Vojvodina

Sve više obolelih u novosadskim bolnicama

Dnevnik pre 22 sata
U Kliničkom centru Vojvodine na lečenju od kovid-19 nalaze se 193 osobe, a na mehaničkoj ventilaciji je njih 14. U Institutu za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici od kovid-19 leči se 69 pacijenata, a na respiratoru je njih šestoro. Lj. P.… »

Mađarski investitori grade novi hotel u Bečeju

Dnevnik pre 23 sata
BEČEJ: Povodom početka gradnje hotela „Experience“ (Doživljaj) u centru Bečeja, organizovana je prigodna svečanost na lokaciji Zmaj Jovine ulice 85. Na polaganju kamena temeljca bili su generalni konzul Mađarske Ester Čalokezi, predsednik… »

Nastavak radova na putu Stapar–Sivac

Dnevnik pre 23 sata
Izgradnja putne veze između Sombora i Kule, odnosno naselja Stapar i Sivac dugog 12 kilometara nastaviće se drugom fazom radova. Grad Sombor počeo je krajem 2019. godine izgradnju tog puta, a u prvoj fazi asfaltirana su 2,2 kilometra. Grad Sombor dobio… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 20 beba

Moj Novi Sad pre 22 sata
Devojčice brojnije ovog jutra. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 5. marta u sedam časova, do 6. marta u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 20 beba – 12 devojčica i osam dečaka. Čestitamo!… »

Portal Zrenjaninski i Laguna poklanjaju knjigu “Kontraendorfin”

Zrenjaninski pre 24 sata
Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Kontraendorfin″ autora Svetislava Basare. Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete… »

Intervju, Miloš Vučević: Dolaze nam kapitalne fabrike, otvara se „Kontinental”

Dnevnik pre 23 sata
Dolazak velikih investicija u Novi Sad, ali i aktuelnp politički trenutak, situacija u Srpskoj naprednoj stranci posle hapšenja belivukove grupe, neke su od teme o kojima je za „Dnevnik” govorio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. U Novom… »

Ni novosadske pijace neće raditi danas posle 12h

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad - Pijace kojima upravlja JKP „Tržnica“ tokom vikenda radiće redukovano i to danas do 12 časova, a sutra neće raditi. Prvobitno je bilo objavljeno da će sve novosadske pijace raditi redovno, ali je nova vest zakupce tezgi dočekala… »

Radovi na delu državnog puta na području opštine Žitište

Zrenjaninski pre 1 dan
Od 8. do 14. marta, u periodu od 7 do 17 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju, na delu državnog puta II A reda broj 118, na deonici Torak – Novi Itebej, saopštilo je Javno preduzeće “Putevi Srbije”. Tokom izvođenja radova… »

Umetnici zauzeli pozorište u Parizu, traže pomoć vlade

Radio 021 pre 1 dan
Grupa nezaposlenih francuskih umetnika i turističkih radnika protestuje u kultnom pozorištu Odeon u Parizu tražeći veću vladinu podršku nakon godinu dana pandemije korona virusa koja im je ugrozila životnu egzistenciju. Pedesetak ljudi zauzelo je… »

Dokument: Znači li nam osmi mart? (RTV1, 17.30)

RTV pre 1 dan
NOVI SAD - Gospođa Radmila iz Gornjeg Rataja koja je na pitanje novinarke: „Šta se obeležava 14. februara?", dala je odgovor koji je nasmejao sve koji su pogledali ovaj snimak, a kojem se vraćamo svakog 14. februara i 8. marta. Njen odgovor prožima… »

Vojvodina, najnovije vesti »