Vojvodina

(Video) Jeziv snimak iz kafića u Inđiji: Kamere zabeležile kako je napadač sa kačketom dva puta pokušao da likvidira metu

Blic pre 2 sata
D. K. teško je povređen kada je Z. R. bacio ručnu bombu u kafić u kojem je ranjeni sedeo. Sve se odigralo večeras u Inđiji. Pre nego što je bacio bombu, napadač je pucao iz pištolja na D. K., ali ga je promašio, saznaje "Blic". Zatim se udaljio… »

Festival "Slobodna zona" u svojoj turneji po Srbiji stiže i u Sombor

Blic pre 2 sata
Festival "Slobodna zona" u svojoj turneji po Srbiji stiže i u Sombor, a dvorište Gradske biblioteke "Karlo Bijelicki" biće domaćin festivala 30. i 31. maja, kao i 1. juna. Somborci će biti u prilici da pogledaju tri dokumentarna filma. U ponedeljak… »

"Kuće za bolju budućnost u Somboru": Grad kupuje i oprema 10 kuća za tri ranjive društvene grupe

Blic pre 3 sata
Gradsko veće Grada Sombora usvojilo je predlog za učešće u realizaciji projekta "Kuće za bolju budućnost u Somboru". Projekat će se bazirati na kupovini 10 individualnih stambenih jedinica, rekonstrukciji i izboru učesnika, sa ciljem da se zbrine… »

Prilika za mlade umetnike: Otvoren javni konkurs koji će biti prikazani u sklopu Evropske prestonice kulture

Blic pre 4 sati
Jačanje umetničke scene kroz i veća vidljivost mladih i neafirmisanih umetnika tema je i glavni cilj javnog konkursa "Umetnici. Sad" a koji po prvi put obuhvata umetnike i umetnice iz cele Srbije. Ideja iza svega je da se podignu kapaciteti umetničke… »

Najmlađi Kikinđani i njihovi drugari iz Žombolja održali lekciju starijima u akciji zaštite životne sredine

Blic pre 5 sati
Uređenje kikindskog "Starog jezera", kao najveće urbane, zelene oaze u gradu, realizovano je u okviru IPA Programa prekogranične saradnje Rumunije i Srbije. Taj prostor novoizgrađenog parka i šetališta postao je galerija na otvorenom, u kojoj je… »

Zrenjaninac uputio pismo zbog bahatih vozača: "Sada je odlična prilika da nauče moralnu lekciju"

Blic pre 5 sati
Stanovnik Mužljanske kolonije Nikola Orozović uputio je pismo Saobraćajnoj policiji, Kabinetu gradonačelnika Zrenjanina i pojedinim medijima, kako bi skrenuo pažnju na učestale saobraćajne nezgode koje se dešavaju na potezu od pruge kroz Barsku… »

Kapije otvorene još sutra: Radno vreme kraće, a evo šta vas očekuje na zatvaranju: Bira se i najbolje sportsko grlo

Blic pre 6 sati
Međunarodni poljoprivredni sajam najveća je sajamska manifestacija u Srbiji i najveća smotra u oblasti agarara u regionu pa zato i ne čudi što su hale i ulice Novosadskog sajma prepune. Tako je od samog početka, a to je posebno bilo vidljivo juče… »

Havarija bez vode ostavlja deo Bulevara oslobođenja i Gornje livade

Blic pre 16 sati
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti Bulevar oslobođenja 30-38 i Gornje livade u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »

VIDEO: Nevreme protutnjalo Vojvodinom, u Zrenjaninu oštećena kola

Radio 021 pre 19 sati
Snažno nevreme praćeno kišom, gradom i munjama, krenulo je od Subotice, Sombora i Novog Sada, a munje su sevale i u Apatinu, Bajmoku i Zrenjaninu gde je padala kiša praćena jačim vetrom. U Novom Sadu je duvao jak vetar, grmelo i sevalo, a kratko je… »

Novosađanima deblji novčanici: Pogledajte koliko je porasla prosečna zarada u odnosu na prošli mesec

Blic pre 1 dan
Prosečna martovska plata u Srbiji je 74.664 dinara neto, što je u odnosu na prethodni mesec 4.000 dinara više. Prema poslednjem izveštaju Republičkog zavoda za statistiku neto zarada na nivou Vojvodine je u martu iznosila 70.763 dinara. Kako pokazuju… »

Vojvodina, najnovije vesti »