Vojvodina, najnovije vesti

Nakon 45 dana završeno klizanje i zabava u "Ledenoj šumi"

RTV pre 20 minuta
NOVI SAD - Završena je četvrta po redu novosadska zimska manifestacija "Ledena šuma". Četrdeset pet dana klizanja i zabave za sve generacije obeleženo je vatrometom i nastupom muzičke grupe "Milaćopezo". Nakon 45 dana trajanja, manifestacija… »

Zrenjaninski student Nemanja Marić prvi do Časnog krsta

RTV pre 14 minuta
ZRENJANIN - U Zrenjaninu je na jezeru, u centru grada, održano dvanaesto Bogojavljensko plivanje za Časni krst. U plivanju je učestvovalo trideset devet plivača, a ove godine među učesnicima bila je i jedna devojka, osamnaestogodišnja Tatjana… »

Zrenjaninac se 43 godine druži sa svojim starim tristaćem

Dnevnik pre 1 sat
„Dok je mene, biće i njega. Kad mene ne bude, nek bude kako hoće“. Tako priču o svom fiatu 1300, popularnom „tristaću“, počinje Radovan Moldovan Rača. Zrenjaninci Raču znaju kao dugogodišnjeg rukovodioca Kulturno-umetničkog društva… »

Budući policajac najbrži do časnog krsta u Sremskoj Kamenici

NoviSad.com pre 3 sata
Novi Sad - Dvadesetdvogodišnji Kruševljanin Nemanja Blagojević, koji u Sremskoj Kamenici pohađa Centar za osnovnu policijsku obuku i trenira vaterpolo, prvi je prelivao razdaljinu od 33 metra i stigao do časnog krsta u Sremskoj Kamenici. foto: Grad… »

U Ledenoj šumi skoro 50.000 posetilaca (foto)

Dnevnik pre 3 sata
Jedna od Novosađanima najdražih zimskih manifestacija - „Ledena šuma” u Dunavskom parku, večeras je završena nakon 45 dana. Uz vatromet i latino, fank, soul i yez zvuke novosadskog sastava „Milaćopezo”, sugrađani svih generacija zatvorili… »

Horsko pevanje u Palanci, Silbašu, Tovariševu, Paragama krenulo u pretprošlom veku

Dnevnik pre 2 sata
Nekako na prelazu godina u Bačkoj Palanci publika ima priliku da prisustvuje brojnim koncertima koje im poklanjaju horovi, orkestri, učenici i profesori ovdašnje Škole za osnovno muzičko obrazovanje „Stevan Hristić”. Hor „Sveti Jovan… »

Detaljna regulacija: Proširenje objekata kulture i Doma Vojske

Dnevnik pre 2 sata
Planom detaljne regulacije dela bloka muzeja i Riblje pijace, odnosno konceptualnim okvirom prostornog razvoja tog područja, predviđena je dogradnja dvorišnih krila Doma Vojske i dodatno uređenje zone sportskih terena, kao i izgradnja novog objekta… »

Vremenska prognoza za 20. januar (ponedeljak)

Subotica.com pre 3 sata
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od -2 do 4 stepena, a duvaće slab, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 3 metra u sekundi. Dan će obeležiti oblačno i suvo vreme. Jutarnje časove obeležiće oblačno i suvo vreme, s… »

Nedeljni horoskop od 19. do 26. januara

Moj Novi Sad pre 6 sati
Pročitajte šta vam zvezde predviđaju u narednoj sedmici. Imajte razumevanja za partnera, ako ste u vezi. Svako treba da ima više vremena za sebe. Ako ste slobodni, nećete želeti da menjate status. Prija Vam samoća. Može Vam nadređeni ponuditi… »

Narodna stranka traži reviziju plana o regionalnoj deponiji u Novom Sadu, SNS odgovara: Novaković širi paniku

RTV pre 6 sati
NOVI SAD - Potpredsednik Narodne stranke i bivši gradonačelnik Novog Sada, Borislav Novaković, izjavio je danas da gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i Srpska napredna stranka (SNS) nastavljaju sa uništavanjem života građana Novog Sada, a… »

Vesti dana »