Politika

Enis Imamović: Vlast želi da uzurpira BNV

Danas pre 1 dan
Poslanik SDA o zakonima o manjinama koje je usvojila Skupština Srbije Skupština Srbije u sredu je usvojila izmene i dopune Zakona o nacionalnim savetima nacionalnih manjina i Zakona o zaštiti prava i sloboda nacionalnih manjina. Usvojenim izmenama Srbija će, smatra predlagač republička Vlada,... »

Migranti u pritvoru su izloženi sistemskom zlostavljanju

Vice pre 1 dan
Od srede ujutro, Trampova administracija naizgled je preispitala svoju svirepu i naširoko kritikovanu politiku odvajanja migrantske dece od njihovih roditelja na granici, kada je predsednik izdao izvršnu direktivu kojom se najavljuje da će od sada administracija pritvarati decu i roditelje... »

U Vranju potpisi za smenu vlasti

Danas pre 1 dan
Ujedinjena vranjska opozicija je i ove subote u centru grada organizovala akciju prikupljanja potpisa građana za smenu lokalne vlasti. Aktivisti i rukovodstva šest opozicionih stranaka i pokreta, Demokratske stranke, Dosta je bilo, Narodne stranke, Pokreta slobodnih građana, Socijaldemokratske... »

Rezultati izbora u Turskoj nakon prebrojanih 98.7% glasova

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Predsjednički kandidat Redžep Taip Erdogan do ovog trenutka osvojio je 52.53% glasova. Republički savez (AK partija) na izborima do ovog trenutka osvojila je 53.6%. I zvor: Anadolu Agency Podeli... »

Erdogan: Trudio sam se uvijek služiti građanima

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan je na aerodromu Ataturk u Istanbulu, prije samog polijetanja u Ankaru, istakao da se uvijek trudio da bude na usluzi građanima, javlja Anadolu Agency (AA). “Mi smo se uvijek trudili da narodu budemo na usluzi, a ne da vladamo. Naš narod je to shvatio i... »

Izetbegović čestitao Erdoganu: Vaša pobjeda obradovala je i nas u Bosni i Hercegovini

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) BiH Bakir Izetbegović čestitao je izbornu pobjedu predsjedniku Republike Turske Recepu Tayyipu Erdoganu, javlja Anadolu Agency (AA). “Poštovani predsjedniče Erdogan, čestitam Vam na veoma... »

Predsjednik BNV Sulejman Ugljanin uputio čestitku predsjedniku Republike Turske

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Predsjednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća dr. Sulejman Ugljanin uputio je čestitku Redžepu Tajipu Erdoanu, predsjedniku Republike Turske povodom pobjede na predsjedničkim izborima koji su održani danas u Turskoj, u čestitci se kaže: “Poštovani predsjedniče Erdoan,
 U ime Bošnjaka... »

Vučić čestitao Erdoganu: Uveren sam da će odlučnost ostati zaštitni znak vašeg liderstva

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je izbornu pobedu predsedniku Republike Turske Redžepu Tajipu Erdoganu i poželeo mu uspeh u obavljanju odgovorne dužnosti. “Srbija daje veliki značaj istinskom prijateljstvu sa Turskom i posvećena je negovanju dobrih i čvrstih međusobnih... »

Erdogan: Turska održala svijetu lekciju iz demokratije

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan je u obraćanju u Istanbulu nakon prijevremenih predsjedničkih i parlamentarnih izbora u Turskoj istakao da su mu glasači ponovo ukazali povjerenje da vodi zemlju, na čemu im je iskazao zahvalnost, javlja Anadolu Agency (AA). “Poznati su nezvanični... »

Priča o dva sveta — „harmonija“ na Istoku, naspram „gorčine“ na Zapadu

Sputnik pre 14 sati
Kontrast gotovo da ne može da bude naglašeniji. Dok savezništva na Zapadu idu prema raspadu, savezništva na Istoku postaju sve čvršća, a najbolji primer ovih tendencija koje mogu da preoblikuju današnji svet predstavljali su nedavni, istovremeni samiti G7 u Kanadi i Šangajske organizacije... »

©2018 Netmark d.o.o.