Vojvodina

Novi Sad unapređuje biciklističku infrastrukturu

RTV pre 9 minuta
NOVI SAD - Član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković, načelnik Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije Dejan Mandić i direktor JKP „Put“ Dušan Radojičić obišli su radove na rekonstrukciji biciklističkih staza… »

Smrad kanalizacije u Novom Sadu: Fekalije idu direktno u Dunav

Luftika pre 3 minuta
Neprijatan miris kanalizacije koji se širi jednom od omiljenih lokacija u našem gradu – Keju, nastaje zbog toga što Novi Sad nema prečišćivač otpadnih voda. To znači da se kanalizacija direktno ispušta u Dunav. Portal 021.rs piše da se takvo… »

Isključenja struje za 31. maj (nedelja)

Subotica.com pre 21 minut
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog… »

Tri dana bez vode u Grabovcima i Vitojevcima

Dnevnik pre 45 minuta
RUMA: Od ponedeljka, 1. juna, u 11 sati do srede, 3. juna u 19, meštani rumskih sela Grabovci i Vitojevci neće moći da koriste vodu ni za tehničke potrebe. U tom periodu obaviće se hiperhlorisanje vodovodne mreže, a prisustvo hlora će biti u većoj… »

Otvara se Digitalni omladinski centar Gradske biblioteke

Dnevnik pre 45 minuta
Digitalni omladinski centar (DOC) je nova usluga i mesto koje će Gradska biblioteka ponuditi Novosađanima od prve polovini juna, u nekadašnjem Domu prosvetnih radnika, Vojvode Putnika 1. Centar, u koji je Grad uložio 13,5 miliona dinara, prostiraće… »

Dnevni horoskop za subotu, 30. maj

Moj Novi Sad pre 1 sat
Pročitajte šta vam zvezde poručuju za današnji dan... Veza koju ste držali u tajnosti preti da postane javna. Partner vas više voli nego vi njega, ali vi ne uživate u tome. Njegova očekivanja za vas postaju veliko opterećenje, pa će vam sve ovo… »

Koalicija "Neka maske padnu" podnela izbornu listu Gradskoj izbornoj komisiji

Moj Novi Sad pre 45 minuta
U petak, 29. maja u 20.15 časova, koalicija "Neka maske padnu" predala je izbornu listu kandidata za izbor odbornika u Skupštini Grada Novog Sada. Naziv liste koja je predata Gradskoj izbornoj komisiji je: "Neka maske padnu – Zelena stranka – Nova… »

Od ponedeljka letnji red vožnje autobusa

NoviSad.com pre 2 sata
Novi Sad - Autobusi gradskog prevoza od ponedeljka, 1. juna, prelaze na letnji red vožnje. Kako je saopšteno iz JGSP „Novi Sad“, letnji red vožnje podrazumeva „korekcije polazaka u skladu sa potrebama građana u narednim mesecima“. To znači da… »

Suzbijanje komaraca u kanalima i stalnim barama u Čoki

Dnevnik pre 1 sat
ČOKA: Prva serija tretmana, u okviru ovogodišnje sistematske akcija zaštite zdravlja građana od komaraca na teritoriji opštine Čoka, završena je u sredu. Reč je o biološkim i hemijskim tretmanima protiv larvi komaraca koji su izvedeni sa zemlje… »

Evo kako novac građana Vojvodine završi u tabloidu Alo i Blicu

Luftika pre 3 sata
Dnevne novine Alo i Blic potpisale su okvirni sporazum sa Upravom za kapitalna ulaganja Vojvodine vredan 2,4 miliona dinara sa PDV. Reč je o javnoj nabavci „usluge informisanja i obaveštavanja javnosti u cilju promovisanja i predstavljanja projekata… »

Vojvodina, najnovije vesti »