Vojvodina

"Održivi međuregionalni razvoj" u Privrednoj komori Vojvodine

RTV pre 1 sata
NOVI SAD - U Privrednoj komori Vojvodine održana je onlajn konferencija "Održivi međuregionalni razvoj" – Privredna komora Vojvodine, Ambasada Kraljevine Maroko, Ambasada Republike Tunis. Predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević… »

Šesti Nova festival posvećen stripu počinje u Pančevu

RTV pre 3 sata
PANČEVO - Šesto izdanje manifestacije Nova festival, posvećeno saradnji Srbije i Francuske na polju stripa, počinje danas i trajaće do 12. decembra u Galeriji Milorada Bate Mihailovića u Pančevu, najavili su organizatori. Na umetničkom programu sa… »

Novi master program na novosadskom PMF-u

NoviSad.com pre 3 sata
Novi Sad - Na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu od naredne školske godine studentima će biti dostupan novi master studijski program iz oblasti veštačke inteligencije. Na Кonkursu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za… »

"UKUS UMETNOSTI": Priključite se umetničko-gastronomskom izazovu na društvenim mrežama Galerije Matice srpske

Moj Novi Sad pre 2 sata
Iz Galerije Matice srpske pozivaju sve ljubitelje umetnosti i kuvanja da se priključe novom umetničko-gastronomskom izazovu – "Ukus umetnosti", koji će biti realizovan tokom decembra i januara na društvenim mrežama Galerije. – Malo vremena, malo… »

Kikinda: Hospitalizovani pacijenti posledica pogoršanja lečenja u kućnim uslovima

RTV pre 4 sati
KIKINDA - Na području Kikinde aktivno je više od 1.100 slučajeva zaraze Covidom 19, a na bolničkom lečenju se nalazi više od 50 pacijenata, što je bio razlog uvođenja vanredne situacije u Kikindi. U proteklih nedelju dana preminulo je devetoro… »

Kajakaški klub "Tisin cvet" darivao poklone za decu koja se leče na pedijatriji u Senti

RTV pre 4 sati
SENTA - Članovi Kajakaškog kluba “Tisin cvet” godinama, uoči božićnih i novogodišnjih praznika, donose poklone za decu koja se leče na pedijatriji u Opštoj bolnici u Senti, rekao je za RTV predsednik sportske sekcije Kluba Ervin Kobrehel… »

Preminuo nekadašnji novinar i urednik RTV-a Milovan Gaćina

RTV pre 4 sati
NOVI SAD - U Novom Sadu je u šezdesetoj godini preminuo naš nekadašnji kolega Milovan Gaćina. Početak svoje profesionalne karijere proveo je na Televiziji Novi Sad krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina. Ostaće zapamćen kao izuzetan… »

Informisanjem i primenom znanja sprečimo širenje HIV-a

RTV pre 4 sati
SOMBOR - Somborski edukativni centar, Crveni krst Sombor u saradnji sa gradom Somborom obeležili su Međunarodni dan borbe protiv HIV-AIDS-a. Od 1985. godine, pa do danas u Srbiji je registrovano preko 3.000 osoba inficiranih virusom - HIV-a, od čega je… »

Izgradnja dodatnog rezervoara za vodu bliži se kraju (Foto)

Zrenjaninski pre 4 sati
Izgradnja dodatnog rezervoara za vodu bliži se kraju, saopštilo je danas preduzeće “Fabrika vode”, koje je investitor postrojenja za preradu vode u Zrenjaninu. “Visina rezervoara za vodu će biti devet metara, što znači da će tokom letnjih… »

Pijačna roba sa subotičkih tezgi na sajtu Subotica.com

Subotica.com pre 4 sati
Portal Subotica.com, u saradnji sa JKP "Subotičke pijace", pustio je u rad poseban odeljak posvećen ponudi pijačne robe sa subotičkih tezgi. Voće, povrće, meso, cveće i druga pijačna roba predstavljeni su na internetu, sa direktnim kontaktima do… »

Vojvodina, najnovije vesti »