Nauka & Tehnologija

Veeam Backup za Microsoft Office 365

PC Press pre 12 sati
Jedan od najbitnijih poteza koji je napravio Microsoft sa svojom prvom cloud strategijom bio je da promeni način upravljanja i isporuke e-mail-ova i drugih aplikacija za produktivnost. Uz Office 365 Microsoft eliminiše potrebu za IT organizacijama koje… »

Motorola Nio na fotografijama uživo

Benchmark pre 12 sati
Glasine od ranije ukazuju na to da Motorola radi na nasledniku Edge+ modela, koji bi trebalo da nosi kodni naziv Motorola Nio. Kasnije je otkriveno da je Nio jedan od G-series uređaja sa specifikacijamam iz gornjeg sementa, uključujući i premijum… »

Preminuo sedmostruki svetski prvak u Tetrisu

PC Press pre 11 sati
Preminuo je Jonas Neubauer, kojeg je Vice svojevremeno nazivao najvećim igračem Tetrisa na svetu. Njegov kamp je najavio komplikacije sa zdravljem 4. januara putem Twitter naloga, obećavajući više detalja kada postanu dostupni. Neubauer je pomogao… »

Apple ozbiljno radi na telefonu sa savitljivim ekranom?

Telegraf pre 8 sati
Samsung je do sada "izbacio" najveći broj modela, a drugu generaciju "prekolopnika" imaju i Huawei i Motorola, jedino Apple još uvek ćuti... Trend savitljivih ekrana, odnosno pametnih telefona na preklop, pokrenut 2019, nastavljen 2020. godine, donosi… »

6 stvari koje morate da znate o novim pravilma koja uvodi WhatsApp

Srbija danas pre 3 sata
Iz WhatsAppa pojašnjavaju zašto su korisnicima dali više vremena za donošenje odluke o prihvatanju novih pravila... Suočivši se sa velikim napuštanjem od strane korisnika, koji masovno prelaze na konkurentske platforme Signal i Telegram, WhatsApp… »

Veštačko srce uskoro u prodaji, radi na baterije (VIDEO)

Nova pre 1 dan
Posle dugog čekanja na dozvolu Evropske komisije, u drugom kvartalu 2021. godine će početi masovna proizvodnja i prodaja veštačkih srca kompanije Carmat. S obzirom na stalni nedostatak donatora, ovaj uređaj će služiti kao alternativa doniranim… »

Ovakav GTA V do sada još niste videli!

Telegraf pre 1 dan
Novi mod donosi atmosferu noćnog grada iz Cyberpunk 2077 u Los Santos iz GTA V. Pošto je CD Projekt Red omogućio podršku za Cyberpunk 2077 modove od prvog dana, vredni i angažovani tim je odmah počeo da radi na prvim izmenama gejmpleja i prikaza… »

Orali njivu, pa našli kip star 500 godina

RTS pre 24 sata
Poljoprivrednici u regionu Huasteka na obali Meksičkog zaliva, orali su kada su otkrili predmet za koji su prvobitno pretpostavili da je običan kamen. Daljim iskopavanjem, utvrdili su da je reč o kipu visokom oko tri metra. Kip predstavlja figuru… »

TikTok menja pravila: Ovo su do sada najveće promene na popularnoj mreži

Srbija danas pre 23 sata
TikTok je doneo još nekoliko odluka koje se tiču sigurnosti i privatnosti mlađih osoba, naročito u dobu od 13 do 19 godina. TikTok je izvršio niz promena u svojoj aplikaciji koje će prema zadanim postavkama postaviti privatne račune tinejdžerskih… »

Arheolozi: Najstariji crtež životinje nastao pre 45.500 god

RTV pre 1 dan
DŽAKARTA - Arheolozi veruju da su otkrili najstariji crtež životinje koju je čovek naslikao - u pitanju je slika praseta nacrtana pre 45.500 godina u pećini na indonežanskom ostrvu Sulavesi, mestu poznatom kao Leang Tedongnge. Preliminarna… »

Nauka & Tehnologija, najnovije vesti »