Politika

Vlast u Valjevu platila Šaulića 350 evra po minutu

Danas pre 22 sata
Valjevske demokrate su na konferenciji za novinare ukazale javnosti na još jedan promašaj gradske vlasti. - Prvi fijasko je bio vezan za doček Nove godine na Divčibarama, na potpuno pogrešnoj lokaciji. To što su oni čekali Novu godinu sa Vojvođanima i Beograđanima jeste lepo, ali je valjda... »

Đilas još bira naziv i kandidate

Danas pre 1 sat
Kandidat za gradonačelnika Dragan Đilas predaće svoju listu krajem sledeće nedelje, nezvanično saznaje Danas u Đilasovom timu. Termin predaje liste sada nije precizno definisan, jer još nije prijavljena grupa građana koja će biti predlagač liste, ali je plan da se to uradi do kraja... »

KDI: Isteklo važenje potpisa za ukidanje Specijalnog suda

Novi magazin pre 3 sata
Prošle su tri nedelje od prikupljanja 42 potpisa poslanika za inicijativu za ukidanje Specijalnog suda, te je, po Poslovniku o radu Skupštine Kosova, istekla važnost tog zahteva. Zbog toga će ta inicijativa, ako želi nastavak, biti potreban novi zahtev i novi potpisi, izjavio je Aljbert... »

"Još sam u bunilu, mozak ne prihvata šta se dogodilo": Brat Olivera Ivanovića objasnio za Blic zašto u Mitrovici neće ostati niko od članova porodice

Blic pre 1 dan
Još sam u bunilu, mozak ne može da prihvati šta se desilo, kaže za "Blic" Miroslav Ivanović, brat mučki ubijenog Olivera Ivanovića, lidera GI "Sloboda, pravda, demokratija". U kratkom razgovoru za "Blic", tokom puta ka Beogradu iz Kosovske Mitrovice, on ovako komentariše kako se oseća dan... »

Pretnja za Sandžak: Ugljanin bi da protera srpsku policiju — čeka signal sa Zapada?

Sputnik pre 3 sata
Gde god da imate ekstremni islam i povratnike sa ratišta, uz ekstremnog političara, onda postoji i opasnost da se situacija otme kontroli. „Srpska policija i pravosuđe više nisu poželjni u Sandžaku, jer nemamo poverenja u njih!“ To je saopštio lider SDA Sulejman Ugljanin, uz komentar da... »

Kosovska policija: Vlasnik spaljenog automobila negde u Srbiji, nacionalnost nepoznata

Sputnik pre 4 sata
Kosovska policija uspela je otkrije poslednjeg vlasnika izgorelog automobila za koji se veruje da je korišćen za ubistvo srpskog političara Olivera Ivanovića u severnoj Kosovskoj Mitrovici, u utorak, saopštio je zamenik komandira policijske stanice u tom delu grada, Besim Hoti. Hoti je to rekao... »

SDA Sandžaka zahtijeva hitne i neodložne promjene Ustava Srbije

RTV Novi Pazar pre 5 sati
Iz Stranke demokratske akcije Sandžaka podsjećaju da je 17. Januara 2009. godine grupa naoružanih lica neovlašćeno upala u službene prostorije SDA Sandžaka i iz vatrenog oružja pucala na rukovodstvo Stranke. Zbog toga i drugih stvari, iz ove stranke su zatražili, kako stoji u saopštenju,... »

Ponovo izostala policijska asistencija pri uklanjanju nezakonitog objekta

RTV Novi Pazar pre 8 sati
Zbog izostanka asistencije policije izvršitelji Gradske uprave za izvorne i poverene poslove danas nisu uklonili nezakonito postavljen elektronski displej na trotoaru u ulici Generala Živkovića u neposrednoj blizini Opšte bolnice. Inspekcija je donela rešenje o uklanjanju elektronskog displeja... »

Američka misija na Kosovu: Istragu o ubistvu da vode samo kosovske institucije

Sputnik pre 2 sata
Zamenica šefa Misije SAD na Kosovu Kolin Hajlend na sastanku sa takozvanim kosovskim ministrom unutrašnjih poslova Fljamurom Sefajem ponudila je punu podršku SAD u istrazi o ubistvu srpskog političara Olivera Ivanovića, ali je, kako prenosi kosovski javni servis na albanskom, zatražila da... »

Srbi najstradalniji evropski narod 19. i 20. veka?

Nedeljnik pre 6 sati
Posmatrano i ukupno i kao procenat populacije, broj smrtno stradalih Srba u Prvom srpskom ustanku, Prvom svetskom ratu i Drugom svetskom ratu je enorman. Relativni srpski gubici tokom dva svetska rata zbirno posmatrano su rekordni u evropskim okvirima. Gubici tokom Velikog rata uporedivi su jedino... »

©2018 Netmark d.o.o.