Politika

Đurić: Briselski sporazum omogućio godine mira i zaštitu srpskih interesa

RTV pre 14 sati
VAŠINGTON - Osam godina nakon potpisivanja Briselskog sporazuma ambasador Srbije u Vašingtonu, donedavni direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić. ističe da je taj dokument omogućio godine mira i stabilnosti u kojima je Srbija… »

"Komitske" auto-kolone u nekoliko gradova u Crnoj Gori

Dnevnik pre 15 sati
PODGORICA: Učesnici takozvane patriotske auto-kolone ponovo su večeras izašli na ulice više gradova u Crnoj Gori, uključujući i Podgoricu, gde su oko pola sata blokirali saobraćaj u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, ispred zgrade parlamenta. Osim u… »

„Vučić obrazložio: Kad vas biju znači da vas narod neće“

Nova pre 15 sati
"Dobro veče. Nosite li košulje? Ako već ne nosite uštirkane svečane - poput Nebojše Stefanovića kad na Pinku slavi pomirenje, vi obucite svilenu, da simbolično proslavite predsednikovu viziju o Kini kao našem spasiocu" ovim rečima je Jelena… »

Vulin: Srbi treba da imaju jedinstvenu državu

Nova pre 14 sati
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin kazao je večeras da mu nije jasno zašto su granice država na Balkanu nepromenljive i zašto srpsko nacionalno pitanje ne bi konačno rešilo tako što bi došlo do ujedinjenja Srba u jednoj državi… »

VIDEO INTERVJU Beširi: Vučić kreira svoju opoziciju

Nova pre 15 sati
"Uslovi u ovom trenutku za formiranje validne, uniformne opozicije vlasti, su vrlo loši. Mislim da je opoziciji u ovom trenutku potrebno da prestane da pokušava da se ujedini protiv Vučića, već da pokuša da napravi nekakav plan koji je drugačiji od… »

Krivokapić najavio potpisivanje temeljnog ugovora Crne Gore i SPC

Insajder pre 16 sati
Premijer Zdravko Krivokapić saopštio je da je Vlada spremna za potpisivanje Ugovora sa SPC. "Razgovarao sam sa njegovom svetošću patrijarhom srpskim Porfirijem i uskoro ćemo usaglasiti termin potpisivanja Ugovora. Ovo pitanje ne smije biti predmet… »

Petković: Kosovska policija privela ekipu emisije S Tamarom u akciji; Grujić: Ekipa je na gradilištu; Policija: Rutinska…

Insajder pre 17 sati
Iako je Kancelarija za KiM prethodno saopštila da je ekipa emisije „S Tamarom u akciji“ privedena u Vučitrnu, Tamara Grujić je tu informaciju demantovala za portal Nova.rs, tvrdeći da se ekipa nalazi na gradilištu i da upravo snimaju demanti… »

Ambasada SAD u Beogradu: Podržavamo punu primenu Briselskog sporazuma

Večernje novosti pre 18 sati
SJEDINJENE Američke Države podržavaju punu primenu Briselskog sporazuma i povratak dijalogu koji je predvođen Evropskom Unijom, ali i dele nezadovoljstvo ljudi širom regiona što tu nema napretka, rečeno je u Ambasadi SAD. Iz Ambasade SAD, povodom… »

Oglasio se predsednik opštine Vučitrn "Tamara je puštena nakon tročasovnog zadržavanja u policiji"

Srbija danas pre 18 sati
Poznata voditeljka RTS-a danas je na KiM doživela neprijatnost tokom snimanja svoje emisije "Sa Tamarom u akciji". Tamara Grujić, novinarka serijala "Sa Tamarom u akciji", prvobitno je demantovala natpise da je danas privedena na teritoriji Kosova i… »

Akademik Stevanović: Vučić drži podanike u opčinjenom stanju

Nova pre 19 sati
"Predsednik Vučić uspeva da, što opsenarski, što strogoćom i najrazličitijim vidovima korupcije, drži svoje podanike u opčinjenom stanju, ali to ne može imati dugoročno uspeha kao državni projekat. Mislim da na taj način Srbija gubi dragoceno… »

Politika, najnovije vesti »