Vojvodina

Isključenja vode u tri ulice u Bukovcu do 16 sati

RTV pre 1 sat
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 16 sati biti ulice Fruškogorska, Kozaračka i Partizanski put. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »

Besplatan kurs samoodbrane za žene počeo na Spensu

Radio 021 pre 2 sata
Besplatan kurs samoodbrane za žene koji će trajati tri nedelje, počeo je juče na Spensu. Organizatori kursa su Klub Realnog aikidoa Spens, Internacionalna policijska asocijacija Srbije-Region Novi Sad, Grad Novi Sad i Sigurna kuća u Novom Sadu. Kurs… »

Čudotvorna ikona u šidskoj Lazarici privlači hodočasnike

Dnevnik pre 5 minuta
ŠID: Pre tri godine episkop sremski Vasilije dao je blagoslov za dogradnju crvene sale u porti crkve Lazarice u Šidu. Obrazlažući svoj blagoslov između ostalog rekao je da je takva sala potrebna vernicima da se posle službe tu zadrže i razgovaraju… »

Isključenja struje za 11. decembar (sreda)

Subotica.com pre 17 minuta
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava… »

Podeljena auto-sedišta za male Zrenjanince

Dnevnik pre 17 minuta
Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac uručio je juče roditeljima 40 dečijih auto sedišta. Nabavka sedišta obezbeđena je sredstvima Grada Zrenjanina, gradskog Saveta za bezbednost saobraćaja i republičke Agencije za bezbednost… »

NAJBOLjI NA BILBORDIMA: Dejan Gjer

Dnevnik pre 5 minuta
Dejan Gjer od ove akademske godine student je na Smeru računarskih nauka na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, ali je ove godine, a prošle školske, kao učenik Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj” bio izabran za đaka… »

Dnevni horoskop za utorak, 10. decembar

Moj Novi Sad pre 35 minuta
Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan... Ovo je važan dan za vas. Pruža vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi s nečim što ste odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođene 24 bebe

Moj Novi Sad pre 1 minut
Devojčice jutros bile brojnije u novosadskom porodlištu. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 9. decembra u sedam časova, do 10. decembra u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođene su 24 bebe – 14 devojčica… »

Veternička ulica bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad pre 17 minuta
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Veternička ulica u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »

O biciklizmu i kućnim ljubimcima u KS "Eđšeg"

RTV pre 54 minuta
NOVI SAD - Novosadska biciklistička inicijativa (NSBI) organizuje događaj namenjen mladim biciklistima i ljubiteljima kućnih ljubimaca večeras od 19 časova u Kulturnoj stanici Eđšeg. Tokom događaja biće održan poslednji bici bioskop ove godine… »

Vojvodina, najnovije vesti »