Beta » Vesti dana

http://www.beta.rs

Beta

Fridom haus: Srbija jedina u regionu beleži silazni trend, demokratija u svetu u krizi

Beta pre 3 dana
Srbija je jedina zemlja regiona koja beleži silazni trend na polju demokratije, navodi se u danas objavljenom izveštaju organizacije Fridom haus (Freedom house) koja upozorava da su demokratske vrednosti globalno u opadanju.  Srbija je jedina od zemalja regiona koja beleži silazni trend (minus... »

Potpredsednik Narodne stranke: Koalicija oko Đilasa ima kredibilan plan ubrzanog razvoja Beograda

Beta pre 3 dana
Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da koalicija čiji je kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Djilas ima kredibilan plan ubrzanog razvoja glavnog grada, čije će sprovodjenje omogućiti obnovu srednje klase i pomoć najugroženijima. "Naša koalicija i kandidat... »

Grčić: EPS u 2017. bio u plusu od pet do šest milijardi dinara

Beta pre 3 dana
Elektroprivreda Srbije (EPS) je u 2017. godini bila u plusu od pet do šest milijardi dinara, a proizvodnja uglja je bila za četiri odsto veća nego prethodne godine, izjavio je danas vršilac dužnosti direktora EPS-a Milorad Grčić. "Finansijski rezultati EPS-a su poslednje dve godine pozitivni... »

Tadić: Bez obnavljanja DS nema demokratije i slobode

Beta pre 3 dana
Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) i nekadašnji predsednik Demokratske stranke (DS) i Srbije Boris Tadić izjavio je večeras da bez obnovljene DS nema demokratije, slobode i razvoja društva u Srbiji. "Bez obnavljanja DS nema velikih pobeda, ni normalnosti, demokratije, slobode i razvoja... »

Haradinaj začuđen odlukom Srbije da suspenduje razgovore sa Prištinom

Beta pre 3 dana
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je večeras da je začudjen odlukom Srbije da suspenduje razgovore o normalizaciji odnosa izmedju dve zemlje i da je Kosovo to koje ne bi trebalo da učestvuje u pregovorima. "Iznenadjeni smo odlukom Srbije o suspenziji pregovora... Političke izjave imaju... »

Država tužila većinskog vlasnika Energoprojekta Dobrosava Bojovića

Beta pre 3 dana
Državni sekretar u Ministarstvu privrede Srbije Milun Trivunac rekao je danas da je država tužila većinskog vlasnika Energoprojekt Dobrosava Bojovića zbog toga što je povukao tužbu koju je protiv njega podnelo ranije rukovodstvo Energoprojekta. Bivši menadžment Energoprojekt holdinga je... »

Nestle prodaje Fereru proizvodnju slatkiša u SAD za 2,8 milijardi dolara

Beta pre 3 dana
Švajcarska kompanija Nestle odlučila je da za oko 2,8 milijardi dolara proda svoju proizvodnju slatkiša u SAD italijanskom Fereru, koji će preuzeti poznate čokoladne brendove kao što su Kranč i Baterfinger. Nestle je letos nagovestio mogućnost te prodaje, pošto je kompanija odlučila da se... »

ZOI - Jamajčanke i Nigerijke pišu olimpijsku istoriju

Beta pre 3 dana
Jamajka će prvi put u istoriji na Zimske olimpijske igre poslati i žensku posadu u bobu i to 30 godina nakon što je muški bob četverac nastupio na ZOI u Kalgariju 1988. godine i osvojio srca ljudi širom sveta. Jamajčani su se prvi put na Zimske olimpijske igre kvalifikovali u Kalgariju, a to... »

Pršutijada u Mačkatu od 2. do 4. februara

Beta pre 3 dana
Sajam suvosmesnatih proizvoda "Pršutijada 2018." biće održana od 2. do 4. februara u porti crkve Svetog Proroka Ilije u Mačkatu u Čajetini, najavljeno je danas. Na sajtu opštine Čajetina navedeno je da "Pršutijadu" poseti više od 10.000 ljudi, a ideja za održavanje tog dogadjaja potekla je... »

Cvetković: Rasterećeno u drugi krug

Beta pre 3 dana
Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković rekao je da njegova ekipa u drugu fazu Evropskog prvenstva odlazi rasterećena. "Ja razmišljam isto kao što sam razmišljao pre dva sata. Bio sam zadovoljan onim što smo uradili, i dalje sam prezadovoljan. Rasterećeni odlazimo u drugi... »

Vučić sa Srbima na Kosovu i Metohiji

RTV  pre 4 sata  još 2 povezane

Zvezda jača za centra: Omić u crveno-belom do kraja sezone

Večernje novosti  pre 5 sati  još 5 povezanih

Oblačno i hladnije, kiša i sneg, do sedam stepeni

B92  pre 5 sati  još 1 povezana

Upozorenje Stejt departmenta zbog boginja u Srbiji

Danas  pre 11 sati  još 1 povezana

Na današnji dan, 20. januar

B92  pre 6 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.