Nauka & Tehnologija

Samsung Galaxy 10: Prve prave slike sva 3 modela

Mondo pre 46 minuta
Upoznajte Samsung Galaxy S10E, S10 i S10+. Samsung će 20. februara u San Francisku predstaviti najmanje tri telefona, ove pomenute u podnaslovu, a očekujemo da vidimo i savitljivi Galaxy F, Fold ili kako god Samsung odluči da ga nazove. Ipak, da bismo videli kako sva tri nova modela izgledaju ne... »

WhatsApp ograničava broj poslatih poruka

Mondo pre 6 sati
Više nećemo moći da prosledimo poruku na više od pet primaoca zbog bojazni od širenja lažnih vesti. WhatsApp je doneo odluku da ograniči broj prosleđenih poruka na samo pet po korisniku za 24 sata, kako bi se onemogućilo spamovanje i širenje malicioznih poruka bilo kakve sadržine. Ovo je... »

Super Mario Kart stiže na telefone (FOTO)

Mondo pre 9 sati
Počnite da šizite, jer je istina - omiljena karting igra zaista stiže na mobilne telefone! Ono o čemu se šuškalo već neko vreme je istina, Nintendo je potvrdio - Super Mario Tour stiže na mobilne platforme! Očekivani momenat dolaska igre na telefone i tablete je mart 2019. godine, a... »

Vraća se ugašeni iPhone i biće jeftiniji

Mondo pre 12 sati
Apple vratio jedan od ugačenih modela u prodaju po povoljnijoj ceni. Da li je zbog izuzetne potražnje, iznenadnog pražnjenja magacina ili nečeg trećeg, ali tek tako, na Apple.com se iPhone SE opet prodaje. Verzija od 32 GB memorije je dobila sniženje od 50 dolara, dok će model od 128 GB biti... »

Srbija će za jednu iscepanu stranicu Miroslavljevog jevanđelja dati sedam slika

Radio 021 pre 12 sati
Srbiji će biti vraćena 166. stranica Miroslavljevog jevanđelja, a zauzvrat naša zemlja će Rusiji pokloniti sedam slika ruskog slikara Nikolaja Reriha, dogovoreno je pre nekoliko dana, kada je ruski predsednik Vladimir Putin bio u poseti u Beogradu. "Mislim da mnogo dajemo i da nije fer trampa",... »

Novi Samsungov Galaxy stiže sa ogromnom baterijom i brzim punjenjem?

B92 pre 13 sati
B92: Novi Samsungov Galaxy stiže sa ogromnom baterijom i brzim punjenjem?
Južnokorejska kompanija Samsung će za mesec dana predstaviti svoj najnoviji premijum model pametnog telefona Samsung Galaxy S10, a uz njega verovatno i "savitljivi" - Galaxy Fold. Upravo zbog toga sve su učestalije "procurele" inforamacija o dolazećim telefonima: Galaxy S10 Lite (E), Galaxy S10... »

Dositejev vapaj za dobrim: Gde si dobro?

RTS pre 14 sati
RTS: Dositejev vapaj za dobrim: Gde si dobro?
„Dobro. Eh, moje lijepo dobro! Đe li ću te naći? Gde prebivaš, gđe li počivaš, gde li tvoje janjce paseš? Da znam gđe si, došao bih k tebi, ako bih puzeći? Zar si na nebu? Ma mi na nebo ne možemo, a na zemlji zaisto nije te.” Dositej Obradović. Ove godine u Školskoj redakciji RTS-a... »

Budite oprezni: Ovo su dva načina kako vas neko može špijunirati preko mobilnog telefona! (video)

Srbija danas pre 11 sati
Ko bi rekao? Jedan od najpoznatijih hakera na svetu, Kevin Mitnik, u kratkom dokumentarcu objasnio je dva načina pomoću kojih je moguće provaliti na bilo koji mobilni uređaj. Da stvar bude gora, ne samo da to mogu da iskoriste ljubomorni bračni partneri, već i CIA, vlade i hakeri. -... »

Sirijska pvo odbila novi vazdušni napad! Sve rakete oborene!

Pravda pre 1 dan
Prema navodima reportera sirijskig državnog kanala Ikhbariya, sirijske protivvazdušne snage su oborile pet raketa kod međunarodnog aerodroma u Damasku. Prethodni izraelski napad izvršen je u noći 12. januara, tokom kojeg je oštećeno skladište na aerodromu u Damasku i nekoliko aviona. Tada je... »

Samsung Galaxy S10 i S10+ bi mogli imati veću bateriju ili brže punjenje

Benchmark pre 1 dan
Deli nas samo mesec dana od objave Samsung Galaxy S10 linije telefona, a verovatno i savitljivog modela južnokorejske kompanije pod nazivom Galaxy Fold. Stoga ne čudi sve veći broj procurelih inforamacija o dolazećim Galaxy S10 Lite (E), G alaxy S10 i Galaxy S10+ modelima. Sada je dojavljivač... »

©2019 Netmark d.o.o.