Politika

Joksimović: Što se Rama bavi srpskim procesom evroingracija na prizeman način?

BK TV pre 2 sata
Ministarka za evropske intergracije Jadranka Joksimović prokomentarisala je za "Večernje novosti" izjavu albanskog premijera i rekla da ne zna zašto se Edi Rama bavi Srbijom i našim procesom evrointegraciija na tako prizeman način. Rama je, u izjavi za "Politiko" rekao da Srbija neće postati... »

Vučić bio u UN: Obavestiću javnost o svim razgovorima

Vesti online pre 18 sati
Predsednik Srbije razgovarao je sa generalnim sekretarom UN Antoniom Guterešom, a o sadržini "tog i svih razgovora u Njujorku će obavestiti javnost". Данас у Њујорку са генералним секретаром Уједињених нација Антонијом Гутерешом... »

Posle četiri suzavca: Parlament tzv. Kosova ratifikovao sporazum o demarkaciji sa Crnom Gorom; Evropska komisija pozdravlja (foto)

Večernje novosti pre 14 sati
Poslanici skupštine samoproglašenog Kosova izglasali su sporazum o demarkaciji sa Crnom Gorom. Poslanici skupštine samoproglašenog Kosova izglasali su sporazum o demarkaciji sa Crnom Gorom. Za tu odluku glasalo je 80 poslanika dok je 11 bilo protiv, prenosi RTK. Američki ambasador u Prištini... »

Brisel: Bez napretka u dijalogu Beograda i Prištine

Blic pre 22 sata
Iako su razgovori bili temeljni, nije postignut dalji napredak u dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Evropska služba za spoljne poslove, pod čijim okriljem se odvija Briselski dijalog. Kako je navedeno, Evropska unija (EU) poziva obe strane da intenziviraju svoje napore na implementaciji... »

"Srbija predlaže da se Putin i Tramp sretnu u Beogradu"

Vesti online pre 16 sati
Srbija predlaže da se najavljeni susret Vladimira Putina i Donalda Trampa održi u Beogradu - ekskluzivno je za Sputnjik izjavio Ivica Dačić, srpski šef diplomatije. - Beograd je potpuno spreman da bude domaćin jednog takvog susreta koji ima planetarni značaj. Srbija kao vojno neutralna... »

U Vladi ostaju timski igrači, nema mesta za sujetne

Dnevnik pre 1 dan
U Nemanjinoj će, sada je već sasvim sigurno, biti promena, a koliko će ministara otići iz dosadašnjeg tima znaće se uskoro. Iako je ovih dana odbijala da govori o detaljima, premijerka Ana Brnabić je bila direktnija, naglašavajući da je rekonstrukcija neophodna da bi Vlada funkcionisala kao... »

Vojska se uključuje u borbu za povećanje nataliteta

RTV pre 18 sati
RTV: Vojska se uključuje u borbu za povećanje nataliteta
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da će se Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije uključiti u borbu za povećanje nataliteta u Srbiji. Vulin je prilikom posete Vojnoj bolnici Niš rekao da je bela kuga jedan od najvećih problema u našoj zemlji na šta je, kaže, ukazao i... »

Janjić: Nemačka nije sačinila koncept pravno obavezujućeg sporazuma

Beta pre 16 sati
Predsednik  Foruma za etničke odonose Dušan Janjić je izjavio da je, u vezi sa najavom da će nemačka delegacija sutra u Beograd doneti koncept pravno obavezujućeg sporazuma Beograda i Prištine, od diplomatskih izvora dobio dodatne informacije koje preciziraju da nije reč o konceptu nego... »

PSG: Diktatura nije izvor stabilnosti

Danas pre 20 sati
Pokret slobodnih građana (PSG) predstavio je danas Nacrt manifesta 2018 u kojem se navodi da je smena aktuelne vlasti samo sredstvo za dostizanje cilja, a cilj je bolja Srbija. Predsednik PSG Saša Janković rekao je da su tekst manifesta napisali neki od članova predsedništva i Političkog... »

Ekspres: Tači tajno u Njujorku

RTV pre 15 sati
RTV: Ekspres: Tači tajno u Njujorku
PRIŠTINA - Predsednik Kosova, Hašim Tači, nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, na putu koji je držao u tajnosti nekoliko dana, objavljuje kao svoje saznanje prištinski list Gazeta Ekspres, a prenosi sajt KoSSev. Predsednik Kosova Hašim Tači dugo je boravio u inostranstvu. Polovina ove... »

©2018 Netmark d.o.o.