Kurir, najnovije vesti

(Uživo) pandemija korone u svetu: Zaraza se opet rasplamsava u nekim gradovima u SAD, u Kini bez novih slučajeva virusa

Kurir pre 32 minuta
* Korona virusom je zaraženo ukupno 5.909.081 osoba, a preminulo je 362.091 osoba; * Oporavilo se ukupno 2.582.078 ljudi; * U SAD je zaraženo 1.768.461 osoba, a preminulo je 103.330 ljudi; * U Brazilu je obolelo 438.812 ljudi, a preminulo je 26.764… »

Prekršili su sporazum sa narodom! Međusobne optužbe zbog Vračara razdiru opoziciju! (kurir TV)

Kurir pre 31 minuta
Iz dana u dan, ideju o bojkotu izbora napuštaju prvoborci. Odluka tri opozicione stranke - SDS, PSG i Nove stranke - da uprkos Sporazumu sa narodom učestvuju u trci za mandate razljutila je dojučerašnje saveznike. Dok ih bojkotaši iz Saveza za Srbiju… »

Oglasio se princ Vilijam nakon nervnog sloma brata harija! Sa ovim problemom se borio godinama, a za to niko nije znao!

Kurir pre 26 minuta
Malo nakon što je strane medije zapalila teorija da je princ Hari završio na psihijatrijskom lečenju posle navodnog nervnog sloma, njegov brat Vilijam progovorio je o svojim problemima u jednom dokumentarnom filmu. Navodno, dok se Hari bori protiv… »

Putovanje, piknik u parku, kršenje policijskog časa Ovako su se neki evropski političari oglušili o mere tokom pandemije

Kurir pre 26 minuta
Slučaj Dominika Kamingsa, glavnog savetnika britanskog premijera Borisa Džonsona, koji je za vreme zabrane kretanja zbog korona virusa sa porodicom otputovao iz Londona na sever Engleske, izazvao je burne reakcije u britanskoj javnosti, a slični… »

Vraćanje u normalu: Srbija u ponedeljak otvara granicu ka Bugarskoj

Kurir pre 14 minuta
Srbija će u ponedeljak, 1. juna, otvoriti granicu i sa Bugarskom, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Srbija se zalaže za punu slobodu i slobodan protok ljudi, kapitala i usluga, apsolutno bez ikakvih ograničenja. Pokazali smo to… »

Vučić kratko i jasno: Građani su ti koji odlučuju na izborima

Kurir pre 14 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primetio je danas da je komesar EU Oliver Varheji iskusan političar, nakon što je Varheji, na pres konferenciji, rekao da ne želi da se meša u izborni proces u Srbiji. Vučic je na skupu u Palati Srbija rekao da… »

Tramp se oglasio povodom nereda u mineapolisui: Demonstrante nazvao razbojnicima, zapretio vojskom

Kurir pre 14 minuta
Američki predsednik Donald Tramp danas je na svom tviter nalogu nazvao demonstrante u Mineapolisu "razbojnicima" navodeći da "kada počne pljačka, počinje i pucnjava". Komentarišući proteste zbog smrti Afroamerikanca kojeg je privodila policije, a… »

Nada Topčagić se vratila u prestonicu! Evo gde je viđena, a tek da čujete šta je radila!

Kurir pre 7 minuta
Nada Topčagić, koja je dva meseca vanrednog stanja provela u svojoj vikendici na Tari zajedno sa suprugom Zlatkom, vratila se u Beograd, te i rutini koja joj je falila. Pevačica je viđena u šetnji na Kosančićevom vencu, u koju je povela i svog psa… »

Završena sportska sala u OŠ „Bratstvo i jedinstvo“ u Alibunaru

Kurir pre 7 minuta
U opštini Alibunar danas je stavljena u funkciju nova fiskulturna sala u Osnovnoj školi „ Bratstvo i jedinstvo“ namenjena i đacima Elektro-tehničke škole „Dositej Obradović“ i Predškolskoj ustanovi „Poletarac“. Za završetak radova na… »

Francuzi odredili cenu za rajkovića od 20.000.000 evra: Njegova lepa supruga već se sprema za Pariz! (foto)

Kurir pre 2 minuta
Srpski golman prvi izbor sportskog menadžmenta PSŽ, koji može da plati traženu sumu od uprave Remsa. Najbolji golman fudbalskog prvenstva Francuske Predrag Rajković gotovo sigurno napušta Rems! Čelnici tog kluba odredili su cenu od 20.000.000 evra… »

Vesti dana »