Vojvodina

Sportska hala niče uz najveću školu u Beloj Crkvi

Dnevnik pre 22 sata
BELA CRKVA Sa 350 đaka Osnovna škola „Žarko Zrenjanin” najveća je u belocrkvanskoj opštini. Njeni đaci i cela zajednica dobiće novu fiskulturnu salu koja se gradi uz samu školu. Kamen temeljac za ovaj objekat položio je pre dva meseca… »

Drugi porodični bazar u Mađarskoj građanskoj kasini

Dnevnik pre 22 sata
SOMBOR: Mame okupljene u Udruženju „Klub na kub“ pripremile su drugi „Somborski porodični bazar“, namenjen trudnicama, mamama i tatama, bebama i deci kao besplatnu manifestaciju koja će biti održana danas u Mađarskoj građanskoj kasini od… »

Mobilni operacioni sto na ortopediji zrenjaninske bolnice

Dnevnik pre 22 sata
ZRENjANIN: Novi mobilni operacioni sto, za potrebe Odeljenja ortopedije sa traumatologijom, predstavljen je juče u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu. Operacioni sto je zrenjaninska bolnica dobila na konkursu Pokrajinskog sekretarijata… »

Oblačno sa slabom kišom pre podne, od sutra znatno toplije

Moj Novi Sad pre 22 sata
Danas će biti pretežno oblačno, ponegde sa kišom, a na visokim planinama moguć je slab sneg. Padavine se očekuju uglavnom u prvom delu dana. Kasnije posle podne na severu i zapadu, a uveče i u ostalim krajevima očekuje se razvedravanje. Vetar slab… »

Dnevni horoskop za subotu, 14. decembar

Moj Novi Sad pre 22 sata
Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan... Povoljan dan za istraživanje i učenje. Izvesno je i to da ćete dobiti ponudu da se priključite u neku humanitarnu organizaciju gde biste se u potpunosti iskazali jer vaša komunikativnost i… »

Austrijski umetnik u Novom Sadu snima film o romskoj zajednici

RTV pre 23 sata
NOVI SAD - Problem izbeglica i nacionalnih manjina već godinama okupira stvaralaštvo austrijskog vizuelnog umetnika, Norberta Pretenhalera, koji je svoj novi film snimio u Novom Sadu, u naseljima Klisa, Slana bara, Veliki Rit. Dokumentarni film „17… »

Pušten još jedan kontingent ulaznica za veliku OPENS žurku

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad - Zbog velikog interesovanja za veliku OPENS žurku, koja će biti održana večeras u Velikoj dvorani Spensa, pušten je još jedan kontingent ulaznica za parter pod nazivom „parter after 1.30h”. Foto: OPENS2019 Te ulaznice omogućavaju… »

Izložba u Dečijem kulturnom centru Novog Sada

RTV pre 1 dan
NOVI SAD - Centar za likovno vaspitanje dece i omladine Vojvodine organizuje 65. izložbu likovnih radova dece i omladine Srbije na temu "LINIJA" i 32. izložbu autorskog stripa učenika osnovnih škola i predškolaca Srbije. Izložba će biti otvorena… »

Akademac: Zašto se orah tri puta presađuje?

RTV pre 1 dan
NOVI SAD - Prof. dr Vojin Šenk i studenti UNS za Akademac govore o bolnim tačkama diplomiranih, tzv. odlivu mozgova ali i o pomoći društva da izleči te tačke kroz razne programe. Saznajte zašto se orah presađuje 3 puta i kakve to veze ima sa… »

Novi železnički red vožnje od sutra

RTV pre 1 dan
NOVI SAD - U nedelju, 15. decembra na srpskim prugama stupa na snagu novi železnički red vožnje, prema kome će najveću novinu u unutrašnjem putničkom saobraćaju predstavljati novouvedeni voz između Beograd Centra i Zvornika. Po novom redu vožnje… »

Vojvodina, najnovije vesti »