Politika

Vulin: Velika Albanija je problem za Evropu

Danas pre 24 sata
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da stvaranje Velike Albanije i potpuni izostanak međunarodnog prava predstavljaju bezbednosni problem ne samo za Balkan, već za celu Evropu i suštinski prete opstanku našeg naroda na Kosovu i Metohiji. Na predavanju studentima Fakulteta za... »

Dodik podelio novinare

Danas pre 24 sata
Protokol predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika, danas je, pre početka konferencije, u Istočnom Sarajevu podelio novinare u dve grupe kojima će se Dodik obratiti. Novinarima je danas saopšteno da će Dodik dati istu izjavu, ali odvojeno za medije iz Republike Srbije i za medije iz... »

Vučić osudio napade na novinare

Danas pre 1 dan
Vučić je danas osudio uvrede i pretnje upućene novinarkama Studija B zbog izvešatavanja sa protesta opozicije u Beogradu, ali i uvrede na račun predsednika i članicu Komisije za istraživanje ubistava novinara Verana Matića i Ljiljane Smajlović i najavio da će država učiniti sve da... »

Brnabić zamolila Slovačku za podršku Srbiji u Briselu

Danas pre 1 dan
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Bratislavi da slovačka podrška pomaže dijalogu Beograda sa Prištinom o potencijalno dugoročnoj normalizaciji odnosa i zahvalila što se Slovačka direktno protivi formiranju vojske Kosova. Ana Brnabić je zamolila za podršku Srbiji u Briselu... »

Uzrok bunta je strah od pada naniže

Danas pre 1 dan
Sociolog Srećko Mihailović za Danas o tome ko su nezadovoljni demonstranti Političko nasilje se iz Skupštine prelilo na ulicu, ocenjuje za Danas sociolog i istraživač javnog mnjenja Srećko Mihailović upitan da li je odziv na opozicioni protest „Stop krvavim košuljama“ u subotu znak... »

Šampioni, ne sipaju se vaše medalje u radijatore!

Sputnik pre 11 minuta
Žrtva jednog od kafkijanskih procesa aktuelnih ovih dana u Srbiji mogao bi da bude vaterpolo klub Partizan — sedmostruki evropski šampion, osvajač 29 titula prvaka Srbije i Jugoslavije i 26 nacionalnih kupova. Klub koji je bio i danas je rasadnik „kadrova“ najuspešnije srpske... »

PUPS pred izbore u Lučanima: Besplatan prevoz, geronto-domaćice, 13. penzija

Beta pre 4 sata
Završna konvencija Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) održana je danas u Domu Kulture Guča, tokom koje su predstavljeni odbornici sa liste "Milan Krkobabić-PUPS-I Lučani su Srbija", saopštila ja ta stranka. Potpredsednik izvršnog odbora i predsednik gradskog odbora PUPS-a u Čačku... »

Komšić: Zastava BiH neće biti sklonjena iz Predsedništva

RTV Novi Pazar pre 5 sati
REGION: Zastava BiH neće biti sklonjena iz Predsedništva BiH, izjavio je hrvatski član kolektivnog šefa države, Željko Komšić, povodom insistiranja predsedavajućeg Milorada Dodika na isticanju zastave Republike Srpske. “Prvo, i sam Dodik zna da se zastava BiH nikada neće maknuti iz... »

Vučić: Neću da slušam gluposti opozicije, ali ću da im dam izbore

RTV Novi Pazar pre 6 sati
“Ako neko zna šta je demokratskije od izbora, neka mi kaže. A onda ne valja ni kada im to kažete. Ali motkom nećete. To ste mogli da sanjate nekada, ali više nikada neće moći”, rekao je Vučić u Abu Dabiju. On je dodao da je o izborima govorio metaforično, ako bude izložen “ne znam... »

ZUMIRANJE 102 (najava)

Vreme pre 6 sati
Tema: Šta posle uspešnog skupa održanog prošle subote gosti: Vesna Mališić, NIN i Borko Stefanović, SzS. Tema: Šta posle uspešnog skupa održanog prošle subote gosti: Vesna Mališić, NIN i Borko Stefanović, SzS Voditelj: Filip Švarm (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});... »

©2018 Netmark d.o.o.