Nauka & Tehnologija

Jednostavan i brz način da rasteretite memoriju Gugl naloga!

Srbija danas pre 15 sati
Probajte! Ako ste lenji da redovno brišete svoje mejlove, onda ste se verovatno susreli sa pretnjom Gugl kompanije da će prestati da vam isporučuje mejlove zbog ispunjene memorijske kvote od 15 ili 32 GB. Vremenom, nakupi se svega i svačega i kad je momenat da se mejlovi brišu - teško je,... »

Neverica: Veštačka inteligencija odala intimu svojih korisnika!

Srbija danas pre 1 dan
Šokantna greška! Par iz SAD kaže da je Amazonov virtualni asistent Alexa, preko svojih zvučnika, snimila njihov privatni razgovor i prosledila ga osobi sa liste kontakata. Paru se javila osoba, čiji broj telefona imaju u svom imeniku, i rekla im da odmah isključi sve Alexa uređaje, pošto je... »

Preminuo Alan Bin, četvrti astronaut koji je hodao po Mesecu

N1 Info pre 13 sati
Američki astronaut Alan Bin, četvrti čovek koji je hodao po Mesecu, umro je danas u 87. godini u Hjustonu, posle kraće bolesti. Bin je bio pilot lunarnog modela "Apola 12", druge posade koja se spustila na Mesec, 1969. godine. Posle toga je Bin 1973. bio komandant posade američke prve svemirske... »

FBI upozorava: Rusi hakovali više od 100.000 rutera

B92 pre 23 sata
B92: FBI upozorava: Rusi hakovali više od 100.000 rutera
Federalni istražni biro SAD (FBI) izdao je upozorenje da su ruski hakeri napali stotine hiljada kućnih i kancelarijskih rutera u SAD, pomoću kojih bi mogli da prikupljaju lične podatke i gase internet mreže. FBI je poručio vlasnicima rutera da ih upale, pa ugase, kao i da skinu poslednje... »

©2018 Netmark d.o.o.