Automobili, najnovije vesti

Pekarž slavio u haotičnom drugom sprintu na Grobniku, Vesnića Makeš izbacio iz trke

Auto blog pre 1 sat
Druga trka četvrtog trkačkog vikenda TCR Istočna Evropa bila je više nego dramatična od samog starta. Na pol-poziciji je bio Petr Čižek, ali je prekasno startovao, pa su ga obišli Štajbel, Makeš, Pekarž i Vesnić, piše Serbiaring. Odmah na… »

Zašto odlazak sa mesta nesreće nije krivično delo?

B92 pre 2 sata
Žitelji Karaburme nastavljaju protest u Ulici Marijane Gregoran, tražeći da odgovorni za smrt devetogodišnjeg dečaka bude propisno kažnjen. Vozaču za kojeg se sumnja da je automobilom u nedelju uveče udario dvojicu dečaka – nakon čega je… »

Problemi zbog nedostatka delova

B92 pre 2 sata
Zbog nedostatka elektronskih delova koji se ugrađuju u modele automobila, Revoz iz Novog Mesta je morao da zaustavi proizvodnju u julu na tri nedelje nakon nekoliko zaustavljanja u prvoj polovini godine. U međuvremenu su radnici bili na čekanju ili na… »

Cene “polovnjaka” u svetu počinju da padaju

Vesti online pre 3 sata
Cene polovnih automobila u svetu su mesecima rasle neviđenom brzinom, što je dovelo do situacije da su ljudi prodavali polovne kamione skuplje nego što su ih kupili pre godinu dana, a čak su i automobili koji su prešli više od 100.000 kilometara… »

Na prodaju 1992 Dodge Viper s 50-ak kilometara

Auto blog pre 4 sati
Automobil koji je devedesetih bio na posterima sobe gotovo svakog dečaka uskoro ide na aukciju. Ovaj Dodge Viper iz 1992. godine je prešao malo više od 50-ak kilometara, a izgleda kao da je juče sišao s proizvodne trake. Naizgled netaknuti Viper… »

Zaposleni u MSP Severne Makedonije na poslu će koristiti električne trotinete

N1 Info pre 4 sati
Ministar spoljnih poslova Severne Makedonije Bujar Osmani najavio je da će zaposleni u njegovom ministarstvu korisiti električni trotinet u odlasku do drugih državnih institucija. On je na Fejsbuku objavio fotografije sa promocije električnih… »

Zaposleni u policiji Severne Makedonije će koristiti električne trotinete

Radio 021 pre 4 sati
Ministar spoljnih poslova Severne Makedonije Bujar Osmani najavio je danas da će zaposleni u njegovom ministarstvu koristiti električni trotinet u odlasku do drugih državnih institucija. On je na Fejsbuku objavio fotografije sa promocije električnih… »

Ova Škoda nije smela da se trka zbog Hladnog rata

B92 pre 5 sati
U okviru 120 godina proslave istorije moto sporta, Škoda je podsetila na 1100 OHC, trkački automobil napravljen krajem 1950-ih s ciljem takmičenja u legendarnim 24 sata Le Mana, zbog politike to nikada nije ostvareno. Konkretno, „teška… »

Toyota u prvoj polovini godine u Evropi zabeležila sjajne rezultate

Auto blog pre 6 sati
Ponovni rast Toyota Motor Europe (TME) se nastavio i u drugom tromesečju. Japanski proizvođač je na evropsko tlo u prvoj polovini godine isporučio 598.888 vozila Toyota i Lexus. To je 41% rast prodaje u odnosu na 2020. godinu i 4% rast u odnosu na… »

Obradović: Bez prelaska dela birača vlasti na stranu opozicije nema pobede nad režimom

Danas pre 6 sati
Svi članovi biračkih odbora ispred opozicije treba da funkcionišu na biračkom mestu kao jedan tim i da kroz zajedničku saradnju spreče bilo kakav oblik izbornih nepravilnosti i neregularnosti, ističe u razgovoru za Demostat Boško Obradović, prvi… »

Vesti dana »