Kurir

Probudio se Najveći aktivni vulkan u Evropi! Proradila Etna: Lava šikljala i 100 metara u visinu

Kurir pre 5 sati
Vulkanski pepeo prekrio je automobile u selima na Siciliji, nakon što je jugoistočni krater vulkana izbacio užarenu lavu. RIM - Najveći i najviši aktivni vulkan u Evropi, Etna, se probudio, izvestili su italijanski mediji. Lava se iz Etne izlila u… »

Pregled dana na kuriru: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Kurir pre 23 minuta
Pregled najvažnijih vesti za utorak, 19. januar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako: VUČIĆ POSLE SEDNICE SA OPERATIVNIM ŠTABOM ZA VAKCINACIJU: Jedan ljudski život u Srbiji mi je preči od svih pohvala Predsednik Aleksandar Vučić rekao… »

Naučite ih na zabavan način: Saznajte koja to igračka vežba decu strpljenju!

Kurir pre 23 minuta
Klinci su u najvećem broju slučajeva jako nestrpljivi. Međutim, znate i sami da je važno zbog njih da se što pre nauče strpljenju. Kako to da uradite na interesantan način, kako da njihovo čekanje dobije smisao? Pogledajte OVDE! Sjajna igračka… »

Ronaldo je najveći problem Juventusa! Italijani nemilosrdni prema Portugalcu: Ovo niko nikada nije rekao za Kristijana!

Kurir pre 18 minuta
Devet uzastopnih sezona Juventus je šampiona Italije. Bilo je tokom tih godina teških trenutaka, ali "Stara dama" iz Torina nikada nije bila u težoj situaciji. Na pola prvenstva zaostaje deset bodova za vodećim Milanom, a iznad su još Inter, Napoli i… »

Orali njivu kad su naišli na čudan kamen: Ispostavilo se da je star više od 500 godina i ima zanimljivu priču (video)

Kurir pre 18 minuta
Poljoprivrednici u regionu Huasteka na obali Meksičkog zaliva, orali su kada su otkrili predmet za koji su prvobitno pretpostavili da je običan kamen. Daljim iskopavanjem, utvrdili su da je reč o kipu visokom oko tri metra. Kako prenose mediji, kip… »

Zorana Mihajlović: Milan Stamatović skreće pažnju s krivičnih prijava

Kurir pre 6 minuta
Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike, komentarišući optužbe predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića da je htela privatnom investitoru praktično da pokloni 2,2 hektara najskupljeg državnog zemljišta na Zlatiboru, te da su… »

Dinar zadržao vrednost: Evro danas 117,58 po srednjem kursu

Kurir pre 6 minuta
Zvanični srednji kurs dinara prema evru iznosi danas 117,5847 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na utorak, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar prema evru ima istu vrednost na mesečnom i godišnjem nivou, kao i u odnosu na početak… »

Smena u Beloj kući: Džo Bajden danas preuzima vlast u Americi

Kurir pre 5 sati
Svečana ceremonija izmenjena zbog pandemije kovida 19 počinje u 11.30 sati po lokalnom vremenu uz jake mere bezbednosti. Džozef Bajden (78) danas će tačno u podne po lokalnom vremenu položiti zakletvu i postati 46. predsednik Sjedinjenih Država… »

U istrazi protiv Aleksića svedočiće i njegova supruga: Počinje saslušavanje žrtava i svedoka, a poziv dobila i dva…

Kurir pre 9 sati
U Više javno tužilaštvo biće pozvani kao svedoci glumci, od kojih je jedan pohađao školu glume osumnjičenog i prijatelj mu je, dok je drugi predavao u školi, kao i supruga uhapšenog. U Višem tužilaštvu u Beogradu, koje vodi istragu protiv… »

Ne držite vakcine u frižideru: Vučić apelovao na Torlak! Da ne moramo da pitamo zašto ruska vakcina nije podeljena

Kurir pre 14 sati
Danas ili sutra treba da dobijemo 250.000 Sputnjik V vakcine, od kojih su 200.000 prve doze, a 50.000 druge doze, jer je jedino kod ruske vakcine različita prva i druga doza. BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da danas u Srbiji… »

Kurir, najnovije vesti »