Vojvodina

U Vojvodini 272 nova slučaja zaraze, u Novom Sadu 87

Dnevnik pre 13 sati
NOVI SAD: Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 272 nova slučaja. Najveći broj je registrovan u Novom Sadu, 87. Institut za javno zdravlje Vojvodine i dalje ocenjuje epidemiološku situaciju u AP Vojvodini kao vanrednu, sa stabilizacijom… »

EPILOG: U sudu, nakon dojave, pronađena imitacija eksplozivne naprave

Moj Novi Sad pre 2 sata
Policija je u zgradi suda u Sutjeskoj 2 u Novom Sadu, tokom kontradiverzionog pregleda po anonimnoj dojavi o bombi, pronašla koverat u kojem je bila imitacija eksplozivne naprave. – Koverat sa imitacijom eksplozivne naprave pronađen je u muškom u… »

"Ovo je mesto najveće tuge u Novom Sadu! Obojeno krvlju nevinih žrtava": Miloš Vučević o zverskom pogromu tokom rata!

Mondo pre 8 sati
"Novi Sad je između 21. i 23. januara 1942. bio sav obojen krvlju nevinih žrtava", rekao je Vučević. "Novi Sad je između 21. i 23. januara 1942. bio sav obojen krvlju nevinih žrtava", rekao je Vučević. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević… »

Hapšenje u Pazovi kao u igrici: Diler bežao od policije kolima, zaustavio se pa počeo da trči

Mondo pre 8 sati
Kod njega je pronađen prah za koji se sumnja da je spid. Kod njega je pronađen prah za koji se sumnja da je spid. Policija u Staroj Pazovi uhapsila je Z.P. (20) zbog sumnje da je počinio krivična dela ometanje službenog lica u vršenju službene… »

Planira se izgradnja 23 stana za potrebe socijalno ugroženog stanovništva

Zrenjaninski pre 11 sati
Projekat izgradnje nova 23 stana za potrebe socijalno ugroženog stanovništva našao se na dnevnom redu prve ovogodišnje sednice Gradskog veća u Zrenjaninu. Grad je opredelio parcelu za te namene, što je preduslov učešća na međunarodnom konkursu… »

Novi Sad obeležio 79. godišnjicu zloglasne racije; Vučević: Bolno sećanje, ne ponovilo se nikada

RTV pre 6 sati
NOVI SAD - Kod spomenika "Porodica" na novosadskom keju, obeležena je 79. godišnjica zloglasne januarske racije. U prisustvu gradonačelnika i predstavnika gradskih i pokrajinskih institucija, ambasadora Izraela i Mađarske, pomen su služili Episkopi… »

Odziv Subotičana na vakcinaciju iznad očekivanja

RTV pre 9 sati
SUBOTICA - Na punktu za masovnu imunizaciju protiv koronavirusa u zgradi Nove opštine u Subotici, 21. januara vakcinisan je 571 građanin, što je za 139 osoba više nego što je planirano na osnovu prijava putem eUprave, a 22. januara do 11 časova prvu… »

Prihvatilište za beskućnike privremeno zatvoreno

Subotica.com pre 9 sati
Privremeno prihvatilište za beskućnike u Gajevoj ulici danas je zatvoreno jer je temperatura iznad proseka, a po prognozama tako će biti i narednih dana. Centar za socijalni rad Grada Subotice obavestio je lokalnu samoupravu da su se stekli svi uslovi… »

Bez vode deo Petrovaradina

Radio 021 pre 11 sati
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode je deo Petrovaradina. Do 13 sati vode nemaju stanovnici dela Ulice Dinka Šimunovića, od broja 20 do kraja ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »

Udruženje pacijenata traži informacije o rizicima vakcina za hronično obolele

N1 Info pre 11 sati
Udruženje pacijenata Srbije apelovalo je na lekare i zdravstvene ustanove da što pre pripeme detaljne informacije u vezi sa eventualnim ograničenjima i rizicima hroničnih pacijenata u vakcinaciji protiv koronavirusa. Dostupnost vakcina protiv… »

Vojvodina, najnovije vesti »