Vojvodina, najnovije vesti

Donete tri nove mere Gradskog štaba u Novom Sadu

Dnevnik pre 18 minuta
Gradski štab za vanredne situacije Novog Sada doneo je danas nove naredbe u skladu sa izuzetno ozbiljnom epidemiološkom situacijom na teritoriji grada. Naredbe se odnose na usluge javnog prevoza u vozilima Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća… »

Nove stroge mere: Od danas u Novom Sadu na snazi ova ograničenja!

Večernje novosti pre 13 minuta
GRADSKI štab za vanredne situacije Novog Sada zasedao je danas i doneo nove naredbe u skladu sa izuzetno ozbiljnom epidemiološkom situacijom na teritoriji grada. Naredbe se odnose na usluge javnog prevoza u vozilima Javnog gradskog saobraćajnog… »

Ministarka Vujović: Ruma dobar primer lokalne samouprave koja brine o životnoj sredini

RTV pre 44 minuta
RUMA - Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović posetila je danas Rumu i zajedno sa rukovodstvom te opštine obišla nove gasne kotlarnice u naseljima Tivol i Solidarnost, koje su sa početkom grejne sezone puštene u rad. Ministarka je… »

Tri nove mere Gradskog štaba u Novom Sadu

RTV pre 31 minuta
NOVI SAD - Gradski štab za vanredne situacije Novog Sada zasedao je danas i doneo nove naredbe u skladu sa izuzetno ozbiljnom epidemiološkom situacijom na teritoriji grada. Naredbe se odnose na usluge javnog prevoza u vozilima Javnog gradskog… »

Deo Podbare sutra bez grejanja

NoviSad.com pre 1 sat
Novi Sad - Deo Podbare sutra neće imati grejanje zbog izgradnje vrelovodnog priključka za objekat u Gundulićevoj ulici broj 1-3. Kako navode u JKP „Novosadska toplana“, sutra od devet časova bez grejanja će biti potrošači u Tekelijinoj od broja… »

DOM ZDRAVLJA: U kovid ambulanti tokom vikenda pregledano više od 2.000 pacijenata

Moj Novi Sad pre 1 sat
Tokom prethodnog vikenda u kovid ambulanti u Novom Sadu, pregledano je preko 2.000 pacijenata, potvrđeno je za Radio-televziju Srbije iz Doma zdravlja "Novi Sad". U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 320 pacijenata kod kojih je potvrđeno da… »

OBJAŠNJENO: Evo do koliko sati mogu da rade prodavnice, ugostiteljski objekti i ustanove kulture od utorka

Moj Novi Sad pre 30 minuta
Uredba o izmeni i dopuni Uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti Kovid-19, koja stupa na snagu u utorak 24. novembra, a kojom se skraćuje radno vreme ugostiteljskih objekata, tržnih centara, pozorišta, bioskopa i kladionica do 18… »

Nošenje maski u zatvorenom, zabrana svečanosti i sportskih manifestacija, rad pozorišta do 18h

Kurir pre 24 minuta
Gradski štab za vanredne situacije Novog Sada zasedao je danas i doneo nove naredbe u skladu sa izuzetno ozbiljnom epidemiološkom situacijom na teritoriji grada. Naredbe se odnose na usluge javnog prevoza u vozilima Javnog gradskog saobraćajnog… »

3 stroge mere uvedene u Novom Sadu zbog korona virusa

Telegraf pre 25 minuta
Naredbe se odnose na usluge javnog prevoza, na privredne subjekte koji obavljaju delatnost u trgovinskim i ugostiteljskim objektima, na radno vreme pozorišta, bioskopa i drugih ustanova kulture. Gradski štab za vanredne situacije Novog Sada zasedao je… »

Epidemiološka situacija u Vojvodini izuzetno teška sa tendencijom pogoršanja - aktivan 15.651 slučaj, u bolnicama 1.335…

RTV pre 2 sata
NOVI SAD - Prema informacijama Instituta za javno zdravlje Vojvodine, epidemiološka situacija se praktično u celoj pokrajini može okarakterisati kao izuzetno teška sa tendencijom daljeg pogoršanja. Trenutno se u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini… »

Vesti dana »