Beta » Vesti dana

Beta

Mali: Moguć novi tender za izbor strateškog partnera za Sava centar

Beta pre 3 dana
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali danas je izjavio da je Sava centar "ključ" kongresnog turizma i da je moguć novi tender za izbor strateškog parnera koji će investirati u taj objekat. On je tokom posete Sava centru podsetio da je bio neuspešan pokušaj nalaženja investitora koji bi... »

Entoni Sošić na čelu Merkatora S, Seratlić generalni direktor SBB-a

Beta pre 3 dana
Entoni Sošić će 1. oktobra preuzeti dužnost generalnog direktora trgovinskog lanca Merkator S, saznaje danas Beta. Sošić je 17 godina dugu karijeru gradio u maloprodaji, a poslednjih pet godina proveo je na izvršnim funkcijama Merkator sistema u Srbiji. U izjavi Beti on je kazao da će "biti... »

Vlada Srbije o suzbijanju sive ekonomije

Beta pre 3 dana
Vlada Srbije donela je danas Zaključak o usvajanju Akcionog plana za sprovodjenje Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije za 2017. godinu sa projekcijom za 2018. godinu. Time se predvidja povećanje broja mera i intenziviranje aktivnosti na smanjenju obima nelegalne trgovine,... »

Japanska kompanija Jazaki 26. septembra otvara fabriku u Šapcu

Beta pre 3 dana
Japanska kompanija Jazaki (Yazaki) otvoriće u utorak, 26. septembra fabriku u industrijskoj zoni u Šapcu gde će proizvoditi elektronske komponente za kamione za izvoz na evropsko tržište. Fabrika u Šapcu, čija je izgradnja počela prošle godine, prostire se na 30.000 kvadratnih metara i u... »

Skup u Beogradu: Osma sednica CK SKS nije bila unutapartijski obračun

Beta pre 3 dana
Osma sednica Centralnog komiteta Saveza komunista Srbije (CK SKS) 1987. godine nije bila unutarpartijski obračun, niti početak raspada Jugoslavije, već sukob dve koncepcije statusa Srbije i koncepcije položaja srpskog naroda na Kosovu, ocenjeno je danas u Beogradu, povodom 30. godišnjice tog... »

Fotelje jagodinskih funkcionera u utorak idu na licitaciju

Beta pre 3 dana
Licitacija fotelja predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme i ostalih funkcionera biće održana u utorak, 26. septembra, saopštila je iz gradske uprave Jagodine. Kako se navodi, licitacija je zakazana za utorak u 12.00 u Skupštini grada. Sav prihod od prodaje fotelja biće... »

Nova stranka: Hitna akcija i 10 mera za ispravljanje grešaka beogradske vlasti

Beta pre 3 dana
Nova Stranka večeras je na tribini o urbanizmu i planiranju u Beogradu predstavila hitnu akciju i deset trajnih mera za popravljanje, kako je ocenjeno katastrofalnog stanja u toj oblasti za koje je odgovorna vlast. Na tribini "Za popravku Beograda: Od suludog ka normalnom - saniranje štete i... »

Protest radnika Staklare u Paraćinu

Beta pre 3 dana
Radnici Srpske fabrike stakla u Paraćinu danas su protestovali ispred ulaza u tu fabriku zbog uvođenja stečaja i zatražili od stečajnog upravnika Saše Jovanovića da im objasni šta će biti sa fabrikom i njihovim radnim mestima. Privredni sud u Kragujevcu je uveo stečaj na predlog čačanske... »

Nastase prešao u diplomate

Beta pre 3 dana
Bivši rumunski teniser Ilije Nastase preuzeo je danas novu ulogu - biće počasni konzul Češke u Rumuniji. Češki ministar spoljnih poslova Lubomir Zaoralek je nakon današnjeg sastanka izjavio da je Nastase pristao da postane novi počasni konzul Češke u Rumuniji. Novo radno mesto Nastasea... »

Vukosavljević: Srbija želi da bude kredibilan partner Kini u razvoju Puta svile

Beta pre 3 dana
Srbija želi da bude kredibilan partner Kini u zajedničkom razvoju Puta svile, u kojoj će i kultura imati svoje mesto, čemu je doprineti i budući kulturni centar Srbije u Pekingu, izjavio je danas ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević u gradu Hangdžou, na otvaranju Foruma... »

Ružičasti rejting

Danas  pre 5 minuta

Porsche sada pravi i jahte

Domino magazin  pre 16 minuta

Svi bi trebalo da popijemo čaj

Domino magazin  pre 11 minuta

UN: Oštra retorika može dovesti do fatalnih nesporazuma

Blic  pre 7 sati  još 4 povezane

Danas pretežno oblačno, do 23 stepena

Blic  pre 6 sati  još 1 povezana

Na današnji dan, 26. septembar

B92  pre 7 sati  još 1 povezana

Mekejn: Prognoze za moj tumor na mozgu su veoma loše

Blic  pre 7 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.