Politika

Brnabić i Medvedev oduševljeni! Ceo svet sada bruji, dušmani se grizu od muke! (foto)

Alo pre 13 sati
Ukazana je velika čast predsedniku Vlade Ruske Federacije. * Premijeri Srbije i Rusije, Ana Brnabić i Dmitrij Medvedev, složili su se danas u Beogradu da njihovi razgovori predstavljaju priliku da se jos jednom potvdi spremnost za dalji razvoj saradnje… »

"Umećemo sami da sačuvamo svoje nebo, svoje zemlju i svoje ljude"... A onda se obratio Rusima! (video)

Alo pre 13 sati
Na batajničkom aerodromu "Pukovnik pilot Milenko Pavlović" završen je prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Sloboda 2019", uz poruku predsednika Aleksandra Vučića, da će Srbija umeti sama da sačuva svoje nebo, zemlju i ljude. Prikaz je održan u čast… »

Saša Radulović ponovo izabran za predsednika DJB

Insajder pre 14 sati
Za predsednika pokreta Dosta je bilo danas je na Skupštini DJB ponovo izabran Saša Radulović, nekadašnji lider tog pokreta i bivši ministar privrede, saopštio je DJB. Za njegovu zamenicu izabrana je Branka Stamenković, a za potpredsednike Vojin… »

“Srećni smo što imamo jednog takvog lidera…”: Saša Radulović ponovo na čelu DJB

Nedeljnik pre 14 sati
Foto: Printscreen Youtube Dosta je bilo je na Skupštini u Sava centru izabrao novo rukovodstvo, a na čelo pokreta vratio se Saša Radulović kao predsednik, saopštio je DJB. Za njegovu zamenicu izabrana je Branka Stamenković, a za potpredsednike Vojin… »

Mirković:Takmičenje u SzS ko je veći nasilnik

Studio B pre 14 sati
Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković izjavio je da je u toku svojevrsno takmičenje u okviru SZS ko će biti veći nasilnik i ko će pokazati veću mržnju. Komentarišući napade i pretnje šamaranjem prvo zameniku… »

Aleksandar jovičić dobio titulu Džentlmen godine: Polaskan sam ovim priznanjem

Kurir pre 15 sati
U okviru konferencije “Jaka žena”, koja je juče održana u Vrnjačkoj banji, poznate dame iz sveta biznisa, sporta,umetnosti i medija, jednoglasno su titulu “Džentlmen godine za region” dodelile predsedniku opštine Palilula, Aleksandru… »

Vučić spremio specijalan poklon za Medvedeva!

Alo pre 16 sati
Premijer Ruske Federacije dobiće ikonu naslikanu temperom na dasci, na kojoj je predstavljen Arhangel Mihail Pobedonosac kako kopljem ubija zlo. Prema saznanjima Sputnjika, predsednik Srbije Aleksandar Vučić će premijeru Ruske Federacije Dmitriju… »

Profesor iz Ćuprije o manipulaciji Balše Božovića!

Alo pre 16 sati
Profesor dr Hristos Aleksopulos odgovara na manipulaciju Balše Božovića. Povodom afere na Visokoj medicinskoj školi strukovnih studija u Ćupriji koja se pretvorila u skandaloznu šaradu predvodnika Blaše Božovića koja mesecima uzima zalet, a… »

Vulin: Postoji želja da se pokažemo u najboljem svetlu, to od nas zahteva lično predsednik Vučić!

Alo pre 16 sati
Komentarišući izbore na Kosovu i Metohiji, Vulin ističe da je vrlo ponosan brojem glasova koji je dobila Srpska lista. * Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da će na današnjem prikazu sposobnosti na aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović"… »

Dolazak Medvedeva rešava problem izvoza voća i povrća

Blic pre 17 sati
Jedan od sporazuma koji će se potpisati tokom posete ruskog premijera Dmitrija Medvedeva je i fitosanitarni, kojim će se dosadašnji nesporazumi vezani za izvoz voća i povrća u ovu zemlju biti prevaziđeni. Njima će se jasno definisati uslovi pod… »

Politika, najnovije vesti »