Politika

Vučić: Nisam video Janšin dokument

Danas pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras, komentarišući navodini „non pjeper“ o podeli Bosni i Hercegovini i vojno jačanje Srbije, da neće biti rata i da je njegova reč za to najveća garancija, da Srbiji ne treba rat sa BiH već… »

Vučić sa Klugeom u Beogradu

RTV pre 1 sat
BEOGRAD - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa regionalnim direktorom Svetske zdravstvene organizacije za Evropu Hansom Klugeom. Kako je navedeno u saopštenju predsednikove Službe za saradnju s medijima, nakon susreta u zgradi… »

Vučić o zločinima u prošlosti: Zalažem se za kulturu sećanja

Nova pre 3 sata
Nemam pravo kao predsednik države da kažem da je u Jasenovcu bio genocid, to bi značilo narednih 100 godina loših odnosa sa Hrvatima, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „Mogu da vam kažem šta mislim privatno, ali kao… »

"Ako se sada ne desi ništa biće to težak udarac za sve žrtve seksualnog nasilja" Jurić tvrdi da nema veze sa onim što je…

Blic pre 3 sata
Osnivač Fondacije Tijana Jurić, Igor Jurić izjavio je danas da nema nikave veze sa informacijama koje je iznela potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, između ostalog i na račun čelnika Jagodine Dragana Markovića Palme da "podvodi… »

Portparol Vlade Kosova: Do sada dijalog tretiran prioritetno, ali ne i ozbiljno

Danas pre 4 sati
Portparol Vlade Kosova Perparim Krieziu izjavio je večeras da Vlada Kosova daje potrebnu ozbiljnost tretmanu dijaloga, ali da je do sada „dijalog tretiran prioritetno, ali ne i ozbiljno“. On je za TV Dukađini rekao da se do sada ništa nije… »

Ambasador Đurić za "Vašington diplomat": Treba naći pravedno rešenje za KiM, to je kolevka nacionalnog identiteta

Večernje novosti pre 6 sati
AMBASADOR Srbije u SAD Marko Đurić je u intervjuu za mesečnik "Vašington diplomat" ukazao da je Srbija potpuno svesna realnosti s kojom je suočena na KiM, ali je istakao da je neophodno pronaći "pravično rešenje", s kojim bi obe strane bile… »

Predsednik poslao jaku poruku: Mir je naš najveći interes!

Večernje novosti pre 5 sati
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostovao je večeras na "Face TV" kod novinara Senada Hadžifejzovića. Na kraju gostovanja predsednik je istakao da je najveći interes Srbije mir i da neće dozvoliti ponižavanje i ugrožavanje Srba, ali ni… »

Osam godina od Briselskog sporazuma rešenje još dalje

Danas pre 6 sati
Beograd i Priština su osam godina posle potpisivanja Briselskog sporazuma dalje od konačnog rešenja dogovora, dijalog je trenutno zamrznut, a i kada se nastavi neće dovesti do napretka, ocenjeno je danas na onlajn panelu u organizaciji Beogradskog… »

Osmogodišnjica prvog Briselskog sporazuma: (Ne)ispunjena očekivanja

Glas Amerike pre 1 dan
PRIŠTINA/GRAČANICA — Navršeno je osam godina od potpisivanja prvog sporazuma o normalizaciji odnosa između Kosova i Srbije. Taj dokument su u Briselu potpisali tadašnji premijeri Kosova i Srbije Hašim Tači i Ivica Dačić. Pojedini analitičari… »

"Zatvorene žurke u zabranjenom hotelu": Tajni svedok Marinike Tepić optužuje Palmu za podvođenje devojčica, Palma…

Blic pre 11 sati
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić prikazala je danas na konferenciji za novinare video snimak na kojem, kako je rekla, svedoči čovek iz Jagodine koji je navodno prisustvovao podvođenju devojčica i žena u tom gradu. "Zaštićeni… »

Politika, najnovije vesti »