Vojvodina, najnovije vesti

Kovid-ambulanta u Rumi i dalje radi

Dnevnik pre 5 minuta
Ambulanta za febrilna stanja i respiratorne infekcije u okviru Doma zdravlja Ruma nastavlja rad u periodu od 7 do 17 časova svaki dan. Građani se svakodnevno testiraju na koronavirus na lični zahtev i prema medicinskim indikacijama, tako što se prvo… »

Vremenska prognoza za 5. jun (petak)

Subotica.com pre 35 minuta
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 17 do 26 stepeni, a duvaće umeren, pretežno južni vetar, brzinom do 8 metara u sekundi. Prepodnevne časove obeležiće sunčano vreme, dok se u poslepodnevnim očekuje kiša. Jutarnje… »

Hektari Fruške gore ograđeni žicom, ekološki aktivisti traže prekid svih radova

Moj Novi Sad pre 6 minuta
Građanski ekološki pokret "Odbranimo šume Fruške gore" (OŠFG) podneo je prijave nadležnim inspekcijama i institucijama, u kojima zahteva stručan nadzor i obustavljenje svih daljih radova na području Fruške gore, gde su ograđeni hektari i hektari… »

Beočin narednog leta dobija otvorene bazene

RTV pre 1 sat
BEOČIN - Beočin bi narednog leta trebalo da dobije prve otvorene bazene, jedan sa plivačkim stazama dimenzija 25x15 metara i jedan dečiji ovalnih ivica. Kamen temeljac će, kako je rečeno našoj televiziji, biti postavljen naredne nedelje. Pandemija… »

Novosađanin pokraden nakon što ga je udario automobil

NoviSad.com pre 1 sat
Novi Sad – Novosađanin Milenko Vujić povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče na uglu Bulevara Slobodana Jovanovića i Ulice Partizanskih baza, na Novom naselju. Ono što celoj stvari daje posebnu notu apsurdnosti je to što je neko… »

Radojević posetio sela na zrenjaninskom području

Dnevnik pre 1 sat
ZRENjANIN: Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević posetio je gazdinstvo Ervina Bakoša u Lukinom Selu, koje već nekoliko godina koristi subvencije Pokrajine za unapređenje poljoprivredne proizvodnje. Radojević… »

Od ponedeljka testiranje na korona antitela i u Domu zdravlja "Novi Sad", evo šta vam je potrebno

Moj Novi Sad pre 1 sat
U većini domova zdravlja, institutima i zavodima za javno zdravlje širom zemlje od ponedeljka, 1. juna moguće je na sopstveni zahtev uraditi test na antitela na korona virus. Dom zdravlja u Novom Sadu još testira svoje zaposlene, tako da sa antitelima… »

VIDEO: Narodna stranka u bojkotu u Novom Sadu

Radio 021 pre 54 minuta
Aktivisti Narodne stranke su sa predsednikom partije Vukom Jeremićem danas popodne u Novom Sadu razgovarali sa građanima o bojkotovanju predstojećih izbora 21. juna. U razgovoru sa građaniam ponovljen je stav Narodne stranke, koja je članica… »

Fond za pružanje pomoći izbeglicama dodelio 40 miliona dinara za 60 projekata

RTV pre 2 sata
NOVI SAD - Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima dodelio je sredstva za realizaciju projekata i programa udruženja građana koja rade na poboljšanju položaja izbeglih. Fond za pružanje pomoći izbeglim prognanim i… »

Koronavirus ušao i u novosadski NIS

Luftika pre 2 sata
Prema nezvaničnim informacija, najmanje dvoje zaposlenih u zgradi novosadskog NIS-a na Limanu zaraženo je koronavirusom. U isto vreme, kod nekoliko desetina radnika otkrivena su antitela na ovaj virus, piše 021. Zbog pojave virusa korona u popularnoj… »

Vesti dana »