Politika

Vućić i Brnabić sa Grenelom

B92 pre 1 sat
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastaće se danas u Beogradu sa Ričardom Grenelom. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastaće se danas u Beogradu sa… »

Vučić: Braneći suverenitet i teritorijalni integritet, Srbija brani temelje UN

Danas pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras na sednici Generalne skupštine UN da su srpski narod i njegovi diplomatski predstavnici aktivno učestvovali u svim međunarodnim naporima koji su doveli do stvaranja Ujedinjenih nacija, imajući u… »

Tim ministarstva energetike SAD će savetovati Hotija kako da koristi energetske resurse

RTV pre 34 minuta
PRIŠTINA - Američko Ministarstvo energetike saopštilo je večeras povodom sporazuma potpisanog u Prištini da je ponosno što će premijeru privremenih prištinskih institucija Avdulahu Hotiju moći da obezbedi svoj tim koji će ga savetovati o… »

Priznanje tzv. Kosova o kom svi pričaju, a niko ga nije video

B92 pre 3 minuta
Beograd -- Posle potpisivanja sporazuma o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine u Vašingtonu, sa svih strana stižu oprečne informacije o izraelskom priznanju KiM. Jedni tvrde da je stvar rešena, drugi da će se to još razmatrati, a čak ni na… »

Pozadina dolaska grenela u Srbiju: Tramp šalje specijalnog izaslanika da sprovede dogovor iz Bele kuće

Blic pre 15 minuta
Ričard Grenel, specijalni izaslanik predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine, stiže danas u Beograd, gde će razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić, a sa njim dolazi još 13 američkih zvaničnika… »

Marković: Zakon o slobodi veroispovesti uticao na pad podrške DPS-u na izborima…

Nedeljnik pre 10 minuta
Profimedia (Beta) – Premijer Crne Gore i nosilac liste Demokratske partije socijalista Duško Marković kazao je da je Zakon o slobodi veroispovesti značajno uticao na pad podrške DPS-u na parlamentarnim izborima i najavio kadrovske promene u stranci… »

Vlada na čekanju i zbog Grenela, a on ne odnosi ništa novo

Nova pre 10 minuta
Delegacija Međunarodne finansijske korporacije za razvoj (DFC), u sastavu koje će biti i specijalni izaslanik Bele kuće za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel, stiže danas u Beograd na sastanak sa predsednikom Vučićem. Prema poslednjim… »

Jedan od ministara se odrekao fotelje u Nemanjinoj 11?!

Alo pre 10 minuta
Predsednik Vučić neka namiri SNS, ostale koalicione partnere… Ja ne moram da budem ministar, nema potrebe, menjaju se vremena, menja se politika, dolaze drugi ljudi - poručio je Vulin. Ne očekujem mesto u novoj vladi Srbije, poručio je juče… »

Borisav Jović: Raspad Jugoslavije planiran je pre Miloševićevog rođenja

Večernje novosti pre 6 sati
„ZNATE li da poslužujete kafom bivšeg predsednika Jugoslavije”, pitam dvadesetpetogodišnjeg konobara u jednom beogradskom kafiću. Sedim s Borisavom Jovićem, predsednikom Predsedništva SFRJ od 1990. do 1991. godine. Bora Jović skida masku, ali… »

Janković: Poražavajuće ko su ambasadori u Moskvi, Pekingu i Vašingtonu

Danas pre 9 sati
Bivši diplomata i nekadašnji ambasador Srbije u Velikoj Britaniji i Vatikanu Vladeta Janković ocenio je danas da je poražavajuće ko predstavlja Srbiju u tri ključne prestonice – Pekingu, Vašingtonu i Moskvi. „U Pekingu je to profesor geografije… »

Politika, najnovije vesti »