Politika

Konačan dogovor: Koja dva javna preduzeća idu SPS-u?

Vranjske pre 12 sati
Dogovorili se: Nekada neprijatelji, sada najbolji drugari FOTO Vranjske Vranjski socijalisti ulaskom u gradsku vlast definitivno dobijaju «Novi dom» i Zavod za urbanizam, utvrđeno je na sastanku gradskih odbora SPS i SNS u Vranju, u sredu 17. januara, saznaju Vranjske iz izvora u Gradskom odboru... »

Tri razloga zašto Albancima na Kosovu odgovara ubistvo Olivera Ivanovića!

Press pre 11 sati
Ubistvo lidera SDP Olivera Ivanovića izazvalo je politički potres koji će region još dugo osećati. Najveće političko ubistvo još od atentata na premijera Zorana Đinđića je bez ikakve sumnje naručeno, a ključno pitanje koje se već sada postavlja jeste da li je likvidacija lidera... »

Ovako je Agim Deva pričao o Oliveru Ivanoviću: Spasao mi je porodicu, samo zahvaljujući njemu ostali smo živi!

Press pre 12 sati
Nekadašnji kandidat za gradonačelnika Severne Kosovske Mitrovice Agim Deva u sprilu prošle godine kazao je za Informer da je tokom ratnih dešavanja na KIM Oliver Ivanović spasao celu njegovu porodicu. On je tada rekao da je Ivanović najzaslužniji što je njegova porodica danas živa. - Oliver... »

Rezultati istrage pa dijalog

Večernje novosti pre 24 sata
EU bi da se što pre nastave razgovori Beograda i Prištine, iz naše vlade poručuju: Nema pravo da ćuti međunarodna zajednica. Kocijančič: Radimo sa obe strane na nastavku sastanaka u Briselu. IAKO Evropska unija očekuje da se prekinuti dijalog između Beograda i Prištine, zbog ubistva... »

Ogorčen je napustio DS, a sada zove na objedinjavanje te stranke. Ovo su mu odgovorile bivše partijske kolege

Blic pre 1 dan
Tri godine nakon što je ogorčen napustio Demokratsku stranku, Boris Tadić, sada lider SDS-a, pozvao je javno bivše funkcionera demokrata, koji su u međuvremenu napravili svoje partije, da mu se priključe u objedinjavanju DS-a. Njegov plan je da ozbiljniji razgovori na tu temu počnu posle... »

Ujedinjeni u bolu

Politika pre 21 minut
Ispraćaj lidera GI SDP spojio je vlast i opoziciju, makar na jedan dan. Oliver Ivanović bi bio ponosan. Govorili su za njega da je čovek koji povezuje ljude. Bili su u pravu. Na poslednjem oproštaju od te izuzetne ličnosti, u tišini, stajali su jedni pored drugih i politički istomišljenici i... »

Preminuo Jonuz Musliu

Vranjske pre 7 sati
In memoriam: jonuz Musliu FOTO Vranjske Jonuz Musliu, predsednik SO Bujanovac i Nacionalnog saveta Albanaca preminuo je u bolnici u Turskoj, gde se nalazio na lečenju. Musliu, koji se nalazio na čelu PDP-a, nekadašnji je politički komandant Oslobodilačke vojske Preševa, Medveđe i Bujanovca... »

Čeka se Đilasov odgovor na Radojičića i Aju Jung

Nedeljnik pre 11 sati
SNS je s nestranačkom listom kandidata pobegao od političke odgovornosti za protekle četiri godine vlasti, navode u opoziciji. Aleksandar Vučić je samo politički neupućene iznenadio nestranačkom listom kandidata za beogradske izbore, na kojoj se našlo tek nekoliko partijskih kadrova,... »

DS sabiranje posle rasula

Slobodna Evropa pre 11 sati
Može li se Demokratska stranka (DS), nekada vladajuća, odnosno vodeća antimiloševićevska i proevropska partija, obnoviti pa i preuzeti ponovo ulogu stožera opozicije u današnjoj Srbiji? To pitanje je aktualizovano uoči predstojećih beogradskih izbora (4. mart) na koje opozicione snage, koje... »

Ako se Skoplje i Atina dogovore Srbija će biti okružena NATO saveznicima

Nedeljnik pre 11 sati
Dugo se neće ponoviti ovako dobra prilika za definitivno okončanje spora između Skoplja i Atine. U ovoj godini nisu na programu izbori ni u Grčkoj ni u Makedoniji. Na čelu vlada nalaze se Cipras i Zaev, jedina dva lidera koji su spremni i sposobni da se dogovore oko imena i drugih pitanja.... »

©2018 Netmark d.o.o.