Politika

“Dvojica naših članova su išli na sastanak sa građaninom koji ima važne informacije. Uhapšeni su bez…

Nedeljnik pre 5 sati
Foto: Narodna stranka, logo (Beta) – Narodna stranka je saopštila da su danas uhapšena dva člana njenog Gradskog odbora u Kruševcu dok su išli na sastanak s gradjaninom koji im je javio da ima “važne informacije”. “Oni su zaustavljeni i… »

“Kad je osetio da može – udari, kad je video da smo slabi onda – trči i dočekuj bosanske paše i vezire, pa opet…

Nedeljnik pre 5 sati
Nedeljnik i Profimedia (Beta) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ponosan na spomenik Stefanu Nemanji u Beogradu koji će izgledati “fantastično” i da namerava da ga poseti možda već sutra. “Beograd je kosmopolitski grad… »

Vučić: Drago mi je da se vakcinišu i kritičari, mali sam ja za Miloša Velikog

Kurir pre 5 sati
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da je srećan što vakcinu primaju i njegovi kritičari, poput novinara Zorana Kesića koji se, kako je konstatovao novinar u pitanju za predsednika, pohvalio da je dobio kinesku vakcinu. "Nije to vakcina koju… »

Vučić se po prvi put oglasio o slučaju Mike Aleksića, evo šta je predsednik rekao o aferi koja potresa Srbiju!

Alo pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je prvi put u javnosti govorio o aferi Aleksić. Vučić je istakao da je država uradila sve što je mogla povodom slučaja Aleksić. - Ne bih zbog svog položaja govorio nešto više o tom slučaju, da ne bih… »

Zakazano prvo saslušanje po novoj optužnici u vezi sa ubistvom Ivanovića

Insajder pre 7 sati
Novo prvo saslušanje protiv osumnjičenih za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića po novoj optužnici, zakazano je za 5. februar, potvrdio je za KoSSev advokat optuženog Nedeljka Spasojevića, Predrag Miljković. Miljković navodi da je sud uvažio… »

EFB: Kampanja Ujedinjen Balkan za čist vazduh

Novi magazin pre 7 sati
Regionalna organizacija Evropski fond za Balkan u saradnji sa partnerskim organizacijama pokrenula je kampanju "Ujedinjen Balkan za čist vazduh", s ciljem solidarne borbe za čist vazduh u zemljama Zapadnog Balkana. "Na Zapadnom Balkanu živimo u… »

Negativni rekorderi: Posle sedam godina sve dalje od EU

Nova pre 7 sati
Srbija je oborila sve negativne rekorde u trajanju pregovaračkog procesa na putu ka Evropskoj uniji. I dok su zemlje centralne i jugoistočne Evrope pregovore završile za najduže šest godina, Srbija je, sedam godina od početka, otvorila tek polovinu… »

Todosijević "nepodoban" zbog račka? Pod znakom pitanja kandidatura predstavnika Srpske liste na izborima 14. februara

Večernje novosti pre 6 sati
ZA razliku od prethodnih godina, Centralna izborna komisija u Prištini je za predstojeće vanredne parlamentarne izbore uvela novu proceduru po kojoj se proverava da li su kandidati za poslanike u poslednje tri godine osuđivani. Ako jesu, to je prepreka… »

FIFA i UEFA stopiraju: Ko bude igrao "ligu bogatih" neće moći da nastupa u reprezentaciji!

Večernje novosti pre 6 sati
DUGO se u javnosti govori o osnivanju Superlige Evrope u kojoj bi učestvovali najbogatiji klubovi Evrope. FIFA je strpljivo čekala, a sada su se oglasili upozorenjem evropskim klubovima. Ističu da u slučaju da prihvate igranje u "ligi bogatih" neće… »

Živeti umetnost svakog dana: U Galeriji Matice srpske bogat program povodom 175 godina trajanja

Večernje novosti pre 6 sati
SLOGANOM „Živi umetnost“ Galerija Matice srpske u Novom Sadu označila je pravac kojim ćemo se u ovoj godini kretati ka 2022. kada će Novi Sad slaviti titulu Evropske prestonice kulture a Galerija obeležiti svoj veliki jubilej 175. godina… »

Politika, najnovije vesti »