Vojvodina

Kovid uzrokuje oštećenja pluća i tri meseca nakon zaraze

Radio 021 pre 5 sati
Najnovije istraživanje pokazalo je da Covid-19 može da uzrokuje abnormalnosti pluća i više od tri meseca nakon zaraze. Istraživanje je urađeno na univerzitetu Oksford, a naučnici su koristili novu tehniku posmatranja kako bi identifikovali… »

Prvi međunarodni filmski festival "Dan pobede" u sklopu Festivala evropskog i nezavisnog filma

RTV pre 6 sati
NOVI SAD - U sklopu ovogodišnjeg Festivala evropskog i nezavisnog filma, koji će u Kulturnom centru Novog Sada biti održan od 4. do 28. decembra ove godine, biće organizovan i prvi međunarodni filmski festival pod nazivom Dan pobede. Nova… »

Otvoren punkt Hitne pomoći u Sremskim Karlovcima

Dnevnik pre 6 sati
Punkt novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć otvoren je u ambulanti u Sremskim Karlovcima, a od večeras u 19 sati počinje da radi. Kako je prilikom otvaranja te noćne ambulante Zavoda za hitnu medicinsku pomoć rekao predsednik karlovačke… »

Manifestacija u čast vina i grožđa, a bude i poneka svadba: Opština Apatin čuva tradiciju i odoleva zaboravu!

Srbija danas pre 6 sati
Ova manifestacija je najstarija na teritoriji opštine Apatin, a prema rečima mnogih i u celoj Vojvodini. Apatin se danas prepoznaje kao turističko mesto. Odlučujući značaj za razvoj turizma ima blizina Dunava koja svojim bogatstvom hidrografskih… »

Gerontološki centar Zrenjanin planira temeljnu rekonstrukciju kompleksa

Zrenjaninski pre 7 sati
Urbanistički projekat temeljne rekonstrukcije i novogradnje Gerontološkog centra u Zrenjaninu, uz predviđeno uklanjanje pojedinih objekata, na javnom uvidu je do 4. decembra. Gerontološki centar Zrenjanin, inače, ustanova je za smeštaj starih lica… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 11 beba

Moj Novi Sad pre 7 sati
Dečaci jutros bili više nego četvorostuko brojniji. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 30. novembra u sedam časova, do 1. decembra u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 11 beba – dve devojčice i… »

Bez struje jedna ulica u gradu i dve u Sremskoj Kamenici

Dnevnik pre 8 sati
Zbog planiranih radova na električnoj mreži bez struje će privremeno ostati: U Novom Sadu Ulica Braće Lučić od 09.30-11.30. U Sremskoj Kamenici Ulica Kamenički put broj 11 do zgrade televizije, kao i Ulica Vukovarska od 08.30-13.00. U slučaju… »

Dnevni horoskop za utorak, 1. decembar

Moj Novi Sad pre 8 sati
Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan... Očekuje vas nagli pad energije. Napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje su vam prijatelji. Posesivno ponašanje voljene osobe dodatno otežava sve vaše pokušaje da stvari… »

Nakit iz starog Egipta i Rima od danas u Muzeju Vojvodine

RTV pre 11 sati
NOVI SAD - Izložba fotografija “Nakit iz starog Egipta i Rima” počinje danas i trajaće do 10. decembra u Muzeju Vojvodine (Dunavska 35) u Novom Sadu. Ovim projektom se obeležava Nedelja dizajna ( Design Week ) Novi Sad, a organizator izložbe je… »

LUFTIKINA PREPORUKA MESECA: 50% popusta za trajnu epilaciju Light Sheer DUET laserom

Luftika pre 13 sati
Ukoliko već dugo sanjate o tome da se trajno rešite dlačica, onda ste na pravom mestu u pravo vreme! Ovog meseca preporučujemo vam trajnu epilaciju Light Sheer DUET laserom u Poliklinici Nada Diva, ustanovi koja je definitivno pionir u Novom Sadu i… »

Vojvodina, najnovije vesti »