Vojvodina

Ukinuta vanredna situacija, od sutra možemo na bazene

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad - Gradski štab za vanredne situacije na današnjoj sednici je doneo Odluku o ukidanju vanredne situacije na teritoriji Grada Novog Sada koja je proglašena usled širenja epidemije zarazne bolesti COVID-19. Donošenjem ove odluke, naredbe i akti… »

Za kupovinu novih rojeva pčela i opreme kikindskim pčelarima više od milion dinara

Radio 021 pre 1 dan
Kroz program podrške poljoprivredi i ruralnom razvoju, Grad Kikinda je za kupovinu novih rojeva i opreme, kikindskim pčelarima ove godine namenio milion i dvesta hiljada dinara. Od tog iznosa, 800.000 namenjeno je za nabavku opreme, dok je ostatak… »

Rekonstruisano više od 50 kilometara puteva na Fruškoj gori: Mirović: Nastavljamo u drugoj polovini godine

Blic pre 1 dan
Pokrajinska vlada je u protekle četiri godine, preko nadležnih uprava, rekonstruisala više od 50 kilometara lokalnih puteva na Fruškoj gori što je omogućilo da se mnogo turista i izletnika vrate tim lepotama, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade… »

Virtuelna tura i slikanje sa igračima Barselone

Radio 021 pre 1 dan
"Barca Academy Srbija" sutra će predstaviti duh katalonskog stadiona Kamp Nou fudbalerima na međunarodnom turniru Kup Vujadin Boškov u Veterniku. Deca će imati prilike da se slikaju sa igračima Barselone u prirodnoj veličini, da poziraju ispred… »

Hemijski voz uklanja rastinje oko srpskih pruga

RTV pre 1 dan
SUBOTICA - Na relacijama Subotica-državna granica, Kelebija i Subotica-Horgoš-državna granica, Roszke, danas počinje redovno suzbijanje vegetacije oko pruga hemijskim vozom, saopšteno je iz preduzeća Infrastruktura železnice Srbije. Vegetacija će… »

Raspored sahrana i ispraćaja za subotu, 12. jun

Moj Novi Sad pre 1 dan
Javno komunalno preduzeće "Lisje" objavilo je raspored sahrana i ispraćaja na teritoriji Grada Novog Sada za sutra, 12. jun 2021. godine. • Mila (Pero) Čurić (1931), 9.45 (urna) • Jelisaveta (Lajoš) Crnokrak (1926), 9.45 • Verica (Todor)… »

Vučević sa Šalabajevim o planovima i obeležavanju 800. godišnjice Nižnjeg Novgoroda

RTV pre 1 dan
NOVI SAD - Na inicijativu Jurija Šalabajeva, gradonačelnika Nižnjeg Novgoroda, grada pobratima Novog Sada održana je zum konferencija predstavnika dva grada objavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na Instagram profilu, ističući da su… »

Na izborima za MZ Vučić i Vučević, rešavaju glasove kafom i čarapama

Luftika pre 1 dan
Izbori za savete mesnih zajednica u Novom Sadu i okolini održaće se u nedelju, 13. juna u 42 od 47 mesnih zajednica (MZ). S obzirom da se u MZ širom Novog Sada kandidovalo na desetine nezavisnih građana, Srpska napredna stranka (SNS) je u cilju… »

"Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu za Alekseja Spasovskog

RTV pre 1 dan
NOVI SAD - U ponedeljak 14. juna akcija "Humanitarni ponedeljak" biće namenjena desetogodišnjem Spasovski Alekseju. Tog dana, ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim… »

Humanitarnoj organizaciji iz Novog Sada zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju

RTV pre 1 dan
NOVI SAD - Članovima humanitarne organizacije "Stub Kralja Stefana" iz Novog Sada u četvrtak nije dozvoljena poseta KIM, a to su saznali preko oficira za vezu, ali bez obrazloženja, izjavila je danas Nina Stojanović iz te organizacije. Stojanović je… »

Vojvodina, najnovije vesti »