Vojvodina

Balašević dobija muzej u blizini keja

NoviSad.com pre 6 sati
Novi Sad – Novosadski kantautor Đorđe Balašević, koji je početkom godine preminuo u 67. godini, dobiće svoj muzej u Novom Sadu. To je potvrdio i direktor Javnog preduzeća „Urbanizam“ Dušan Miladinović. - Plan za muzej je u izradi. Prostor… »

U bolnici na Mišeluku u ponedeljak preminuo i muškarac star 26 godina

Moj Novi Sad pre 5 sati
U kovid bolnici na Mišeluku u ponedeljak je primljen rekordan broj pacijenata u jednom danu, njih 60, a istovremeno je preminuo i mladić od 26 godina koji je bio nevakcinisan i priključen na respirator. Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković… »

Delovi Satelita i Novog naselja bez tople vode zbog havarije

Moj Novi Sad pre 5 sati
Danas, 28. septembra, od 13 časova, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Stevana Momčilovića broj 2, prekinuta je isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte u sledećim ulicama: • Bulevar kneza Miloša… »

Novi Sad: Vakcine protiv HPV-a besplatne za mlade od 12 do 18 godina

RTV pre 1 sat
NOVI SAD - Grad Novi Sad je jedina lokalna samouprava u Srbiji, koji, drugu godinu zaredom, obezbeđuje sredstva za besplatnu vakcinaciju dece od dvanaest do osamnaest godina, protiv HPV-a, virusa koji je među glavnim uzročnicima raka grlića materice… »

Isključenja vode

RTV pre 10 sati
NOVI SAD - Zbog planiranih radova na prekidnoj komori Bukovac, bez vode će od 10 do 12 sati biti celo naselje Bukovac, obaveštavaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija". Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »

U Bačkom Monoštoru otvoren pogon za proizvodnju pijaće vode

RTV pre 6 sati
BAČKI MONOŠTOR - Pokrajinski sekretar Čedomir Božić i gradonačelnik Sombora Antonio Ratković svečano su u Bačkom Monoštoru otvorili pogon za proizvodnju pijaće vode, a ovu investiciju od 65 miliona dinara zajednički su finasirali Sekretarijat… »

Isključenja struje za sredu, 29. septembar

Moj Novi Sad pre 5 sati
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Novog Sada i Rakovca. • od 8 do 11.00 sati: Petefi Šandora 144-176, 157A, B, C, D, 159A, 169B, Kapetana Berića 10 • od 8.30 do 10.30… »

Sanaciji sanacije bazena na Spensu nema kraja, voda odnela 1 milion evra

Luftika pre 7 sati
Ponovljeni radovi na rekonstrukciji zatvorenog bazena na Spensu, nakon katastrofalno obavljenog posla, nisu ni blizu kraja, a ne postoje ni naznake kada će i da li će Novosađani dobiti bazen. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević najavio je da će… »

Kovid bolnica na Mišeluku sve punija, za dan skoro 30 pacijenata više

Radio 021 pre 9 sati
U protekla 24 časa znatno je povećan broj kovid pacijenata u bolnici na Mišeluku. Trenutno ih je u ovoj zdravstvenoj ustanovi 450, što je 29 više nego juče. Na mehaničkoj ventilaciji je njih 31, dvoje manje nego dan ranije. Podsetimo da se u ovoj… »

Krkobabić potpisao 68 ugovora sa lokalnim samoupravama za manifestaciju ‘Miholjski susreti sela’

Radio sto plus pre 3 sata
Cilj programa je obogaćivanje društvenog i sportskog života stanovništva na selu, negovanje tradicionalnog načina života i kulturno-istorijskog nasledja, a ukupan iznos danas dodeljenih sredstava je više od 31 milion dinara. Bespovratna sredstva u… »

Vojvodina, najnovije vesti »