Vojvodina

Ambulanta "Ogranak VII" od sutra počinje testiranje za "non covid" pacijente

Subotica.com pre 4 sati
Od sutra (2. decembra) ambulanta opšte medicine - Ogranak VII, u ulici Trg žrtava fašizma 16 neće raditi za opšte preglede, saopštio je Dom zdravlja Subotica. Kako se navodi dalje, navedena ambulanta transformisana je u "NON COVID" ambulantu za… »

Izložbe u etno-kući i bez masovne zabave

Dnevnik pre 4 sati
PADINA: Zbog epidemije Udruženje žena iz Padine, nije moglo da organizuje tradiconalnu manifestaciju „Njeno veličanstvo bundeva - hrana i lek!“, ali agilne i vredne žene iz ovog mesta kovačičke opštine nisu sedele skrštenih ruku. Angažovanja… »

Inovativna Škola plus

Dnevnik pre 4 sati
BELA CRKVA: Udruženje „Škola plus - Dositej Obradović” u Beloj Crkvi postoji već bezmalo dve decenije. Da budemo precizniji, sledeće godine 28. maja, ova družina, koja je nastala kao deo poljskog projekta organizacije „Zeleni koreni… »

Mladenci žele fijaker umesto limuzine

Dnevnik pre 4 sati
SRPSKI ITEBEJ: Kristijan Kovač živi i radi u Srpskom Itebeju i ima jednu veliku ljubav, a to su dobri konji. Trenutno u štali ima dva rasna lipicanera. – Dve kobile lipicanerke, sa svim papirima, kupio sam dok su bile ždrebad, jer sam hteo da ih… »

POTROŠAČKO ĆOŠE Pristupačne cene jakni i trenerki

Dnevnik pre 4 sati
Zima je uveliko pokazala svoje pravo lice, kupovina sezonske garderobe i obuće je neizbežna, s popustima, „Crnim petkom” ili bez toga, ali svakako dobro dođe činjenica da su povoljnije cene i dalje zastupljene. Iako je situacija s praznicima… »

Potrošnja meda po glavi stanovnika kod nas je i dalje vrlo mala

Zrenjaninski pre 5 sati
Ovogodišnja proizvodnja meda i pčelinjih proizvoda u granicama je proseka. Domaća proizvodnja je u stanju da podmiri potrebe stanovništva, jer prosečni građanin Srbije godišnje konzumira između 400 i 600 grama meda i pčelinjih proizvoda. –… »

Završetak ulivne ulice u somborsku pešačku zonu

Dnevnik pre 5 sati
SOMBOR: Konačna rekonstrukcija pešačke zone u Somboru započela je još 2007. godine, zahvaljujući investiciji iz pokrajinskog budžeta u visini od 373 miliona dinara. Tada je projektnom dokumentacijom bilo predviđeno da se pored glavne, Ulice kralja… »

Izmene u redu vožnje gradskog prevoznika

Dnevnik pre 5 sati
U skladu sa naredbom Gradskog štaba za vanredne situacije, gradski prevoznik će na gradskim linijama tokom saobraćajnog špica pojačati kapacitete, tako što će autobuse koji primaju manje putnika zameniti onima u koje staje više. Van saobraćajnih… »

Dušan Mihalek za Moj Novi Sad: U Izraelu poreska uprava plaća građane pogođene pandemijom

Moj Novi Sad pre 5 sati
Novosađanin Dušan Mihalek preselio se sa porodicom za Izrael pre trideset godina. Danas živi u gradu Ber Ševa na jugu države. Ima četvoro dece i desetoro unučadi. Iako je našoj domaćoj, ali i svetskoj javnosti poznat kao muzikolog, u svetoj… »

Završena deseta NS bajk sezona

Dnevnik pre 5 sati
Sezona iznajmljivanja gradskih bicikala „NS bajk” je završena, a svi dvotočkaši vraćeni su i raspoređeni na 15 stanica za iznajmljivanje u gradu. Ovo je deseta godina kako Novosađani imaju mogućnost da povoljnije, brže i zdravije obiđu grad… »

Vojvodina, najnovije vesti »