Kurir

Pristup povoljnim kreditnim sredstvima Mali: Srbija postala član Azijske infrastrukturne investicione banke

Kurir pre 19 sati
Naša zemlja je dobila sertifikat kojim se potvrđuje da je zvanično postala neregionalni član Azijske infrastrukturne investicione banke, što znači da dobija pristup povoljnim kreditnim sredstvima za realizaciju važnih projekata, rekao je Ministar… »

Rampa za srpske studente?! Popularni Work and Travel program preti da se ugasi u Srbiji! Pojačava se kontrola i iz ambasade, i…

Kurir pre 18 sati
Jedan od najpopularnijih međunarodnih programa za studente, Work & Travel, preti da se ugasi u Srbiji zbog sve učestalijih ilegalnih ostanaka naših učesnika u Americi saznaje Serbian Times od izvora iz jedne beogradske agencije Kako tvrdi njihov… »

Tramp brutalno otkačio ljutu protivnicu: Hilari napada ljude da su ruski agenti, totalno je poludela! (video)

Kurir pre 20 sati
Predsednik SAD Donald Tramp oštro je reagovao na komentar bivše državne sekretarke i rivalke u predsedničkoj trci 2016. godine, Hilari Klinton, koja je optužila više američkih političara za veze sa Rusijom. "Kao što ste verovatno čuli, nazvali… »

Panika! Budi se monstrum koji ko od šale može da ubije 5 milijardi ljudi: Izbaciće toliko pepela da će zakloniti sunce! Ko…

Kurir pre 19 sati
Vuklan Jeloustoun (Yellowstone) u američkoj državi Vajoming poslednji put je izbio pre 640.000 godina, ali niko ne može sigurno da zna kada će ponovo eksplodirati. Ipak, neka merenja pokazuju da to može biti u svakom trenutku! Kad se to dogodi, može… »

Za 38 godina nikad nisam ovakav ulov: Ribar sa Paga pogledao u svoju mrežu i video jednu vrstu kakva se retko viđa (video)

Kurir pre 13 sati
Ribar Ivo Palčić iz Proboja na Pagu u svojoj mreži pronašao je jedan od svojih najneobičnijih ulova - zaštićenu ajkulu, takozvanu ajkulu svinju. Vrsta Oxynotus Centrina stanovnik je dubokog mora, najčešće između 100 i 600 metara dubine. Retko… »

Horor scena u miljakovačkoj šumi! Beograđanka zatekla ostatke sektaškog obreda? Iskasapljene zmije, bele rukavice, pepeo…

Kurir pre 16 sati
Miljakovačka šuma, mesto za šetnju, odmor i uživanje, bar je tako trebalo da bude i jutros da nije zatečen grozan prizor iskasapljenih zmija koje su tako ostavljene na stolu! O ovome nas je obavestila čitateljka koja se obratila u želji da ostane… »

Samo povijem kičmu i sačekam da prođe! Bivša žena Žike Jakšića otvorila dušu o najtežim trenucima u životu, a onda…

Kurir pre 12 sati
Voditeljka Dajana Paunović kaže da želi još naslednika, kako Dušan, kojeg je dobila sa kolegom Žikom Jakšiće, ne bi ostao jedinac. Ona otkriva da joj u ovom trenutku najteže pada nespavanje. Iako neizmerno voli svoj posao, svesna je da njen… »

Migranti zapalili kuću Tuzlanskog političara žarka vujovića: Hteli da se zagreju u objektu starom 100 godina, pa izazvali…

Kurir pre 12 sati
Predsednik Skupštine Tuzlanskog kantona Žarko Vujović, inače nekadašnji košarkaš i direktor Sloboda Dite, kazao je kako su migranti slučajno zapalili njegovu porodičnu kuću izgrađenu 1918. godine. "Samo muka može naterati čoveka da spava u… »

Nema šanse da Tara Simov zarađuje 5.000 €! Slagala o poslu kojim se bavi, a njena najbolja drugarica Maša je odrukala! Evo…

Kurir pre 13 sati
Tara Simov aktuelna učesnica "Zadruge 3" važi za jednu od najkontraverznijih rijaliti igrača. Pored toga što je u detinjstvu bila problematična, nedavne tvrdnje njene drugarice za domaće medije prilično su uzburkale javnost. Njena drugarica Maša… »

Luna na binu izašla u halterima i bodiju! Đoganijeva podigla nogu, pa zamešala g*zom, a onda je nastao haos u diskoteci…

Kurir pre 13 sati
Luna Đogani, koja je pobedila u drugoj sezoni Zadruge i počela da se bavi pevanjem, nastupa širom Evrope po klubovima. Mnogi je kritikuju da na nastupima ne peva uživo, ali se, po svemu sudeći, veoma trudi da koreografija bude besprekorna. Na… »

Kurir, najnovije vesti »