Vojvodina

Ovo je neodoljiv horoskopski znak koji osvaja sve pred sobom

Moj Novi Sad pre 4 sata
Iako možda ne verujete da astrološki znak neke osobe ima bilo kakav uticaj na njegovu ili njenu ličnost, svakako ne može škoditi da se malo „raspitate“ o nekome pre nego što emotivno investirate u taj odnos. Ako razmišljate o izlasku s Lavom, imate sreće. Reći ćemo vam osam stvari... »

Potrebni podsticaji za organsku proizvodnju i pčelarstvo

Dnevnik pre 13 sati
NOVI BEČEJ: Na javnoj raspravi nalazi se Program razvoja poljoprivrede u opštini Novi Bečej za period od 2019. do 2020. godine. Pisanje Programa finansirao Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj Vojvodine. Poljoprivreda je jedan od velikih potencijala za razvoj ove srednjobanatske... »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 19 beba

Moj Novi Sad pre 14 sati
Dečaci bili brojniji tokom poslednja 24 časa. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 19. marta u sedam časova, do 20. marta u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 19 beba – osam devojčica i 11 dečaka, od čega je jedna porodilja na svet donele... »

Pešačenje sredom

Dnevnik pre 16 sati
Planinarsko-smučarsko društvo „Železničar” organizuje u sredu pešačenje od Starih Ledinaca, preko Zmajevca, Gradca, Rakovca, Isposnice, do Starih Ledinaca (Paragova). Polazak je u 8.25 časova sa stajališta kod Železničke stanice , autobusom 76 za Stare Ledince. Staza je srednje... »

Skupština i sutra o zakonu o finansiranju Vojvodine, opozicija tvrdi da je sve farsa

Radio 021 pre 2 sata
Skupština Srbije završila je danas rad, a raspravu o Predlogu zakona o finansiranju Vojvodine i Predlogu rezolucije u Vojvodini, koji su podneli poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine, nastaviće sutra. Vlada Srbije odbila je oba predložena rešenja, a nadležni skupštinski odbor je ocenio da... »

Polomljena tabla na ulazu u prostorije Dveri u Čačku

Radio 021 pre 3 sata
Gradski odbor Dveri u Čačku saopštio je da su njihove prostorije u tom gradu "napadnute" i ocenio da je taj čin "direktna posledica atmosfere koju u društvu stvara predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova Srpska napredna stranka gde je svako ko drugačije misli od njega "neprijatelj... »

COMMUNIQUÉ: PUMPAJ PRITISAK, NE DAJ DA PADNE

Moj Novi Sad pre 5 sati
Pomeranje sa mrtve tačke je jedan jako težak posao... Protesti protiv režima, koji su mi najčešća tema poslednjih meseci, dobili su novu formu. Novi život, takoreći. Tek kad napišem “protesti, proteklih nekoliko meseci” lepo vidim koliko to čudno deluje. Nije baš ni normalno da se... »

Raspored sahrana i ispraćaja za četvrtak, 21. mart

Moj Novi Sad pre 6 sati
Javno komunalno preduzeće "Lisje" objavilo je raspored sahrana i ispraćaja na teritoriji grada za sutra, 21. mart 2019. godine.... »

Novosadski roditelji pred sudom zbog dečjih izostanaka iz škole

Moj Novi Sad pre 11 sati
Pokrenuti ostupci zbog đaka koja neredovno pohađaju časove. U prekršajnom sudu u Novom Sadu u 2018. godini podneto 19 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka radi utvrđivanja odgovornosti roditelja, čija su deca neopravdano izostajala iz škole. Od toga, kako predočavaju u Prekršajnom... »

Ugovor sa "Tenisom" pao na novosadskom sudu

Radio 021 pre 11 sati
Ugovor sa nemačkom mesnom industrijom "Tenis" o dugoročnom zakupu zemljišta oboren je na Upravnom sudu u Novom Sadu. Kako piše "Danas", pali su ugovori sa "Tenisom", za koji je u okolini Zrenjanina bezecovano više od 2.400 hektara najbolje zemlje. Pao je i ugovor sa lokalnom firmom "Farmer... »

©2019 Netmark d.o.o.