Kurir » Vesti dana

http://www.kurir.rs

Kurir

Haos u jutarnjem uživo! Uključile se majka koja tvrdi da su lekari odbili da joj pregledaju dete i načelnica: Evo šta su poručile jedna drugoj! (video)

Kurir pre 16 sati
KRAGUJEVAC - Video snimak majke Violete Cvetković iz Kragujevca, na kojem se vide lekari Doma zdravlja, za koje ona tvrdi da su odbili da je pregledaju njeno bolesno dete, objavljen je pre nekoliko dana i i dalje izaziva buru u javnosti. Violeta Cvetković i načelnica kragujevačkog doma zdravlja... »

Šok snimak iz kragujevačkog kliničkog centra! Medicinska sestra puši za šalterom!

Kurir pre 17 sati
Na društvenim mrežama pojavio se skandalozan snimak na kome se vidi kako medicinska sestra u Kliničkom centru Kragujevac zapalila cigaretu na šalteru. Kako je izjavio Predrag Sazdanović, analizom snimka, napravljenom na odeljenju plastične hirurgije KC Kragujevac, utvrđeno je da je on... »

Ovog Srbina Rusi baš vole: Miloš Biković nagrađen Medaljom Puškina, a nagradu će mu urićiti lično Putin! (foto)

Kurir pre 14 sati
Srpski glumac Miloš Biković dobitnik je medalja Puškin. Našeg glumca je primio ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin i saopštio mu da će mu biti uručana ruska državana nagrada. "Saopštio sam sjajnom srpskom glumcu Milošu Bikoviću da on dobija rusku državnu nagradu, Medalju... »

Sergej Trifunović zadržan u bolnici: Pogledajte dramatičan trenutak kada glumca iznose na nosilima iz pozorišta (foto)

Kurir pre 20 sati
Sergej Trifunović zadržan je u bolnici nakon što je glumcu pozlilo na sceni. On je prevezen vozilom Hitne pomoći u Institut za kardio-vaskularne bolesti gde se sada nalazi Podsećamo, glumcu je pozlilo samo nekoliko minuta nakon početka predstave "Voz" koja je trebala biti izvedena u Pozorištu... »

Američke trudnice umiru u skladištima: Surovi uslovi rada izazivaju pobačaje, poslodavce štiti zakon! (video)

Kurir pre 12 sati
Američki list Njujork tajms danas piše o nizu spontanih pobačaja žena na radnom mestu u SAD gde nema zakonske prinude poslodavaca da ih prebace na lakše poslove. Ti slučajevi, među kojima i smrt žena od krvarenja, najčešći su na ionako teškim poslovima mahom u pretoplim, zagušljivim i... »

Pravosnažna odluka apelacionog suda: Zatvor za činovnike iz Novog Pazara zbog pronevere novca

Kurir pre 7 sati
NOVI PAZAR - Apelacioni sud u Kragujevcu pravosnažno je osudio bivše radnike lokalne samouprave Novog Pazara Denisa Rastodera i Darka Drmanića na 14 meseci zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja, objavio je danas radio Sto plus. Apelacioni sud je delimično usvojio žalbe okrivljenih na... »

Migranti krenuli ka granici sa hrvatskom: Zaustavljeni ispred graničnog prelaza, stotine ljudi s decom leži na ulici! (video)

Kurir pre 6 sati
SARAJEVO - Grupa migranata sa decom krenula je popodne prema graničnom prelazu Izačić i još su na putu prema tom delu granice Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Migranti su umorni i sve su sporiji, a deca pospana, navodi se i dodaje da ih prate policija i kola Hitne pomoći. Večeras je u Bihaću... »

Kežmanu preti zatvorska kazna! Dužan bivšoj 27.000 evra: Fudbaler stigao besan, a Emilija posle saslušanja izašla nasmejana! (Kurir TV)

Kurir pre 16 sati
Emilija Kežman podnela je krivičnu prijavu protiv Mateje Kežmana, zbog neplaćanja alimentacije za njihovo troje dece, Kurir ekskluzivno saznaje. Prema rečima našeg izvora, proslavljeni fudbaler dužan je 27.000 evra, jer dve i po godine nije dao ni dinara sinovima i ćerki. On je besan došao... »

Ovce blokirale centar Madrida: Životinje okupirale ulice, a razlog je fenomenalan (Foto, video)

Kurir pre 19 sati
Blizu 1.500 ovaca i koza blokirale su ulice u centru Madrida, u događaju koji datira još iz Srednjeg veka. Trashumancija je tradicionalno premeštanje stoke s letnjih na zimske pašnjake koje datira još iz Srednjeg veka, a od 1994. godine u Madridu je ta tradicija obnovljena kao festival kojim se... »

Vučić za Kurir otkriva šta mu je bilo najteže tokom 10 godina SNS, a šta ga najviše raduje: Bio sam u pravu, Srbi su počeli da cene sebe!

Kurir pre 19 sati
Prekretnice Jedna od najtežih stvari za ovih deset godina bilo je kad sam posle potpisivanja Briselskog sporazuma išao u Kosovsku Mitrovicu, a tamo sam dočekan zvižducima. Težak je bio i trenutak kad je trebalo doneti odluku o smanjenju plata i penzija. Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i... »

©2018 Netmark d.o.o.