Kurir » Vesti dana

http://www.kurir.rs

Kurir

3 Znaka koji najavljuju toplotni udar: Ako imate ove simptome, odmah se sklonite sa sunca!

Kurir pre 53 minuta
Izloženost visokim temperaturama i ekstremnim vrućinama tokom dužeg vremenskog perioda može dovesti vaše telo u stanje pregrevanja, odnosno do toplotnog udara. To znači da vaše telo više ne može samo sebe da rashladi i da vrati temperaturu na optimalnu. Naime, kada temperatura tela raste,... »

Lekar specijalista pao u Užicu zbog mita: Osumnjičen da je uzeo 570 evra za abortus u 17. nedelji

Kurir pre 14 sati
UŽICE - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su D.A. (53) lekara specijalistu Opšte bolnice u Užicu osumnjičenog za primanje mita. Sumnja se da je D.A. zahtevao i primio... »

Trampa Bivša savetnica tajno snimala pa objavila knjigu: Neću ćutati, neće me on zlostavljati!

Kurir pre 12 sati
VAŠINGTON - Bivša savetnica Bele kuće Omarosa Manigolt Njuman izjavila je da je neće ućutkati. "Neću biti ućutkana. Neće me uplašiti. Neće me zlostavljati (predsednik SAD) Donald Tramp", rekla je ona. Five of Omarosa's most startling new claims https://t.co/IrgaABl8Pz... »

Zorana izdala hitnu naredbu: Proveriti sve mostove duže od 100 metara u Srbiji

Kurir pre 11 sati
Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović naložila je danas vanredni inspekcijski nadzor nad svim mostovima u Srbiji dužim od 100 metara. Vanredni nadzor će izvršiti tim koji će biti sastavljen od stručnjaka iz Ministarstva... »

Turska odbila Trampov ultimatum: Ankara odbacila žalbu američkog sveštenika da bude pušten iz pritvora

Kurir pre 12 sati
Turski sud odbio je da žalbu američkog sveštenika Endrua Bransona da bude pušten iz pritvora. Zbog Bransonovog slučaja došlo je do zategnutih odnosa između SAD i Turske. Odnosi između SAD i Turske su se pogoršali nakon hapšenja evangelističkog pastora Bransona u Turskoj. U vezi s tim,... »

Ministar Nedimović: Obustava izvoza srpskih bresaka i nektarina u Rusiju na snazi od 7 do 10 dana

Kurir pre 14 sati
BEOGRAD - Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović kaže da izvoz voća u Rusiju ide jako dobro i da očekuje da će mera obustave izvoza bresaka i nektarina u tu zemlju, koja je počela da se sprovodi danas, trajati sedam do deset dana. Od početka godine izvezeno je 110.000 tona voća u Rusiju,... »

Ko želi da promeni profesiju, SAD je šansa Đorđević: Od ove godine uvedena i prekvalifikacija zaposlenih

Kurir pre 6 sati
Ministar za rad Zoran Đorđević održao je sastanak sa direktorima svih filijala Nacionalne službe za zapošljavanje i rekao da je zapošljavanje svih kategorija stanovništva i otvaranje novih radnih mesta prioritet Vlade Srbije. Đorđević je istakao da je ove godine pored prekvalifikacije... »

Afrička svinjska groznica preti iz baltičkih zemalja: Danska diže 70 kilometara ograde na granici sa Nemačkom!

Kurir pre 10 sati
Danska će podići 70 kilometara dugačku ogradu na granici s Nemačkom da spreči ulazak veprova kako bi sprečila širenje afričke svinjske groznice koja može ugroziti proizvodnju mesa u toj zemlji. Danska agencija za zaštitu životne sredine saopštila je danas da je odobrila plan za ogradu... »

Gradonačelnici 10 opština sa Kosova pisali predsedniku: Vučiću, ne odustaj, a ti opozicijo ćuti

Kurir pre 12 sati
BEOGRAD - Gradonačelnici deset opština sa srpskom većinom na Kosovu i Metohiji uputili su danas otvoreno pismo podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojem mu poručuju da ne odustaje od borbe zа prаvedno, kompromisno i održivo rešenje, a koje će znаčiti bolju budućnost ne... »

Kraj: Real - Atletiko 2:4

Večernje novosti  pre 1 sat  još 1 povezana

Bivši urugvajski predsednik Muhika odbio da prima penziju

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Crna Gora: Dvoje poginulo u padu paraglajdera

RTV  pre 48 minuta  još 2 povezane

Delavi: Žalostan dan za pravo na Kosovu

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana

Zloglasnog šefa rumunske mafije uhapsili ispred teretane

Večernje novosti  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.