Politika

Popović: Prekinuti pregovore sa Prištinom ako ne odustane od vojske

RTV pre 13 sati
RTV: Popović: Prekinuti pregovore sa Prištinom ako ne odustane od vojske
BEOGRAD - Ministar u Vladi Srbije i predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović smatra da Beograd treba da prekine sve dalje pregovore sa Prištinom ukoliko ona ne odustane od procesa formiranja vojske. Popović je naveo da nakon poslednjih odluka kosovske skupštine o formiranju tzv. vojske... »

Velika diplomatska ofanziva Beograda zbog vojske Kosova: Beširi: Poruka bez značaja u praksi; Radić:Politika svršenog čina

Večernje novosti pre 11 sati
Odluka Skupštine Kosova da usvoji nekoliko zakona kojima se praktično otvara prostor za formiranje kosovske vojske pokrenula je veliku političku i diplomatsku ofanzivu u Beogradu. Odluka Skupštine Kosova da usvoji nekoliko zakona kojima se praktično otvara prostor za formiranje kosovske vojske... »

RTS tužila Junajted grupu "jer joj krade program"

Radio 021 pre 3 sata
Radio-televizija Srbije (RTS) saopštila je danas da je obustavila emitovanje reklame za internet platformu EON "Junajted grupe", jer ta kompanija bez ugovora o distribuciji emituje program RTS-a. To, smatra RTS, predstavlja pirateriju i "nanosi ogromnu materijalnu štetu javnom medijskom servisu i... »

LDP: Dan oslobođenja Beograda poruka dolazećim generacijama da ne smemo dozvoliti sukobe i ratove

Beta pre 11 sati
Današnji Dan oslobođenja Beograda od okupacije u Drugom svetskom ratu "mora biti opomena i poruka da Beograd više nikada neće biti mesto odakle će se najavljivati neki novi ratovi", piše u saopštenju Gradskog odbora Liberalno-demokratske partije (LDP). LDP Beograd čestita svim sugrađanima... »

Mičel: Rivali SAD šire politički i vojni uticaj na Balkanu

RTV pre 1 dan
RTV: Mičel: Rivali SAD šire politički i vojni uticaj na Balkanu
VAŠINGTON - Pomoćnik državnog sekretara SAD u Birou za evropske i evroazijske poslove Ves Mičel izjavio je da rivali Amerike šire politički, vojni i trgovinski uticaj širom Balkana. Stejt department je večeras saopštio da je Mičel to poručio na konferenciji Atlantskog saveta održanoj u... »

"Čast je biti deo uspešnog tima koji vodi Srbiju"

B92 pre 4 sata
B92: "Čast je biti deo uspešnog tima koji vodi Srbiju"
Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović posetila je mesne odbore SNS u Vranju. Ona je u razgovoru s članovima i aktivistima stranke poručila da je čast i zadovoljstvo biti deo uspešnog tima koji Srbiju vodi napred. Navodeći da stranka sutra obeležava 10 godina od osnivanja, Mihajlović... »

"Vašington želi da ostavi utisak da se sami dogovaramo" (VIDEO)

Vesti online pre 7 sati
Novinarka Ljiljana Smajlović kaže za RTS da poruka Vašingtona da nema više crvenih linija i blanko čekova kao i da Beograd i Priština treba da požure, znači da SAD žele da ostave utisak da se dve strane same dogovaraju ali da taj stav neće večno trajati. Gostujući u Dnevniku RTS-a,... »

Lekarska komora Srbije osudila medije zbog načina izveštavanja o bebi iz Kragujevca

Politika pre 7 sati
Lekarska komora Srbije je danas osudila način izveštavanja medija, uz objavljivanje snimka iz Doma zdravlja u Kragujevcu koji je napravila jedna pacijentkinja. Komora je navela da se ta žena i ranije sukobljavala sa zaposlenima Doma zdravlja. Mediji su juče uz snimak objavili i tvrdnju Violete... »

Norveški ambasador: Srbija i Kosovo treba da postignu sporazum vodeći računa o stabilnosti ...

Beta pre 13 sati
Norveški ambasador u Beogradu Arne Bjornstad izjavio je da njegova zemlja podržava Srbiju i Kosovo da postignu sporazum o normalizaciji odnosa koji neće narušiti stabilnost Zapadnog Balkana, već će ga učiniti privlačnim za investicije. U intervjuu agenciji Beta, Bjornstad je rekao da Kosovo... »

Zapaljena srpska kuća u selu kod Peći (FOTO)

Vesti online pre 15 sati
Nepoznate osobe zapalile su kuću srpskih povratnika u selu Belo Polje kod Peći, u kojoj se u tom trenutku niko nije nalazio. U noći između četvrtka i petka oko pola dva zapaljena je kuća pokojnog Radomira Kostića, a u koju su nakon njegove smrti povremeno boravile njegove ćerke koje žive u... »

©2018 Netmark d.o.o.