Vojvodina

Koliko puta autobusi novosadskog GSP-a nisu poštovali red vožnje?

Radio 021 pre 13 sati
Više od 1.500 autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća na 10 najfrekventnijih i najbitnijih gradskih i prigradskih linija nije uopšte krenulo ove godine po planiranom redu vožnje. Građani Novog Sada koji se redovno voze gradskim prevozom i on im predstavlja primaran vid kretanja po gradu,... »

Deveti Novosadski noćni bazar za vikend u Master centru

Radio 021 pre 11 sati
Novosadski noćni bazar, deveti po redu, održaće se u subotu i nedelju, 22. i 23. decembra u Master centru Novosadskog sajma. Posetioci će ponovo imati priliku da se upoznaju sa gastronomskim i umetničkim proizvodima domaćih proizvođača. Za deveti Novosadski noćni bazar pripremljena je još... »

Deo Veternika bez vode zbog havarije

Radio 021 pre 15 sati
Deo Veternika nema vode zbog havarije. Bez vode će do 13 časova biti Ulica Petra Bige. Postoji mogućnost da će u toku radova blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Autor: 021.rs... »

(Video) Uzeli lopate u ruke i popeli se na zaleđeni krov: Prolaznici su u šoku gledali šta ova dvojica rade na vrhu zgrade u Novom Sadu

Blic pre 9 sati
Dvojica Novosađanina snimljeni su jutros oko 9.30 kako lopatama čiste sneg sa kosog i klizavog krova sedmospratnice na Limanu IV. Zahvaljujući pukoj sreći ova akcija se nije završila kobno. Inače, kako piše portal 021.rs sa mnogih zgrada u Novom Sadu prolaznicima prete ledenice i sneg. Oko... »

Poziv građanima da predlože ko bi mogao dobije Februarsku nagradu

Radio 021 pre 14 sati
Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja Skupštine grada pozvala je građane, grupe građana, preduzeća, ustanove, političke i druge organizacije, udruženja i sve druge zainteresovane da podnesu inicijative za dodelu Februarske nagrade za 2018. godinu. Februarska nagrada dodeljuje... »

Lonely planet: Novi Sad morate posetiti u 2019.

RTV pre 7 sati
RTV: Lonely planet: Novi Sad morate posetiti u 2019.
NOVI SAD - Turistički sajt "Lonely planet" objavio je listu od 10 gradova koje morate posetiti u 2019. godini (Best in Travel), a na trećem mestu je Novi Sad. Na prvom mestu je danski Kopenhagen, a na drugom kineski Šendžen. "Lonely planet" je naveo da Novi Sad nije tako poznat kao glavni grad... »

Pokrajinski "Vihor" za najbolje sportiste Vojvodine

RTV pre 9 sati
RTV: Pokrajinski "Vihor" za najbolje sportiste Vojvodine
NOVI SAD - U Pokrajinskoj vladi danas je održana svečanost, na kojoj je uručeno najviše pokrajinsko priznanje u oblasti sporta „Vihor 2018". Najboljim sportistima nagradu je uručio potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević, zajedno sa pokrajinskim sekretarom za sport i omladinu... »

JGSP: Privremeno ukidanje đačkih polazaka

Dnevnik pre 11 sati
Đački polasci pojedinih autobusa GSP-a privremeno se ukidaju od 24. decembra do 14. januara, zbog raspusta. U pitanju su polasci koji su u redu vožnje označeni kao "đački". U navedenom periodu neće saobraćati linija broj 6a (Adice-Veternik OŠ “Marija Trandafil”).... »

Godišnji koncert KUD-a Udruženja penzionera

Dnevnik pre 15 sati
NOVI SAD: Godišnji koncert KUD-a Udruženja penzionera Grada Novog Sada održan je u Kulturnom centru „Mladost“ u Futogu. Kulturno umetničko društvo Udruženja penzionera Grada Novog Sada osnovano je s ciljem da okupi talentovane penzionere i pruži im mogućnost da te talente pokažu, dalje... »

Vremenska prognoza za 19. decembar (sreda)

Subotica.com pre 4 sata
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od -8 do -3 stepena, a duvaće slab, pretežno jugoistočni vetar, brzinom do 2 metra u sekundi. Dan će obeležiti vedro, sunčano i hladno vreme. Jutarnje časove obeležiće vedro i hladno vreme, s temperaturom od -7 stepeni. Tokom dana... »

©2018 Netmark d.o.o.