Politika

Poslanici DS traže raskid saradnje sa Dverima zbog Obradovićeve kritike Mićunovića

Beta pre 3 sata
Poslanici Demokratske stranke (DS) Balša Božović i Aleksandra Jerkov zatražili su hitnu reakciju svoje stranke zbog tvita lidera Dveri Boška Obradovića u kojem oštro kritikuje predsednika Političkog saveta DS Dragoljuba Mićunovića i zahtevali… »

Dragoljub Mićunović: Bojkot izbora je besmislen od početka do kraja!

Kurir pre 5 sati
Poslanik i jedan od osnivača Demokratske stranke Dragoljub Mićunović smatra da je bojkot izbora besmislen, a da je smanjenje cenzusa štetan za SNS. - Ova mera je rizična i za Vučića i za njegove protivnike. U slučaju visokog cenzusa, veliki broj… »

Vučić i Dačić razgovarali o saradnji SNS i SPS

Večernje novosti pre 3 sata
Na sastanku u sedištu SNS-a konstatovano je da su Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije, dve najjače partije vladajuće koalicije. Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica… »

Priština: Sprema se nova koalicija bez Kurtija?

Blic pre 5 sati
U Prištini se priprema nova koalicija za sastav vlade u kojoj nema Aljbina Kurtija i Samoopredeljenja nakon što su se sastali Ramuš Haradinaj, Kadri Veselji, Fatmir Ljimaj i Bedžet Pacoli kako bi razgovarali o eventualnom formiranju vladajuće… »

Đukanović: Nećemo povući zakon, imovina SPC zapravo je imovina države CG

Mondo pre 4 sata
Crna Gora neće povući zakon o slobodi veroispovesti, poručuje predsednik Crne Gore Milo Đukanović i ističe da masovni protesti zbog ovog zakona ne mogu ugroziti vlast, niti politiku koju vlast vodi. Crna Gora neće povući zakon o slobodi… »

Dačić pitao zvaničnike u Crnoj Gori: Kad vam krvna zrnca nisu bitna, što onda nema Srba na nekoj državnoj funkciji?

Večernje novosti pre 7 sati
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova pita crnogorske zvaničnike. Potpredsednik Vlade Srbije i njen ministar spoljnih poslova Ivica Dačić pozvao je vlasti u Crnoj Gori da javno saopšte ime i prezime jednog Srbina koji je na nekoj… »

Dvojica predsednika, isti šaptač

Dojče vele pre 7 sati
Sukob oko crnogorskog zakona ostavlja utisak da su Vučić i Đukanović u ozbiljnom konfliktu. „No vredi zapaziti da obojica posežu za uslugama istog spin-doktora: Vladimira Bebe Popovića“, prenosi švajcarski radio. „Počelo je zakonom o… »

Bogosavljević: Broj onih koji će glasati na izborima na ivici polovine ukupno upisanih birača

Danas pre 6 sati
Prema istraživanju koje je sproveo „Ipsos stratedžik marketing“ na izborima koji će se održati u aprilu, od 4,8 miliona birača za koje se procenjuje da žive u Srbiji, najmanje polovina će glasati, a broj izašlih će najverovatnije biti na… »

Oštre reakcije iz DS zbog obradovićevog tvita: Lutovac: Vređanjem Mićunovića uvredili ste sve demokrate

Blic pre 2 sata
Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je danas da je Boško Obradović "uvredio sve demokrate" povodom uvreda upoućenih Dragoljubu Mićunoviću. - To nije u skladu sa ciljem zbog kojih smo formirali Savez: normalizacija Srbije. Vređanjem… »

Antić: Izmena Zakona o vojsci potvrda haotičnog stanja u vojsci

Novi magazin pre 5 sati
Poslednje najave o izmenama Zakona o vojsci potvrđuju haotično stanje u vojsci i dokaz su diletantizma koji trenutno upravlja sistemom odbrane, izjavio je danas član predsedništva Pokreta "Metla 2020" Novica Antić. U saopštenju koje je dostavljeno… »

Politika, najnovije vesti »