Beta

Zvaničnici EU: Beograd može odustati od napora za povlačenje priznavanja Kosova

Beta pre 13 sati
Vlasti u Beogradu bi bile spremne da prestanu s naporima da države koje su priznale nezavisnost Kosova povuku takvu odluku, ako bi se "stvorili atmosfera i uslovi za nastavak dijaloga s Prištinom" što znači i povlačenje blokade Prištine na uvoz robe… »

Novi energetski projekti Srbije i Mađarske, struja i gas u prvom planu

Beta pre 19 sati
Srbija i Madjarska su najznačajniji partneri u energetskom sektoru u regionu i planiraju niz projekata koji će u budućnosti unaprediti sigurnost i njihovog snabdevanja energijom, i snabdevanja suseda, izjavio je danas ministar rudarstva i energetike… »

Vučić: Nijedno imenovanje Moskve neće uticati na dobru saradnju sa Srbijom

Beta pre 21 sat
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je Rusija prijateljska zemlja Srbiji i da imenovanje Jevgenija Primakova na mesto direktora Agencije "Ruska saradnja" neće uticati na tu saradnju. "Rusija je nama prijateljska zemlja, tako je bilo i tako će i… »

Jeremić: Držimo reč, bez obzira na cenu

Beta pre 23 sata
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da ta stranka bojkotuje izbore jer je dala reč da će to učiniti i da bi bilo blagotvorno da neko u Srbiji konačno održi neko javno izrečeno obećanje, bez obzira na cenu koju će zbog toga platiti… »

Evro sutra 117,59 dinara

Beta pre 16 sati
Zvanični srednji kurs dinara prema evru biće sutra 117,5912 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije. Danas je zvanični srednji kurs 117,5937 dinara za jedan evro. U odnosu na evro, dinar će sutra vredeti kao pre mesec dana, za 0,2… »

Evropska centralna banka duplirala podršku privredi zbog posledica pandemije

Beta pre 19 sati
Evropska centralna banka povećala je danas svoj veliki program podrške privredi zemalja evrozone pogodjene pandemijom korona virusa za neočekivano visokih 600 milijardi evra.  Banka je istovremeno zadržala svoju referentnu kamatnu stopu na… »

Hamilton i Botas na testiranjima na Silverstonu

Beta pre 14 sati
Vozači Mercedesa aktuelni svetski šampion Luis Hamilton i Valteri Botas obaviće naredne nedelje dvodnevna testiranja na Silverstonu, uoči početka sezone u Formuli 1. Botas će u utorak biti za volanom Mercedesovog bolida W09 iz 2018. godine, dok će… »

Stamenković (DJB): Neophodna reforma kojom bi se svim građanima garantovala osnovna penzija

Beta pre 19 sati
Zamenica predsednika Pokreta Dosta je bilo Branka Stamenković izjavila je na današnjoj konferenciji za novinare da je Srbiji neophodna reforma penzionog sistema koja bi svim gradjanima garantovala osnovnu penziju i dostojanstvenu starost bez brige za… »

Crna Gora očekuje pad ekonomije od 6,9 odsto u 2020. godini

Beta pre 12 sati
Ministar finansija Crne Gore Darko Radunović izjavio je da se u ovoj godini očekuje pad crnogorske ekonomije od 6,9 odsto. Radunović je večeras rekao da će prihodi od turizma biti manji čak 40 odsto u 2020. godini zbog pandemije korona virusa, da se… »

Naslovne strane za četvrtak, 4. jun 2020. godine

Beta pre 1 dan
Naslovne strane dnevnih novina u izdanjima za 4. jun,  pišu o predizbornim aktivnostima, falsifikovanju istorije u filmu prikazanom na televiziji u Albaniji, protestima u Americi zbog ubistva Afroamerikanca i drugim temama. BLIC  -  Pod naslovom… »

Beta, najnovije vesti »