Nauka & Tehnologija

Review: Motorola Moto G100 – Stotka za desetku

PC Press pre 3 sata
Moto G100 je najsnažniji i najbolji Moto G telefon svih vremena; međutim, šta to znači u širem kontekstu, kako se nosi s konkurencijom i koji su mu ključni aduti? Za Moto G seriju je uvek bio karakterističan odličan odnos uloženog i dobijenog. To… »

Motorola Moto G60 i G40 Fusion su se pojavili na Geekbenchu sa Snapdragon 732G čipom

Benchmark pre 3 sata
Ranije su se pojavile informacije o Motorola Moto G60 i G40 Fusion telefonima, koje su otkrile da oba uređaja stižu sa 120Hz displejima, HDR10 podrškom, 6000mAh baterijama i Snapdragon 732G čipsetom. Zasnovano na ranijim glasinama, Moto G60 će biti… »

„Najki“ planira da prodaje polovne patike

RTS pre 3 sata
Kompanija „Najki“ počela je da prodaje polovne patike u nekim svojim objektima, u okviru napora da smanji količinu otpada. Inicijativa pokrenuta ove nedelje podrazumeva da će određene prodavnice prihvatati malo nošene patike ili one sa… »

Evo kako lako da blokirate neželjene pozive! Ne treba vam nikakva aplikacija!

Srbija danas pre 3 sata
Bez obzira na to zbog čega želite da blokirate nečije pozive, Android operativni sistem nudi rešenje u sklopu svoje aplikacije za pozive i nekoliko trikova skrivenih u podešavanjima. Neželjeni pozivi su definitivno jedna od iritantnijih nuspojava… »

Mobilna aplikacija postaje kovid pasoš?

Telegraf pre 3 sata
Prethodno slabo prihvaćena, ova italijanska aplikacija bi sada mogla da dobije novu namenu... Italija bi mogla da obnovi aplikaciju za pametne telefone koju je uvela prošle godine kako bi locirala zaražene osobe, a sada želi da je koristi za kovid… »

Sony predstavio Xperia 1 III sa prvom promenljivom telefoto kamerom u pametnom telefonu

B92 pre 4 sati
Kompanija je najavila svoju novu vodecu liniju za 2021. godinu, uključujuci Xperia 1 III i Xperia 5 III telefone. Ne znamo kada se ovi uređaji lansiraju niti koliko ce koštati, ali možemo pretpostaviti da Xperia 1 III nece biti jeftin sa prvim… »

Blam! Ajfon sa pogrešno utisnutim Epl logoom prodat za 2.700 dolara! (foto)

Srbija danas pre 5 sati
Navodno pogrešno proizveden Ajfon 11 Pro, koji je izgleda prodat za 2.700 dolara, pojavio se u tvitu, pri čemu na fotografijama na kojima je prikazan Eplov logotip na poleđini iPhone-a nisu pravilno postavljene. Objavljene na Tvitter-u od strane… »

Turska kaznila Google sa 36,6 miliona dolara

Al Jazeera pre 20 sati
Turske vlasti kaznile su u srijedu Google sa 296 miliona turskih lira (36,6 miliona dolara) zbog kršenja državnog zakona o konkurenciji. Turske vlasti kaznile su u srijedu Google sa 296 miliona turskih lira (36,6 miliona dolara) zbog kršenja državnog… »

Prvi detalji o EOS R3, novom Canon profesionalnom aparatu bez ogledala za sport i izveštavanje

PC Press pre 23 sata
Danas, prateći vesti o tri nova inovativna RF objektiva i o novoj aplikaciji za deljenje datoteka, Canon Inc. najavljuje razvoj modela EOS R3 – najnovijeg brzog i ultraodzivnog profesionalnog fotoaparata bez ogledala. Svojim revolucionarnim dizajnom… »

Mastercard predstavlja novo rešenje za banke – Kalkulator ugljeničnog otiska

PC Press pre 24 sata
Novo istraživanje o održivosti kompanije Mastercard otkriva značajan porast posvećenosti potrošača očuvanju životne sredine kao rezultat pandemije COVID-19. Više od dve petine ispitanih Evropljana (48%) smatra da je smanjenje njihovog… »

Nauka & Tehnologija, najnovije vesti »