Kurir

Prijavljivanje samo elektronskim putem: Još 2 dana do kraja konkursa za beogradske vrtiće

Kurir pre 12 sati
Konkurs za mesto u beogradskim vrtićima završava se u petak 14. maja u 15.30 časova, saopšteno je iz Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu. "To je vreme kada se pravi presek pristiglih zahteva za oko 14.000 slobodnih mesta ove godine, a nakon… »

Seničić najavio popuštanje restrikcija u Grčkoj Očekivanja za ovu sezonu da ćemo se ponašati potpuno normalno kao i…

Kurir pre 15 sati
U Grčkoj će sezona zvanično biti otvorena 14. maja. Do tada se očekuje dogovor o popuštanju svih restrikcija koje se odnose na slobodu kretanja između različitih mesta u toj državi, kaže direktor Nacionalne asocijacije turistickih agencija Srbije… »

Optužnica protiv klana Amerika ponovo vraćena na dopunu: Zaprećena kazna članovima od 5 do 15 godina za šverc droge!

Kurir pre 16 sati
Optužnica u slučaju poznatom kao "Amerika", koji se vodi protiv Veselina Raičevića i još trojice okrivljenih za krijumčarenje droge, po drugi put je odlukom suda vraćena tužilaštvu na dopunu istrage. Optužnica iz septembra 2019. godine, prvi put… »

Svi znaju da mu je otac sveštenik, a SAD je baka Prase pokazao majku: Ona je najlepša osoba u mom životu, jedva čekam da se…

Kurir pre 18 sati
Baka Prase (Bogdan Ilić), već duže vreme privlači veliku pažnju domaće javnosti zbog skandaloznih dešavanja koje često snima. Inače, Bakin otac je sveštenik Nenad Ilić, zbog čega su dodatno kritikovali njegovo ponašanje. Bogdan, koji o svojoj… »

Horor u indiji, vlasti mrežama hvataju tela ljudi umrlih od korone: Rodbina ne može da ih kremira, samo ih bace u reku! Video

Kurir pre 9 sati
Indijske vlasti postavile su mrežu preko Ganga nakon što su leševi viđeni kako plutaju rekom. Na desetine tela pronađeno je u severnoj državi Utar Pradeš, a približno 100 tela je isplivalo oko 50 kilometara uzvodno u okrugu Bukar u državi Bihar… »

Državni vrh Hrvatske u novom prepucavanju Plenković: Predsednik je prodavac boze! Milanović: Premijer je lažov i…

Kurir pre 10 sati
U nastavku prepucavanja dvojice najviših hrvatskih državnika oko izbora Zlate Đurđević za predsednicu Vrhovnog suda, premijer Andrej Plenković je rekao da to što radi predsednik Zoran Milanović nije normalno. Plenković je ranije danas rekao… »

Ruska raketa bila fatalna za izraelsko oklopno vozilo: Hamas nije imao milosti prema ljutom neprijatelju! Video

Kurir pre 11 sati
Rano jutros, militanti Hamasa pogodili su oklopno vozilo izraelske vojske protivtenkovskom raketom ruske proizvodnje. Izvešteno je da je vojno oklopno vozilo pogodilo vozilo Kornet u blizini izraelskog sela Nativ al-Asara, na granici sa pojasom Gaze… »

Član veljine surove grupe otkrio sve o tajnoj sobi u Ritopeku: U zamenu za manju kaznu i zaštitu izneo nove jezive detalje

Kurir pre 18 sati
Član grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja okrenuo mu je leđa i postao svedok saradnik u slučaju koji se vodi protiv njega i pripadnika grupe. Navodno je upravo on policiji otkrio gde se nalazi tajna soba u vikendici u Ritopeku u kojoj su svirepo… »

Jasmina Ristić, glavna sestra ZC U Vranju: Poziv medicinske sestre pun predanosti podrazumeva svakodnevnu požrtvovanost i…

Kurir pre 18 sati
Jasmina Ristić, glavna sestra ZC u Vranju: Poziv medicinske sestre pun humanosti i predanosti podrazumeva svakodnevnu požrtvovanost i brigu za ljudski život. Međunarodni dan medicinskih sestara obeležava se 12. maja. Tim povodom iz Zdravstvenog… »

Necini roditelji očajni! Julija i Zoran: Zbog kriminalca naš sin dobio epi napad! Majka jeca na sav glas

Kurir pre 20 sati
Kristijan Golubović nastavlja da demonstrira silu u "Zadruzi". Ovoga puta nasrnuo je na Nenada Lazića Necu, koji je od stresa dobio epileptični napad. Tiktokerovi roditelji Julijana i Zoran Lazić su ogorčeni na žestokog momka, koji je njihovog sina… »

Kurir, najnovije vesti »