Beta

Fabrici u razgovoru sa Selakovićem pozdravio odluku Vlade Srbije da smiri tenzije sa Crnom Gorom

Beta pre 15 sati
Šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici danas je na sastanku sa šefom srpske diplomatije Nikolom Selakovićem pozdravio odluku Vlade Srbije da smiri tenzije i očuva dijalog u odnosima sa Crnom Gorom, saopštilo je Ministartsvo spoljnih poslova… »

Čomić: Ni Vlada Srbije ni Evropska komisija ne smeju da se mešaju u dijalog vlasti i opozicije

Beta pre 20 sati
Ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić izjavila je danas da u u dijalog vlasti i opozicije ne smeju da se mešaju "ni Vlada Srbije ni Evropska komisija". Navodeći da je dijalog u nadležnosti Skupštine Srbije i… »

Grožan bi sutra trebalo da izađe iz bolnice, za vikend ga menja Fitipaldi

Beta pre 16 sati
Vozač Hasa Roman Grožan, povredjen u strašnoj nesreći tokom trke za Veliku nagradu Bahreina, trebalo bi sutra da bude pušten iz bolnice, saopštio je danas taj tim Formule 1. "Grožan nastavlja oporavak u bolnici u Bahreinu, gde je proveo noć… »

Bajden se povredio, dobio je manje frakture na stopalu igrajući se sa psom

Beta pre 18 sati
Izabrani predsednik SAD Džo Bajden dobio je manje frakture na stopalu dok se igrao sa jednim od svojih pasa i verovatno će nekoliko nedelja morati da nosi zaštitnu cipelu, rekao je sinoć njegov lični lekar. Sedamdesetosmogodišnji Bajden se povredio… »

Tepić: Zašto RTS krije da je Lončar zabranio retestiranje medicinara

Beta pre 15 sati
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da zahteva od RTS-a da objavi informaciju i dokument da je Ministarstvo zdravlja "naložilo zdravstvenim ustanovama da zabrane retestiranje zdravstvenih radnika na KOVID-19… »

Ambasador Đukić: Božović je trebalo da bude ranije proteran

Beta pre 17 sati
Diplomata i bivši ambasador Srećko Djukić izjavio je danas da je proglašenje ambasadora Vladimira Božovića za personu non grata u Crnoj Gori u prvom trenutku bilo "iznenadjenje", ali da kada se zna suština i jednog i drugog režima postavlja se… »

Francuska književna nagradu Gonkur dodeljena Erveu Le Telijeu (VIDEO)

Beta pre 14 sati
Francuska književna nagrada Gonkur (Goncourt) dodeljena je danas na onlajn konferenciji piscu Erveu Le Telijeu (Herve Le Tellier) za roman "L'Anomalie" (Anomalija). Le Telije (63), matematičar po obrazovanju, bivši novinar i predsednik književnog… »

DS traži od vlasti da se zaštite učitelji, vaspitači i pomoćno osoblje

Beta pre 20 sati
Demokratska stranka (DS) zatražila je danas od vlasti da zaštiti učitelje, vaspitače i pomoćno osoblje, ocenjujući da njihovo zdravlje, kao i zdravlje dece mora biti na prvom mestu. U saopštenju DS-a, koje je potpisala zamenica predsednika DS… »

Počela ekshumacija posmrtnih ostataka lica koja se vode kao nestala u rudniku Kiževak kod Raške

Beta pre 13 sati
Kancelarija za saradnju s medijima Vlade Srbije saopštila je danas da je započeta ekshumacija tela, za koja se pretpostavlja da su s Kosova, iz lokacije kod rudnika Kiževak kod Raške. "U sklopu aktivnosti Кomisije za nestala lica Vlade Republike… »

Servis CarGo Batler dostavlja hranu i iz Madere

Beta pre 19 sati
Kompanija CarGo Technologies objavila je danas da je novi servis za poručivanje i dostavu hrane CarGo Batler bogatiji je za još jedan restoran i to za jedan od simbola Beograda - dostavu hrane iz "Madere". Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk… »

Beta, najnovije vesti »