Politika

Nataša Kandić stala uz Borisa Miloševića i Plenkovića, a protiv Vučića

Alo pre 8 sati
"S druge strane, poruke predsednika Srbije Aleksandra Vučića su veoma loše" Osnivačica Fonda za humanitarno pravo (FHP) Nataša Kandić izjavila je danas da je potpredsednik hrvatske vlade iz Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Boris… »

Sećanje ne bledi: Specijal magazina Trener u čast Boška Đokića

Večernje novosti pre 8 sati
UDRUŽENjE košarkaških trenera Srbije na poseban način evociraće uspomene na Boška Đokića, čoveka koji je u trenerskoj organizaciji i srpskoj košarci ostavio dubok trag. Istaknuti trener, koji je u januaru 2019. preminuo u 66. godini, ostao je… »

Još najmanje dve osobe preminule od koronavirusa u poslednja 24 sata

Insajder pre 9 sati
Tokom poslednja 24 sata jedna osoba obolela od kovida19 preminula je u Opštoj bolnici u Novom Pazaru, u kojoj se trenutno leči 34 pacijenta, saopštio je danas Štab za vanredne situacije. Jedna pacijentkinja preminula je i u Čačku, dok su u srpskim… »

Veselinović: Sraman i brutalan napad režima na legitimno izabrane vođe Srba u Hrvatskoj

Beta pre 9 sati
Predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović izjavio je danas da je "sraman napad režima na vodje Srba u Hrvatskoj", navodeći da je "lako biti Srbin u Beogradu", ali da pripadnici vladajućeg režima u Srbiji "nikada nisu imali hrabrosti da makar… »

"Na Dedinju su znali šta se sprema": Vuk Drašković: "Oluja" je dogovorena između Tuđmana i Miloševića, pomogli su…

Blic pre 9 sati
U vreme obeležavanja gоdišnjice hrvatske policijsko-vojne akcije "Oluja", svako malo se pojavi po neko svedočenje u kome se tvrdi da jе ona blla zapravo dogovorena između nekadašnjih predsednika Srbije i Hrvatske Slobodana Miloševića i Franje… »

Vučić sutra u 11h pred novinarima, sa njim i Lončar i Nedimović

Nedeljnik pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održaće sutra konferenciju u 11 časova časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, objavljeno je na sajtu predsednik.rs. Konferenciji za novinare prisustvovaće ministar poljoprivrede… »

Vijesti: Interpol ukinuo poternice za Duškom Kneževićem

Nedeljnik pre 8 sati
Foto: Printscreen Youtube Predsednik Atlas grupe Duško Knežević ne nalazi se više na Interpolovoj crvenoj poternici koju je za njim raspisala Crna Gora, objavile su podgoričke Vijesti pozivajući sa na svoja saznanja. Prema pisanju Vijesti… »

Nova lica sa liste vladajuće SNS u Narodnoj skupštini

Danas pre 9 sati
Još uvek nije poznato ko će biti premijer, koji će ministri ostati u Vladi, ali se u danu konstituisanja skupštine videlo ko su nova lica izabrana na listi Srpske napredne stranke, koje su kao mlade nove snage pred izbore najavljivali Aleksandar… »

Krasnići: Nisam siguran da Hotijeva vlada ima kapacitet da finalizuje dogovor sa Srbijom

Danas pre 8 sati
Nisam siguran da Vlada koju vodi Demokratski savez Kosova i na čijem je čelu Avdulah Hoti ima kapacitet da finalizuje dogovor sa Srbijom, izjavio je u emisiji „Razgovor na RTK2” analitičar Miljazim Krasnići. Krasnići smatra da je za postizanje… »

Vučić se mora obratiti narodu

Alo pre 9 sati
Upravo objavljeno. Predsednik Republike Srbije održaće konferenciju za novinare u petak, 7. avgusta 2020. godine u 11:00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Konferenciji za novinare prisustvovaće ministar poljoprivrede… »

Politika, najnovije vesti »