Vojvodina

Kancelarija za rodnu ravnopravnost i podršku LGBT osobama u Novom Sadu

RTV pre 8 sati
RTV: Kancelarija za rodnu ravnopravnost i podršku LGBT osobama u Novom Sadu
NOVI SAD - Pomoćnica gradonačelnika Novog Sada Ljiljana Koković prisustvovala je otvaranju Kancelarije za rodnu ravnopravnost i podršku LGBT osobama koja je u nadležnosti Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu. "Ova Kancelarija biće na raspolaganju za sve relevantne informacije o... »

Za izbegle i raseljene porodice u Vojvodini 20 miliona dinara

RTV pre 10 sati
RTV: Za izbegle i raseljene porodice u Vojvodini 20 miliona dinara
NOVI SAD - Povodom Svetskog dana izbeglica, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas ugovore za ekonomsko osnaživanje izbeglih i prognanih porodica , vredne 20 miliona dinara, te najavio da će pokrajina nastaviti sa programima podrške kako bi se trajno rešio status raseljenih... »

Ukrajinac Vijacki novo pojačanje OK "Vojvodina"

RTV pre 8 sati
RTV: Ukrajinac Vijacki novo pojačanje OK "Vojvodina"
NOVI SAD - Odbojkaški klub "Vojvodina NS Seme" nastavlja sa stvaranjem novog tima za narednu sezonu u kojoj ima velike ambicije. Skauti novosadskog tima prate razvoj mladih igrača u Srbiji, ali u čitavoj Evropi. Najnovije pojačanje Odbojkaškog kluba "Vojvodina NS Seme" je ukrajinski... »

Kostreš: Dan Vojvodine je izbacivanje antifašizma iz istorije Vojvodine

Beta pre 5 sati
Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Skupštini Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je da su poslanici Skupštine Vojvodine danas "izbacili antifašizam iz vojvodjanske istorije". Kostreš je tako ocenio prihvatanje predloga u Skupštini Vojvodine da se kao Dan Vojvodine svečano obeležava... »

Od sutra očitavanje brojila i vodomera za jun

Radio 021 pre 11 sati
Očitavanje brojila i vodomera za jun počeće od srede, 20. juna. Novosadska toplana apeluje na potrošače, posebno stanare u individualnim stambenim zgradama, da omoguće ovlašćenim licima pristup mernim instrumentima u kućnoj podstanici. Autor: 021.rs... »

Spens: Početak sezone na otvorenim bazenima pomeren na 25. jun

Dnevnik pre 9 sati
NOVI SAD: Početak sezone na otvorenim bazenima na Spensu po drugi put je odložen zbog nestabilnog vremena. Otvaranje sezone prvo je najavljeno za 15, pa za 20. jun, a sada je Spens saopštio da će otvoreni bazeni biti na raspolaganju građanima od ponedeljka, 25. juna. Do tog datuma, kako... »

Isključenja struje za sredu, 20. jun

Dnevnik pre 9 sati
NOVI SAD: Zbog redovnog održavanja mreže, struje sutra neće biti u sledećim ulicama u gradu: Od 8:30 do 12:30 časova: Deo Ulice Bože Kuzmanovića od Ulice Anice Savić Rebac do Paje Radosavljevića i Ulica A. Maksimovića. Od 9 do 12 časova: Isidore Sekulić 34, 42-56, 60-68, 41-55, 59-67,... »

Buka uznemirava polovinu stanovništva u gradu

Dnevnik pre 10 sati
Na društvenim mrežama građani se često žale na visok intenzitet buke u centru grada. I rezultati monitoringa u poslednje vreme pokazuju da je nivo buke na mernim mestima u dvorištima u Partizanskoj 37, Sportskog centra „Sajmište“ i vrtića „Guliver“ na Novom naselju, kao i stanici u... »

Nissanov potez sezone: Posebne pogodnosti i beskamatno finansiranje

Moj Novi Sad pre 9 sati
Ovlašćeni prodavac i serviser Nissan vozila u Novom Sadu, kompanija "Stojanov Auto doo", poziva vas da napravite #Nissan potez sezone – iskoristite posebne pogodnosti i odvezite Nissan Crossover uz značajne uštede kroz beskamatno finansiranje Nissan vam nudi super crossover ponudu sa posebnim... »

Koji je put do srca svakog horoskopskog znaka?!

Moj Novi Sad pre 1 sat
Uz pomoć zvezda moćićete da nađete i lakši put do njegovog srca. Samo saznajte kada je rođen. Ovan Budite direktni sa Ovnovima. Oni će voleti ako ste puni energije i raspoloženi za avanture. Takođe, dajte im prostora. Bik Sa Bikovima postupajte polako i pažljivo. Ne igrajte sa njima... »

©2018 Netmark d.o.o.