi da sve svoje resurse preusmeri na eletrična vozila. Japanska kompanija za sada ima samo nekoliko elektrifikovanih vozila u prodaji na globalnom nivou i to uključujući i Crosstrek Hybrid za Američkog… »

VIDEO: Proizvodnja Bentley Bentayge Speed

Auto blog pre 1 sat
Bentayga Sepeed se pravi u Bentley fabrici Crewe u Engleskoj, pri čemu je za proizvodnju ovog modela potrebno ukupno 127 radnih sati odnosno 16 radnih dana. Pod haubom je 6,0 litarski twin-turbo W12 motor sa 635KS i 900 Nm obrtnog momenta, ubrzanje od 0… »

Najavljen: Iz Tesle stigla fotka kompaktnog električnog automobila

Srbija danas pre 1 sat
Ne izgleda loše... Kompanija Tesla je objavila zvaničnu dizajnersku skicu novog kompaktnog električnog automobila i otkrila plan za otvaranje istraživačkog i razvojnog centra u Kini. Tesla China shares rendering of Compact Car -… »

Novi BMW M3 i M4 još tokom ove godine

Auto blog pre 2 sata
BMW-ovi sportski modeli M3 i M4 će javnosti biti predstavljeni ove godine. BMW-ovo M odeljenje je imalo sjajnu prošlu godinu, a ova takođe mnogo obećava. U prošloj 2019. godini je prodato 139.829 M modela visokih performansi poput modela M5, a time… »

Potrebno je 16 dana da se napravi ovaj superluksuzni SUV VIDEO

B92 pre 2 sata
Potrebno je dosta stvari da se za 16 radnih dana ili 127 sati ljudskog rada sklopi jedan Bentley Bentayga Speed. Ovaj model se sklapa u Kruu u Engleskoj, koji je dom Bentleya još od 1946. godine, a kako navode neke analize VW grupa je zaradila preko 500… »

Prodata lična kolekcija kola pokojnog Pola Vokera: 2,3 miliona za 21 mašinu, evo gde ide prihod

Telegraf pre 2 sata
Dvadeset i jedno vozilo u vlasništvu tragično stradalog glumca prodato je za 2,33 miliona dolara. Dvadeset i jedan automobil u vlasništvu tragično stradalog glumca Pola Vokera, najpoznatijeg po ulozi u popularnoj filmskoj franšizi "Brzi i žestoki"… »

Najavljena stroža kontrola uvoza i tehničke ispravnosti automobila

Auto blog pre 3 sata
Srbija sa 2.238.533 vozila, koliko ih je registrovano 2019, prosečne starosti veće od 17 godina, s pravom je, kao jedan od načina smanjenja zagađenja vazduha, predvidela dve mere koje se odnose na automobile i koje relativno brzo mogu da daju… »

Kako uočiti veliku kilometražu kod polovnog motocikla?

Danas pre 3 sata
Zima je deo godine kada vlasnici motocikala odmaraju svoje ljubimce ili ih pripremaju za narednu sezonu. Puno je i onih koji upravo sada listaju oglase i planiraju kupovinu polovnog motocikla kako bi bili spremni za proleće i početak nove sezone. Svako… »

Vesti dana »