Politika

Vesić: Ako se nešto desi mojoj porodici Đilas će biti odgovoran

B92 pre 1 dan
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić upozorio je lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa da će biti lično odgovoran ako se bilo šta dogodi njegovoj porodici. Ispred Vesićeve zgrade večeras su učesnici protesta "1 od 5 milona" palili bakle i… »

Medvedev u Beogradu: “Želimo stabilan Balkan i saradnju sa svim zemljama na Balkanu”

Nedeljnik pre 1 dan
Foto: Tanjug Ruski premijer Dmitrij Medvedev danas boravi u Beogradu, a svečani doček mu je priređen ispred Palate “Srbija”. Ruski premijer je prisustvovao i vojnoj vežbi povodom obeležavanja 75. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom… »

"Ako Kurti bude premijer, Srpska lista neće imati ministra u Vladi"

B92 pre 1 dan
Kosovski politikolog Ramuš Tahiri je siguran da Srpska lista neće imati ministra ukoliko lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti bude kosovski premijer. Potpredsednik Srpskog nacionalnog foruma Živorad Lazić smatra da bi takav potez Srpsku listu… »

Predsednik Srbije: Slobodan je samo onaj koji sam odlučuje o svom putu (foto)

Alo pre 1 dan
Predsednik Vlade Rusije Dmitrij Medvedev završio je jednodnevnu posetu Beogradu. * Premijer Rusije Dmitrij Medvedev stigao je nekoliko minuta posle podneva u zvaničnu posetu Srbiji * Medvedev je došao povodom 75. godišnjice oslobođenja Beograda u… »

Vučić: Hvala na podršci u očuvanju teritorijalnog integriteta Srbije, Medvedev: Pozdravi od Putina

Studio B pre 1 dan
Ruski premijer Dmitrij Medvedev preneo je pozdrave šefa ruske države Vladimira Putina predsedniku Vučiću, istakavši da nema mnogo zemalja u svetu koje Rusija može smatrati svojim prijateljem kao što je to Srbija, a srpski predsednik je zahvalio… »

Vesić upozorio Đilasa: Bićeš odgovoran ako se nešto desi mojoj porodici

RTV pre 5 sati
BEOGRAD - Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, ispred čije su zgrade večeras učesnici protesta "1 od 5 milona" palili baklje i skandirali uvredljive poruke, upozorio je lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa "da će biti lično odgovoran ako… »

Svečanom večerom završena poseta Medvedeva

RTS pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je svečanu večeru za predsednika ruske Vlade Dmitrija Medvedeva i rusku delegaciju. Tokom večere Vučić i Medvedev su održali zdravice, a prisutnima se kulturno-umetničkim programom predstavio ansambl… »

Britanski poslanici odložili izjašnjavanje o sporazumu o Bregzitu

Insajder pre 6 sati
Britanski poslanici su danas izglasali odlaganje izjašnjavanja o novom sporazumu koji su nedavno postigli London i Brisel o Bregzitu. Odluka bi mogla da primora premijera Borisa Džonsona da od Evropske unije (EU) zatraži novo odlaganje istupanja Velike… »

Poseta Medvedeva iz minuta u minut: Sačuvaćemo našu Srbiju i narod na Kosovu i Metohiji (video)

Sputnik pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je večeras premijeru Rusije Dmitriju Medvedevu, kao i predsedniku Vladimiru Putinu, na podršci u očuvanju teritorijalnog integriteta i nezavisnosti Srbije i izrazio zadovoljstvo što je Medvedev u poseti… »

Protest „1 od 5 miliona“ od Filozofskog do Tužilaštva (video)

Sputnik pre 6 sati
Protest „1 od 5 miliona“ održan je večeras u znak podrške Aleksandru Obradoviću, radniku namenske industrije „Krušik“. Protest „1 od 5 miliona“ počeo je i večeras ispred Filozofskog fakulteta, a završen ispred zgrade Republičkog… »

Politika, najnovije vesti »