Nauka & Tehnologija

CS:GO – FaZe i Liquid poslednji učesnici na Epicenter

B92 pre 1 dan
B92: CS:GO – FaZe i Liquid poslednji učesnici na Epicenter
U Sankt Peterbrugu je danas odigran Epicenter Wild Card Qualifier na kome su FaZe i Liquid obezbedili učešće na Epicenter turniru. Turnir je na programu od 24. do 29. oktobra, gde će se 8 timova boriti za 500 000 dolara. Današnjim mini turnirom su upotpunjene obe grupe, koje izgledaju ovako:... »

CS:GO – Team Spirit se i zvanično odlučio za petog

B92 pre 6 sati
B92: CS:GO – Team Spirit se i zvanično odlučio za petog
Na početku oktobra Sergej â€�starix’ Iščuk je napustio tim, a njegova zamena je sada zasigurno stalni peti igrač tima. Vladislav “arch” Svistov je sada zvanično član Team Spirita, posle skoro mesec dana probne igre. U zvaničnom saopštenju navodi se da je za period... »

Nemanja ‘huNter’ Kovač novi igrač FPL lige!

B92 pre 6 sati
B92: Nemanja ‘huNter’ Kovač novi igrač FPL lige!
Najmlađi igrač starog sastava Binary Dragons, sada poznatijeg kao Valiance – Nemanja â€�huNter’ Kovač, dobio je mesto u FPL Circuit, takmičenju koje organizuje platforma FACEIT, gde igra veliki deo igrača iz najboljih timova sveta. 21-godišnji Nemanja, rođak Nikole... »

Fortnite: Battle Royale u novom ruhu

B92 pre 11 sati
B92: Fortnite: Battle Royale u novom ruhu
Besplatni Fortnite: Battle Royale je doživeo ogroman uspeh od svog dolaska, i za jako kratko vreme je prikupio 10 miliona igrača. Studio iz kojeg je igra proistekla, Epic Games, vredno radi na obezbeđivanju optimalnog iskustva svim igračima, ali isto tako i na dodavanju novog sadržaja koji će... »

Šta je Hoking otkrio o širenju svemira

B92 pre 13 sati
B92: Šta je Hoking otkrio o širenju svemira
Svako ko želi sada može preuzeti i pročitati doktorat Stivena Hokinga, kojim je okončao svoje postiplomske studije na Kembridžu u 25. godini. Hoking je 1966. napisao rad u kom objašnjava svojstva univerzuma koji se šire, a rad je sada i javno objavio u nadi da će inspirisati druge. "Svako,... »

Canon predstavlja svoj najbolji fotoaparat ikad iz PowerShot G serije – PowerShot G1 X Mark III

Personal magazin pre 15 sati
Canon Europeje predstavio najnoviji dodatak svojoj PowerShot G seriji, vrhunski PowerShot G1 X Mark III. Zamenjuje model G1 X Mark II i predstavlja fantastičnu kombinaciju kvaliteta slike koju nude Canon…. Canon Europeje predstavio najnoviji dodatak svojoj PowerShot G seriji, vrhunski PowerShot... »

Qualcomm namerava da reši najveći problem pametnih satova

B92 pre 21 sat
B92: Qualcomm namerava da reši najveći problem pametnih satova
Kompanija Qualcomm namerava da reši problem sa dužinom trajanja baterije na pametnim satovima. Današnji satovi često moraju da se pune najmanje jednom dnevno, a na ovaj složeni problem utiču brojni faktori. Qualcomm će pokušati da priđe rešenju na više načina, prvenstveno na nivou... »

Kinezi prave najmoćniji kompjuter na svetu

Večernje novosti pre 1 dan
Kineski naučnici razvijaju supermoćni kompjuter koji će moći da obavi kvintilion (milijardu milijardi) operacija u sekundi i ovdašnji naučnici tvrde da će to biti najmoćnija „mašina“ u svetu. Kineski naučnici razvijaju supermoćni kompjuter koji će moći da obavi kvintilion (milijardu... »

Kupite državljanstvo u bitkojnima i putujte bez vize u UK, EU, Rusiju...

Večernje novosti pre 1 dan
Ostrvska država u Južnom Pacifiku Vanuatu počela je da prihvata bitkojn kao valutu za kupovinu državljanstva. Ostrvska država u Južnom Pacifiku Vanuatu počela je da prihvata bitkojn kao valutu za kupovinu državljanstva. Samo državljanstvo košta 200.000 dolara, pa se onda računa prema... »

Mineski osvojio PGL Dota Minor

B92 pre 13 sati
B92: Mineski osvojio PGL Dota Minor
Trenutno najjača SEA ekipa je ostvarila ono što joj je iz ruku izmaklo na StarLadderu-u, osvojili su Minor. Team DK je kao u najboljim danima! Oprostite, reinkarnacija legendarnog tima i saradnje između Mushi-ja i IceIceIce u trenutnoj postavi Mineskija daje rezultate. U finalu PGL-ovog Minor... »

©2017 Netmark d.o.o.