Nauka & Tehnologija

Plaćaće vam za gledanje filmova za odrasle

Mondo pre 11 sati
I to u kriptovaluti! Evo o čemu se radi! Foto: Promo/LinkNYC Video striming servis za odrasle Tube8, deo PornHub imperije, mesečno ima preko 150 miliona otvorenih strana i zbog toga želi da vas nagradi - u kriptovaluti! Zbog ovoga, ali i još nekih stvari (razume se) Tube8 postavlja svoju novu... »

Turista iz Subotice se utopio u Budvi

Radio 021 pre 14 sati
Telo starijeg muškarca pronađeno je danas u moru, u Budvi kod Svetog Stefana. Reč je o turisti iz Subotice, a do smrti je, kako nezvanično saznaje portal vijesti.me, došlo usled zdravstvenih problema. Autor: Tanjug... »

Tinejdžer ukrao 90 GB privatnih podataka sa Appleovih servisa

B92 pre 17 sati
B92: Tinejdžer ukrao 90 GB privatnih podataka sa Appleovih servisa
Jedan tinejdžer iz Australije uspeo je više puta da hakuje Appleovu mrežu, te je tokom prethodnih meseci ukrao 90 GB privatnih podataka. Kako piše australijski "The Age" tinejdežer je uspeo da skine zaštićene podatke i račune klijenata, a mreži je pristupio pomoću jednog softvera, a o... »

Viber sredio pozive i troši manje memorije

Mondo pre 18 sati
Nova Viber aplikacija donosi dva poboljšanja, koja smo oduvek želeli. Putem poruke u samoj aplikaciji Viber tim nas je sve obavestio da je nova verzija aplikacije, osim što je i dalje najbezbednija IM aplikacija, dobila dva značajna unapređenja. Prvo je povećanje kvaliteta poziva, a drugo... »

Nova Spider-Man igra je ogromna (video)

Mondo pre 21 sat
Pogledajte kako izgleda otvoren svet nove igre, koja je PlayStation ekskluziva. Do izlaska dugoočekivane Spider-Man igre za PlayStation 4 je ostalo tek nekoliko nedelja, ali to ne znači da programeri, koji rade na ostvarenju prestaju sa davanjem novih stvari i video prezentacija, koje nas bolje... »

Zaboleće vas oči: ovo su najružniji sajtovi svih vremena

B92 pre 22 sata
B92: Zaboleće vas oči: ovo su najružniji sajtovi svih vremena
U današnje vreme sajtove možete posmatrati kao izloge prodavnica. Što je izlog primamljiviji i dopadljiviji, veća je šansa da će neko ući unutra i postati mušterija. Analogno tome, lepo dizajniran sajt će duže zadržati posetioca koji će tako moći bolje da se upozna sa uslugama ili... »

Klinac hakovao Apple: Odneo “brdo“ podataka

Mondo pre 22 sata
Osnovac je provalio više puta u Apple sistem i uzeo preko 90 gigabajta osetljivih podataka. Apple je tokom 2017. godine registrovao seriju “upada“ u svoj sistem i o tome obavestio FBI. Istragom je utvrđeno da je napad na kompaniju došao iz Australije, pa je slučaj preuzela državna policija... »

Čekamo do jeseni: Gugl najavio neverovatnu novinu

Srbija danas pre 17 sati
O, da! Ranije ove godine, Google je objavio Android 8.1 Oreo (Go Edition), kako bi se izborio sa potencijalnim problemima u performansama telefona iz donjeg segmenta. Iako je vizuelno identičan regularnoj verziji operativnog sistema, Go Editionzauzima približno polovinu prostora. Nakon nedavne... »

Ukucajte napola mi uteraj na Jutjubu - iskočiće vam neverovatna stvar! (video)

Srbija danas pre 22 sata
Pričaj srpski da te ceo svet razume! Ovih dana, na radiju, to jest, gde god da se okrenete, možete čuti hit izvesne Bete Leme, "Bambola". Međutim, refren zvuči malo čudno... U stvari, zvuči čudno samo Srbima. Pevačica kaže: "Bambola (Mi Butterai)", ali to srpskom uhu zvuči baš kao... »

Svi kontakti se brišu! Najnovija strašna prevara na Viberu hara Srbijom! Čuvajte se, opelješiće vas!

Srbija danas pre 1 dan
Vodite računa! "Za nekoliko trenutaka svi vaši kontakti biće izbrisani" - tom pretnjom počinje nova Vajber (Viber) prevara, koja je ovih dana opelješila brojne građane Srbije. Samo trenutak nepažnje bio je dovoljan da mnogi od njih ostanu bez kredita ili da svoj mesečni račun opterete za... »

©2018 Netmark d.o.o.