Vojvodina, najnovije vesti

"Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu za Alekseja Spasovskog

RTV pre 19 sati
NOVI SAD - U ponedeljak 14. juna akcija "Humanitarni ponedeljak" biće namenjena desetogodišnjem Spasovski Alekseju. Tog dana, ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim… »

Zrenjanin: Uhapšen zbog posedovanja opojnih droga

RTV pre 19 sati
ZRENJANIN - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su N. V. (1996) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, saopšteno je danas iz Policijske… »

Bebi Bošku, u borbi za život, potreban najskuplji lek na svetu

RTV pre 19 sati
NOVI SAD - Boško Gugleta je sedma beba u Srbiji sa dijagnozom spinalne mišićne atrofije. Njegov život može biti spasen ako, kao i ostali, primi zolgensmu, najskuplji lek na svetu. Da bi njegov život bio spasen, važno je da to bude što pre. "Kad bi… »

Međunarodni dan borbe protiv dečijeg rada u Novom Sadu

B92 pre 19 sati
Povodom Međunarodnog dana borbe protiv dečijeg rada, Tim Grada Novog Sada za borbu protiv trgovine ljudima i Policijska uprava Novi Sad organizovali su akciju u cilju edukacije sugrađana o prevenciji dečijeg prosjačenja. Savetnica gradonačelnika… »

Korona presek po gradovima Srbije

Moj Novi Sad pre 19 sati
Prema poslednjem preseku, u Srbiji su zabeležena 172 nova slučaja korona virusa. Od tog broja, u Beogradu je bilo 35 pozitivnih testova, dok su ostali gradovi imali jednocifren broj novoobolelih. Tako ih je u Novom Sadu i Smederevu bilo po sedam, a u… »

Gradski štab doneo Odluku! Ukida se vanredna situacija u Novom Sadu, otvaraju se bazeni!

Alo pre 19 sati
"Na 1. vanrednoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije, s obzirom na to da su se stekli neophodni uslovi, doneli smo Odluku o ukidanju vanredne situacije na teritoriji Grada Novog Sada koja je proglašena usled širenja epidemije zarazne bolesti… »

Raspored sahrana za subotu, 12. jun

Radio 021 pre 21 sat
Raspored sahrana za subotu, 12. jun, na grobljima u Novom Sadu koja su pod ingerencijom JKP "Lisje". NOVI SAD Gradsko groblje 09.45 - Mila Čurić (1931) - urna 09.45 - Jelisaveta Crnokrak (1926) 10.30 - Verica Asurdžić (1937) 11.15 - Emilija Vraneš… »

Privredna komora Srbije nagradila kompanije, nosioce razvoja u Vojvodini

RTV pre 20 sati
NOVI SAD - Privredna komora Srbije nagradila je kompanije i privrednike koji su se svojim radom, angažovanjem i rezultatima istakli kao nauspešniji i najbolji lideri, nosioci privrednog razvoja u Vojvodini. Nagrade su primili predstavnici kompanija iz… »

Ukinuta vanredna situacija, od sutra možemo na bazene

NoviSad.com pre 21 sat
Novi Sad - Gradski štab za vanredne situacije na današnjoj sednici je doneo Odluku o ukidanju vanredne situacije na teritoriji Grada Novog Sada koja je proglašena usled širenja epidemije zarazne bolesti COVID-19. Donošenjem ove odluke, naredbe i akti… »

Prirodni gas za domaćinstva u Subotici

B92 pre 20 sati
U 9 mesnih zajednica mreža prirodnog gasovoda biće produžena za oko 10 kilometara, pa će 11 400 novih korisnika u Subotici biti u mogućnosti da dobije prirodni gas. U Mesnoj zajednici Radanovac, zahvaljujući ovom ulaganju, prirodni gas će doći do… »

Vesti dana »