Nauka & Tehnologija

Grupa Gmail korisnika dobila spam poruke – od sebe

PC Press pre 9 sati
Gmail je obično prilično dobar u pogledu filtriranja neželjenih spam poruka, ali je određeni broj korisnika prijavio je juče da su njihovi Inbox-i iznenada bili preplavljeni reklamama koje su očigledno poslate sa njihovog mejla, piše Mashable. Korisnici koji su se žalili na Gmail-ovom Help... »

Kad ukrstite telefon i akumulator…

PC Press pre 7 sati
Ulefone je i službeno predstavio svoj pametni telefon Power 5 koji ima bateriju sa rekordnim kapacitetom od 13.000 mAh, u kombinaciji sa brzim i bežičnim punjenjem te ukupno četiri kamere. Kompanija Ulefone je svoj Power 5 predstavila još u februaru tokom ovogodišnjeg MWC sajma. Poređenja... »

Popović: Očekujemo dolazak veliki broj kineskih i svetskih kompanija

RTV pre 11 sati
RTV: Popović: Očekujemo dolazak veliki broj kineskih i svetskih kompanija
FUDŽOU - Zahvalni smo Kini na principijelnoj podršci Srbiji u očuvanju njenog teritorijalnog integriteta i suvereniteta po pitanju Kosova, a Srbija, isto tako, pruža najsnažniju podršku državnom kineskom rukovodstvu u vođenju politike "jedne Kine"", rekao je ministar za inovacije i... »

Brend Tesla predstavlja novi Tesla S901 powered by Android TV: Vaše želje za njega su zapovest. I to glasovna.

Večernje novosti pre 5 sati
Ovaj uređaj predstavlja integraciju računara, gejming konzole i televizora – i tako čini pravi multimedijalni uređaj za vaš dom. BREND Tesla predstavlja novi Tesla S901 powered by Android TV: Vaše želje za njega su zapovest. I to glasovna. Android TV operativni sistem Integrisana konzola i... »

Lazanski: Rusija neće ratovati zbog Srbije, ni zbog Kosova! Evo da li su bili spremni da ratuju za Siriju

Pravda pre 13 sati
Rusija više nema moralnog osnova da, posle najnovijih raketnih napada SAD, Francuske i Velike Britanije na Siriju, zadržava prodaju PVO sistema S-300 Damasku. Koji je inače te sisteme platio Rusiji pre više godina – unapred. Po rečima ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova, Moskva... »

Apple u maju predstavlja iPhone SE 2

Večernje novosti pre 7 sati
Postoji velika verovatnoća da će Apple predstaviti naslednika "pristupačnog" iPhone-a SE kojeg stručnjaci za sada zovu samo "SE 2" Postoji velika verovatnoća da će Apple predstaviti naslednika "pristupačnog" iPhone-a SE kojeg stručnjaci za sada zovu samo "SE 2". Čini SE da će ovaj uređaj,... »

Kako brzo obrisati sve podatke s računara i smartfona?

Vesti online pre 16 sati
Ako se spremate da prodate, poklonite ili prenamenite računar ili pametni telefon, svakako morate da se pobrinete za to da prethodno s njega uklonite sve vaše podatke. Evo kako to možete da uradite. Računari imaju ugrađene alate za brisanje datoteka, ali oni često ne obave posao do kraja ili... »

Naučnik koji možda ima odgovor ko smo mi i odakle smo došli

B92 pre 10 sati
B92: Naučnik koji možda ima odgovor ko smo mi i odakle smo došli
Dejvid Rajh i njegove kolege analizirali su genome više od 900 praistorijskih ljudi. Dejvid Rajh nosi zaštitno odelo od glave do pete, nazuvke i plavu hiruršku masku. Samo su mu oči vidljive dok ispituje fragmente kosti na stolu ispred njega. Rajh, genetičar Medicinske škole na Harvardu,... »

Jedan od najuspešnijih jutjubera u Srbiji: "Mnogi ne bi izdržali"

Press pre 6 sati
U Srbiji, nije lako uspeti, pogotovo ne samostalno, a tek ne na poljima koja predstavljaju rizik i inovaciju. Za uspeh je ponekad potrebno i rizikovati, pronaći pravi trenutak, pa imati i malo sreće, jer sreća prati one koji su spremni da rizikuju. Foto:Youtube Sagovornik Play-a je rizikovao je... »

OnePlus 6 ima 'iskren industrijski dizajn'

Benchmark pre 4 sata
S vremena na vreme Pete Lau, CEO kompanije OnePlus, na forumima objavi ponešto o dizajnu koji se tiče svakog kompanijinog novog telefona. U najnovijem obraćanju, Lau pokušava da definiše "iskren industrijski dizajn" i kako će se OnePlus 6 povinovati tim principima. "Dizajn od stakla OnePlus 6... »

©2018 Netmark d.o.o.