Nauka & Tehnologija

Kamera na Huawei P40 napraviće od vas zvezdu društvenih mreža, a pritom je ovaj telefon ne samo moćan već i savršeni…

Blic pre 32 minuta
Skoro devet miliona fotografija ljudi postave na Instagram tokom jednog dana. Dva faktora su bitna da se probijete do što većeg broja lajkova - ideja iza fotografije i kamera kojom je ona uslikana. Kada se fotkate za Instagram i ne želite baš da znate… »

Vivo X50 će biti dostupan na globalnim tržištima

Benchmark pre 43 minuta
Nakon objave X30 serije prošle godine, kineska kompanija Vivo se sada sprema za predstavljanje nove X50 serije, zakazane za 1. jun. Pred objavu, pojavile su se informacije o dostupnosti ovih telefona. Za razliku od Vivo X30 serije, koja je bila dostupna… »

Televizori koje ćete želeti da gledate čak i kada su isključeni – Samsung The Serif i The Frame

Kurir pre 1 sat
„Da ne zauzima puno mesta, da se savršeno uklapa u životni prostor, ali i da ga oplemenjuje i čini lepšim“, reči su kojima su mnogi ispitanici opisali idealni televizor, prilikom istraživanja koje je sprovela kompanija Samsung, u cilju… »

Pangolini nisu izvor pandemije tvrde naučnici

RTV pre 1 sat
ATLANTA - Genetska istraživanja pokazuju da su pangolini (vrsta sisara ljuskara) i slepi miševi, a moguće i neke druge vrste, najverovatnije inkubirali novi korona virus pre nego što je prešao na ljude, preneo je CNN. To znači da pangolini moguće… »

CSR SRBIJA 2020: Tijana Koprivica – Briga o zaposlenima je u ovom trenutku veoma važan deo CSR-a

Nova energija pre 2 sata
Color Media Communications šestu godinu za redom organizuje konferenciju posvećenu društveno odgovornom poslovanju. Zbog situacije sa pandemijom korona virusa (Covid-19) konferencija CSR Srbija 2020 – Društvena odgovornost u vremenima krize prvi put… »

Najnovija istraživanja na tragu pronalaska vanzemaljskog života

Sputnik pre 2 sata
Najnovija opažanja ponovo su uočila prigušenu patuljastu zvezdu, Proksimu B, kako orbitava sredinom naseljene zone oko zvezde Proksima Sentauri, koju je prvo proučila grupa astronoma koristeći planetarni tragač visoke preciznosti (HARPS) u Evropskoj… »

SpaceX danas ponovo lansira kapsulu? I ovaj pokušaj je neizvestan FOTO

B92 pre 2 sata
Američka kompanija SpaceX danas će ponovo pokušati da lansira kapsulu Crew Dragon u kojoj će biti astronauti svemirske agencije NASA, prenosi BBC. Prvi pokušaj lansiranja u sredu nije realizovan zbog lošeg vremena, tako da je putovanje astronauta na… »

Trampova ptičica [podcast]

B92 pre 3 sata
Tramp i Twitter, Microsoft i Linux - od ljubavi do mržnje i obrnuto. U ovoj epizodi bavimo se naizgled komplikovanim odnosima koji zapravo u osnovi imaju istu stvar - dobri su za biznis. Microsoft je održao svoju redovnu godišnju konferenciju za… »

Kina u julu planira put na Mars

Srbija danas pre 3 sata
Zanimljivo. Kineski svemirski program od nedavno uključuje i misiju koja bi put Marsa trebalo da krene u julu. Tako će do Crvene planete stići kapsula, te robotski rover kojim će moći da se upravlja na daljinu, i koji će biti zadužen za… »

CSR SRBIJA 2020: Marija Vujanić – Snaga društveno odgovornog poslovanja je najvidljivija tokom krize

Nova energija pre 24 sata
Color Media Communications šestu godinu za redom organizuje konferenciju posvećenu društveno odgovornom poslovanju. Zbog situacije sa pandemijom korona virusa (Covid-19) konferencija CSR Srbija 2020 – Društvena odgovornost u vremenima krize prvi put… »

Nauka & Tehnologija, najnovije vesti »