Vojvodina

Veče indijske kulture u "Skladištu"

Subotica.com pre 20 sati
U okviru Kluba putnika Fondacije "Danilo Kiš", u utorak, 19. marta, biće održano Veče indijske kulture u Omladinskom klubu "Skladište", s početkom u 19 časova i 30 minuta. Indijsku kulturu sugrađanima će iz svoga ugla i iskustva predstaviti Monika Maširević, putnica i autorka iz Novog... »

Sve spremno za Regionalnu akademiju za obuku negovatelja

Subotica.com pre 22 sata
Gerontološki klub „Centar 1“ dobio je novo ruho, a u njemu će uskoro biti otvorena Regionalna akademija za obuku negovatelja. Tom prilikom održan je satanak projektnih partnera i najavljen početak obuke negovatelja. Obnova gerontološkog kluba i otvaranje Akademije deo su projekta... »

Smer elektrotehničara IT u kovačičkoj gimnaziji

Dnevnik pre 22 sata
KOVAČICA: Gimnazija „Mihajlo Pupin“ potpisala je ugovore sa osam firmi iz IT sektora iz Kovačice, Padine, Pančeva i Beograda kojim je obezbeđeno da 21 učenik drugog razreda smera elektrotehničara informacionih tehnologija ovog proleća obavlja stručnu praksu. Direktorka Gimnazije... »

Hitna pomoć Opova uskače i na zrenjaninsku deonicu

Dnevnik pre 22 sata
OPOVO: U veće projekte koje lokalna samouprava Opova namerava da uradi uz podršku s pokrajinskog i republičkog nivoa, spada i rekonstrukcija objekata Doma zdravlja. Nedavno je obezbeđeno jedno sanitetsko vozilo Hitne pomoći u Opovu i radi se digitalizacija kompletne radiološke službe i... »

MATIČAR Blizanci stigli u pet familija

Dnevnik pre 22 sata
BLIZANCI: Sara i Silvija – Aferdite Šabanaj i Faruka Beriše, Kalina i Milana – Zorane i Milana Pejčića, Staša i Kosta – Ivane i Dragana Karišića, Anja i Relja – Ivane i Marka Radojevića, Helena i Relja – Kristine Šećerov Križan i Danijela Križana. DEVOJČICE: Ina – Aleksandre... »

Najmlađi meštani Taraša priredili doček rodama

Dnevnik pre 23 sata
TARAŠ: Petu godinu zaredom Udruženje građana „Taraške rode” i Osnovna škola „Svetozar Marković – Toza” uspešno su organizovali manifestaciju pod nazivom „Doček roda”. Događaj predstavlja simboličnu proslavu povodom povratka belih roda u ovo banatsko selo, čemu se, po... »

Prostor za mlade u Bačkom Petrovom Selu

Dnevnik pre 24 sata
Ovog proleća će mladi u Bačkom Petrovom Selu dobiti uređen kutak za svoje aktivnosti. U toku je adaptacija prostorija nekadašnje filijale Poreske uprave u najvećem potiskom selu, koja će postati Omladinski klub. Korisna inicijativa potekla je od mesne omladinske organizacine „Mladi za naše... »

Sankcionisano više od 1000 vozača, 29 isključeno iz saobraćaja

Subotica.com pre 24 sata
U periodu od 11. do 17. marta, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda. U pet saobraćajnih nezgoda jedna osoba je poginula i šest osoba je lakše povređeno, dok je u četiri saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta. U navedenom periodu,... »

Besplatna kontrola zdravlja sutra u Maloj Bosni

Subotica.com pre 1 dan
Zdravstvena akcija "Selu u pohode - proveri svoje rizike, kontroliši zdravlje!" održaće se sutra, 19. marta, u prostorijama ambulante u Maloj Bosni. Tokom prepodnevnih časova, sugrađani će moći besplatno i bez zdravstvene knjižice da provere svoje zdravstveno stanje. U okviru zdravstvene... »

Odbojka: Porazi oba subotička superligaša za vikend

Subotica.com pre 1 dan
U 7. kolu mini lige odbojkaši Spartaka poraženi su na svom terenu od Radničkog, dok su odbojkašice izgubile od Železničara u Lajkovcu. U narednom kolu obe subotičke ekipe za protivnika imaju Jedinstvo iz Stare Pazove. Prvi su na teren izašli momci, oni su iznenađujuće lako izgubili duel u... »

©2019 Netmark d.o.o.