Vojvodina

FOTO: Otkriven spomenik voždu generalu Đorđu Stratimiroviću

Moj Novi Sad pre 19 sati
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je svečanom otkrivanju spomenika voždu Đorđu Stratimiroviću, u Sremskim Karlovcima, u porti crkve Svetih Apostola Petra i Pavla. General Stratimirović je rođen u Novom Sadu davne 1822. godine… »

Do polovine jula radovi na putu Zrenjanin – Ečka

Danas pre 24 sata
Javno preduzeće “Putevi Srbije”.saopštilo je da se do 15. jula produžavaju radovi na pojačanom održavanju državnog puta Zrenjanin – Ečka. Dok traju radovi, saobraćaj će se odvijati jednom kolovoznom trakom, uz naizmenično propuštanje… »

Manifestacija "Pod krošnjama na Štrandu" 10.put na Štrandu

RTV pre 22 sata
NOVI SAD - Manifestacija Pod krošnjama na Štrandu se ovog leta održava deseti put. U subotu, 2. jula u 18 časova u Biblioteci na Štrandu je svečano otvaranje i proslava 10. rođendana. Proslavu rođendana vodi kroz igru Zlata Salata, a za muzički… »

Poseta Ambasadora SR Nemačke Tomasa Šiba završenim radovima na vodovodnoj mreži u Staroj Pazovi

Nedeljnik pre 18 sati
Foto: promo Ambasador Savezne Republike Nemačke Nj.E. Tomas Šib posetio je porodice kojima je obezbeđen pristup čistoj, pijaćoj vodi kroz radove izvršene na vodovodnoj mreži u Staroj Pazovi u naselju Vojka. Ovim radovima je obezbeđeno… »

Subotica: Na redu proširenje Ulice proleterskih brigada

RTV pre 21 sat
SUBOTICA - Nastavlja se rekonstrukcija putne infrastrukture u Subotici. Trenutno se radi na proširenju Ulice proleterskih brigada, jedne od najfrekventnijih ulica u Mesnoj zajednici Zorka. Godinama se saobraćaj u toj ulici odvijao otežano. Širina puta… »

Kupanje na novosadskim otvorenim bazenima u punom jeku (AUDIO)

RTV pre 22 sata
NOVI SAD - 15. juna počela je sezona kupanja na otvorenom bazenu SPENS-a, a u subotu 25. juna i na otvorenim bazenima Sportskog centra "Sajmište". Smene počinju radnim danima u 10 časova, na SPENS-u traju do 19h a na Sajmištu do 18.30h. Vikendom na… »

Postavke Narodnog muzeja Zrenjanin dobile novi sjaj

B92 pre 17 sati
Kompanija NIS nastavlja da, u saradnji sa svojim partnerima, doprinosi poboljšanju energetske efikasnosti i unapređenju ekološke slike naše zemlje. Želeći da podrži rad jedne od najznačajnijih ustanova kulture u Zrenjaninu, kompanija NIS uložila… »

Pokrajinska vlada izdvojila sredstva za otvaranje nova 174 radna mesta

Blic pre 20 sati
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović dodelio je danas ugovore u oblasti zapošljavanja po osnovu konkursa za samozapošljavanje, za zapošljavanje nezaposlenih lica i za sprovođenje javnih radova. Reč je o sprovođenju mera aktivne politike… »

Za vikend izmena režima saobraćaja u Dunavskoj zbog mjuzikla Lajbaha

Moj Novi Sad pre 14 sati
Zbog organizacije i realizacije muzičko-scenske izvedbe mjuzikla Wir sind das Volk (Mi smo narod), ljubljanskog benda Lajbah, određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja u Dunavskoj ulici, od Beogradskog keja do Ulice Ive Lole Ribara, u Novom… »

Požar na Fruškoj gori, nastradala jedna osoba

Moj Novi Sad pre 14 sati
U požaru koji je izbio nedaleko od manastira Kuveždin, u selu Divoš, nastradala je jedna osoba, prenose beogradski mediji. Vatra je zahvatila šumu i nisko rastinje, kako prenosi RTV.rs. Vatrogasne ekipe sa dva vozila iz Sremske Mitrovice su na terenu… »

Vojvodina, najnovije vesti »