Vojvodina

U Titelu teku pripreme obeležavanja jubileja prisajedinjenja Srbiji

Dnevnik pre 4 sata
TITEL: U svečanoj sali Skupštine opštine Titel, konstituisan je u ponedeljak Odbor za obeležavanje stogodišnjice prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji, sa zadatkom da na teritoriji opštine Titel organizuje razne manifestacije u čast tog događaja. Reč je o organizaciji tribina,... »

Kikinđani najbolji na takmičenju izviđača u Beloj Crkvi

Dnevnik pre 4 sata
BELA CRKVA: Na dvanaestom takmičenju izviđača u noćnoj orijentaciji „NOT Bela Crkva”, učestvovali su članovi odreda iz Beograda, Temerina, Bečeja, Niša, Kikinde i Obrenovca. Izviđači iz Bele Crkve se nisu takmičili jer poznaju stazu, a prva mesta osvojile su ekipe kikindskog odreda... »

Novi Kneževac: Orgulje odjeknule za jubilej

Dnevnik pre 4 sata
NOVI KNEŽEVAC: Rimokatolička crkva u Novom Kneževcu obeležila je juče svetog Juraja mučenika, odnosno Sent Đerđa, i jubileje 245 godina od formiranja novokneževačke župe i 160 godina od završetka izgradnje hrama. Hramovna slava je jedna u nizu manifestacija kojom će se tokom ove godine... »

Otvorena izložba "Kontinuitet prostora" u Somboru

Dnevnik pre 5 sati
SOMBOR: Izložba "Kontinuitet prostora" Natalije Jovanović i Predraga Maksića otvorena je sinoć u prisustvu nekoliko desetina posetilaca, u Galeriji Kulturnog centra "Laza Kostić" u Somboru. Izložbu je otvorila jedan od osnivača i autora Beogradske internacionalne nedelje arhitekture Jelena... »

Gradski pop hor "Radio" osvojio srca Novosađana

Moj Novi Sad pre 7 minuta
Raspevana družina pod dirigentskom palicom Dušice Stojković sve popularnija među svojim sugrađanima. "Veseli", "nasmejani", "zrače lepotom", "puni ljubavi prema muzici" – tako Novosađani opisuju Gradski pop hor "Radio". Sve više nastupa, sve više članova, a u čemu je čarobna formula,... »

Škotski pankeri, bend Exploited, u četvrtak u “Fabrici”

Dnevnik pre 2 sata
NOVI SAD: Da li je Veti sa aktuelnom postavom škotskog benda “Exploited” jedan od poslednjih čuvara iskrenog pank duha, istrajan borac za pravdu, istinu i kreator beskompromisnog buntovničkog stava, kako je gromoglasno najavljen, pokazaće sutrašnji koncert u klubu Studentskog kulturnog... »

Isključenja struje za 26. april (četvrtak)

Subotica.com pre 2 sata
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na elektroenergetskim... »

OPENS otvara vrata

Dnevnik pre 3 sata
Prvi OPENS dani ove godine biće organizovani sutra, a povodom aprila, koji je mesec studenata. Program počinje od 18 časova performansom “Ja umem da govorim” u Kampusu, kod fontane ispred studentskog doma “Slobodan Bajić”. Nakon toga sledi preseljenje u Kinesku četvrt i u 19 časova... »

Poslodavci u Zrenjaninu uvećali članstvo

Dnevnik pre 3 sata
ZRENjANIN: Zrenjaninski privrednik Goran Nešić, vlasnik štamparije „Diginet“, izabran je za predsednika Upravnog odbora Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, na redovnoj godišnjoj sednici Skupštine ovog poslovnog udruženja, koja je održana u ovdašnjem hotelu... »

Rekordna poseta na jubilarnom desetom sajmu cveća u Somboru

Dnevnik pre 4 sata
SOMBOR: Mada ceo Sombor, zahvaljujući idolopokloničkom odnosu njegovih žitelja prema urbanoj flori, sa prvim prolećnim danima zazeleni, ali i procveta u hiljade boja sa cvetnih leja na javnim površinama, ovdašnji svet nestrpljivo očekuje i tradicionalni Sajam cveća. Juče otvoreni,... »

©2018 Netmark d.o.o.