Kurir » Vesti dana

http://www.kurir.rs

Kurir

Šah, digitron i zmija: Evo šta možete da napravite kao programer početnik

Kurir pre 3 sata
Svet programiranja za početnike u ovoj oblasti izgleda beskrajno veliki. Ali od nečega morate da počnete. Čućete mnoge iskusne programere koji naglašavaju da je izuzetno važno da pronađete kreativne projekte kojima ćete ispuniti svoj portfolio. Evo nekoliko predloga aplikacija koje su... »

Nova stranka na Međunarodni dan ljudskih prava: Atmosfera gaženja sloboda i dostojanstva

Kurir pre 6 minuta
Nova stranka ocenila je danas da Srbija dočekuje 10. decembar, Međunarodni dan ljudskih prava, u atmosferi "potpunog gaženja ne samo sloboda koje su osnov svakog modernog društva, već, pre svega, dostojanstva i inteligencije". Nova je u saopštenja ocenila da se u državi u kojoj su "medijske... »

U Marakešu usvojen Ugovor o migracijama: Više od 160 zemalja usvojilo nova pravila za migrante

Kurir pre 18 minuta
MARAKEŠ - Ugovor Ujedinjenih nacija kojim se migracija proglašava ljudskim pravom, danas je usvojilo više od 160 zemalja u marokanskom gradu Marakešu. Na skupu, koji je otvorio generalni sekretar UN Antonio Gutereš, visoki predstavnici vlada 164 zemlje, među kojima i nemačka kancelarka Angela... »

Osuđen najgori serijski ubica u Rusiji: Sibirski vukodlak silovao, pa čekićem i sekirom ubio desetine žena! (foto, video)

Kurir pre 18 minuta
Sud u istočnom Sibiru osudio je bivšeg policajca Mihaila Popkovog iz Angarska na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva 56 žena, javili su ruski mediji. Popkov je nudio ženama vožnje kasno u noći, ponekad u policijskim kolima, dok nije bio na poslu, pa ih je odvozio u okolinu svog grada... »

Zahvalila doktoru slikama! Hrabro do treće transplantacije jetre!

Kurir pre 24 minuta
„Uradila sam ovo da prenesem svoju zahvalnost doktoru.” Srpska slikarka Viktorija Tamaši Babić (42) tri puta je bila na transplantaciji organa od svoje desete godine. Pošto ju je odbilo nekoliko zdravstvenih ustanova u kojima je podnela zahtev i dobila odgovor da bi treća i poslednja... »

Ispovest profesorice nemačkog: Donedavno sam bila konobarica, a onda sam naučila jezik za 3 nedelje!

Kurir pre 24 minuta
Nemački jezik, ma koliko teško delovao, može da se tečno nauči za manje od mesec dana. Potvrda za to je Ana, danas profesorica nemačkog jezika koja se uskoro seli u Berlin. Do pre dva meseca je bila konobarica i radila je za minimalac, dok nije naišla na ovu metodu koja joj je promenila... »

Cecin veljko danas slavi 22. Rođendan: Evo kako mu je me slavna mama čestitala, ali njegovo obećanje će vas oduševiti (video)

Kurir pre 25 minuta
Veljko Ražnatović danas slavi 22. rođendan, a osim velikog broja prijatelja, rođendan mu je žestitaa i majka Svetlana. "Srećan ti 22. rodđendan, ljubavi! Najlepši osmehu moj", napisala je Ceca uz zajedničku sliku. Погледајте ову објаву у апликацији Instagram... »

Zbog njih su se raspadali bendovi i padale vlade, a zbog lepote su platile najveću cenu: Svojom pojavom bacale su u trans milione od Vardara pa sve do Triglava, a kad je ona prolazila ulicom, zubima su kidali stolove (foto)

Kurir pre 25 minuta
Za vreme trajanja Jugoslavije nije postojala plastična hirurgija, teretane nisu bile u ekspaniziji, o dijetama se nije mnogo pričalo. Verovatno su iz tog razloga lepe i negovane devojke svojom pojavom znale da bace u trans na milione njih, od Vardara, pa sve do Triglava. Žene koje su bile sinonim... »

Drama selektora Srbije: Mladen Krstajić operisan na VMA!

Kurir pre 50 minuta
Kako Kurir saznaje, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić operisan je na VMA. Krstajić je jutros na VMA u Beogradu imao lakši operatvini zavat, saznaje Kurir. U pitanju rutinska hirurška intervencija na nosu. Da podsetimo, još dok je igrao za Partizan 2010. godine, Mladen... »

Moj prijatelj je svoj zub izvadio prstima, umirali su od običnog gripa: Viktorija priznala da je koristila heroin i progovorila o stravičnim scenama koje je gledala

Kurir pre 59 minuta
Snežana Mišković Viktorija u nekoliko navrata je govorila o svom iskustvu sa drogom, a jednom prilikom priznala je da je koristila i heroin. Kako je rekla, probala ga je iz radoznalosti, da bi potom pobegla iz te priče. - Tek u trideset trećoj sam prvi put videla heroin, ovu drogu su koristili... »

Specijalni sud proglasio Darka Šarića krivim za šverc kokaina

Nova ekonomija  pre 1 sat  još 22 povezane

Izgorele dve kancelarije Misije Srbije pri UN (VIDEO)

RTV  pre 3 sata  još 17 povezanih

Stigla 24 blindirana vozila "hamvi" iz SAD za kosovsku vojsku

Vesti online  pre 3 sata  još 11 povezanih

Korak po korak do 16. poglavlja

Večernje novosti  pre 4 sata  još 8 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.