Politika

Bivši direktor “Zelenila“: Skandal nad skandalima kako je srušena kuća u Hajduk Veljkovoj

Morava info pre 5 sati
ČAČAK – Bivši direktor JP “Gradsko zelenilo“, danas odbornik Nove Srbije Milan Draškić tvrdi da prilikom rušenja objekta u Hajduk Veljkovoj ulici nisu ispoštovane sve procedure predviđene u tim slučajevima. Draškić je bio direktor “Gradskog zelenila“ u periodu od 2005. do 2008.... »

Apel Amerikanaca kosovskim Albancima: Ujedinite se!

Sputnik pre 2 sata
Ambasada SAD pohvalila je nastavak dijaloga Beograda i Prištine i smatra da bi „obe strane“ trebalo da se založe da pronađu način za pristupanje Evropskoj uniji, piše prištinski „Zeri“. Ambasada SAD smatra da je važno da se sve snage na Kosovu sada ujedine, kako bi im bio garantovan... »

Zašto građani moraju da plaćaju gubitaško poslovanje Er Srbije?

Slobodna Evropa pre 6 minuta
Hoće li se ili neće Etihad povući iz vlasništva Er Srbije, aviokompanije formirane sa državom Srbijom, i koliki su gubici arapske firme, apsolutno je irelevantno za građane Srbije. Za njih je jedino relevantan odgovor, koji iz vrha vlasti Srbije ne stiže - zašto moraju iz svojih džepova da... »

Mihajlović: Važno intenzivirati dijalog između Beograda i Prištine

BK TV pre 41 minuta
Važno je da se razgovori između Beograda i Prištine nastavljaju, ali i intenziviraju, izjavila je danas potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihalović i dodala da je još važniji dogovor dve strane da će se svaki problem rešavati mirnim putem.... »

Amerika zabranila ulaz u zemlju predvodniku bombardovanja Jugoslavije

Sputnik pre 1 sat
Sjedinjene Američke Države zabranile su ulazak u zemlju Havijeru Solani, bivšem generalnom sekretaru NATO-a i nekadašnjem španskom ministru spoljnih poslova, nakon što je putovao u Iran, jednu od zemalja koju je predsednik SAD Donald Tramp stavio na svoju „crnu listu“. Solani, koji je... »

DSS: Proces protiv odbornika Dveri montiran, pokazatelj da nema nezavisnosti sudstva

Novi magazin pre 2 sata
Demokratska stranka Srbije (DSS) ocenila je danas da je presuda kojom je na uslovnu zatvorsku kaznu osudjen odbornik pokreta Dveri u Čačaku Aleksandar Tanasković, zbog bacanja papira na sednici Skupštine grada, dokaz za nepostojanje ni najmanje nezavisnosti pravosudja u "napredjanjčkoj Srbiji".... »

Vojvodina obeležava istorijski značajne datume

Dnevnik pre 4 sata
Vojvodina prvi put u svojoj istoriji, osim grba i zastave, ima i značajne datume važne za njenu istoriju, koje će svake godine svečano obeležavati prigodnim manifestacijama i dodelom pokrajinskih nagrada i priznanja zaslužnim ustanovama i pojedincima. Tako je na predlog Pokrajinske vlade... »

"Britanci prisluškuju Vučića i mene, Vučić to vrlo dobro zna!"

BK TV pre 13 sati
Predsednik Repubike Srpske Milorad Dodik izjavio je da britanski špijuni prisluškuju državni vrh Srbije i RS, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njega. Dodik kaže da postoje brojni dokazi da britanske obaveštajne službe imaju prislušni centar i da prate državni vrh RS, a pretpostvalja... »

Vučić i liberijski predsednik Vea o KiM i ZBV

Studio B pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsednikom Republike Liberije Žoržom Veom, kome je zahvalio na njihovim stavovima po pitanju Kosova i Metohije, kao i na balansiranom pristupu rešavanju problema u regionu Zapadnog Balkana. Dvojica sagovornika su razgovarali o daljem... »

Dijalog u Briselu: Neodložno ZSO, ali i Gazivode na stolu

Beta pre 24 sata
Stav je Evropske unije da Priština neodložno mora krenuti u formiranje Zajednice srpskih opština(ZSO), ali će danas na pregovaračkom stolu delegacija Beograda i Prištine biti takodje "sprovodjenje svih dogovora" u Briselskom sporazumu, uključujući energetiku i nagodbu oko elektrane Gazivode... »

©2018 Netmark d.o.o.