Beta

Aleksić: Nema saradnje sa onima koji su pogazili reč i pomogli vlasti

Beta pre 4 dana
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da se ta stranka ne može boriti za fer i poštene izbore sa organizacijama koje su izašle na izbore 21. juna i time pokazale da su im izborni uslovi i tada bili dovoljno dobri. "Te… »

Zelenović: Srbija treba da bude deo zapadnog sveta zato što se tamo najbolje živi (VIDEO)

Beta pre 4 dana
Predsednik pokreta Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović i predsednik Gradjanskog demokratskog foruma Zoran Vuletić ocenili su danas poražavajućim rezultate istraživanja Beogradskog centra za bezbednosnu politku. To istraživanje pokazalo je da… »

Šoškić: Jeftinije zaduživanje Srbije je posledica okolnosti na međunarodnom finansijskom tržištu

Beta pre 4 dana
Profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu Dejan Šoškić rekao je danas da je prodaja desetogodišnjih obveznica Srbije radi refinansiranja duga iz 2011. godine u dolarima, pod povoljnijm uslovima, rezultat okolnosti na svetskom finansijskom tržištu… »

Američka ekonomija u trećem kvartalu porasla za rekordna 33 odsto, ali ponovo usporava

Beta pre 4 dana
Druga od tri zanične procene rasta privrede SAD u kvartalu jul-septembar je nepromenjena i potvrdjuje rekordan tempo rasta od 33,1 odsto. Ali, očekuje se da će ponovno oživljavanje epidemije koronavirusa naglo usporiti rast u tekućem, četvrtom… »

Radnici FCA u Kragujevcu na plaćenom odsustvu do 30. novembra

Beta pre 4 dana
Proizvodnja fijata "500L" u kompaniji FCA u Kragujevcu prekinuta je drugi put u novembru zbog odlaska radnika na plaćeno odsustvo i biće nastavljena 30. novembra, rečeno je danas agenciji Beta u Samostalnom sindikatu fabrike. Radnici FCA su novembar… »

Junajted grupa se žalila EU zbog pritiska kome je izložena u Srbiji

Beta pre 4 dana
TV operater Junajted grupa (United Group) se pismom obratio nadležnima za konkurenciju u Evropskoj uniji (EU), optužujući srpsku državu za kampanju maltretiranja koja šteti medijskoj konkurenciji i unutrašnjem tržištu EU, prenosi portal MLex… »

PSG: Crvenom linijom na obrazu ukazujemo na nasilje nad ženama u Srbiji

Beta pre 4 dana
Sadašnji i bivši predsednik, kao i funkcioner Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Pavle Grbović, Sergej Trifunović i Vladimir Pajić pozvali su danas sve muškarce da se priključe borbi protiv nasilja nad ženama i ofarbaju svoj obraz crvenom linijom… »

Tadić ne očekuje promenu politike SAD prema Kosovu

Beta pre 5 dana
Predsednik SDS i bivši predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je "infantilno" očekivati da se promeni nešto po pitanju Kosova izborom novog predsednika SAD. "To ne zavisi od čoveka koji je na čelu države, nego od toga šta su strateški… »

'Veropulos' podržao projekat PKS 'Čuvarkuća'

Beta pre 4 dana
Privredna komora Srbije (PKS) je danas saopštila da je i grčki lanac samoposluga "Veropulos" podržao projekat PKS "Stvarano u Srbiji" i dodelu kolektivnog žiga "Čuvarkuća" visokokvalitetnim proizvodima stvorenim domaćim resursima u Srbiji… »

AO će najverovatnije biti odložen

Beta pre 4 dana
Otvoreno prvenstvo Australije u tenisu najverovatnije će biti odloženo usled pandemije korona virusa, izjavili su danas predstavnici lokalnih vlasti. Prvi grend slem turnir u sezoni prema planu treba da se igra od 18. do 31. januara. Ipak, problem… »

Beta, najnovije vesti »