Politika

Vučić priznao: Poveo sam ćerku u Njujork, žena mi je u bolnici već mesecima

Vesti online pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nikada nije tajno večerao sa Hašimom Tačijem i osvrnuo se na spekulacije povodom njegovog odlaska u Njujork. Odgovarajući na pitanje novinara o tome da je njegova poseta izazvala buru u javnosti i da li je možda pogrešio što nije rekao "ja idem... »

Dučićev govor u Bondstilu: "Ovo je poseban trenutak za mene, čoveka sa srpskim korenima" (video)

Blic pre 19 sati
U bazi Kfora u Bondstilu obavljena je sinoć primopredaja dužnosti komandanta Multinacionalne borbene grupe Istok, a novi komandant američke vojske na Kosovu je pukovnik srpskog porekla Nik Dučić. Pogledajte kako je to izgledalo i zašto zašto ova misija za njega ima veliki značaj. Dučić je... »

Brnabić: Od aprila svi izveštaji o radu sudova otvoreni za javnost

Beta pre 17 sati
Premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je danas da će od aprila svi izveštaji o radu sudova u Srbiji biti otvoreni za javnost. "Gradjani će moći da vide primljene predmete, oni koji su rešeni ili nisu rešeni, odnosno sve predmete u sudu", rekla je Brnabić novinarima. Ona je dodala da će u... »

Jeremić: Vučić Tačiju nudio jug Srbije za sever Kosova

Beta pre 20 sati
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedniku Kosova Hašimu Tačiju tajno ponudio razmenu juga Srbije za sever Kosova i da javnost mora biti obaveštena o pregovorima o najosetljivijim državnim pitanjima. "Nisam javnost o... »

Lista Dragana Đilasa: Postavljanje šina na mostu preko Ade skuplje od kompletnog uređenja ...

Beta pre 21 sat
Lista "Dragan Djilas - Beograd odlučuje, ljudi pobedjuju" saopštila je danas da je gradska vlast na čelu sa Sinišom Malim i Goranom Vesićem uz kašnjenje od četiri godine, započela postavljanje tramvajskih šina na mostu preko Ade u Beogradu. Ugovor o postavljanju šina, u vrednosti od dve... »

Sputnjik: Stiže li nam iz Berlina novi predlog za Kosovo?

B92 pre 23 sata
B92: Sputnjik: Stiže li nam iz Berlina novi predlog za Kosovo?
Beograd -- Nemačka najavljuje da cĚ�e na sebe preuzeti obavezu da primora Prištinu da formira ZSO ako Srbija "precĚ�uti" da KiM dobije status države posmatrača u UN. Prema tvrdnjama Sputnjika, Zapad je očigledno rešen da do kraja ove godine reši kosovsko pitanje. Taj portal piše da iz... »

Mediji: Mali najbliži Vladi, ljulja se mesto Mihajlovićeve

B92 pre 23 sata
B92: Mediji: Mali najbliži Vladi, ljulja se mesto Mihajlovićeve
Beograd -- Baveći se temom moguće rekonstrukcije vlade, "Blic" ističe da je aktuelni gradonačelnik Beograda trenutno najbliži Nemanjinoj 11. "Večernje novosti" pišu da je, pored najmanje četiri ministarska mesta, poljuljana i pozicija ministarke gradevinarstva, saobraćaja i infrastrukture... »

Orlić: Narod je na izborima doneo zaključak da Janković politički ne postoji

Večernje novosti pre 17 sati
Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se saopštenjem povodom izjave Dragana Đilasa. Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se saopštenjem povodom izjave Dragana Đilasa. Saopštenje prenosimo u celosti. Nema te moralne, ljudske, ni... »

Han osudio korišćenje suzavca u Skupštini Kosova

B92 pre 20 sati
B92: Han osudio korišćenje suzavca u Skupštini Kosova
Priština -- Komesar Evropske unije za proširenje i susedske odnose Johanes Han snažno je danas osudio korišćenje suzavca na sednici Skupštine Kosova. "Snažno osuđujem upotrebu suzavca. Takvo ponašanje nema mesta u demokratiji. U ovom značajnom danu kosovski lideri treba da budu odgovorni i... »

Ponosan na srpske korene: Ko je Nik Dučić, novi komandant američke baze Bondstil

Blic pre 1 dan
Novi komandant američke vojne baze Bondstil na Kosovu pukovnik Nik Dučić ne krije svoju privrženost Srbiji. Njegova deca nose srpska imena, a sa članovima svoje porodice često posećuju srpske crkve u Americi. U svom prvom i kratkom obraćanju medijima na Kosovu i Metohiji pukovnik Dučić,... »

©2018 Netmark d.o.o.