Vojvodina

Paragovo i Vojinovo bez vode

RTV pre 12 sati
RTV: Paragovo i Vojinovo bez vode
PARAGOVO - Zbog radova na pogonu Mošina vila, stanovnici Paragova neće imati vode u vremenu od 10 do 13 sati, saopštilo je JKP "Vodovod i kanalizacija" Novi Sad. Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti i naselje Vojinovo. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za... »

Novi Sad korak bliže tome da dobije arheološki park

Radio 021 pre 10 sati
Gradska vlasta napravila je prve korake kako bi Novi Sad u narednih nekoliko godina dobio arheološki park, saznaje 021. Osam godina od kako su prilikom izgradnje Bulevara Evrope pronađena izuzetna arheološka otkrića i od kako je začeta ideja da Novi Sad dobije arheološki park na Sajlovu,... »

Danas obeležavanje 76 godina od Novosadske racije

Radio 021 pre 14 sati
Svečanim programom danas, 23. januara biće obeleženo 76 godina od Novosadske racije. Centralni program počeće u 12 časova na Keju žrtva racije kod spomenika "Porodica", a pomen će zajedno služiti predstavnici Srpske pravoslavne crkve i Jevrejske zajednice Novog Sada. Tom prilikom u Dunav... »

Maloletna Karlovčanka zadržala pronađeni novac, torbicu bacila

NoviSad.com pre 3 sata
Novi Sad – Policija u Sremskim Karlovcima podnela je krivičnu prijavu protiv maloletnice, zbog sumnje na utaju. Ona se tereti da je pronašla torbicu šezdesetdevetogodišnjeg sugrađanina, sa dokumentima i znatnom sumom novca. - Sumnja se da je zadržala novčanik, a da je bacila torbicu sa... »

Raspored sahrana za sredu, 24. januar

Radio 021 pre 6 sati
Raspored sahrana za sredu, 24. januar, na grobljima u Novom Sadu, koja su pod ingerencijom JKP "Lisje". NOVI SAD Gradsko groblje 09:45 - Svetozar Majstorović (1961) 10:30 - Milanko Brkljač (1937) 11:15 - Jovan Gucunja (1941) 12:00 - Hamed Muminović (1936) 12:45 - Miroslav Čatalinac (1964) 13:30... »

Manji računi za porodice sa troje i više dece

RTV pre 8 sati
RTV: Manji računi za porodice sa troje i više dece
NOVI SAD - U skladu sa Odlukom o utvrđivanju kriterijuma za umanjenje obaveza plaćanja komunalnih usluga porodicama sa troje i više dece u 2018. godini, a u cilju poboljšanja finansijskog položaja porodica sa troje i više dece, navedene porodice i u 2018. godini imaju pravo na umanjenje cena... »

Godišnjica Novosadske racije: Živa rana na srcu koja peče 76 godina

Blic pre 6 sati
U Novom Sadu danas je ispred spomenika "Porodica" na Keju žrtava racije održan komemorativni skup i služen pomen povodom 76 godina od Novosadske racije, stravičnog zločina koji su 1942. godine počinile mađarske fašističke okupacione snage nad potpuno nedužnim Srbima i Jevrejima, kao i... »

Masterklas sa Želimirom Žilnikom

RTV pre 55 minuta
RTV: Masterklas sa Želimirom Žilnikom
NOVI SAD - U Galeriji likovne umetnosti poklon zbirci Rajka Mamuzića, u četvrtak, 25. januara u 18 časova održaće se masterklas sa Želimirom Žilnikom. Ovo predavanje o metodologiji rada sa primerima iz filmova je deo izložbe "Želimir Žilnik: među ljudima" koja se može pogledati u Poklon... »

Šarčević u poseti zrenjaninskim školama: Uskladiti želje đaka i potrebe poslodavaca

Dnevnik pre 6 sati
ZRENjANIN: Ministar prosvete u Vladi Republike Srbije Mladen Šarčević bio je u poseti Zrenjaninu, a razlozi za to su bile novine u obrazovnom sistemu, podsticanje dualnog obrazovanja i kadrovske promene u Školskoj upravi Zrenjanin. Prijem za ministra Šarčevića u Gradskoj kući priredio je... »

Isključenja struje za sredu, 24. januar

Dnevnik pre 10 sati
Zbog redovnog održavanja mreže, bez struje će sutra ostati sledeće ulice u gradu i okolini: NOVI SAD: Cara Dušana 2-8a, od 11:30 do 13:30 časova, Jovana Hranilovića, Bačka, Rumenačka 120-152, Janka Veselinovića 2, Bulevar Jaše Tomića 14, 16, Stjepana Mitrova Ljubiše 1-7, povremeno... »

©2018 Netmark d.o.o.