Vojvodina

Od srede zabrana saobraćaja u delu Ulice Miše Dimitrijevića

Radio 021 pre 19 minuta
Režim saobraćaja u delu Grbavice biće izmenjen od srede, 15. jula zbog rekonstrukcije vrelovoda u bloku Gogoljeve ulice i Ulice Miše Dimitrijevića. Privremeno će biti zabranjen saobraćaj u Ulici Miše Dimitrijevića, od Ulice Braće Ribnikar do… »

Mladić kojeg je policajac besomučno šutirao u Novom Sadu boluje od autizma (VIDEO)

Luftika pre 1 sat
Direktor policije Vladimir Rebić primio je dopis od udruženja „Autizam promena za 180“, a povodom prebijanja mladića od strane policije u četvrtak 8. jula. Mladić je biciklom prolazio kroz jednu od centralnih gradskih ulica, gde je u toku bio… »

Isključenja struje za sredu, 15. jul

Moj Novi Sad pre 2 sata
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Novog Sada. • od 8.30 do 12 sati: Boška Vrebalova 1-15, 2-22, Oblačića Rada 2-20, Pančevačka 1-19, Vase Miskina Crnog 1 • od 9.30 do… »

Ulice u Novom Sadu i Futogu bez vode zbog havarija

Radio 021 pre 2 sata
Pojedine ulice u Novom Sadu i Futogu nemaju vode zbog havarija. NOVI SAD Ulica Branislava Nušića bez vode će biti do 13 časova. FUTOG Do 12 časova vodu neće imati Ulica Aleksandra Adamovića. U "Vodovodu" kažu da postoji mogućnost da će u toku… »

INSPEKCIJA: Zbog prekoračenja radnog vremena kažnjeno osam novosadskih ugostitelja

Moj Novi Sad pre 25 minuta
Gradska inspekcija i komunalna milicija obavile su stotine kontrola lokala nakon što su u petak, 10. jula, u Novom Sadu uvedene strože epidemiološke mere. Kako u Gradskoj upravi za inspekcijske poslove navode za Radio 021, inspektori i "komunalci" su… »

LSV slavi 30 godina od osnivanja uz obećanje: Držaćemo se naše najvažnije vrline - principijelnosti

Radio 021 pre 3 sata
Liga socijaldemokrata Vojvodine danas obeležava 30 godina od osnivanja. Tim povodom ova stranka se oglasila saopštenjem u kojem je istaknuto da je nastala "nasuprot nacionalističkim i ratnohuškačkim idejama koje su devedesetih godina srušile… »

EXIT-a neće biti u avgustu, datumi za naredni festival do kraja meseca

Luftika pre 2 sata
Kako se nakon našeg poslednjeg obraćanja zdravstvena situacija u zemlji nažalost nije popravila, a imajući u vidu da nam je zdravlje i bezbednost svih učesnika festivala na prvom mestu, obaveštavamo vas da se obeležavanje 20 godina EXIT festivala… »

Strože mere uvedene i u Kovinu: Počinju danas da važe

Telegraf pre 5 sati
Štab apeluje na građane da se pridržavaju svih mera i preporuka. Štab za vanredne situacije opštine Kovin doneo je niz strožih mera kako bi se sprečilo širenje korona virusa, a koje su na snazi od danas. Zabranjeno je okupljanje u zatvorenom i… »

Subotica: Trogodišnje dete pod sumnjom na infekciju korona virusom

RTV pre 31 minuta
SUBOTICA - Trenutno se u Subotičkoj bolnici nalazi 28 obolelih od Kovid19, jedan je u teškom stanju na jedinici intenzivnog lečenja, dok je na bolničkom lečenju na Odeljenju za infektivne bolesti ukupno 38 pacijenata, među kojima je i trogodišnje… »

POTROŠAČKO ĆOŠE: Slatke lubenice paprenih cena

Dnevnik pre 24 minuta
Jedan od simbola leta svakako je lubenica koju Novosađani sada mogu kupiti na svakoj pijaci ili u supermarketima, a čiji kilogram staje od 40 do 80 dinara, u zavisnosti od prodajnog mesta. Tako na Limanskoj pijaci kilogram lubenice košta 80 dinara, a… »

Vojvodina, najnovije vesti »