Politika

Potpisano više sporazuma o saradnji između Srbije i Rusije

RTS pre 9 sati
Vlade Srbije i Rusije razmenile su više sporazuma, među kojima je i sporazum o vraćanju Srbiji lista Miroslavljevog jevanđelja, koje je u vlasništvu Rusije. Ministri i predstavnici dve vlade raznenili su i sporazum o osnivanju kulturno informativnih… »

Medvedev: Stav EU „ili istok ili zapad“ ne vodi u pravom smeru

Sputnik pre 10 sati
Ruski premijer Dmitrij Medvedev izrazio je nadu da Evropska unija neće zameriti Srbiji na potpisivanju trgovinskog sporazuma sa zemljama Evroazijske ekonomske unije (EAEU) i ocenio je da stav EU „ili istok ili zapad“ ne vodi u pravom smeru. Medvedev… »

Ovo je najsnažnija poruka koju je Medvedev doneo u Srbiju!

Alo pre 10 sati
Ruski premijer Dmitrij Medvedev izrazio je nadu da Evropska unija neće zameriti Srbiji na potpisivanju trgovinskog sporazuma sa zemljama Evroazijske ekonomske unije (EAEU) i ocenio da stav EU "ili istok ili zapad" ne vodi u pravom smeru. Medvedev je… »

SSP Zrenjanin: Bojkot kao otpor nenormalnosti u kojoj živimo

Danas pre 11 sati
Članovi Stranke slobode i pravde su razgovarali sa građanima Zrenjanina, i to građanima najnaseljenijeg dela grada, Bagljaša, saopštila je ta stranka. U saopštenju se navodi da su sa građanima između ostalog razgovarali o „propadanju Zrenjanina… »

Dan sa poslanikom Dragoljubom Mićunovićem

Danas pre 12 sati
Narodni poslanik Demokratske stranke U dobrim parlamentima se razmenjuju argumenti. Ovde, u našem, bilo je najvažnije uništiti protivnika, diskreditovati ga, ući mu u istoriju, uvrediti ga na svaki način kao da on nije dostojan sagovornik, nego… »

Analitičari o poseti Medvedeva: Rusija se vraća, Srbiju vidi kao oslonac i priliku

Blic pre 12 sati
Dolazak predsednika vlade Rusije Dmitrija Medvedeva u Beograd je veoma važan za Srbiju, čak i kada bi se vezivala samo za proslavu 75. godišnjice oslobođenja Beograda. Ovo je ocena diplomata i nekadašnjeg ambasador Srbije u Belorusiji Srećka… »

Još jedan način da se zastraše Srbi na Kim! Simić: Albanci menjaju etničku strukturu u policiji i sudu

Kurir pre 12 sati
Potpredsednik Srpske liste Igor Simić kaže da Albanci na sve načine menjaju strukturu zaposlenih u policiji i sudu na severu Kosova i Metohije. - Nema tačke Briselskog sporazuma, a da je Albanci nisu izigrali. Jedan od rezultata zastrašivanje Srba na… »

Dok Vučić i Medvedev mirno stoje, Dodik i Vulin nisu krili emocije! (foto)

Alo pre 12 sati
Na vojnom aerodromu u Batajnici održan je prikaz sposobnosti "Sloboda 2019". * Danas je na vojnom aerodromu u Batajnici održan prikaz sposobnosti ili vojna vežba "Sloboda 2019" * Na vojnom prikazu je prisustvovao državni vrh Republike Srbije i BiH… »

Medvedev u poseti Srbiji, održan vojni prikaz 'Sloboda 2019'

Insajder pre 13 sati
Predsednik Vlade Rusije Dmitrij Medvedev stigao je danas u jednodnevnu posetu Srbiji povodom 75 godina od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. Njega je na aerodromu Nikola Tesla dočekala premijerka Ana Brnabić, a zajedno sa predsednikom… »

Medvedev i Vučić u Batajnici, Vojska Srbije pokazala šta može (foto, video)

Sputnik pre 13 sati
Predsednik Vlade Rusije Dmitrij Medvedev stigao je u jednodnevnu posetu Srbiji povodom 75 godina od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. Po dolasku u Beograd, ruski premijer se uputio ka Batajnici, gde je zajedno sa predsednikom Srbije… »

Politika, najnovije vesti »