Politika

Protest „Srbija protiv nasilja“: Završen 22. protest Srbija protiv nasilja (VIDEO, FOTO)

Danas pre 1 sat
Završen 22. po redu protest „Srbija protiv nasilja“. Milan Banjac pročitao je zahteve protest ispred Predsedništva, okončavši time 22. protest „Srbija protiv nasilja“. Radomir Lazović obratio se okupljenima i ispred zgrade Javnog servisa… »

Pavićević na protestu „Srbija protiv nasilja“: Iluzorno je očekivati da će vlast obezbediti fer i demokratske izborne…

Danas pre 2 sata
Poslanik Zeleno – levog fronta Đorđe Pavićević ocenio je danas da je iluzorno očekivati da će vlast obezbediti fer i demokratske izborne uslove, i naglasio da je na opoziciji da objasni ljudima šta se zaista dešava u Srbiji. Pavićević je na… »

A da nemački lideri odgledaju „Kozaru” i „Bitku na Neretvi”

Politika pre 34 minuta
Nemačka je danas vojna sila i nesumnjivo uticajna država. Njeni lideri dele lekcije drugima, prete... Pre 78 godina Nemačka je kapitulirala. Posle šest godina agresije na više zemalja, po broju ljudskih žrtava i stepenu materijalnog razaranja, Drugi… »

Lazović ofarbao tablu ispred RTS-a pink bojom: „Smatrajte ovo upozorenjem“ (VIDEO)

Danas pre 1 sat
Radomir Lazović sprejem je ofarbao tablu ispred RTS-a pink bojom tokom protesta Srbija portiv nasilja. „Imamo jednu malu poruku za RTS – mi želimo da radite u interesu građana. Ne želimo da budete Pink. Vidmo da ste postali Pink, a to ne želimo… »

Zelenović na protestu „Srbija protiv nasilja“: Vučiću, jesi li ti komandovao Radojičiću?

Danas pre 1 sat
„Hoćemo li 17. decembra da zaustavimo zajedno raspad Srbije“, počeo je Nebojša Zelenović, narodni poslanik, svoj govor na 22. protestu Srbija protiv nasilja. Govoreći o cenama, Zelenović je kazao da nikad nije bilo ovako. „Kažu da je… »

Sutra sahrane Srba ubijenih u Banjskoj, tela preuzele njihove porodice

Blic pre 2 sata
Bojan Mijailović i Igor Milenković, koji su ubijeni u Banjskoj kod Zvečana, sutra će biti sahranjeni u svojim rodnim mestima u opštini Leposavić, a Stefan Nedeljković iz Zvečana u Vrnjačkoj Banji. Milenković će biti sahranjen u selu Graničane… »

Britanski ministar za Evropu: Put ka miru na Kosovu kroz dijalog, pozivamo strane na deeskalaciju

Blic pre 2 sata
Državni ministar za Evropu u britanskom Ministarstvu spoljnih poslova Leo Dokerti izrazio je danas zadovoljstvo zbog toga što će britanske snage doprineti jačanju Kfora i poručio da to pokazuje posvećenost Londona NATO-u i stabilnosti na Zapadnom… »

„Glas – The Voice“ Milošević za Danas: Država Srbija i njeni građani ne smeju više biti taoci mitoloških politika

Danas pre 2 sata
„Glas zahteva da Milan Radoičić, nakon priznanja da stoji iza neuspele akcije podizanja ustanka na severu Kosova kako bismo dobili balkansku verziju Donbasa, bez odlaganja bude predat organima Kosova na dalje postupanje i utvrđivanje odgovornosti“… »

Smiljan Banjac na protestu „Srbija protiv nasilja“: Moraju učiniti napori da se zaustavi talas nasilja koji je zapljusnuo…

Danas pre 1 sat
Protest Srbija protiv nasilja završen je večera na Andrićevom vencu, a voditelj protestnih obraćanja Smiljan Banjac poručio je da se moraju učiniti napori da se zaustavi talas nasilja koji je zapljusnuo Srbiju i da su jedini izlaz vanredni izbori… »

Srbija, Amerika i promena politike: Da li će Radoičić biti izručen

Danas pre 3 sata
„Ako se Beograd ne promeni i opameti, ako ne ispuni zadate uslove Bele kuće i Stejt departmenta, jer su se obe adrese neuobičajeno oglasile, promeniće se Vašington. Rokovi ovoga puta nisu rastegljivi kao kod uvođenja sankcija Rusiji, pa i sankcije… »

Politika, najnovije vesti »