Beta

Zora Drčelić: Sukob porodice Vučić sa Stefanovićem biće rešen kompromisom

Beta pre 2 dana
Novinarka nedeljnika "Vreme" Zora Drčelić, izjavila je danas da je očigledno da postoji sukob izmedju porodice Vučić i ministra Nebojše Stefanovića, ali da će taj problem biti rešen kompromisom. Drčelić je agenciji Beta kazala da predsednik… »

Nova ekonomija: I pranje novca povećava cene nekretnina u Srbiji

Beta pre 2 dana
Stručnjaci za pranje novca tvrde da je rast cena stambenog i poslovnog prostora u Srbiji najverovatnije posledica upliva značajne količine novca od nelegalnih aktivnosti u tržište nekretnina, navodi se u izveštaju Globalne inicijative protiv… »

Digitalizacija u fokusu saradnje pošta Srbije i Slovenije

Beta pre 2 dana
Predstavnici Pošte Slovenije danas su posetili JP Pošta Srbije i sa v.d. direktorom Zoranom Djordjevićem razgovarali o budućim pravcima saradnje i unapredjenju poštanskih i logističkih usluga. Na sastanku koji je održan na Djordjevićevu… »

PKS: Žig Čuvarkuća ponela još 42 domaća proizvoda

Beta pre 2 dana
Kolektivni žig "Čuvarkuća" u okviru projekta Privredne komore Srbije (PKS) "Stvarano u Srbiji" danas su dobila još 42 domaća proizvoda prehrambene industrije. Nove "Čuvarkuće" su 22 proizvoda kompanije Imlek, 17 Univereksportovih, dva Danubiusa… »

Insajder: Srbijagas osnovao još jednu firmu van zemlje bez ikakve kontrole nadležnih institucija

Beta pre 2 dana
Javno preduzeće Srbijagas osnovalo je još jedno zavisno preduzeće, ovoga puta u Madjarskoj, a to je uradjeno bez neophodnih saglasnosti, pokazuje istraživanje Insajdera. Kao glavna delatnost novog preduzeća u Madjarskoj navodi se trgovina gasom… »

Matić: Dozvola za kongrese i skupove do 100 ljudi podrška HORES-u

Beta pre 2 dana
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je da je ona predložila Кriznom štabu za suzbijanje epidemije korona virusa da dozvoli organizovanje kongresa i stručnih skupova do 100 ljudi, što je danas usvojeno kao vid… »

Stefan Krkobabić se sastao sa delegacijom Skupštine grada Bijeljine

Beta pre 2 dana
Potpredsednik Narodne skupštine Stefan Krkobabić sastao se danas, zajedno sa narodnim poslanikom Draganom Markovićem u Domu Narodne skupštine sa delegacijom Skupštine grada Bijeljine, saopšteno je iz PUPS-a. Krkobabić je istakao značaj današnjeg… »

Vuletić (GDF): Predlog o predizborima u opoziciji besmislen i politički opasan

Beta pre 2 dana
Predsednik Gradjanskog demokratskog foruma (GDF) Zoran Vuletić izjavio je da je predlog za predizbore u opoziciji "besmislen i politički opasan tako da ne može do kraja da zaključi da li se radi o nameri da se pomogne Vučiću da nastavi neometano… »

Đorđević (Oslobođenje): Policija hapsi kolportera zbog nalepnice i zastrašuje narod

Beta pre 2 dana
Pokret Oslobodjenje saopštio je danas da je poznati vranjanski kolporter i opozicioni aktivista Dragan Stojanović Žuća priveden i zadržan nekoliko časova u Policijskoj upravi Vranje zbog lepljenja nalepnica s likom predsednika države Aleksandra… »

Evro u ponedeljak 117,57 dinara

Beta pre 2 dana
Zvanični srednji kurs biće u ponedeljak, 17. maja 117,5737 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.  Danas i za vikend zvanični srednji kurs je 117,5702 dinara. U odnosu na evro, dinar će u ponedeljak vredeti kao pre mesec dana i kao na… »

Beta, najnovije vesti »