Vojvodina

Isključenja struje za 19. maj (sreda)

Subotica.com pre 3 sata
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika, radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava… »

Ovaj deo Zrenjanina neće imati struje u sredu, 19. maja (Skica)

Zrenjaninski pre 3 sata
Elektrodistribucija Zrenjanin je najavila da će zbog planiranih radova na elektro-mreži deo grada ostati bez struje u sredu, 19. maja. Od 8.30 do 14 časova struje neće imati deo Zrenjanina prikazan na skici u prilogu. U slučaju loših vremenskih… »

Gradi se stanična zgrada kraj brze pruge u Beški

Dnevnik pre 3 sata
BEŠKA: Na trasi pruge za velike brzine između Stare Pazove i Novog Sada, pored Sremskih Karlovaca i Beška će dobiti novu staničnu zgradu. U Beški je ruska kompanija „RŽD Internešenel“ počela 1. februara da gradi stanicu, a planirano je da… »

Meštanin Vučitrna uhapšen zbog razbojništava u Novom Sadu i Beogradu

Moj Novi Sad pre 4 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su F. Š. (1983) iz Vučitrna zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio šest krivičnih dela razbojništvo. Osumnjičeni je efikasnom akcijom policije uhapšen neposredno nakon što je… »

Sve o sivom sokolu u monografiji istog naziva (AUDIO)

RTV pre 3 sata
NOVI SAD - U Srbiji u prošlom veku sivi soko bio je umereno brojna gnezdarica. Nažalost, situacija se promenila i došlo je do opadanja brojnosti ove populacije. O ovoj grabljivici, koja je rasprostranjena širom sveta i monografiji posvećenoj toj… »

Pijan vozio neregistrovani auto bez vozačke dozvole

NoviSad.com pre 5 sati
Novi Sad – Novosadska policija je tokom vikenda, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 664 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Iz saobraćaja je isključeno 56 vozača i 28 vozila, a zadržano je 14… »

Budžet Vrbasa veći za pola miliona evra

Dnevnik pre 4 sati
VRBAS: Budžet opštine Vrbas povećan je za blizu pola miliona evra, predlogom rebalansa, koje je usvojilo Opštinsko veće, a koji će se pred odbornicima Skupštine opštine Vrbas naći danas. Umesto ranijih 1.649.151.430 dinara, budžet će iznositi… »

Virtuelni sajam zapošljavanja - 2.800 slobodnih radnih mesta

Subotica.com pre 4 sati
Virtuelni sajam zapošljavanja Nacionalne službe za zapošljavanje održaće se u četvrtak, 20. maja, od 10 do 16 časova, a ove godine okupiće 70 kompanija koje će predstaviti potrebu za popunjavanjem 2.800 slobodnih radnih mesta širom Srbije… »

Grad prodaje 25 stanova

Dnevnik pre 5 sati
Javni pozivi za kupovinu stanova u javnoj svojini Grada Novog Sada u Ulici Momčila Tapavice bb, lamela šest, i za ostvarivanje pomoći za ozakonjenje stana ili porodične kuće, raspisana su juče. Postupke će sprovesti Stambena komisija za dodelu… »

EPK traži volontere

Dnevnik pre 5 sati
Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture” i Novosadski volonterski servis pozivaju sve zainteresovane da postanu deo volonterskog tima koji će učestvovati u realizaciji i promociji programa do i u godini titule prestonice kulture. Novi… »

Vojvodina, najnovije vesti »