Vojvodina

Obnova škole u Irigu

RTV pre 11 sati
RTV: Obnova škole u Irigu
IRIG - Jedna od značajnijih investicija Opštine Irig jeste rekonstrukcija Osnovne škole "Dositej Obradović" . Za tu kapitalnu investiciju izdvojena su sredstva u iznosu od oko 150 miliona dinara. Radovi se izvode planiranom dinamikom, sto su potvrdili direktor škole i izvođači radova. Radovi... »

Divlje deponije veliki problem Stare Pazove

RTV pre 11 sati
RTV: Divlje deponije veliki problem Stare Pazove
STARA PAZOVA - Između 70 i 80 divljih deponija stvori se tokom trajanje jednog godišnjeg doba na teritoriji opštine Stara Pazova. Nadležni ističu da je jedan od najkritičnijih poteza putni pravac između Nove Pazove i zemunskog naselja Busije gde su divlje deponije samo tokom ove godine... »

Blaževski: U vreme apsurda i majmun može biti heroj

RTV pre 13 sati
RTV: Blaževski: U vreme apsurda i majmun može biti heroj
PALIĆ - Makedonski reditelj Vladimir Blaževski, čiji je film "Godina majmuna" prikazan u Glavnom takmičarskom programu Festivala evropskog filma Palić, kaže da živimo u vremenu apsurda koga ljudi nisu svesni, pa mu se priča o majmunu koji postaje heroj i borac za slobodu učinila kao zgodan... »

Filmski repertoar Arene Cineplex

RTV pre 14 sati
RTV: Filmski repertoar Arene Cineplex
NOVI SAD - Filmski repertoar Arene Cineplex za danas. 14:15 Čarobni princ 2D (sinhronizovano) 13:10 Svet iz doba Jure 3D 13:20 Neviđeni 2D (sinhronizovano) 14:40 Ukradena princeza (sinhronizovano) 13:15 Antmen i osa 3D 13:25 Ukradena princeza (sinhronizovano) 16:00 Antmen i osa 2D 15:20 Neviđeni... »

Novaković voljan da ponudi rešenje za Spens, pozvao Vučevića na TV duel

Beta pre 2 sata
Poverenik Narodne stranke za Novi Sad i bivši gradonačelnik Novog Sada Borislav Novaković izjavio je danas da je spreman da ponudi rešenje za Sportski i poslovni centar Vojvodina (Spens) i pozvao aktuelnog gradonačelnika da izabere dan, vreme i televiziju na kojoj će suočiti stavove.... »

Za rekonstrukciju škole u N. Banovcima 158 miliona dinara

RTV pre 11 sati
RTV: Za rekonstrukciju škole u N. Banovcima 158 miliona dinara
NOVI BANOVCI - Nakon što su Novobanovčani dobili uređen centar, u ovoj godini predviđena su sredstva za rekonstrukciju i dogradnju Osnovne škole „Nikola Tesla" za šta je obezbeđeno 158 miliona dinara. Ove godine planirana je izgradnja i montaža ograde i nadstrešnice na objektu... »

Uskoro 14. "NS bike" stanica

NoviSad.com pre 11 sati
Novi Sad - Nova, 14. po redu, "NS bike" stanica, uskoro će biti postavljena na Bulevaru Evrope, kada će se promovisati i novi bicikli. Svaka NS bike stanica ima po 14 bicikala za iznajmljivanje, koji se mogu vratiti na bilo koju drugu stanicu u gradu. "NS bike" stanice Radovan Jeknić, portparol... »

Bušiće se novi bunari u Staroj Pazovi

RTV pre 11 sati
RTV: Bušiće se novi bunari u Staroj Pazovi
STARA PAZOVA - Staropazovačko JKP "Vodovod i kanalizacija" ove godine izgradiće dva nova bunara na teritoriji opštine za šta je iz sopstvenih prihoda pomenutog preduzeća opredeljeno 10 miliona dinara. Bunari koji su van upotrebe biće uklonjeni. Oko 4,5 miliona dinara izdvojeno je i za nabavku... »

Raspored sahrana za četvrtak, 19. jul

Dnevnik pre 4 sata
Na Gradskom groblju u Novom Sadu u četvrtak će biti sahranjene: Sofija Nikole Starčević (1937) u 10.30 sati, Ivanka Dušana Đukić (1934) u 12, Katalin Imrea Kiš (1924) - ispraćaj u 12.45, Aranka Janoša Terek (1972) u 13.30 sati. Na Novom groblju u Petrovaradinu biće sahranjen: Vladimir... »

Revizori ističu Suboticu kao primer dobre prakse

Subotica.com pre 5 sati
Na zajedničkoj sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava i Državne revizorske institucije, koja se održala danas u Velikoj većnici Gradske kuće, predstavnici Državne revizorske institucije podneli su izveštaj po sektorima o radu u prošloj godini,... »

©2018 Netmark d.o.o.