Vojvodina

Novosadska policija zaplenila 490 kilograma duvana

Moj Novi Sad pre 20 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su 490 kilograma duvana, a protiv jednog osumnjičenog podneće krivičnu prijavu za nedozvoljen promet akciznih proizvoda. Rezani duvan, upakovan u 98 džakova, koji je, kako se sumnja, bio namenjen nelegalnoj prodaji, pronađen je... »

Odbojka, Kup Srbije: Težak četvrtfinalni žreb za Spartakove ekipe

Subotica.com pre 1 dan
U Staroj Pazovi juče popodne obavljen je žreb za četvrtfinale nacionalnog Kupa u obe konkurencije. Muška ekipa Spartaka će za rivala imati Jedinstvo (SP), dok će se ženska ekipa za polufinale boriti protiv Vizure. U "Hali sportova" u Staroj Pazovi juče je održan žreb začetvrtfinalnu fazu... »

Rekonstrukcija autoputa kod Batrovaca, izmena režima saobarćaja

RTV pre 23 sata
RTV: Rekonstrukcija autoputa kod Batrovaca, izmena režima saobarćaja
STARA PAZOVA - Na delu auto – puta Beograd – Zagreb, od Graničnog prelaza Batrovci prema Beogradu na snazi je izmena režima saobraćaja, zbog radova na rekonstrukciji. Zatvorene su zaustavna i tzv. sporija traka, a saobraćaj se odvija preticajnom trakom. Upravo taj podatak jedan je od... »

"Vojvodinafest" sutra na Štrandu

RTV pre 1 dan
RTV: "Vojvodinafest" sutra na Štrandu
NOVI SAD - Nakon četiri godine pauze, na Štrandu će ponovo biti održana manifestacija "Vojvodina fest". Oni koji su bili na poslednjoj, verujem da i danas pamte onaj odlični slatki kupus, koji je bio skuvan za čak 10 hiljada ljudi. Oni koji tada nisu bili na štrandu, obavezno neka ga posete... »

UNICEF-ovi štandovi u Novom Sadu

RTV pre 13 sati
RTV: UNICEF-ovi štandovi u Novom Sadu
NOVI SAD - UNICEF u Novom Sadu daje podršku programima koji omogućavaju da se sva deca i ona najugroženija, bave sportom i razvijaju svoje fizičke i psihičke potencijale, da se razvojni problemi uoče na najranijem uzrastu, da sva deca imaju jednake šanse za učenje od predškolskog uzrasta,... »

Srbobran proslavio dan oslobođenja od fašista

RTV pre 16 sati
RTV: Srbobran proslavio dan oslobođenja od fašista
SRBOBRAN - Na današnji dan 1944. godine u Srbobran su ušle oslobodilačke partizanske jedinice II šajkaškog odreda i 31. gardijskog korpusa Crvene armije. Danas su Srbobranci i brojne delegacije gostiju odali počast svim žrtvama i borcima za slobodu. Povodom obeležavanja Dana opštine... »

Rukometni klub ''Vojvodina'' proslavio 70. rođendan

RTV pre 17 sati
RTV: Rukometni klub ''Vojvodina'' proslavio 70. rođendan
NOVI SAD - Proslava povodom 70 godina od osnivanja RK ''Vojvodina'' održana je u Kongresnom centru Novosadskog sajma. U prisustvu brojnih zvanica, prikazan je film posvećen prvoj šampionskoj generaciji kluba, zaslužnim pojedincima uručene su plakete za doprinos u ostvarivanju vrhunskih... »

Zrenjaninski naprednjaci obeležili 10. rođendan

RTV pre 17 sati
RTV: Zrenjaninski naprednjaci obeležili 10. rođendan
ZRENJANIN - Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zrenjaninu obeležio je desetu godišnjicu postojanja. Na svečanoj konferenciji prisutnima su se obratili funkcioneri stranke i istakli šta je obeležilo prethodnu deceniju kao i kakva su im očekivanja za budućnost. Predsednik gradskog odbora... »

Ljubitelji trčanja osvajaju Novi Sad

RTV pre 18 sati
RTV: Ljubitelji trčanja osvajaju Novi Sad
NOVI SAD - Klub "NS runners" osnovao je naš poznati atletičar Mihail Dudaš, sa idejom da se na jednom mestu okupe svi ljubitelji trčanja na otvorenom. Bilo da se time bave rekreativno ili profesionalno, ovde svako može pronaći dobar i adekvatan program za sebe. Pripremni program namenjen je... »

Ljiljana Jovanović i Tatjana Valjevac dobitnice "Višnjićeve nagrade"

RTV pre 21 sat
RTV: Ljiljana Jovanović i Tatjana Valjevac dobitnice "Višnjićeve nagrade"
ŠID - Ljiljana Jovanović i Tatjana Valjevac, ovogodišnje su dobitnice "Višnjićeve nagrade" za kulturu. Ovo je saopšteno juče na otvaranju 39. "Višnjićevih dana" u Šidu. Uz zvuke gusala guslara Petra Manojlovića iz Beograda i hor OŠ "Sremski front" juče je ispred Kulturno-obrazovnog... »

©2018 Netmark d.o.o.