Politika

Britanski ministar: U ponedeljak analiza supstance kojom je otrovan bivši dvostruki agent

Insajder pre 4 sata
Britanski ministar spoljnih poslova, Boris Džonson, najavio je danas da u ponedeljak u Veliku Britaniju dolaze stručnjaci Organizacija za zabranu hemijskog oružja da bi analizirali supstancu kojom je u Engleskoj otrovan bivši dvostruki agent, Rus Sergej Skripalj. Džonosn je takođe obećao... »

Jovanović (DSS): Sve vodi ukrupnjavanju opozicije

Insajder pre 8 sati
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da su beogradski izbori pokazali da u opoziciji "niko ne može sam" i da sve vodi nekom ukrupnjavanju opozicije. "Ovi izbori su pokazali da niko ne može sam, da je razdrobljena opozicija, skoro i da ne postoji. Đilas je vidim... »

Đorđević: Nema nesporazuma u Vladi oko zakona o rodnoj ravnopravnosti

Insajder pre 9 sati
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je danas da oko zakona o rodnoj ravnopravnosti u Vladi Srbije nema nesporazuma. "Nema nesporazuma u samoj Vladi", rekao je Đorđević za Radio-televiziju Srbije. On je rekao da će taj zakon u skupštinsku... »

Rektor Univerziteta u Kragujevcu: Ministar može da me smeni, ali to bi bilo nezakonito

Insajder pre 10 sati
Rektor Univerziteta u Kragujevcu Nebojša Arsenijević rekao je za list Politika da ministar prosvete Mladen Šarčević može da ga smeni sa tog mesta, ali da bi smena bila mimo zakona. Arsenijević je to izjavio povodom zahteva skupštinskog odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i... »

Turistička inspekcija: Restoran u nelegalnom objektu na Pančićevom vrhu radi po zakonu

Insajder pre 11 sati
Bespravno izgrađen objekat na Pančićevom vrhu u okviru koga nesmetano radi i restoran kontrolisale su brojne inspekcije, ali nijedna ga nije srušila niti zatvorila. Za razliku od Republičke građevinske inspekcije koja je naložila rušenje, turistička inspekcija je nakon kontrole restorana... »

Ana Brnabić za RTS: Podrška roditeljima na tri načina

RTS pre 28 minuta
RTS: Ana Brnabić za RTS: Podrška roditeljima na tri načina
Mere za podsticanje rađanja podrazumevaju tri stvari – finansijsku podršku, projekat e-beba kojim se uklanjaju administrativne prepreke za roditelje, i usklađivanje rada i roditeljstva, rekla je za RTS premijerka Ana Brnabić. Premijerka Ana Brnabić smatra da je jučerašnje obraćanje... »

Božović: Mnogo špekulacija o ubistvu Olivera Ivanovića

Danas pre 24 sata
Zamenica predsednika Građanske inicijative Srbija , demokratija, pravda (SDP) Ksenija Božović rekla je danas za FoNet da ni posle mesec dana od ubistva njihovog lidera Olivera Ivanovića njegovi saradnici nemaju nikakvu zvanični informaciju o toku istrage, već je sve što su uspeli da saznaju... »

Brnabić: Sastanak sa MMF-om od 20. do 22. aprila

Beta pre 4 minuta
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da će se od 20. do 22. aprila u Vašingtonu biti održan sledeći sastanak s delegacijom Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) o novom aranžmanu sa Srbijom, takozvanom "čuvarkuća" aranžmanu.  Gostujući na Radio-televiziji Srbije,... »

Jovanov (SNS): Vučić je u Njujorku, obavestiće javnost o svojim aktivnostima

Beta pre 3 sata
Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov potvrdio je danas da je predsednik Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić otputovao za Njujork. Jovanov je u pisanoj izjavi naveo da će Vučić kao i uvek, o svim svojim aktivnostima i o svemu što radi, a u skladu sa Ustavom,... »

Ruma: Besplatan vrtić za decu od početka godina

B92 pre 1 sat
B92: Ruma: Besplatan vrtić za decu od početka godina
Ruma -- Dok država najavljuje usvajanje mera u vidu novčane pomoći kako bi podstakli roditelje na proširenje porodice u Rumi nešto slično već funkcioniše. Opština Ruma obezbedila je besplatne vrtiće za svu decu od početka ove godine. Nadaju se da će to ohrabriti roditelje na rađanje... »

©2018 Netmark d.o.o.