Nauka & Tehnologija

Amazon otkazao Lord of the Rings; Igru, ne seriju

B92 pre 1 dan
Amazon je otkazao Lord of the Rings MMO igru, prvobitno najavljenu još 2019. godine, prenosi Bloomberg. Ovu igru razvijali su Amazon i kineski Leyou, kompanija koju je kupio Tencent u decembru 2020. a izvori navode da su upravo nesporazumi između… »

4 načina da obezbedite lojalnost klijenata putem konverzacionog korisničkog interfejsa

B92 pre 24 sata
Verna mušterija je srećna mušterija! Ne samo da takve mušterije više troše, već je jeftinije i privući ih. Kaže se da je pet puta skuplje privući novog kupca nego zadržati postojećeg – i ne samo to. Gubitak mušterije poguban je i po… »

Ako u nekom budžaku slučajno imate neku od ovih PS3 ekskluziva - smeši vam se solidna zarada!

Srbija danas pre 24 sata
Zadnjih par meseci PS3 igre su posebno zabeležile veliki rast cena, pošto se konzola polako priključuje klasicima koji se više ne proizvode... PlayStation 3 polako odlazi u istoriju, a delove i igre za tu konzolu je sve ređe i ređe naći. Baš kao… »

Resident Evil Village PC demo stiže 1. i 2. maja

Benchmark pre 1 dan
Capcom je objavio da će Resident Evil fanovi imati priliku da isprobaju vremenski limitirani demo za Resident Evil Village 1. i 2 maja na svim platformama. Ovo će gejmerima omogućiti da isprobaju igru pre njene zvanične objave 7. maja. Demo će biti… »

Nvidia GeForce RTX 3080 Ti 12GB bi mogao imati cenu od 999 dolara

Benchmark pre 1 dan
IT sajt HKEPC izveštava da je primetio MSI Ventus modele Nvijidine RTX 3080 Ti 12GB grafičke karte koja uskoro stiže. GPU se na tržištu očekuje tokom maja. Izvori ističu i cenu RTX 3080 Ti video karte, koja će iznositi 999 dolara (ista cena koju… »

Samsung za 2022. priprema tablet koji se savija na tri dela

B92 pre 1 dan
Ranije su se pojavile informacije o tome da će Samsungov prvi dvostruko savitljivi uređaj stići ove godine. Međutim, dojavljivač Yogesh tvrdi da će ovaj uređaj zapravo biti predstavljen tokom prvog tromesečja 2022. godine. Očekuje se da će ovo… »

Konačno stigla najbezbednija verzija Google Chrome-a do sada, evo šta nam donosi...

Srbija danas pre 1 dan
HTTPS protokol je dizajniran da enkriptuje konekciju između korisničkog kompjutera i veb sajta koji se posećuje, a njegovim potpunim uvođenjem Google Chrome 90 je napravio veliki pomak. Google je još početkom 2018. godine upozorio da će, u nekom… »

Samsung će ukoro predstaviti Galaxy A22 4G

Benchmark pre 1 dan
Nedavno je nas BIS sajtu za sertifikaciju primećen model telefona, sa oznakom SM-A225F. Sugeriše se da je u pitanju Samsung Galaxy A22 4G verzija uređaja, a telefon će biti dostupan i u 5G varijanti. Izuzev SM-A225F/DS oznake, koja ukazuje na to da… »

Koliko RAM-a imate, a koliko vam je stvarno potrebno?

B92 pre 1 dan
Sigurno znate da je jedna od osnovnih karakteristika vašeg računara to koliko ima RAM-a, odnosno da to značajno utiče na njegov rad. Međutim, kako da znate koliko RAM-a vam je dovoljno? Najbolje je da krenemo od osnovnih stvari - RAM je skraćenica… »

Telefon vam je nepažnjom završio u bari ili krigli piva? To ne mora da znači da ste ostali bez njega

Telegraf pre 1 dan
Stručnjaci poznatih proizvođača telefona daju savete kako da pokušate da spasite svoj pokvašni telefon. Kada nas u proleće dočeka pravo jesenje kišno vreme, kao što je to posednjih dana slučaj, mogućnost da vam telefon završi u nekoj bari nije… »

Nauka & Tehnologija, najnovije vesti »