Kurir » Vesti dana

http://www.kurir.rs

Kurir

Neviđen lopovluk u basenu Kolubara: Ukradeno 120 metara telefonskog kabla, bili odsečeni nekoliko sati

Kurir pre 22 sata
BEOGRAD - U Rudarskom basenu Kolubara ukraden je sinoć telefonski kabl i komunikacija je bila obustavljena na nekoliko sati. Naime, nepoznate osobe su sinoć presekle oko 120 metara telefonskog kabla za napajanje na površinskom kopu Polje B u Rudarskom basenu Kolubara. To se dogodilo oko 22 sata u... »

Uhapšen bivši agent CIA: SAD sumnjaju da je radio za Kineze

Kurir pre 19 sati
Li je, kako navodi Bi-Bi-Si za CIA radio od 1994. do 2007. godine, nakon čega je otputovao u Hong Kong. Vojni rok odslužio je u SAD u periodu od 1982. do 1986. godine. Počeo je da radi u CIA 1994. godine, zadužen za tajne komunikacije, regrutovanje, rad sa agentima i doušnicima. Veruje se da je... »

Turbulencije u Češkoj: Vlada milijardera Babiša podnela ostavku

Kurir pre 24 sata
"Podneli smo ostavku. Zatražio sam sastanak sa predsednikom Zemanom da mu ostavku uručim lično", rekao je Babiš na konferenciji za novinare u sedištu vlade. Tajkun prehrambene i hemijske industrije i lider pobedničke stranke na oktobarskim parlamentarnim izborima nije mogao da sastavi... »

Donald Tramp: Malo je verovatno da će problem sa Severnom Korejom biti rešen mirno

Kurir pre 13 sati
On je u ekskluzivnom intervju za Rojters, dodao da nije siguran da će razgovori dovesti do "bilo kog smislenog rešenja". "Seo bih da pregovaram , ali nisam siguran da će to rešiti problem", rekao je Tramp. On je dodao da on u osnovi nije "siguran da će razgovori dovesti do bilo kog smisla",... »

(Foto) provalili im štek: Policije Portugala i Španije zaplenile 745 kilograma kokaina skrivenog u ananasima

Kurir pre 14 sati
Navodi se da je ova zaplena deo istrage koja je u toku u obe zemlje, započete u aprilu 2017. U saopštenju je navedeno da je, pored zaplene kokaina i hapšenja, policija takođe rasturila laboratoriju droge. "Ova organizovana međunarodna grupa u više navrata je prenosila velike količine kokaina... »

(Foto) ovo je test koji je radio donald Tramp i dobio maksimalan broj poena: Možete li da ga rešite i proverite sebe?

Kurir pre 17 sati
Tramp je ostvario maksimalan rezultat. "Nema nikakvih znakova bilo kakve intelektualne teškoće", naglasio je lekar Roni Džekson, dodajući da je pregled zatražio sam predsednik. Test se rešava desetak minuta, a testira se ispitanikova koncentracija, pažnja, pamćenje, jezik, računanje,... »

Vašington post: Ubistvo Ivanovića može da dovede do novih tenzija na Balkanu

Kurir pre 15 sati
Ubistvo Olivera Ivanovića može da dovede do novih tenzija na Balkanu, ocenjuje danas "Vašington post". To ubistvo baca svetlo na nove tenzije na Balkanu, godinama nakon što je u sukobima region ostao podeljen, ističe list. Ubistvo Ivanovića imalo je neposrednu posledicu, jer su se politički... »

Dačić razgovarao sa crnogorskim premijerom: Princip regate jedini ispravan za ulazak u EU

Kurir pre 20 sati
Crnogorski premijer Duško Marković i šef srpske diplomatije Ivica Dačić saglasili su se danas u Podgorici da je jedini ispravan pristup procesu integracije u EU takozvani princip regate, odnosno vrednovanja rezultata svake države posebno. Marković i Dačić su na sastanku ocenili da Crna Gora... »

Nesreća u Turskoj: Srušio se vojni avion, poginula 2 pilota i tehničar

Kurir pre 20 sati
Navodi se da je privatna agencija Dogan izvestila da se teretni avion tipa "CASA" turskog Ratnog vazduhoplovstva srušio u blizini grada Jalvak u pokrajini Isparta. AP navodi da uzrok rušenja aviona nije za sada poznat. Kurir.rs/Tanjug Foto: Profimedia Kurir Autor: Kurir... »

Brat ubijenog Olivera Ivanovića: Svi iz porodice će sada živeti u Beogradu

Kurir pre 19 sati
Oliver Ivanović biće sahranjen u Beogradu, a ne u Kosovskoj Mitrovici, a i ubuduće će svi članovi porodice Ivanović živeti u prestonici. Kako je brat Olivera Ivanovića Miroslav odluka da se Oliver sahrani u Beogradu, doneta je u krugu porodice. Prema njegovim rečima, kompletna njihova... »

©2018 Netmark d.o.o.