Kurir

Slučaj ubistva Džordža Flojda: Odložen izbor porote, moguće dodavanje nove optužbe bivšem policajcu

Kurir pre 1 sat
Američki sudija odložio je danas izbor porote u slučaju bivšeg policajca iz Mineapolisa, optuženog za ubistvo nenaoružanog crnca Džordža Flojda prošlog maja. Derek Čovin suočen je sa optužbama za ubistvo, jer je klečao na vratu Flojda više… »

Coca-Cola podržava ravnopravnost žena

Kurir pre 4 sati
Beograd, 8. mart – Međunarodni dan žena svake godine služi kao podsetnik da su žene često manje vrednovane za svoj trud, a za nas u kompaniji Coca-Cola da nikada ne zaboravimo na borbu za ljudska prava, kao ni ekonomsku, političku i socijalnu… »

Osetili smo blago podrhtavanje: Registrovan zemljotres u Ljigu, jačine 2,1 magnitude po Rihteru

Kurir pre 7 sati
Ljig – U opštini Ljig sinoć u 22:07 registrovan je potres, a prema zvaničnim podacima Republičkog seizmološkog zavoda njegova jačina bila je 2.1 magnitude po Rihteru. - Sve je trajalo nekoliko sekundi. Sedeli smo u kući i osetili blago… »

Doneli odluku: Novi Zeland vakcinisaće stanovništvo samo Fajzerovom vakcinom! Odustali od četiri cepiva

Kurir pre 10 sati
Novi Zeland će koristi samo Fajzer vakcine za imunizaciju svog stanovništva protiv korona virusa, odustajući od ranijih planova da koristi četiri različite vakcine, rekla je danas premijerka. Premijerka Džasinda Ardern je objavljujući strategiju… »

Lep gest gradonačlenika Vranja: Čestitao sugrađankama 8. mart

Kurir pre 56 minuta
Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, svim pripadnicama nežnijeg pola čestitku je uputio gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković: „Današnji dan još jedna je prilika da se podsetimo hrabrih žena, koje su u revolucionarna vremena, svojom… »

Ministar Momirović u Nišu: U aerodrom ulažemo 20 miliona evra, gradnja nove zgrade na leto (foto)

Kurir pre 2 sata
Ministar građevinarstva Tomislav Momirović najavio je danas tokom posete Nišu da će u niški aerodrom biti usloženo 20 milliona evra u toku ove i naredne godine, kao i da će radovi na izgradnji nove aerodromske zgrade početi na leto. "Na leto… »

Premijerka Brnabić: Mladi sve više koriste podsticaje za poljoprivredu, sa Nedimovićem posetila porodicu Jagodić u selu…

Kurir pre 5 sati
Premijerka Ana Brnabić i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović posetili su danas poljoprivredno gazdinstvo Luke i Marije Jagodić u selu Stojnik, koji su korisnici podsticajnih sredstava za podršku mladim poljoprivrednicima. - Čestitam Mariji i… »

Branka Milić može da napusti Ambasadu Srbije u Podgorici: Posle više od dve godine ukinut joj pritvor zbog slučaja državni…

Kurir pre 5 sati
Branka Milić, koja je optužena u predmetu tzv. "državni udar", dobila je danas rešenje da može da napusti Ambasadu Srbije u Podgorici, potvrdio je za medije ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović. Milićevoj je ukinut pritvor i u narednih… »

2 Korona žurke rasturene u Beogradu Načelnik Komunalne milicije Divac: Sanckionisano 80 građana, organizatori isti!

Kurir pre 8 sati
Uprkos tome što su za vikend kafići i restorani bili zatvoreni, zbog organizovanja tajnih korona žurki Komunalna milicija i policija imala je pune ruke posla širom Srbije. Petak veče je bilo burno jer su ljudi, verovatno pred zatvaranje vikenda… »

Oduševio devojčicu! Biković se obratio Biljani koju je proslavila Dara iz Jasenovca: Nadam se da ćemo se sresti u kadru…

Kurir pre 1 sat
Biljana Čekić koja je igrala naslovnu ulogu u filmu "Dara iz Jasenovca" danas je bila u poseti Beogradu, a priželjkivala je susret sa glumcem Milošem Bikovićem. Biković je bio sprečen da se upozna sa devojčicom, ali joj je poslao video poruku koju… »

Kurir, najnovije vesti »