Politika

Jutarnji: EU poručila Srbiji i regionu da su nepoželjni

Blic pre 6 sati
Odluka Brisela da odloži početak pregovora o članstvu sa Skopljem i Tiranom, ujedno je poruka ostalim zemljama u regionu, uključujući i Srbiju, da su nepoželjne u Uniji, ocenjuje zagrebački "Jutarnji list" - Kao i puno puta do sada, arogantna… »

Blam EU koji je otvorio vrata velikoalbanskom ekstremizmu i koji nisu smeli sebi da dozvole

Blic pre 6 sati
Odluka EU da ne otpočne pregovore sa Severnom Makedonijom i Albanijom mogla bi da bude prekretnica i za evropski blok i za Balkan. Smer kretanja, međutim, nije toliko puta ponovljena priča o "svetloj budućnosti“, već mračan tunel u kojem se ne… »

Uprava carina: "Nismo pretresali Bastaća do gole kože, niti ga maltretirali"

Blic pre 7 sati
Pomoćnik direktora Uprave carina Ivan Ribać demantovao je danas da je Marko Bastać bio pretresen do gole kože na aerodromu i da je maltretiran. On je za O2 televiziju da ne bi bilo nikakvog problema da je Bastać poštovao zakon. Predsednik Opštine… »

Vučić i premijer Lesota: Zahvalnost za podršku oko KiM

Dnevnik pre 11 sati
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je premijera Lesota Tomasa Tabanea i tom prilikom mu zahvalio na podršci njegove zemlje teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije, pokazanu odlukom da prošle godine povuče priznanje tzv… »

Kosovo onlajn: Navodno otrovani kovertama iz Srbije pušteni iz bolnice

Novi magazin pre 12 sati
Zvaničnici Kliničkog centra u Prištini saopštili su da je 12 službenika Centralne izborne komisije (CIK) koji su hospitalizovani u Klinici za infektivne bolesti, pušteno iz bolnice, pošto su analize Instituta za javno zdravstvo pokazale da… »

Brnabić zahvalila premijeru na izbalansiranom stavu po pitanju Kosova

Beta video pre 14 sati
TOKIO - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je rekla da je japanskom premijeru zahvalila na izbalansiranom stavu po pitanju Kosova, budući da je Japan, iako je priznao nezavisnost Kosova, kako je navela, ``u dva najvažnija slučaja za Srbiju`` -… »

Vučić: Da sačekamo cirkus oko formiranja vlade u Prištini

Novi magazin pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija želi dogovor sa Prištinom, ali da prištinski političari, kako je rekao, "imaju opsesivnu želju da on ne bude na vlasti u Srbiji". On je u Vranjskoj Banji odgovarajući na pitanja Televizije… »

Vučić rešen da dovede Folksvagen: Nagrabusio je Altmajer koliko ću ga gnjaviti

Večernje novosti pre 7 sati
Predsednik Srbije naglasio da ne može ništa da obeća, jer Srbija nije članica EU, ali da će dati sve od sebe. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će iskoristiti sutrašnji sastanak sa ministrom privrede Nemačke Peterom… »

Dačić urućio orden Milici Pivnički Malruni

Danas pre 12 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić uručio je danas orden Viteza svetosavskog pacifizma bivšoj prvoj dami Kanade Milici Pivnički Malruni. „Počastvovana sam što se nalazim uz Milunku Savić, Desanku Maksimović, Nikolu Teslu, Mihajla… »

Vulin sa Šojguom u Pekingu: Srbija neće biti deo NATO ili drugog saveza

RTV pre 17 sati
PEKING - Ministar odbrane Republike Srbije Aleksandar Vulin sastao se u Pekingu u toku Sjangšan foruma, sa ministrom odbrane Ruske Federacije generalom armije Sergejom Šojguom. Bio je ovo osmi susret od kad je Aleksandar Vulin preuzeo resor odbrane… »

Politika, najnovije vesti »