Politika

Kina okreće leđa Srbiji

Alo pre 41 minuta
Ministar spoljinih poslova Ivica Dačić dovodi u pitanje sledeću posetu Kini, usled situacije u toj zemlji. Zvaničnici Kine besni su na srpskog ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića jer smatraju da izbegava da otputuje u posetu ovoj zemlji, piše… »

"Špricer rasizam": Boško Obradović Srbe i migrante uporedio sa pićem, i na kraju smućkao ksenofobični otrov

Blic pre 1 sat
Tri čaše, dve pune, jedna prazna, pa mešanje tečnosti u njima da bi se kraju dobio - rasizam. Ovaj svojevrsni ksenofobični eksperiment stiže iz "kuhinje" lidera Dveri Boška Obradovića, kome diskriminacija po raznim osnovama ne da nije strana… »

Juratović: Berlinski proces postao putujući cirkus

Politika pre 59 minuta
Deo nevladinog sektora stavlja se isključivo u funkciju produžene ruke određenih opozicionih krugova, ocenjuju u MEI. Zapadni Balkan nije istočno proširenje EU, već dvorište Evrope koje bi trebalo da bude u uniji, ocenio je juče poslanik nemačkog… »

Vladimir Đukanović o dokumentarcu “Vladalac”: Ni svesni nisu koliko su Vučiću pomogli

Večernje novosti pre 1 sat
Narodni poslanik u autorskom tekstu piše motivima za izradu dokumetarnog filma televizije N1. Narodni poslanik Vladimir Đukanović napisao je komentar povodom dokumentarnog filma o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću “Vladalac” televizije N1… »

U novom broju nedeljnika Novi magazin pročitajte. . .

Novi magazin pre 1 sat
Tema broja: Medijska strategija do 2025. - Okvir za bolju medijsku scenu - Realni dometi ovog dokumenta tek treba da se vide, ali zasad ovaj obiman dokument daje sveobuhvatan pregled i analizu stanja medijske scene Srbije i predlaže set mera i rešenja… »

Bocan-Harčenko: Sandžak primer za druge regione na Balkanu

Novi magazin pre 53 minuta
Ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je Sandžak postao faktor stabilnosti u Srbiji i da bi na taj region mogli da se ugledaju i drugi prostori na Balkanu. On je prilikom prve posete Novom Pazaru ocenio da Sandžak, kao… »

Mogu da plate film, ali ne mogu volju birača

Alo pre 1 sat
Oštro. Član Predsedništva SNS Goran Vesić ocenio je prikazivanja dvodelnog dokumentarnog filma "Vladalac" na televiziji N1 kao deo prljave političke propagande protiv Aleksabnra Vučića, koju je, tvrdi, platio Dragan Ðilas, ali mu to, ističe… »

Ministarstvo nakon primedbi na novi zakon o igrama na sreću: Odredba o izdvajanju za humanitarne organizacije i udruženja…

Insajder pre 2 sata
Nakon što je Ministarstvo finansija prvobitno predložilo novi zakon o igrama na sreću u kojem je izbrisana odredba da će država deo prihoda od igara na sreću izdvajati za finansiranje Crvenog krsta Srbije, organizacija osoba sa invaliditetom i… »

Vučević: Verujem da će novi set zakona koji su u pripremi dodatno poboljšati život i rad poljoprivrednika

Blic pre 1 sat
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović obišli su poljoprivredna gazdinstva u Kovilju i Kaću gde su razgovarali sa domaćinima o aktuelnim problemima. Između ostalih posetili… »

Đilas: Novac za pomoć završi u poreskim rajevima

Danas pre 2 sata
Predsednik Pokreta slobodnih građana Dragan Đilas izjavio je danas da istraživanje Svetske banke, koje ona ne želi da objavi, pokazuje da značajan deo novca koje ta finansijska institucija daje kao pomoć zemljama u razvoju završi u poreskim… »

Politika, najnovije vesti »