Beta

SSP: Potpisivanjem memoranduma o metrou počela jedna od najvećih pljački Beograda

Beta pre 3 sata
Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je da je današnjim potpisivanjem Memoranduma o razumevanju za izgradnju metroa u Beogradu, "počela jedna od najvećih pljački u istoriji glavnog grada". Upozorili su da je tim projektom ugroženo vodosnabdevanje… »

Košarkaši Zvezde izgubili od Barselone u Evroligi

Beta pre 49 minuta
Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Beogradu od Barselone sa 72:60 (11:21, 20:14, 14:22, 15:15), u utakmici 21. kola Evrolige. Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Ognjen Dobrić sa 11 poena, Džordan Lojd postigao je devet, Kori Volden osam… »

Narodna stranka tvrdi da su dva njena člana u Kruševcu uhapšena bez obrazloženja

Beta pre 5 sati
Narodna stranka je saopštila da su danas uhapšena dva člana njenog Gradskog odbora u Kruševcu dok su išli na sastanak s gradjaninom koji im je javio da ima "važne informacije". "Oni su zaustavljeni i uhapšeni bez ikakvog obrazloženja, a potom… »

PKS: Biznismeni iz čitavog sveta mogu u Srbiju i bez PCR testa

Beta pre 8 sati
Poslovni ljudi iz čitavog sveta, strani i domaći državljani koji u Srbiju dolaze zbog posla, na inicijativu Privredne komore Srbije, granicu mogu da predju po pojednostavljenoj proceduri, drugačijoj od pravila koja važe za ostale putnike, saopštila… »

Tepić (SSP): Revizor potvrdio da je Grčić kršio zakon i zloupotrebljavao novac

Beta pre 9 sati
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da je Državna revizorska institucija (DRI) u svom izveštaju o poslovanju Elektroprivrede Srbije (EPS) potvrdila da je v.d direktor EPS-a Milorad Grčić u 2018. i 2019… »

United Grupa preuzela bugarsku Novu

Beta pre 5 sati
Telekomunikacioni i medijski operater United Grupa je danas saopštio da je završio kupovinu najveće bugarske medijske kompanije "Nova Broadcasting Group". U toj bugarskoj grupi su televizija sa nacionalnom frekvencijom NOVA TV, 10 televizijskih… »

Ambasadori Nemačke i Francuske u Srbiji obeležili 58. godišnjicu Jelisejskog sporazuma (VIDEO)

Beta pre 6 sati
Nemačka i Francuska, 58 godina nakon potpisivanja Jelisejskog sporazuma saradjuju na najvišem političkom nivou, ali i u oblastima industrije, odbrane, kulture, mladih, obrazovanja i administracije. Dve zemlje aktivno saradjuju i po pitanjima koja se… »

Opozicija u utorak o predlogu zajedničke platforme za dijalog s vlašću

Beta pre 5 sati
Sastanak opozicionih stranaka i pokreta o izradi zajedničke platforme za dijalog sa vlašću o izbornim uslovima biće održan u utorak, 26. januara u sedištu Nove stranke u Beogradu. Kako je najavljeno iz te partije, na sastanku će biti razmotren… »

Siniša Kovačević: Vučić svesno krši zakon i skreće pažnju javnosti aferom o prisluškivanju

Beta pre 13 sati
Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević izjavio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "svesno krši zakon" jer tvrdi da ima dokaze da je prisluškivan, ali ih ne da. "Najvažnije pitanje je ko je Vučić da on sebi daje za pravo da… »

Prelević: Policija je uhapšena

Beta pre 6 sati
Advokat Božo Prelević izjavio je danas da je policija u Srbiji već duže vreme uhapšena i da zato ne čudi najnovija serija kriminalnih obračuna na ulicama Beograda. U poslednjih nekoliko dana u Beogradu su na dva lokala bačene ručne bombe, jedan… »

Beta, najnovije vesti »