Politika

Vučić i Vulin podneće prijavu protiv sebe zbog slučaja Belivuk

Danas pre 2 sata
Prilikom gostovanja na RTS-u predsednik Srbije ALeksandar Vučić rekao je da će on i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin podneti prijavu protiv sebe zbog slučaja Belivuk i da su spremni „čak i da odu na poligraf“. U slučaju Belivuk… »

Brnabić obišla odbore SNS u Obrenovcu i Surčinu

Danas pre 4 sati
Poverenica beogradskog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić posetila je danas odbore u Obrenovcu i Surčinu, gde je razgovarala sa članovima o organizaciji rada i budućim aktivnostima i poručila da SNS, uprkos tome što opozicija nudi nasilje i… »

MUP: nakon tvrdnji Stefanovića: Nemamo saznanja o saradnji sa FBI u istrazi Belivukove grupe

Blic pre 1 sat
Nakon što se bivši ministar policije pozvao na saradnju sa američkom službom u borbi protiv kriminala, iz MUP saopštavaju da toga u zvaničnim papirima nema Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je da ne raspolaže saznanjima, niti da u… »

Ima li šanse za pomak u dijalogu o Kosovu do kraja godine? Jedan faktor je odlučujući i u interesu je obe strane!

Blic pre 52 minuta
Pre dve nedelje u Briselu održana je famozna runda dijaloga između predstavnika Beograda i Prištine, Aleksandra Vučića i Aljbina Kurtija. Čulo se da je bila "najgora do sada", optužbe na račun Srbije za tri genocida, mahalo se knjigama o… »

Vulin: Želim da Srbija zna da pristajem na detektor laži i na svako pitanje koje ima ili nema veze sa lažima Belivuka i…

Večernje novosti pre 1 sat
Foto Tanjug - Odazvaću se na svaki poziv tužilaštva i tražiću od poslanika Pokreta socijalista i advokata Đorđa Komlenskog da podnese krivičnu prijavu protiv mene i u njoj navede svaku reč koja je izgovorena protiv mene, da se proveri i dokaže… »

Zahvalost za pomoć i brigu o deci sa Kim: Predsednik Opštine Gračanica u poseti Tivtu (foto)

Večernje novosti pre 52 minuta
Foto: Opština Gračanica Popović je nakon sastanka poručio da će raditi na učvršćivanju saradnje sa Opštinom Tivat. On se zahvalio što su ugostili decu sa Kosova i Metohije, koja su u organizaciji francuske humanitarne organizacije “Solidarnost… »

Lažna država posthumno odlikovala bajdenovog sina: Predsednik SAD se zahvalio ovim rečima

Večernje novosti pre 47 minuta
Foto: EPA Bo Bajden, bivši državni tužilac američke savezne države Delaver, pomagao je u obuci lokalnih tužioca i sudija na KiM u okviru projekta OEBS-a. - Bo je na (tzv.) Kosovu radio od srca. Zaljubio se u tu zemlju - rekao je američki predsednik… »

Biserko: Vučić je izgubio podršku Zapada

Danas pre 1 sat
Aktuelna situacija je vrlo nepovoljna za vlast. Afera sa kriminalcem Veljkom Belivukom i njegovim klanom je otišla predaleko, jer su otkriveni mnogi detalji sa kojima vlast ne može da izađe na kraj. To je činjenica koja koindicira sa ponašanjem… »

"Otimamo se o teslu otkad je postao svetski brend": Istoričar o polemici i tenzijama na relaciji Hrvatska - Srbija

Blic pre 1 sat
Od kada je Tesla postao svetski poznat brend, zahvaljujući kompaniji Ilona Maska, čini se da je "potražnja" za Teslom eksponencijalno porasla, kako kod nas tako i u Hrvatskoj. Cilj je prikazati se svetu modernim, naprednim i, verovatno, poželjnim za… »

Demokrate ispred RTS-a poručile da je Vučić šef mafije

Danas pre 2 sata
Članovi Demokratske stranke okupili su se večeras ispred RTS-a i razvili transparent „Aleksandar Vučić – šef mafije“, sa željom da predsedniku Vučiću postave nekoliko važnih pitanja u vezi sa njegovom umešanošću u organizovani kriminal… »

Politika, najnovije vesti »