Vojvodina

Ulica Jovana Hranilovića bez vode

Dnevnik pre 23 minuta
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 11 sati biti Ulica Jovana Hranilovića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »

Dnevni horoskop za sredu, 21. oktobar

Moj Novi Sad pre 42 minuta
Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan... Ambiciozni ste pa dan počinjete velikim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli okruženju u kome se krećete i radite. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete… »

Mladom Zrenjanincu potrebna krv

Dnevnik pre 16 minuta
ZRENjANIN: Mladi Zrenjaninac Aleksa Dragaš vodi životnu bitku i potrebna mu je pomoć dobrih i humanih ljudi. Svi koji su spremni da pomognu ovom mladiću, na taj način što će dati krv – grupa AB negativna, koja je veoma retka, ove nedelje treba da… »

Pola veka posvećeni negovanju jezičke kulture

Dnevnik pre 16 minuta
ADA: Tradicionalna manifestacija „Lingvistički dani Gabora Sarvaša“ priređena je 50. put u Adi, sa nešto skromnijim programom, ali jubilarna manifestacija ispunila je očekivalja organizatoa i učesnika, u pogledu opredeljenja za negovanje i… »

Isključenja struje za 22. oktobar (četvrtak)

Subotica.com pre 16 minuta
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava… »

TIODOROVIĆ: "Ništa se ne dešava neočekivano, imaćemo povećanje, imaćemo padove..."

Moj Novi Sad pre 18 minuta
Epidemiolog i član Kriznog štaba dr Branislav Tiodorović kaže da povećanje broja novozaraženih nije neočekivano. Novi podaci o skoku broja zaraženih, ponovo su uzburkali javnost u Srbiji, a šta zapravo predstavlja nagli skok obolelih? Prema… »

Manje popravke ograde Varadinskog mosta

NoviSad.com pre 1 sat
Novi Sad - Po nalogu Gradske inspekcije u toku je popravka delova ograde Varadinskog mosta koja će potrajati do 23. oktobra. Novi Sad i dalje nije vlasnik mosta, tako da nije nadležan za njegovo održavanje, ali da mogu da po nalogu inspekcije i… »

Radnička poezija u CK 13

Dnevnik pre 1 sat
Književni program “Autor nije prisutan” održaće se u petak (23. oktobra) u 20 časova u Omladinskom centru CK13. Program nudi poeziju sa radničkim motivima iz svetske i književnosti regiona. Poeziju koju će publika čuti potpisuju autori i… »

Otvorena izložba savremenog slikarstva u KC Laza Kostić

Dnevnik pre 59 minuta
SOMBOR: U Kulturnom centru „Laza Kostić” i u galeriji ovdašnjeg Gradskog muzeja otvorena je tradicionalna izložba savremenog srpskog slikarstva „Likovna jesen”. Centralna izložba pod nazivom „Slika u doba opšte medijalizacije” posvećena… »

Simulacija rada ombudsmana

Dnevnik pre 23 minuta
KIKINDA: Učenicima četiri kikindske srednje škole pružila se mogućnost da iz prve ruke učešćem u radionici “Simulacija rada ombudsmana” saznaju nešto više o radu zaštitnika građana i situacijama u kojima mogu da potraže pravnu pomoć… »

Vojvodina, najnovije vesti »