Politika

Do sada je proglašeno šest lista, evo ko se sve kandidovao

Alo pre 4 sata
Alo: Do sada je proglašeno šest lista, evo ko se sve kandidovao
Gradska izborna komisija (GIK) do četvrtka posle podne proglasila je šest izbornih lista za lokalne izbore u Beogradu, a na njima će pravo glasa imati oko 1,6 miliona birača, na oko 1.183 biračka mesta. Proglašene su: izborna lista broj 1 "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", zatim... »

Kad ste poslednji put bili na Kosovu?

Alo pre 5 sati
Prozivka na Tviteru! Lider Dveri Boško Obradović danas je izneo salvu uvreda na društvenoj mreži Tviter. - Muka mi je od ovog foliranja na sahrani Olivera Ivanovića. Kad ste poslednji put bili na Kosovu i Metohiji, vi koji se danas slikate ožalošćeni? Sad ste se setili Kosova i već sutra... »

Euleks: Priština odlučuje o učešću Srbije u istrazi o ubistvu Ivanovića

Sputnik pre 5 sati
U vezi sa zahtevom Srbije za učešće srpskih državnih organa u istrazi o ubistvu lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, misija Evropske unije na Kosovu Euleks saopštila je da o tom zahtevu odlučuju kosovske vlasti. „Misija Euleks ne donesi odluke ove prirode. Lokalne vlasti... »

Kosovsko Ministarstvo odgovorilo na zahtev Srbije

BK TV pre 5 sati
Kosovsko Ministarstvo pravde otvoreno je za međusobnu saradnju u skladu sa važećim bilateralnim sporazumom, nakon što su srpski nadležni organi poslali zahtev za uzajamnu pravnu pomoć u slučaju ubistva srpskog političara Olivera Ivanovića. Ministarstvo je pozdravilo spremnost srpskih... »

(Foto) malog Bogdana svi znate, a ovo su oliverovi sinovi Nikola, Žarko, Janko i ćerka kiara: Koliko nam je teško, samo mi znamo... Tata je bio roditelj kojim bi se ponosio svaki sin

Kurir pre 6 sati
BEOGRAD - Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović, mučki ubijen sa šest hitaca u Kosovskoj Mitrovici u utorak ujutru, danas je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju. Na hiljade ljudi došlo je da ga isprati na večni počinak, zapali sveću i stegne ruku... »

Amerika poslala poslednje upozorenje Kosovu!

BK TV pre 6 sati
Ambasada SAD u Prištini upozorila je danas trojicu albanskih lidera na KiM, u vezi sa najavom da će ukinuti Specijalni sud za ratne zločine koje je počinila Oslobodilačka vojska Kosova, da je ovo "poslednja opomena", uz poruku da će se, u tom slučaju, suočiti sa određenim posledicama. Prema... »

Pokret SNAGA Srbije - bk podržava nastavak pregovora Beograda i Prištine, radi sigurnosti svih građana KiM

BK TV pre 6 sati
Osuđujući zločin, pozivaju na spuštanje tenzija zarad svih koji žive na Kosovu i Metohiji. Izražavajući žaljenje zbog ubistva Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda", Pokret SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić podržava napore predsednika Srbije... »

Beli raskrinkao Đilasa!

Alo pre 6 sati
Alo: Beli raskrinkao Đilasa!
Beli potvrdio da ga je Đilas zvao u koaliciju! Luka Maksimović potvrdio je da Dragan Đilas, bivši gradonačelnik Beograda i nekadašnji lider DS-a, stoji iza njegovog raskida sa pokretom „Beli - samo jako“! NEĆE DA GA STIGNE SUDBINA JEREMIĆA Đilas razbucao Belog! On je na svojim nalozima... »

Srbija i Hrvatska slobodne zemlje, ostatak regiona — delimično

Sputnik pre 6 sati
Nevladina organizacija „Fridom haus“ ocenila je u svom najnovijem izveštaju Srbiju i Hrvatsku kao slobodne zemlje. Ostale države regiona — Bosna i Hercegovina, Makedonija i Crna Gora, kao i Kosovo, predstavljeno odvojeno od Srbije, označene su kao delimično slobodne zemlje. Generalno,... »

Euleks odgovorio na zahtev Srbije da učestvuje u istrazi ubistva Olivera Ivanovića

BK TV pre 7 sati
Misija Evropske unije na Kosovu Euleks saopštila je danas, u vezi sa zahtevom Srbije za učešćem srpskih državnih organa u istrazi ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, da o tom zahtevu odlučuju kosovske vlasti. "Misija EULEKS ne donesi odluke ove prirode. Lokalne vlasti... »

©2018 Netmark d.o.o.