Vojvodina

Posle navijačke bakljade, požar na bedemu Petrovaradinske tvrđave

NoviSad.com pre 1 sat
Novi Sad – Na bedemu Petrovaradinske tvrđave sinoć je došlo do požara koji je brzo ugašen, a prema pisanju portala 021.rs, zapalila se trava ispod zidina Tvrđave. Na tom mestu su, oko 21:30 časova, navijači organizovali bakljadu, da bi… »

Delovi Novog Sada bez vode zbog havarije

B92 pre 1 sat
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 11 sati biti ulica Ognjena Price, a do 13 sati ulica Stevana Sinđelića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »

Isključenja struje za četvrtak, 17. jun

Moj Novi Sad pre 51 minuta
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Novog Sada i Kisača, kao i ceo Begeč. • od 8 do 13 sati. "Mekdonalds", Vojvođanska banka, Apolo TV, lokali u Apolo centru • od 8.30 do… »

Horoskop za sredu, 16. Jun: Raku sleduje priliv novca; Strelac sprovodi svoju urođenu diplomatiju

Večernje novosti pre 3 sata
Foto Depositphotos Nema smisla isterivati pravdu ukoliko od toga nemate nikakvu korist. Uvažite tuđe argumente i u njima pronađite razlog da popustite u svojim stavovima. Budite pažljivi u saobraćaju, naročito ako se spremate da krenete na duži… »

Izložba grafičara Rajića: "Glina je za mene lekovita" (AUDIO)

RTV pre 3 minuta
NOVI SAD - Novosadski grafičar Lazar Marković već godinama svoj likovni izraz nalazi u prostoru između grafike, slike i fotografije, a novom izložbom u galeriji udruženja likovnih umetnika Vojvodine napravio je i iskorak u skulpturu, i to od gline… »

Preduzetnicama ove godine 100 miliona dinara (AUDIO)

RTV pre 1 sat
NOVI SAD - Oko trista preduzetnica iz Srbije i zemalja regiona okupilo se juče na petoj međunarodnoj stručnoj konferenciji “Biznis na štiklama” u Master centru Novosadskog sajma. Skup je posvećen promociji i unapređenju ženskog preduzetništva… »

"Letnji market" 3. jula na platou Spensa

RTV pre 51 minuta
NOVI SAD - Letnji market, jednodnevna manifestacija, biće održana 3. jula na platou ispred Spensa, u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada. Dobrodošli su izlagači: meda, pčelinjih proizvoda, zdravstveno-bezbedne hrane (namazi, povrće, testenina… »

Održani izbori u MZ Sivac

Dnevnik pre 1 sat
SIVAC: Utvrđeni su rezultati izbora održanih u nedelju za izbor članova Saveta MZ Sivac. Na osnovu izbornog materijala primljenog od biračkih odbora utvrđeno je da je prema izvodu iz biračkog spiska na izborima glasalo 3.402 birača, što iznosi… »

U Novom Sadu 30 kovid pacijenata u bolnicama

Dnevnik pre 1 sat
Na lečenju od kovid-19 u novosadskim bolnicama nalazi se 30 pacijenata, a na respiratorima je njih sedmoro. U Kliničkom centru Vojvodine od kovid-19 leče se 22 pacijenta, a na mehaničkoj ventilaciji nalazi se njih petoro. U Institutu za plućne… »

Javni uvid u izmene plana generalne regulacije zbog gradnje hotela u Sremskim Karlovcima

Dnevnik pre 1 sat
Javni uvid u nacrt Odluke o izmenama i dopunama plana Generalne regulacije Sremskih Karlovaca traje do 29. juna. Tekstualni i grafički deo izmena i dopuna plana izložen je u zgradi Magistrata, Trg Branka Radičevića 1, u holu potkrovlja od 14. juna… »

Vojvodina, najnovije vesti »