Vojvodina

Radi Stomatološka kovid ambulanta na Novom naselju

Dnevnik pre 5 sati
Danas od podne počela je da radi Stomatološka kovid ambulanta u objektu na Novom naselju, javljaju iz Doma zdravlja „Novi Sad“. Oformljene su dve ekipe koje će se smenjivati na dnevnom nivou sa radnim vremenom po timu od 7do 19 časova svakog… »

Na Klisi uhapšen muškarac za kojim je bila raspisana poternica

Moj Novi Sad pre 11 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su S. M. (1989) iz Siriga, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je juče na Klisi kod… »

Hala 1 Novosadskog sajma spremna za potrebe privremene kovid bolnice

Moj Novi Sad pre 1 sat
Zajedničkim zalaganjem Grada Novog Sada, Ministarstva odbrane Republike Srbije, pripadnika Vojske Srbije, kao i brojnih volontera završena je adaptacija Hale 1 Novosadskog sajma. Ona je u roku od 24 časa pretvorena u privremenu bolnicu za pacijente sa… »

Parlamentarni izbori u Crnoj Gori: Izabrana nova Vlada, prvi put bez DPS-a predsednika Mila Đukanovića

BBC News pre 5 sati
Jedno od glavnih polazišta nove crnogorske vlade biće, kako su poručili koalicioni partneri, beskompromisna borba za zaštitu državne kase i stvaranja građanske i evropske države. Nova Vlada Crne Gore izabrana je tri meseca posle parlamentarnih… »

Novosadske pijace vikendom otvorene do 15 časova

RTV pre 12 sati
NOVI SAD - U skladu sa Uredbom Vlade Republike Srbije, radno vreme novosadskih pijaca tokom vikenda biće korigovano, počevši od 4. decembra zaključno sa 15. decembrom , i biće subotom i nedeljom od 6 do 15 časova. Na novosadskim pijacama je obavezno… »

Sremska Mitrovica: 20 pacijenata na respiratoru

Dnevnik pre 5 sati
SREMSKA MITROVICA: U sedam opština sremskog okruga više je od 3.100 obolelih od koronavirusa, a u odnosu na broj stanovnika najviše ih je u Rumi i Pećincima. Dragan Malobabić, zamenik direktora Opšte bolnice Sremska Mitrovica, kaže da su jutros… »

Konkurs za radna mesta u Upravi za urbanizam i građevinske poslove

Dnevnik pre 15 sati
Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove rapisala je konkurse za tri radna mesta. REPUBLIKA SRBIJA AUTONOMNA POKRAJINA VOJVODINA GRAD NOVI SAD Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove Školska 3 21000 Novi Sad Telefon: 021/422 644… »

Staro osvetljenje zamenjeno savremenim LED svetiljkama

Subotica.com pre 10 sati
Grad Subotica realizovao projekat javno-privatnog partnerstva za uličnu rasvetu, a procena je da će tokom 13 godina garantnog perioda održavanja lokalna samouprava uštedeti najmanje oko 100.000 evra, odnosno ušteda na godišnjem nivou iznosiće… »

Na Horgošu zaplenjeni hijaluronski fileri vredni više od tri miliona dinara

RTV pre 9 sati
HORGOŠ - Carinici su na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja hijaluronskih filera vrednih preko tri miliona dinara. Slučaj je otkriven oko ponoći kada je na red za redovnu kontrolu na ulazu u zemlju… »

Ulica Vase Ostojića u subotu bez vode

Dnevnik pre 8 sati
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će u subotu od 8 do 16 sati biti Ulica Vase Ostojića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »

Vojvodina, najnovije vesti »