Politika

Samo u Srbiji opozicija beži od izbora!

Alo pre 4 sata
Alo: Samo u Srbiji opozicija beži od izbora!
Savez za Srbiju i njegove vođe verovatno su jedina opoziciona grupacija u svetu koja ne želi izbore, a njihovo najavljivanje im stvara nervozu pa i paniku, rekao je ministar u vladi Republike Srbije i visoki funkcioner SPS Aleksandar Antić. Čak i njihove opozicione kolege iz Albanije koje su uz... »

Milojko Pantić i njegovi šefovi Jeremić i Obradović delaju po nalogu najvećeg ustaše! (video)

Alo pre 7 sati
Alo: Milojko Pantić i njegovi šefovi Jeremić i Obradović delaju po nalogu najvećeg ustaše! (video)
Milojkov ustaša je nedavno pretio i srpkom patrijarhu Irineju poručivši mu: "Dalje prste od Hrvata, ostaćete bez njih!". Nakon što je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić u intervjuu za sarajevsku Federalnu Televiziju optužio rođenu zemlju za ratove devedesetih, pridružio mu se i bivši... »

Posle onog što je rekao za ubijenog premijera, narod može samo da ga pljune!

Alo pre 7 sati
Alo: Posle onog što je rekao za ubijenog premijera, narod može samo da ga pljune!
Više ne bira koga će da "potkači" i ponizi na najpodmukliji način. . Trifunoviću su izgleda dosadile žene, pa se po nalogu svog velikog gurua Dragana Đilasa prešaltovao na pokojnog premijera Zorana Đinđića i diskreditovao sav njegov politički angažman. Đilasov lakej se napravio blesav,... »

On je bio vašarski zabavljač, samo budale hoće da mu se da ulica u Šapcu!

Alo pre 10 sati
Alo: On je bio vašarski zabavljač, samo budale hoće da mu se da ulica u Šapcu!
Lider radikala je nastupio jako oštro i razbesneo sve pevačeve poštovaoce koji smatraju da pevač zaslužuje makar ulicu u svom rodnom gradu. . ". U Šapcu se, inače, potpisuje peticija da dosadašnja Ulica Avde Karabegovića, glavna u šabačkoj Mahali, odakle potiče pevač, ponese njegovo... »

Tekst ovog dokumenta skriva opasne namere koje Srbiju mogu skupo da koštaju!

Alo pre 11 sati
Alo: Tekst ovog dokumenta skriva opasne namere koje Srbiju mogu skupo da koštaju!
Predloženi Sporazum s narodom uopšte ne sadrži reči „Kosovo“ ili „Republika Srpska“. Premda u protestima „1 od 5 miliona“ učestvuju i suverenističe stranke – Dveri, Narodna stranka i Zdrava Srbija, ipak je utisak da, nekako, ton demonstracijama poglavito daju prozapadne... »

Seksolog otkriva razlog Trifunovićevih frustracija i bolesnih uvreda žena!

Alo pre 11 sati
Alo: Seksolog otkriva razlog Trifunovićevih frustracija i bolesnih uvreda žena!
„Zbog seksualnih problema ljudi se odaju narkomaniji“, ističe Marić. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar brutalno je isprozivao Sergeja Trifunovića, predsednika PSG-a, nakon što je ovaj bestidno, posle brojnih žena iz javnog života, sada napao i vređao tek rođeno dete partnerke premijerke... »

Sa njim do pobede na izborima, od njihovih objava na društvenim mrežama podilazi jeza! (foto)

Alo pre 12 sati
Alo: Sa njim do pobede na izborima, od njihovih objava na društvenim mrežama podilazi jeza! (foto)
Radikalni islamista je fasciniran likom i delom Vuka Jeremića. Radikalni islamista Muhamed Čengić, oduševljen je nedavnim nastupom Đilasovog lidera Narodne stranke Vuka Jeremića na sarajevskoj FTV tokom kojeg je rekao da je Srbija kriva za sve ratove i sve zločine. Čengić kaže i da su kod... »

Odgovorna socijalna politika SNS na svim nivoima

Studio B pre 4 sata
Tokom posete sedmočlanoj porodici Vidojević, članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke Beograd Andrea Radulović i Miloš Dangubić poručili su da je Srpska napredna stranka oduvek vodila odgovornu socijalnu politiku kako na republičkom nivou, tako i na gradskom i lokalnom, pogotovo kada... »

SL učesnicima protesta u Gračanici: Ne brukajte se

Studio B pre 5 sati
Srpska lista pozvala je svoje sunarodnike koji su juče protestovali u Gračanici da više to ne čine i da se „ne brukaju“. U saopštenju za medije SL navodi da je „večerašnji Ðilasov, Jemerićev, Obradovićev i Trajkovićkin protest, ili bolje reći njegov pokušaj, propao pre nego je i... »

Predsednik Vučić u nedelju obilazi Rasinski okrug

Studio B pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, u nedelju obilazi Rasinski okrug. Kako je predvidjeno programom, predsednik će posetiti Stalać, Ćićevac, Varvarin, Veliku Drenovu, Trstenik, Aleksandrovac i Kruševac. Vučić je kampanju „Budućnost Srbije“,... »

©2019 Netmark d.o.o.