Vojvodina, najnovije vesti

Aktuelni konkursi Fonda za inovacionu delatnost predstavljeni u Privrednoj komori Vojvodine

RTV pre 1 dan
NOVI SAD - Zahvaljujući partnerstvu Srbije i Evropske unije, kao i usmerenosti vlade ka jačanju ekonomije zasnovane na znanju i novim tehnologijama, Fond za inovacionu delatnost će u narednom periodu opredeliti 20 miliona evra za razvoj inovativnih… »

Požar u zrenjaninskoj deponiji

RTV pre 1 dan
ZRENJANIN - Na Gradskoj deponiji u Zrenjaninu izbio je požar. Nadležni kažu da je problem što se deponija zapalila ispod površine zemlje i ima mnogo dima, kao i da se očekuje da tokom sutrašnjeg dana taj problem bude rešen.… »

"U: narednoj godini završićemo izgradnju 21 kilometra lokalnih puteva": Presednik pokrajinske vlade Vojvodine Igor Mirović…

Blic pre 1 dan
"U proteklih pet godina uspeli smo da, iz sredstava pokrajinskog budžeta, rekonstruišemo više od 150 km lokalnih puteva na teritoriji Vojvodine i time pomognemo lokalni razvoj u manjim sredinama", napisao je na svom Instagram profilu Igor Mirović… »

Sinofarm je najefikasnija vakcina protiv delta soja korona virusa

Moj Novi Sad pre 1 dan
Preporuka Kriznog štaba je da treću dozu bilo koje vakcine protiv kovida dobiju hronični bolesnici i oni čiji je imunitet već ugrožen zbog određenih bolesti ili operacija. V. d. direktora RFZO-a Sanja Radojević Škodrić izjavila je za RTS da… »

Pokrajinska vlada će završiti izgradnju više od 21 kilometra lokalnih puteva

Kurir pre 1 dan
Pokrajinska vlada će u ovoj i narednoj godini završiti izgradnju više od 21 kilometra lokalnih puteva u Zapadno-bačkom okrugu što će stanovnicima Apatina, ali i Sombora i Kule omogućiti bolje povezivanje i veću bezbednost u saobraćaju. View this… »

Krajinović izgubio u četvrtfinalu Kicbila

Radio 021 pre 1 dan
Filip Krajinović nije uspeo danas da se plasira u polufinale turnira u Kicbilu, pošto je izgubio od Francuza Rinderkneša sa 4:6, 1:6. Meč Krajinovića i Rinderkneša, 33. i 91. tenisera sveta, trajao je sat i 20 minuta. Francuz je odlučujući brejk u… »

Vodovod ponovo apeluje na građane da racionalno troše vodu

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad – JKP „Vodovod i kanalizacija“ ponovilo je danas apel da građani racionalno troše vodu. U saopštenju navode da, s obzirom na to da su za predstojeći vikend najavljene ekstremno visoke temperature, mole građane da vodu troše namenski… »

Počast Lajošu Vermešu, začetniku "Palićke olimpijade"

RTV pre 1 dan
PALIĆ - U čast Lajoša Vermeša, začetnika "Palićkih olimpijskih igara" koje su ustanovljene 16 godina pre onih Pjera De Kubertena, na obali jezera Palić koja nosi njegovo ime postavljeno je 18 tabli na šest jezika, koje iskazuju zahvalnost za… »

Sutra protest “Pravda za Ninu” na mestu pogibije devojke u Petrovaradinu

Luftika pre 1 dan
Zbog tragične smrti devojke Nine Rađenović (21) u naselju Petrovaradin, koju je pokosio automobil 6. juna ove godine, građani Petrovaradina će sutra, 30. jula, od 20 časova, održati protest “Pravda za Ninu” u Petrovaradinu, na mestu na kojem je… »

Biraju se članovi saveta mesnih zajednica u Starim Ledincima, Rumenki, Budisavi, Čeneju

Radio 021 pre 1 dan
Izbori za savete mesnih zajednica u Starim Ledincima, Rumenki, Budisavi i Čeneju, održaće se u nedelju, 1. avgusta. Kako su naveli iz Skupštine grada, u Starim Ledincima glasačko mesto je u Ulici Vuka Karadžića broj 98 u prostorijama mesne… »

Vesti dana »