Politika

Narodna stranka tvrdi da su dva njena člana u Kruševcu uhapšena bez obrazloženja

Novi magazin pre 9 minuta
Narodna stranka je saopštila da su danas uhapšena dva člana njenog Gradskog odbora u Kruševcu dok su išli na sastanak s gradjaninom koji im je javio da ima "važne informacije". "Oni su zaustavljeni i uhapšeni bez ikakvog obrazloženja, a potom… »

Vladika Jovan juče kod predsednika, danas predsednik kod vladike u Kragujevcu

RTV pre 1 sat
KRAGUJEVAC - Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa vladikom šumadijskim Jovanom, u crkvi posvećenoj Svetim velikomučenicima kragujevačkim u Šumaricama. Radovi na izgradnji crkve započeli su 2001. godine, a želja je da se završe ove… »

Tepić: DRI potvrdila da je v.d. direktora EPS kršio zakon i zloupotrebio novac

N1 Info pre 5 sati
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da je Državna revizorska institucija u svom izveštaju o poslovanju Elektroprivrede Srbije potvrdila da je v.d direktor EPS Milorad Grčić u 2018. i 2019. godini sprovođenjem javnih… »

Godišnjica pomirenja Nemačke i Francuske

N1 Info pre 2 sata
Nemačka i Francuska obeležavaju 58. godišnjicu Jelisejskog sporazuma koji su 1963. godine potpisali savezni kancelar Konrad Adenauer i predsednik Šarl de Gol, saopštile su ambasade dve zemlje, i poručile da snažno podržavaju proces pridruživanja… »

Vučić o slučaju Aleksić: Ne mogu da komentarišem, ali takva dela su odvratna

N1 Info pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nema pravo da komentariše aferu Aleksić, u kojoj je profesor glume Miroslav Aleksić osumnjičen za brojna silovanja, ali je rekao da nema ništa odvratnije od takvih nedela. „Sve drugo što bih rekao… »

Janković: Vakcina protiv koronavirusa se ne preporučuje trudnicama ni onima sklonim alergijama

Novi magazin pre 2 sata
Virusolog Srdja Janković izjavio je danas da se vakcinacija protiv koronavirusa ne preporučuje trudnicama zato što ne postoje naučne studije o tom pitanju, ali da do sada nije bilo neželjenih efekata kod žena koje u tom trenutku nisu znale da su… »

Borel: Saradnjom EU i SAD do rezultata i na Balkanu

Danas pre 22 minuta
Evropska unija je spremna da s novim predsednikom SAD Džotefom Bajdenom obnovi strategijsko partnerstvo da bi se dobili rezultati u očuvanju mira i bezbednosti od Zapadnog Balkana do Istočnog Sredozemlja i Ukrajine – izjavio je danas Žozep Borel… »

Milo će potpisati? Đukanović se oglasio, da li mu je verovati?!

Pravda pre 4 sati
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović najavio je da će potpisati set zakona koje je parlament ponovo izglasao, među kojima su i izmene Zakona o slobodi veroispovesti. Đukanović je u intervjuu agenciji MINA kazao da neće potpisati predloge za opoziv… »

Siniša Kovačević: Vučić svesno krši zakon i skreće pažnju javnosti aferom o prisluškivanju

Beta pre 9 sati
Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević izjavio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "svesno krši zakon" jer tvrdi da ima dokaze da je prisluškivan, ali ih ne da. "Najvažnije pitanje je ko je Vučić da on sebi daje za pravo da… »

Prekinuta sednica CIK Kosova, nastavlja se za dva sata

Novi magazin pre 45 minuta
Centralna izborna komisija (CIK) je na dva sata danas prekinula sastanak na kojem raspravlja o sertifikaciji političkih stranaka i kandidata za poslanike na izboorima 14. februara. Puza je data da bi članovi CIK-a dobili dokumenta iz šest institucija u… »

Politika, najnovije vesti »