Nauka & Tehnologija

Honor 8X sertifikovan u Rusiji, stiže uskoro

Benchmark pre 13 sati
Nakon što je ranije ovog meseca dobio TENAA i 3C sertifikate, dolazeći Honor 8X telefon je sada prošao i EEC sertifikat, što ukazuje na njegovu skoru objavu. EEC listing ne uključuje neke specifično zanimljive detalje o uređaju i jedino potvrđuje naziv telefona - Honor 8X. Pored imena, ECC... »

Google Drive ručno bekapovanje nije moguće u Androidu 9?

Benchmark pre 14 sati
Google je korisnicima omogućavao da bekapuju svoje telefone na Google Drive još od Android Marshmallow verzije. Iako se ovaj proces uobičajeno obavlja u pozadini, ponekada korisnici imaju potrebu za ručnim bekapovanjem. Nažalost, ovo više nije opcija u Android 9.0 Pie verziji, ali će biti... »

Ovde možete uživo pratiti današnju Nvidia GeForce prezentaciju

Benchmark pre 15 sati
Nvidia je zakazala GeForce Gaming Celebration prezentaciju za ponedeljak 20. avgust u 18:00, a potvrđeno je da će događaj biti održan u Palladiumu u Kelnu, Nemačka. Nvidia ističe da nas tokom prezentacije očekuje nekoliko spektakularnih najava i iznenađenja. U pitanju je "budućnost... »

Novi iPhone modeli se pojavili u videu

Benchmark pre 15 sati
Procureo je video klip koji, prema navodima, prikazuje tri nova iPhone modela koji bi trebalo da budu objavljeni narednog meseca. O naslednicima iPhone X telefona smo imali već veliki broj informacija, a treći model koji se očekuje bi mogao biti iPhone 9 ili neki drugi naziv za koji se Apple bude... »

LG XBOOM tim donosi prenosive Bluetooth i ThinQ pametne zvučnike

Benchmark pre 17 sati
LG je svakako najpoznatiji po proizvodnji svojih televizora, displeja, telefona i nekih kućnih aparata, a kompanija ne spada u popularnije kada su zvučnici u pitanju. LG je ovakvo stanje probao da promeni dodavanjem Bang & Olufsen partnerstva na telefone i Meridian na svoje veće audio proizvode.... »

Štampani mediji u Srbiji i dalje u zapećku

PC Press pre 17 sati
Relevantnih podataka o tome kakva je situacija u srpskim online/offline medijima, kada je reč o obimu oglašavanja, i procentualnom učešću pojedinih medija na tržištu oglašavanja u ovom momentu nema. Iz Asocijacije medija saznajemo da ovakva istraživanja nisu rađena na teritoriji Srbije.... »

Logitech MX Vertical – ergonomija na novom nivou

PC Press pre 17 sati
Mnogi miševi koje smo videli na tržištu danas su prilično standardni u pogledu dizajna. S druge strane, Logitech je eksperimentisao sa različitim dizajnima, kao i sa MX Ergo-om koji ima kuglicu sa strane. Sada izgleda da se kompanija vratila na tržište sa nečim što bi mogao da bude njen... »

Xiaomi Pocophone F1 sa 8GB RAM-a na Geekbenchu

Benchmark pre 18 sati
Xiaomi sprema novu seriju telefona, pod nazivom Pocophone, a prvi uređaj u portfoliju bi trebalo da nosi naziv F1. Telefon debituje u Indiji 22. avgusta, ali nekoliko dana pre objave, pojavio se na Geekbenchu u verziji sa 8GB RAM-a. Ovo je drugi put da se Pocophone F1 pojavio na benchmarku, nakon... »

Prva pametna narukvica namenja isključivo fudbalskim navijačima

PC Press pre 18 sati
Kompanija Fantom je u saradnji sa klubom Manchester City, jednim od najbogatijih fudbalskih klubova na svetu i aktuelnim prvakom Engleske, stvorila jedinstveni gedžet koji će obradovati najvernije navijače – pametnu narukvicu. Gedžet izgledom ne odudara preterano od drugih narukvica za... »

Analitičari veruju da PlayStation 5 stiže krajem 2019. godine

Benchmark pre 19 sati
Iako PlayStation 4 Pro obavlja dobar posao kada je donošenje 4K gejminga na kućne TV uređaje u pitanju, sigurno postoji dosta onih koji se pitaju kakav hardver i gejming može da se očekuje od naredne generacije PlayStationa. Ovo je i razlog početka novog talasa informacija o PS5 konzoli... »

©2018 Netmark d.o.o.