Nauka & Tehnologija

Huawei Watch GT/GT2, Honor Band 4/5 ažuriranje omogućava nove pozadine, optimizacije Povezana vest: Huawei Watch GT 2 ima…

Benchmark pre 9 sati
Najnovije ažuriranje za Huawei Watch GT i Watch GT 2 pametne satove uključuje seriju optimizacija i dodaje neke nove pozadine. Nove pozadine su tematski povezane sa Kineskom Novom godinom. Pored novog izgleda, tu su i neke unutrašnje optimizacije, koje… »

Android 10 ažuriranje se za Galaxy S9 očekuje u februaru

Benchmark pre 10 sati
Novi Android 10 plan objave pominje da je Samsung Galaxy S9 One UI 2.0 nadogradnja planirana za februar 2020. godine. Raniji roadmap je sugerisao april 2020, tako da je novi termin lepa vest za vlasnike ovih telefona, koji će dva meseca ranije dobiti… »

Nokia 9.2 PureView se očekuje tokom jeseni

Benchmark pre 11 sati
Nokia 9 PureView telefon je bio premijum model od kog se dosta toga očekivalo, ali koji nije uspeo da ispuni očekivanja u nekoliko sektora. Verovatno najveće razočarenje predstavljale su nepouzdane performanse Light optičke tehnologije kamere… »

Borba traje: Grupa advokata se bori protiv distribucije tehničkih crteža za 3D štampanje oružija

Srbija danas pre 11 sati
Imaju poentu... Borba za zabranu 3D štampanog oružja traje već godinama, sa promenljivim ishodom. Jedna strana dobije sudsku presudu, druga se žali i tako u krug. Poslednju tužbu pokrenulo je 21 američkih advokata, koji su tužili Trampovu… »

„Ferari“ će za deset godina poleteti

RTS pre 12 sati
Među prvima u svetu u mogućnosti smo da vam prikažemo kako će izgledati prvi leteći „ferari“. U budućnosti nas očekuju hibridni modeli na električni pogon, a 2030. godine „ferari“ će i poleteti. Studija „Lazarini dizajna“ pokazuje… »

Patent za Samsung Odyssey VR kacigu izgleda neobično i nudi napredne funkcije

Benchmark pre 13 sati
Pojavio se Samsungov patent za uređaj koji bi mogao biti naslednik kompanijine HMD Odyssey Windows Mixed Reality kacige. Na osnovu skica iz patentne prijave, sajt LetsGoDigital je kreirao rendere u boji, koji ukazuju na to da bi izgleda VR uređaja mogao… »

Lepe vesti: Dok ne stigne nov naslov alyx, ostale igre igrajte besplatno (video)

Srbija danas pre 13 sati
Iznenađenje za Half-Lajf fanove... Ukoliko želite dobro da se pripremite za novi naslov, ne bi trebalo da propustite ovu fantastičnu priliku! Nakon najave prve nove Half-Life igre, koja će, posle dugog niza godina, izaći u martu kreator serijala… »

Novi Apple patent: iMac dizajn za buduće generacije

PC Press pre 15 sati
Apple je podneo zahtev za novi patent, a radi se o ambicioznom dizajnu koji tastaturu i ekran integriše u zakrivljenu staklenu površinu. Zahtev je podnet u maju 2019, a radi se o uređaju koji liči na iMac, i koji tastaturu i displej integrišu u jednu… »

Najtanji i najizdržljiviji telefon na svetu sada i u Srbiji

PC Press pre 14 sati
Cat ® Phones je danas na tržištu u Srbiji počeo sa prodajom svog novog modela Cat S52, najtanjeg i najizdržljivijeg telefona na svetu. Cat S52 prkosi očekivanjima potrošača o tome kako treba da izgleda robusni telefon koji kombinuje izdržljivost… »

OnePlus planira nadogradnju kamera aktuelnih i budućih telefona

Benchmark pre 14 sati
Kompanija OnePlus je održala "Open Ears Forum", tokom kojeg je od fanova dobila povratne informacije i ideje o tome kako bi mogla da poboljša aktuelne i buduće OnePlus proizvode. Ovoga puta, fokus je bio na snimanju videa. Prvi prioritet kompanije je… »

Nauka & Tehnologija, najnovije vesti »