Vojvodina

Pančevo: Mladići uhapšeni zbog pljačke prodavnice

RTV pre 17 sati
PANČEVO - Policije je u Pančevu uhapsila jednog osamnaestogodišnjaka i jednog maloletnika iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo. Kako je danas saopštio MUP, oni su osumnjičeni da su 12. decembra oko… »

HEROJ ULICE Goran Bajšanski, najmekše srce najjačeg savate-boksera na svetu

Dnevnik pre 17 sati
Novosađanin Goran Bajšanski je dvostruki svetski i evropski šampion u savateu, prvak Mediterana i Svetskog univerzitetskog prvenstva, ali i pored sportskog uspeha, važi za čoveka velikog srca. Svojom plemenitošću zaslužuje da nosi Novembarsku… »

Održan 3. Memorijalni turnir "Momčilo Savić"

RTV pre 18 sati
NOVI SAD - Pred prepunom salom za fizičko vaspitanje studenata Univerziteta u Novom Sadu, na popularnom Đačkom igralištu, održan je Treći memorijalni turnir, u znak sećanja na našeg boksera i selektora reprezentacije Jugoslavije Momčila Savića… »

“WOODEN KRAFT” Dekoracija prepuštena drvetu

Dnevnik pre 17 sati
Drvena daska za sečenje i posluživanje u obliku praseta najpopularnija je daska radionice i brenda “Wooden kraft”, koji ne bi postojao bez spretnih ruku, volje i sjajnih ideja Vladimira Srdića i Miroslava Jocića Šimraka. Oni već oko četiri… »

Građani Srbije se ne leče zbog novca

Radio 021 pre 18 sati
Skoro 12 odsto građana Srbije starijih od 16 godina nije dobilo potrebnu medicinsku negu ili pregled tokom prethodne godine, tri puta više od proseka Evropske unije, ukazuju podaci Eurostata. Statistička služba EU navodi da su najčešći razlog za… »

Kampanja "Niste sami" u Kikindi

RTV pre 18 sati
KIKINDA - U oktobru 2018. godine, pod pokroviteljstvom predsednice Skupštine republike Srbije, Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja i UNICEF-a pokrenuta je kampanja "Niste sami". Osnovni cilj projekta je prevazilaženje predrasuda prema… »

Novogodišnji bazar na platou kod pančevačke Gradske kuće

Dnevnik pre 19 sati
PANČEVO:Novogodišnji bazar po deveti put održaće se od 20. do 22. decembra na platou ispred Gradske uprave u nameri da se doprinese stvaranju prazničnog raspoloženja u susret dočeku Nove 2020 godine . U tri dana priredbe izlagaće veliki broj… »

Subotičanima predstavljena knjiga o Patrijarhu srpskom Pavlu

Subotica.com pre 19 sati
U Srpskom kulturnom centru „Sveti Sava“, u četvrtak je održana promocija knjige „Patrijarh Pavle - Svetac kojeg smo poznavali“ poznatog novinara, publiciste i književnika Đorđa Randelja. Ovo delo predstavlja neku vrstu dnevnika poznanstva… »

Druga MZ u Adi: Znaju vrednost samodoprinosa

Dnevnik pre 19 sati
ADA: Unapređenje komunalne infrastrukture ostvaruje se kroz saradnju Opštine Ada sa mesnim zajednicama, od kojih su dve na području Ade. Sekretar Druge MZ Elfride Varga ističe da je Ada jedna od retkih vojvođanskih opština gde građani od ličnih… »

Godišnji koncert „velikog kola” u SNP

Dnevnik pre 18 sati
Udruženje „Veliko kolo” održaće godišnji koncert „Srce da zaigra” u nedelju(15.decembar) od 18 sati, na Velikoj sceni „Jovan Đorđević” u Srpskom narodnom pozorištu. Na koncertu će se predstaviti sve sekcije udruženja s više od 400… »

Vojvodina, najnovije vesti »