Politika

Arifi očekuje Tačijev dekret o imenovanju za ambasadora

Danas pre 19 sati
Savetnik premijera Ramuša Haradinaja i šef pregovaračkog tima u tehničkom dijalogu između Beograda i Prištine Avni Arifi, uskoro će biti postavljen na mesto ambasadora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, prenosi RTK. Arifi je ovo potvrdio za Kallxo rekavši da čeka na dekret predsednika... »

Gradska uprava ne veruje policiji

Danas pre 1 dan
Poslednju sednicu novopazarskog parlamenta obeležili incidenti Od vraćanja višepartijskog sistema izbori u Novom Pazaru su visoko rizična aktivnost, a uzavrelo je i pred predstojeće izbore za Bošnjačko nacionalno veće (BNV). To je pokazala i poslednja sednica novopazarskog gradskog... »

Šta je sve Vučić govorio o Danasu?

Danas pre 1 dan
Odnos sadašnjeg predsednika Srbije prema našem listu u poslednjih 20 godina Pisanje Danasa o najavama izgradnje jeftinih stanova za pripadnike bezbednosnog sektora, koja je samo na najavama i ostala, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću bio je juče povod da „odgovori“, kako novinarima, tako... »

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo predistražni postupak protiv Srđana Noga

Beta pre 6 sati
Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak povodom pretnji koje je poslanik Dveri Srdjan Nogo uputio predsedniku i premijerki Srbije Aleksandru Vučiću i Ani Brnabić, prenosi list Politika u izdanju od petka. Kako navodi list, Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal... »

Advokatura i kriminal

Vreme pre 7 sati
Gosti: Bojana Jovanović i Vladimir Gajić Voditelj: Filip Švarm. Gosti: Bojana Jovanović i Vladimir Gajić Voditelj: Filip Švarm (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Snimci ranijih "Zumiranja" Vreme na Facebooku Vreme na Twitteru Vreme na YouTubeu... »

„Mi smo već u Prizrenu“! Snažna poruka zaorila se carskim gradom na Kosovu (video)

Sputnik pre 9 sati
Učenici prizrenske Bogoslovije, ponovo su oduševili korisnike društvenih mreža. „Za dobro jutro iz carskog Prizrena — složno pevaju sinovi naroda prognana“, glasi objava u kojoj đaci pevaju za posebnog gosta, igumana Svete srpske carske Lavre manastira Hilandara na Svetoj Gori Atonskoj,... »

Jagland: Članstvo Srbije u SE pre 15 godina značajna odluka

Beta pre 11 sati
Generalni sekretar Saveta Evrope (SE) Torbjorn Jagland istakao je danas u Strazburu značaj odluke da Srbija 2003. postane članica SE, kao koraka koji je doprineo uspostavljanju evropskih standarda i pomirenju u regionu. "Danas Srbija ima ambiciozne planove za institucionalne promene i reforme",... »

Biševac i predstavnici okruga o situaciji u Pazaru

RTV Novi Pazar pre 13 sati
Druga sednica Saveta Raškog upravnog okruga održana je danas u Novom Pazaru, a domaćin je bio gradonačelniik Nihat Biševac. Gradonačelnici okolnih gradova i predsednik Raškog upravnog okruga, Nebojša Simović, razgovaralii su o bitnim temama za lokalne samouprave u ovom okrugu. Na dnevnom... »

Odlučeno: Kosovo dobija vojsku

Sputnik pre 14 sati
Kosovski parlament glasao je za transformaciju kosovskih bezbednosnih snaga u vojsku Kosova. Kako javlja „Gazeta ekspres“, za formiranje Ministarstva odbrane glasalo je 101 od 102 prisutna poslanika. Formiranje oružanih snaga Kosova zahtevaće promenu Ustava. Pre usvajanja zakona predstavnici... »

SDP: ”Zašto policija štiti nasilnike?”

RTV Novi Pazar pre 14 sati
’’Sandžačka demokratska partija stoji čvrsto iza svojih odbornika i imenovanih lica koji su bili napadnuti na sednici Skupštine grada’’ navodi se u saopštenju za javnost te političke partije. ’’Iz tog razloga pitamo pripadnike Policijske uprave u Novom Pazaru zašto štite... »

©2018 Netmark d.o.o.