Vojvodina

Potrošačko ćoše: Darovi za dan žena, cveće pun pogodak

Dnevnik pre 15 sati
Ove godine Međunarodni dan žena – 8. mart pada u ponedeljak, dan kada ćemo na ulicama Srpske Atine videti brojne cvetne aranžmane, slatkiše i ručno rađene poklone, koje će nekoliko sati kasnije žene ponosno nositi u svojim rukama. Kao i za Dan… »

Ponovo otvoren Tržni centar u Senti

Dnevnik pre 16 sati
SENTA: Obnovljen je i za kupce otvoren Tržni centar „Čarnok” u centru Sente kod pijace i u sklopu kompleksa u kome se nalazi Gradska kuća. Reč je o objektu koji je izgrađen 1916. godine. Trgovinsko preduzeće „Senta-Promet” AD, opredelilo se… »

Gradonačelnik Zrenjanina posetio rvača Branislava Simića

Dnevnik pre 16 sati
ZRENjANIN: Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura posetio je legendarnog jugoslovenskog i srpskog rvača Branislava Simića, koji se nalazi u Gerontološkom centru u Novom Sadu. Simić će uskoro napuniti 86 godina, ali je i dalje vedar i spreman da… »

Kikinda: Za brigu o porodici 90 miliona dinara

Dnevnik pre 16 sati
KIKINDA: Iz gradskog budžeta Kikinde za socijalna davanja opredeljeno je u ovoj godini 145 miliona dinara, a od te sume 90 miliona dinara je namenjeno za brigu o porodici, istakao je gradonačelnik Nikola Lukač, prilikom posete pomoćnika pokrajinskog… »

Taksimetar ne otkucava svuda isto: Koliko košta taksi u Šidu?

B92 pre 16 sati
Cena taksija u Srbiji zavisi od toga u kom se gradu vozite. Taksimetar ne otkucava isto u Beogradu, Leskovcu, Subotici, Šidu. B92.net pitao je taksiste iz Šida koliko koštaju njihove usluge. Kako su nam rekli, u ovom gradu su svi samostalci, pa samim… »

Sve više obolelih u novosadskim bolnicama

Dnevnik pre 15 sati
U Kliničkom centru Vojvodine na lečenju od kovid-19 nalaze se 193 osobe, a na mehaničkoj ventilaciji je njih 14. U Institutu za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici od kovid-19 leči se 69 pacijenata, a na respiratoru je njih šestoro. Lj. P.… »

Mađarski investitori grade novi hotel u Bečeju

Dnevnik pre 16 sati
BEČEJ: Povodom početka gradnje hotela „Experience“ (Doživljaj) u centru Bečeja, organizovana je prigodna svečanost na lokaciji Zmaj Jovine ulice 85. Na polaganju kamena temeljca bili su generalni konzul Mađarske Ester Čalokezi, predsednik… »

Nastavak radova na putu Stapar–Sivac

Dnevnik pre 16 sati
Izgradnja putne veze između Sombora i Kule, odnosno naselja Stapar i Sivac dugog 12 kilometara nastaviće se drugom fazom radova. Grad Sombor počeo je krajem 2019. godine izgradnju tog puta, a u prvoj fazi asfaltirana su 2,2 kilometra. Grad Sombor dobio… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 20 beba

Moj Novi Sad pre 16 sati
Devojčice brojnije ovog jutra. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 5. marta u sedam časova, do 6. marta u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 20 beba – 12 devojčica i osam dečaka. Čestitamo!… »

Portal Zrenjaninski i Laguna poklanjaju knjigu “Kontraendorfin”

Zrenjaninski pre 17 sati
Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Kontraendorfin″ autora Svetislava Basare. Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete… »

Vojvodina, najnovije vesti »