Politika

Prištinski mediji objavili detalje navodnog sporazuma za Kosovo

Sputnik pre 4 sata
Posle nemačkog lista „Frankfurter rundšau“, koji je objavio navodni plan o podeli Kosova, koji su usaglasili Evropska unija i SAD, danas se u prištinskoj štampi pojavio sličan tekst, uz tvrdnju da iza takvog plana stoje SAD, Francuska i Rusija. „Bota sot“ piše da su Vašington, Pariz i... »

Trifunović uživa sa ženom vođe ozloglašenog klana: Sergej se loži na krimose, evo u kakvom je društvu novopečeni političar (foto)

Kurir pre 6 sati
Ima neka tajna veza... Lider PSG se hvalio druženjem s Dejanom Živković, nevenčanom ženom Jovana Vukotića, navodnog vođe ozloglašenog krimi-klana. Glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović ne skriva da se druži sa ljudima koji su povezani s licima iz... »

Američka ambasada o najavi da Beograd i Priština potpisuju sporazum 12. juna u Vašingtonu

Sputnik pre 9 sati
Sjedinjene Američke Države bi bile zadovoljne ako bi sveobuhvatni sporazum Srbije i Kosova bio potpisan u 2019. godini, ali ne propisuju i neće propisivati kako rešenje treba da izgleda, saopštila je američka ambasada u Beogradu. „SAD bi bile zadovoljne da vide sveobuhvatni sporazum potpisan... »

Parezanović u Podgorici govorio o nauci i tehnologiji u službi modernog obrazovanja

Morava info pre 5 sati
ČAČAK – Narodni poslanik SNS iz Čačka Marko Parezanović učestvuje na sastanku e Parlamentarne skupštine Jugoistočne Evrope, koja se održava u Podgorici. Parezanović je član stalne delegacije Narodne skupštine u o ovom telu, a učestvuje na sastanku Generalnog odbora za socijalni... »

Stali ste uz Madura: Skot ne odustaje od kritikovanja Srbije zbog Venecuele

Sputnik pre 7 sati
Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot izjavio je da su sve zemlje slobodne da izaberu prirodu svojih odnosa s drugim zemljama, ali da je Srbija izabrala da stane na stranu predsednika Venecuele Nikolasa Madura, iako je njegov režim zemlju bogatu naftom pretvorio u krajnje siromašnu. Skot je to rekao... »

Rokada: Riker zamenjuje Mičela

Sputnik pre 10 minuta
Karijerni američki diplomata Filip Riker zameniće Vesa Mičela na funkciji šefa Biroa za evropske i evroazijske poslove od 18. marta. Kako je preneo grčki list „Ekatimerini“, Riker je bio američki ambasador u Makedoniji od 2008. do 2011. godine. Riker je takođe bio i zamenik pomoćnika... »

Albanski poslanik otkrio: Tadić i Jeremić 2010. godine nudili promenu granica između Kosova i centralne Srbije!

Kurir pre 1 sat
Poslanik kosovske skupštine Burim Ramadani izjavio je danas da su 2010. godine tadašnji predstavnici srpskih vlasti u Beogradu izašli sa idejom o promeni granica između Kosova i centralne Srbije. Kako piše prištinska Gazeta Espres, Ramadani, inače poslanik Alijanse za budućnost Kosova... »

Priština se hvali: Primili smo 650 vojnika, ima i Srba

Sputnik pre 6 sati
Zamenik kosovskog ministra odbrane Agim Čeku izjavio je, povodom zatvaranja konkursa ministarstva za prijem 650 vojnika, na kojem je, prema tvrdnji prištinskih vlasti konkurisalo više od 5.000 osoba, da su konkurisali zainteresovani iz svih zajednica na Kosovu, i da među njima ima i Srba,... »

Kako sarađuju Srbija i NATO

RTS pre 7 sati
RTS: Kako sarađuju Srbija i NATO
Severnoatlantska alijansa gleda na Srbiju kao na dobrog partnera, a ne kao bezbednosni problem, rekli su za RTS zvaničnici NATO-a. Naoružavanje i podizanje operativnih sposobnosti Vojske Srbije NATO ne vidi kao problem i smatra da je suvereno pravo svake zemlje da razvija svoju vojsku. NATO prati... »

Skandalozno! Opozicija optužila Srbe za sve ratove Ali to nije najgore! Radikalni islamista navija za Jeremića i tvrdi: Srbija je agresor, a Republiku Srpsku treba ukinuti!

Kurir pre 9 sati
Sportski novinar Milojko Pantić je na protestu opozicije, koju predvode Vuk Jeremić, Dragan Đilas, Boško Obradović u Pančevu na sva usta hvalio Zorana Zaeva a Srbiju i Srbe optužio da su jedini krivci za to sto je Kosovo proglasilo nezavisnost. Govoreći sve po nalogu Boška Obradovića i... »

©2019 Netmark d.o.o.