Politika

Skupština slobodne Srbije o odluci UO Filmskog centra: Zločin nad kulturom

Nova pre 8 sati
Odluka predsednice Upravnog odbora Filmskog centra Srbije Jelene Trivan da odbije predlog Konkursne komisije za dodelu sredstava za finansiranje i sufinansiranje projekata u kinematografiji za 2021. godinu Goranu Markoviću, Želimiru Žilniku i Srđanu… »

Profesor Miloš Ković dobio snažnu podršku Ne smemo dozvoliti da ideološki i politički stavovi budu prepreka za nečije…

Alo pre 8 sati
Ukoliko profesor Miloš Ković bude izbačen sa Filozofskog fakulteta, umesto da bude izabran za redovnog profesora, to će biti problem ne samo za ovaj fakultet, već i za ceo Univerzitet u Beogradu (UB). Ne smemo dozvoliti da ideološki i politički… »

Evo gde je nestala supruga Milutina Mrkonjića Brat hitno došao iz inostranstva, pa je preselio

Alo pre 8 sati
Milutin i Dragana su više od 30 godina bili u braku, nikad se nisu razveli. Brat Dragane Mrkonjić doputovao u Srbiju, preselio je iz hotela u porodičnu kuću i stara se o njoj posle smrti socijaliste Nakon smrti socijaliste Milutina Mrkonjića, čitava… »

Odlučena raspodela mrkine imovine Poznato koliku je penziju i platu u Skupštini primao Mrkonjić

Alo pre 7 sati
Daši će ostati stan u kom je živela. iako je Mrkonjić pre nekoliko meseci izjavio da će sve što ima "ostaviti ženama". Imovina Milutina Mrkonjića pripašće po svemu sudeći njegovoj zakonitoj supruzi Dragani daši mrkonjić, s kojom je do kraja… »

Tribina VOICE-a: Jačati poverenje građana u medije, jer su mediji zaboravili na njih

Novi magazin pre 9 sati
Mediji nemaju poverenje građana jer su zaboravili da se bave građanima, u najvećoj meri se bave time šta rade političari dok komunalni i ostali problemi važni građanima ne stižu na dnevni red, ocenjeno je večeras na tribini Vojvođanskog… »

Viola fon Kramon poručila Brnabić: Umesto što napadate, pričajte sa ljudima

Nova pre 9 sati
Poslanica Zelenih u Evropskom parlamentu Viola fon Kramon objavila je na Tviteru da se vladavina prava jednako odnosi za sve, bilo da je u pitanju Loznica, Severna Mitrovica ili Nemačka. „Uvek ću braniti građanska i ljudska prava, bez obzira na… »

Mrkinu Dašu brat sklonio: Otkrivamo gde je nestala supruga Milutina Mrkonjića!

Kurir pre 9 sati
Brat Dragane Mrkonjić doputovao u Srbiju, preselio je iz hotela u porodičnu kuću i stara se o njoj posle smrti socijaliste. Nakon smrti socijaliste Milutina Mrkonjića, čitava javnost u Srbiji pitala se gde je njegova zakonita supruga Dragana Daša… »

Jezive pretnje iz hrvatskog sabora Hoćemo li kupiti francuske rakete da obaramo avione iznad Batajnice?

Alo pre 9 sati
Poslanik u hrvatskom Saboru Stipo Mlinarić (Domovinski pokret) pitao je hoće li Hrvatska kupiti rakete većeg dometa da bi mogli da obaraju avione iznad Batajnice. On je govorio o najmodernijim raketama "meteor". Комшије наше драге… »

Nestvarne laži tajkunskih medija Vučić osudio Bokanove reci, a evo dokaza da je Đilas lažov na kub! (foto)

Alo pre 9 sati
Kampanja prevazilazi sve granice dobrog ukusa. Đilasovski mediji nastavljaju sramotnu kampanju. Ne haju ni Nova ni Danas za istinu, niti za činjenice, već svaku situaciju koriste da udare na predsednika Aleksandra Vučića. Predsednik Srbije je danas… »

Dragan Milovanović Crni: Zakačila me kašika bagera, pao mi je mrak na oči

Nova pre 10 sati
Dragan Milovanović zvani Crni, Šapčanin koji je u subotu zaustavio bager na protestima u tom gradu, pušten je iz pritvora da se brani sa slobode. Na teret mu se stavlja krivično delo nanošenje teških telesnih povreda, za koje je zaprećena… »

Politika, najnovije vesti »