Politika

Vučić: Nećemo dozvoliti nikome da napadne naš narod

RTV pre 2 sata
RTV: Vučić: Nećemo dozvoliti nikome da napadne naš narod
VRNJAČKA BANJA, KRALJEVO,BOGUTOVAC - Predsednik Aleksandar Vučić nastavio je danas kampanju "Budućnost Srbije" obilaskom Raškog okruga. Vučić je u Vrnjačkoj banji rekao da svakog dana na KiM srpskom narodu prete, a poruka Srbije je da će čuvati mir i stabilnost, ali da to niko ne treba da... »

Američki ambasador ponovo prekršio pravila diplomatije

RTV pre 5 sati
RTV: Američki ambasador ponovo prekršio pravila diplomatije
BEOGRAD - Kao i u većini slučajeva kada bi američki ambasador Kajl Skot prešao zamišljenu liniju diplomatskih obzira prema Srbiji ili kada bi svojim rečima povredio osećanja dobrog dela ovdašnjih građana i ovoga puta su usledila reagovanja, kako zvaničnika tako i javnosti, piše danas... »

Dijana Hrkalović najavila tužbu protiv predsednika PSG. Trifunović: Neka me tuži

Beta pre 53 minuta
Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović najavila je danas da će podneti tužbu protiv predsednika Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Sergeja Trifunovića zbog toga što je on na opozicionom skupu u Knjaževcu, kako se navodi u saopštenju, rekao da se ona zabavlja sa... »

Dačić: Do dogovora sa Prištinom neće doći

SEEbiz pre 4 sata
BIJELJINA - Do dogovora s Prištinom neće doći, jer Albanci to ne žele, ocenio je ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić. On je za bijeljinsku televiziju BN sinoć rekao da razgraničenje Kosova nije ideja od juče, da se o tome priča godinama unazad i da je Srbija 2005. godine imala... »

Ljimaj: Treba nastaviti dijalog sa Beogradom, ali prvo Srbija treba da obeća jednu stvar

Blic pre 29 minuta
Uvećane takse na robu iz Srbije i BiH treba ukinuti da bi se nastavilo sa dijalogom o normalizaciji odnosa sa Beogradom ali, ako Srbija ne obeća da će priznati kosovsku nezavisnost, onda nema mesta ni za dijalog, kaže potpredednik prištinske vlade Fatmir Ljimaj. Onje, gostijući u emisiji... »

Popović: O svom radu u Vladi razgovaraću samo s Vučićem

Danas pre 4 sata
Ministar za tehonološke inovacije Nenad Popović izjavio je danas da će o svom radu u Vladi razgovarati isključivo sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, sa kojim se i dogovarao o ulasku. Popović je tako odgovorio na kritiku ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, koji ga je između ostalog... »

Stefanović sa češkim ambasadorom: Prijemom Kosova u Interpol, ova organizacija bi bila ugrožena

Blic pre 29 minuta
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa ambasadorom Češke Tomašom Kuhtom o saradnji dve zemlje u oblasti unutrašnjih poslova. Na sastanku je bilo reči i o novom zahtevu Prištine za prijem u Interpol, a Stefanović je istakao da bi eventualnim... »

Mekalister dolazi u Srbiju: Tema – Kosovo i EU

RTV pre 2 sata
RTV: Mekalister dolazi u Srbiju: Tema – Kosovo i EU
BRISEL - Evropski parlament će sledeće nedelje poslati delegaciju poslanika na čelu sa izvestiocem za Srbiju Dejvidom Mekalisterom u Beograd i Prištinu kako bi razmotrili političku situaciju i odnose Evropske unije sa Srbijom i Kosovom, saopštio je danas EP. Delegacija će u Beogradu i... »

Ne pristati na zahteve SAD i EU o Kosovu

RTV pre 5 sati
RTV: Ne pristati na zahteve SAD i EU o Kosovu
BEOGRAD - Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji apelovalo je na predsednika Aleksandra Vučića da ne pristane na zahteve SAD i EU da se ove godine potpiše sporazum s Prištinom. U otvorenom pismu Vučiću, oni mole da ne pristane na, kako kažu, ucene i laži Amerike i... »

Čepurin: Srbija će imati snage da izdrži iskušenja

B92 pre 5 sati
B92: Čepurin: Srbija će imati snage da izdrži iskušenja
Beograd -- Ruski ambasador Aleksandar Čepurin rekao da Rusija podržava neutralni status Srbije kao i mirno rešenje kosovskog problema uz poštovanje međunarodnog prava. On je to izjavio sinoć, u ambasadi Rusije u Beogradu, gde je svečano obeležen Dan branilaca Otadžbine. "Srbija će imati... »

©2019 Netmark d.o.o.