Kurir

Uzbuna u čileu: Nestao vojni avion sa 38 ljudi na putu za Antarktik sat po poletanju! (foto)

Kurir pre 59 minuta
Vazduhoplovstvo Čilea objavilo je da je izgubilo radio vezu s vojnim avionom C 130 u kojem je bilo 38 osoba, a koji je poleteo iz Punta Arenasa na jugu zemlje prema bazi na Antarktiku. "Avion C 130 herkules poleteo je u 16.55 (20.55 po srednjoevropskom… »

Uspešan susret u Parizu: Putin zadovoljan sastankom o rešavanju krize u Ukrajini! Zelenski izneo svoje stavove! (video)

Kurir pre 32 minuta
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je zadovoljan rezultatima sastanka u Parizu i samita Normandijske četvorke o rešavanju krize u Ukrajini. "Da, zadovoljan sam. Sastanak sa (ukrajinskim predsednikom Volodimirom) Zelenskim je održan u dobroj… »

Katastrofa na Novom Zelandu najviše pogodila Australiju: Nestalo 11 njenih građana, a 13 je hospitalizovano!

Kurir pre 39 minuta
Premijer Australije Skot Morison izjavio je da se 11 državljana te zemlje vodi kao nestalo, dok je 13 hospitalizovano nakon erupcije vulkana na Novom Zelandu. Pretpostavlja se da su od pet žrtava erupcije vulkana troje državljani Australije, rekao je… »

Majka nestalog uroša radosavljevića (23): Sin je otišao da peca, a nema ga već tri dana!

Kurir pre 1 sat
Vera Radosavljević iz Beograda već tri dana traga za svojim sinom Urošem (23), koji je nestao u noći između 6. i 7. decembra, kada je otišao u ribolov na Dunavu u Vinči. - Nestao je! Svi ga tražimo. Tražiću ga dok ga ne nađem u kakvom god… »

Mirna Noć u Beogradu: Bez ijedne saobraćajke, mučna noć za astmatičare

Kurir pre 57 minuta
BEOGRAD - Noć u Beogradu protekla je bez saobraćajnih nesreća, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći. Hitna pomoć imala je noćas 106 intervencija od kojih 18 na javnom mestu, a bile su angažovane 22 ekipe. Od hroničnih bolesnika za pomoć su… »

Drama na novom zelandu: 50 odsto šanse za novu erupciju u naredna 24 sata! (video)

Kurir pre 51 minuta
Novozelandski Istraživački institut GNS upozorio je da postoji 50 odsto šansi da u naredna 24 sata dođe do nove erupcije vulkana na Belom ostrvu, kao i da bi nova erupcija mogla da bude slične jačine. "Procenili smo da je u naredna 24 sata… »

Ulovljena zver na Jadranu: Ribar u okolini Šibenika uhvatio morskog psa teškog oko 500 kilograma (video)

Kurir pre 8 sati
Kod Šibenika je danas ulovljen morski pas težak pola tone, a pronađen je u mreži zajedno s drugim ribama. Uhvaćeni morski pas pripada vrsti volonja (Hexanćus griseus) i ubrzo je vraćen u more, prenosi portal Dalmacija danas. Pero Ugarković iz… »

Dinar i danas miruje: Evro 117,55 po srednjem kursu, a dolar 106,13 dinara

Kurir pre 51 minuta
BEOGRAD - Zvanični srednji kurs dinara iznosi danas 117,5536 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na ponedeljak, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar je prema evru slabiji za 0,1 odsto na mesečnom nivou, na godišnjem jači za 0,6… »

Izveštaj agencije za borbu protiv korupcije: Stefanović nije u sukobu interesa

Kurir pre 1 sat
Agencija za borbu protiv korupcije saopštila je juče da Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova, nije u sukobu interesa zbog trgovine oružjem između državne firme „Krušik“ i privrednog društva GIM, a u koju je, navodno, umešan… »

Od 1. Januara skuplja registracija! Veći namet za srpske vozače zbog povećanih taksi!

Kurir pre 33 minuta
Vozači u Srbiji osetiće novi udar na džep od 1. januara naredne godine, kada će poskupeti registracija zbog povećanih lokalnih taksi! Naime, Vlada Srbije objavila je usklađene najviše iznose lokalne komunalne takse za vozila, koje će od januara… »

Kurir, najnovije vesti »