Politika

Rada Trajković: Vučić prekriva krivicu za ubistvo

Danas pre 1 sat
Srpska političarka sa Kosova i Metohije Rada Trajković rekla je za FoNet danas da je višesatni razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa građanima u Lapljem selu kod Gračanice "prava politička zadruga" koja je za cilj imala da "prekrije krivicu za ubistvo Olivera Ivanovića". "Ja... »

"Ovako je govorio Oliver - da se ne zaboravi"

Vesti online pre 3 sata
Nekadašnji potpredsednik Vlade Srbije Momčilo Trajković na Fejsbuku je objavio jednu od izjava Olivera Ivanovića s porukom "da se ne zaboravi". Ubijeni lider GI SDP je u toj izjavi pokušao da dođe do odgovora "zašto je on i zašto tada" uhapšen pod navodnim optužbama za ratne zločine. -... »

Javne ili stranačke ličnosti na spiskovima podrške partijama?

Radio 021 pre 5 sati
Ne prođe nijedna politička kampanja, a da stranke ne uveravaju da za njih treba da glasamo upravo zbog javnih ličnosti koje ih podržavaju. Zašto je političarima važna podrška javnih ličnosti i kakvu korist od njihovog angažmana imaju birači? Za svoju listu za beogradske izbore naprednjaci... »

Vučić: Težak, ali dobar dan, razumeo sam pogled ka Beogradu

Politika pre 28 minuta
LAPLjE SELO – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, sumirajući jučerašnji celodnevni boravak na KiM, da je jasno da naši ljudi na Kosovu i Metohiji razumeju da racionalnim pristupom i razgovorom sa Albancima, ali i našim unutrašnjim dijalogom možemo da guramo zemlju napred.... »

Podrška porodica žrtava borbi za opstanak na KiM

Dnevnik pre 2 sata
BEOGRAD: Udruženje porodica kosmetskih žrtava je, povodom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji, saopštilo da daje podršku našem narodu u borbi za ostanak i opstanak na Kosovu i Metohiji. Upravo zbog toga su i naši najbliži položili svoje živote na Kosovu i... »

Mondoloni: Značajne korake poremetilo ubistvo Olivera Ivanovića

RTV pre 28 minuta
RTV: Mondoloni: Značajne korake poremetilo ubistvo Olivera Ivanovića
BEOGRAD - Francuska je prijatelj Srbije, a prijatelji govore istinu, da neće biti integracije Srbije u Evropsku uniju (EU) bez sporazuma o Kosovu, izjavio je u intervjuu FoNetu francuski ambasador u Beogradu Frederik Mondoloni i poručio da bi trebalo iskoristiti to što je Balkan u prvoj polovini... »

Brnabić na konferenciji "Digital, Life, Designe"

RTV pre 8 sati
RTV: Brnabić na konferenciji "Digital, Life, Designe"
BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić učestvovaće danas i u ponedeljak na konferenciji „"Digital, Life, Desing", u Minhenu. Na jednoj od vodećih inovativnih konferencija, premijerka Brnabić govoriće o iskustvima Srbije u oblasti digitalizacije i načinu na koji digitalizacija i IT... »

Srbija i Hrvati iz BiH

RTV pre 9 sati
RTV: Srbija i Hrvati iz BiH
NOVI SAD - Hrvatski političari iz Bosne i Hercegovine sve češće gledaju u Beograd i Banjaluku umesto u Zagreb. Ponašaju se kao da je Srbija a ne Hrvatska garant njihovog opstanka. I to nije bez osnova. Kao garant Dejtonskog sporazuma Srbija ima obavezu da štiti sve njegove aspekte a ne samo... »

Kosovska policija negirala hapšenja uoči Vučićeve posete

Danas pre 17 sati
Policija Kosova odbacila je kao netačne informacije prema kojima je u Lapljem selu u blizini Prištine uhapšeno šest osoba koje su navodno bile naoružane i kod kojih je policija pronašla oružje Policija je takođe kao netačne odbacila informacije da je jedna osoba u vozilu na ulasku u... »

Ristić i Jakšić nisu pozvani na sastanak sa Vučićem

Danas pre 20 sati
Samostalni poslanik u Skupštini Srbije Slaviša Ristić rekao je danas da nije pozvan na sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u severnoj Mitrovici. Ristić, koji je i nekadašnji predsednik opštine Zubin Potok, je rekao kako veruje da, za razliku poslanika sa Kosova u Skupštini... »

©2018 Netmark d.o.o.