Politika

Šta će sve vojska pokazati u Batajnici

Sputnik pre 19 sati
Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže za RTS da je današnji prikaz sposobnosti Vojske Srbije na aerodromu „Pukovnik pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici nešto za šta se VS priprema uvek. Biće prikazano ono sa čime Vojska raspolaže, ali i u… »

Rasulo na TV koju kontroliše pulen Dušana Petrovića: Haos na Zelenovićevoj TV Šabac plate kasne, radnici rade na crno

Kurir pre 21 sat
Na RTV Šabac, šabačkoj lokalnoj televiziji koja je naklonjena opoziciji, pre svega pulenu Dušana Petrovića, gradonačelniku tog grada Nebojši Zelenoviću, kasne plate zaposlenima i većina njih nije prijavljena, saznaje Kurir. Iako ova medijska… »

Pešićeva isprozivala Jovanovića: Čedo, šta si radio u Šilerovoj?

Kurir pre 22 sata
Nekadašnja članica LDP Vesna Pešić žestoko je napala lidera te stranke Čedomira Jovanovića. Ona ga je upitala šta je nekada radio u Šilerovoj ulici, sedištu „zemunskog klana“, čiji su pripadnici ubili premijera Zorana Đinđića 2003. -… »

Medvedev donosi sporazum koji Srbi sanjaju od 1999. godine!

Alo pre 22 sata
Tokom posete ruskog premijera Dmitrija Medvedeva trebalo bi da budu definisani uslovi kupovine savremene vojne opreme, odnosno nabavke PVO sistema "pancir S" i izgradnje Istraživačkog centra za nuklearne tehnologije. "U delegaciji bi trebalo da bude i… »

Medvedev je u opasnosti! Snajperisti postavljeni po krovovima, 5.000 policajaca na ulici, ruski specijalci raspoređeni!

Alo pre 21 sat
Drugi čovek Rusije, premijer Dmitrij Medvedev, za 12 sati, koliko će danas boraviti u Beogradu, obići će čak osam lokacija, zbog čega će bezbednost u prestonici biti podignuta na najviši mogući nivo. *5.000 pripadnika MUP-a biće na ulicama… »

Rama najavio sastanak sa Kurtijem

Blic pre 1 dan
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da će se narednih dana sastati sa liderom Pokreta Samoopredeljenje Aljbinom Kurtijem i da će mu predložiti državne ministre za saradnju, prenosi Kljan Kosova. "Da bismo produbili saradnju, morali bismo da imamo… »

Ambasada SAD u Prištini pozvala da se reši ubistvo Ivanovića

Blic pre 1 dan
Ambasada SAD u Prištini pozvala je danas da se unapredi istraga i reši ubistvo Olivera Ivanovića. "Važno je da se tužioci i policija udruže kako bi unapredili istragu ubistva Olivera Ivanovića i preduzeli mere da se omogući pravda za sve… »

Rašić: Srpska lista u opštinama sa albanskom većinom osvojila više glasova od biračog tela

Danas pre 1 dan
Broj glasova koje je Srpska lista dobila na izborima 6. oktobra u opštinama sa albanskom većinom, višestruko je veći od biračkog tela te stranke u tim sredinama, tvrdi predsednik Progresivno demokratske stranke i predvodnik koalicije „Sloboda“… »

Đilas u Mladenovcu: Neće biti revanšizma, ali će biti pravde

Danas pre 1 dan
Novac građana Srbije treba ulagati u ljude, a ne u stadione, da bi lekari, sestre, učiteljice, vaspitačice i drugi imali pristojne zarade od kojih njihove porodice mogu da žive, a ne da i mladi i oni stariji beže u inostranstvo, izjavio je večeras u… »

Ponoš: Nema uslova za bilo šta osim bojkota

Danas pre 1 dan
Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je danas da ne postoje uslovi za bilo šta osim za bojkota onoga što režim naziva izborima na proleće, jer „to nisu izbori“. „Izbori su fer i demokratski ili nisu izbori. Predsednik Srbije i… »

Politika, najnovije vesti »