Vojvodina

Ono što uništava vaš imuni sistem i saveti kako to da popravite

Moj Novi Sad pre 5 sati
Funkcija imunog sistema je da štiti organizam od svega što bi moglo narušiti naše zdravlje. Sa narušenim imunim sistemom niko ne može da preživi uprkos terapiji najefikasnijim antibioticima. Ako radite u kancelariji, verovatno tamo provodite većinu svog vremena. Sedentarni način života... »

Jožef Sabo posvećen istoriji plemićkih porodica

Dnevnik pre 5 sati
Četiri decenije Jožef Sabo iz Novog Kneževca predan je poslu električara u Prehrambenoj industriji “Aleva” ali isto tako “pod visokim naponom” drži ga i zavičajna istorija brojnih plemićkih porodica koje su obitavale u varoši kraj Tise, pa i istorija poljoprivrede Banata. Između... »

Obratite pažnju u kom položaju spavate, nisu sve poze dobre za telo

Moj Novi Sad pre 5 sati
Većina nas ima svoj omiljeni položaj za spavanje. Ipak, to ne znači da je svaki položaj dobar za zdravlje. Postoje tri klasična položaja, a najbolji je... Na stomaku Ovo je najgori način spavanja. Mišići glave, vrata i vilice su pritisnute, ukočeni su zglobovi vilice, a loš je i položaj... »

"Ubice mog oca": Šta nas očekuje u sutrašnjoj epizodi

Moj Novi Sad pre 5 sati
Publika je proteklih nedelja imala prilike da pogleda prvu polovinu druge sezone serije "Ubice mog oca", koja se svakog ponedeljka emituje na TOP kanalu. Serija je na male ekrane donela uzbudljiv, novi slucaj i brojne pozitivne i negativne likove koji su deo intriga i napetosti koja će u narednim... »

Osvojile ste ga, ali kako zadržati muškarca?

Moj Novi Sad pre 8 sati
Muškarca nije toliko teško zavesti, ali kada govorimo o zadržavanju zavedenog muškarca, tu stvari postaju malo komplikovanije. Muškarci često od žena beže glavom bez obzira, a ako vam se to ikada dogodilo, verovatno ste napravile neku od ovih stvari. Probale ste da ga promenite Možete da... »

COMMUNIQUÉ: EVROPSKA PRESTONICA URINOKULTURE

Moj Novi Sad pre 9 sati
Žaba se kuva dugo i sad se može i pojesti polako... Lepo li je imati tu sreću da živiš u Srbiji, a naročito u Vojvodini pa još i u Novom Sadu, na početku 21. veka. Postmoderna nigde ne divlja jako kao ovde. Ovde sve može. Ovde cveta sedam miliona cvetova. Ti cvetovi uglavnom smrde i ružni... »

Predstavljen plan aktivnosti novosadskih upravnika zgrada

Moj Novi Sad pre 9 sati
Krajem prošle godine osnovano je i registrovano Udruženje profesionalnih licenciranih upravnika Novog Sada. Udruženje je predstavilo plan aktivnosti za tekuću godinu. Kao najvažnije zadatke ističu saradnju sa lokalnom samoupravom s ciljem efikasnog i efektivnog sprovođenja Zakona o... »

Jevrejka koja je preživela Aušvic doživotna senatorka

Radio 021 pre 11 sati
Jevrejka koja je bila među retkom italijanskom decom koja su preživela deportaciju u Aušvic, proglašena je doživotnom senatorkom u Italiji. Italijanski predsednik Serđo Matarela ukazao je čast 87-godišnjoj Lilijani Serge zato što je studentima govorila o Holokaustu. Italija obeležava 80.... »

Nedeljni horoskop za period od 22. do 28. januara

Moj Novi Sad pre 16 sati
Šta očekuje vaš znak Zodijaka po pitanju ljubavi, posla i zdravlja u ovom periodu saznajte u ovonedeljnom horoskopu. OVAN LJUBAV: Sve ćete se više baviti svojim privatnim životom i žudeti za ljubavlju. Mali nesporazumi ili greške u koracima biće prolaznog karaktera. Većina toga ipak će... »

Deset stvari koje žene tolerišu u vezama

Moj Novi Sad pre 17 sati
Kada je reč o emotivnim vezama, žene imaju mnogo više strpljenja u odnosu na muškarce. One imaju dosta razumevanja i shvataju da neće uvek sve teći savršeno glatko. Žene nisu savršene, već samo imaju mnogo više tolerancije. Sledeće obrasce ponašanja žene lakše prihvataju u vezama, za... »

©2018 Netmark d.o.o.