Politika

Zaštitnik građana pokrenuo postupak kontrole Inspektorata za rad zbog pogibije radnika

Insajder pre 4 sata
Zaštitnik građana pokrenuo je postupak kontrole zakonitosti i pravilnosti rada Inspektorata za rad Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja zbog pogibije radnika na gradilištu u blizini nekadašnje Američke ambasade… »

“Nisu promene koje sam najavio – obećanje, ludom radovanje…”: Vučić o “novoj energiji”

Nedeljnik pre 4 sata
Foto: Nedeljnik Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da će biti puno promena na mestu predsednika opština, gradonačelnika, među odbornicima i poslanicima, jer je potrebno uvesti nove ljude sa energijom, i da… »

Vučić: Samo je rat alternativa, a mi ga nećemo — organski ga ne bismo preživeli

Sputnik pre 4 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija ne bi preživela neki novi rat, zbog čega se mora zalagati za razgovor, kada je u pitanju rešenje kosovskog pitanja. Upitan da prokomentariše izjavu specijalnog izaslanika američkog predsednika… »

Ovim članovima nisam zadovoljan!

Alo pre 4 sata
Predsednik je ponovio da će biti mnogo promena na čelu lista, među gradonačelnicima, predsednicima opština, odbornicima, poslanicima. Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je njegova namera i zelja da na listama SNS bude mnogo novih ljudi, koji… »

Najveća tajna vojvode stepe: Došao je do drveta i stavio omču oko vrata, sve ostalo je istorija trijumfa

Srbija danas pre 4 sata
Stepa Stepanović u istoriji Srbije ostao je zapamćen kao jedan od najvećih vojskovođa svih vremena. Rođen u velikoj porodici, odrastao je uz dve sestre i dva brata. Kako su običaji tog vremena nalagali, jedno od dece iz kuće bilo je predviđeno za… »

Ljajić: Šteta od prištinskih taksi 461 milion evra do sada

Insajder pre 5 sati
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da šteta za Srbiju, od uvođenja prištinskih taksi, pre 14 meseci, iznosi 461 miliona evra, odnosno da se na Kosovo dnevno izvozi robe za oko milion evra manje. Ljajić je za RTS… »

Vučić: Pet miliona evra za rekonstrukciju Infektivne klinike

Insajder pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas Kliniku za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra, koja nije obnavljana od 1926. godine, i najavio da će u rekonstrukciju te zgrade biti uloženo pet miliona evra. Vučić je novinarima rekao… »

Haradinaj: Ukidanje takse i uspostavljanje reciprociteta nisu ista stvar

Danas pre 5 sati
Bivši premijer Kosova Ramuš Haradinaj rekao je da ukidanje takse i uspostavljanje reciprociteta nisu ista stvar i optužio Aljbina Kurtija i Vjosu Osmani da su krivi što ambasador Grenel traži da se taksa ukine. Haradinaj smatra da zbog toga što su… »

SDA: Mladi Tutina izabrali svoje rukovodstvo

RTV Novi Pazar pre 5 sati
Izborna skupština za organe Asocijacije mladih Stranke demokratske akcije Sandžaka za tutinski ogranak održana je sinoć u Tutinu, saopšteno je iz te stranke. Za predsjednika Asocijacije mladih ogranka SDA u Tutinu izabran je dr. Denis Ademović… »

Makron "kuva" sa Srbijom i Kosovom - samo je jedno mesto gde se rešava sve

B92 pre 5 sati
Beograd -- Razgovori o statusu Kosova, navodi Sputnjik, ne mogu se voditi i okončati u dosadašnjem briselskom formatu vecĚ� bi ceo rasplet morao da se odigra u UN. Taj portal podseća da je predsednik Srbije Aleksandar VučicĚ� rekao u Minhenu da… »

Politika, najnovije vesti »