Vojvodina

Zrenjaninska gimnazija u regionalnom projektu savremenoh učenja

Dnevnik pre 9 sati
ZRENjANIN: Zrenjaninska gimnazija bila je jedna od ukupno 16 škola iz Srbije i Hrvatske koje su učestvovale u regionalnom projektu savremenog učenja, a koji sprovode dve respektabilne partnerske organizacije - Istraživačka stanica Petnica i Osijek Softver Siti, pod pokroviteljstvom američkih... »

U Kuli postavljeni novi direktori JKP-a

Dnevnik pre 9 sati
KULA: Odbornici u Skupštini opštine Kula juče su na sednici imenovali Damjana Miljanića za direktora kulskog JKP „Komunalac” i Igora Fejdija za direktora JKP „Ruskom“ u Ruskom Krsturu. Na istoj sednici za direktorku Centra za socijalni rad postavljena je Gordana Vakula, dok će direktori... »

Isključenja struje za 19. jul (četvrtak)

Subotica.com pre 10 sati
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na elektroenergetskim... »

Letnji kamp folklora u Banatskom Monoštoru

Dnevnik pre 10 sati
BANATSKI MONOŠTOR: Preko 240 dece iz naše zemlje i Rumunije je učestvovalo u letnjem kampu folklora koji se tradiconalno održava u mestu Banatski Monoštor, u čokanskoj opštini. Druženje i upoznavanje dece sa kulturom i izvornim folklorom svojih suseda upriličeno je od 6. do 15. jula. U... »

NOVOSAĐANI: Instruktor zimskog sporta u srcu ravnice

Moj Novi Sad pre 40 minuta
Izabrao je sport koji se ne može često upražnjavati u podneblju panonske nizije. Međutim, to ga nije sprečilo da u mladosti postigne vredne rezultate u državi. Zahvaljujući maštovitosti i spretnosti, kako svojoj, tako i svoga oca, uz pomoć tehnike i znanja, naš današnji sagovornik... »

ISTRAŽUJEMO: Gde se u Novom Sadu pije najbolja domaća kafa

Moj Novi Sad pre 5 sati
Crna, turska, domaća, srpska, obična, jednostavno – kafa. Taj čarobni napitak nezaobilazan je kao svakodnevni jutarnji i popodnevni ritual skoro svakog starijeg sugrađanina. I tako skoro pet vekova, od kada je ona otkrivena. Danas je kafa, posle nafte, najznačajniji berzanski proizvod, a... »

FOTO: Roditeljska kuća obeležila pet godina postojanja

Moj Novi Sad pre 10 sati
Povodom obeležavanja pet godina postojanja Roditeljske kuće u okviru zadužbine porodice Kostić u Novom Sadu, MK Group donirala je dodatne zanimljive sadržaje za decu u okviru dečijeg igrališta koje će mališani koji borave u kući moći da koriste. Pored predstavnika MK Group, svečanom... »

Vremenska prognoza do kraja dana (18. jul 2018. godine): Ne izlazite iz kuće bez kišobrana (video)

Telegraf pre 3 sata
Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu. Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom. U Srbiji do kraja dana umereno do potpuno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, naročito u... »

Vremenska prognoza za 19. jul (četvrtak)

Subotica.com pre 27 minuta
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 18 do 27 stepeni, a duvaće umeren severozapadni vetar, brzinom do 8 metara u sekundi. Dan će obeležiti delimično oblačno i suvo vreme. Jutarnje časove obeležiće delimično oblačno vreme, s najnižom temperaturom od 18 stepeni.... »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 36 beba

Moj Novi Sad pre 8 sati
Devojčice preuzele primat u poslednja 24 časa. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 17. jula u sedam časova, do 18. jula u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 36 beba – 20 devojčica i 16 dečaka, od čega je jedna porodilja donela na svet... »

©2018 Netmark d.o.o.