Beta

Slobodan Stupar: Vučić danas da održi opelo ratu mafiji

Beta pre 2 dana
Novinar Slobodan Stupar izjavio je da se danas navršilo 40 dana od objave "rata mafiji" i s obzirom da je mafija ostala "netaknuta" predsednik Srbije Aleksandar Vučić može da "tom ratu održi opelo". Stupar je u intervjuu agenciji Beta kazao da… »

Veselinović: Beograd gori, Vesić se češlja, a Radojičić se krije

Beta pre 2 dana
Predstavnik inicijative "Ne davimo Beograd" Dobrica Veselinović ocenio je danas da je skandalozno da na sednici Skupštine grada Beograda nema nijedne teme o pandemiji i lošoj situaciji u Beogradu, i dodao da je to posledica javašluka, nebrige i… »

Kovačević (Narodna stranka): Predlog budžeta nerealan, cilj je prikrivanje sumnjivih troškova

Beta pre 2 dana
Član Predsedništva Narodne stranke Vladimir Kovačević izjavio je danas da je predlog republičkog budžeta za 2021. godinu "nerealan i ekonomski neodrživ", kao i da je sastavljan sa ciljem da "pod plaštom epidemije korona virusa" prikrije sva… »

Sudija čuvene utakmice u Argentine i Engleske srećan što je učestvovao u spektaklu

Beta pre 2 dana
Nekadašnji fudbalski sudija iz Tunisa Ali Bin Naser rekao je danas da je ponosan i počastvovan što je pomogao Dijegu Maradoni da postigne "gol veka", u utakmici Argentine i Engleske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva 1986. godine. Radi se o drugom golu… »

Besplatna CarGo Batler usluga Shop&Drop u Galeriji Beograd

Beta pre 2 dana
Kompanija CarGo objavila je danas da je CarGo Batler, nova opcija u CarGo aplikaciji za dostavu, nakon restorana proširila svoju ponudu besplatnom uslugom "Shop&Drop" za sve posetioce Galerije Beograd. Nakon kupovine u ovom šoping centru, CarGo Batler… »

NIS na ime dividende akcionarima danas isplaćuje 4,4 milijarde dinara

Beta pre 2 dana
Naftna industrija Srbije (NIS) saopštila je da danas akcionarima isplaćuje dividende u ukupnom iznosu od oko 4,4 milijarde dinara, što je 25 odsto prošlogodišnje neto dobiti kompanije. Ovo je osma godina zaredom da NIS isplaćuje dividendu… »

Panturo pobednik paralel veleslaloma u Lehu

Beta pre 2 dana
Francuski skijaš Aleksi Panturo pobedio je danas na takmičenju Svetskog kupa u austrijskom Lehu, u diciplini paralel veleslalom. Francuz je u finalu bio brži za 0,11 sekundi od Norvežanina Henrika Kristofersena. Panturo je tako stigao do svoje 30… »

Evro u ponedeljak 117,58 dinara

Beta pre 2 dana
Zvanični srednji kurs dinara prema evru biće u ponedeljak, 30 novembra 117,5822 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije. Zvanični srednji kurs danas i za vikend je 117,5834 dinara za evro. U odnosu na evro, dinar će imati istu… »

Jovanović (DSS): Vlast snosi odgovornost za lošu epidemiološku situaciju

Beta pre 2 dana
Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović ocenio je da će vlast snositi odgovornost za nečinjenje u pogledu loše epidemiološke situacije u zemlji. "Brojevi su sve gori, i zaraženih, i umrlih, i onih kojima su potrebni respiratori sve je… »

Kineski nuklearni reaktor treće generacije počeo da radi

Beta pre 2 dana
Prvo nuklearno postrojenje u Kini koje koristi tehnologiju "hualung one", domaći reaktor treće generacije, uspešno je povezan sa mrežom u provinciji Fudjijen u jugoistočnoj Kini, objavila je Kineska medijska grupa (CMG). Povezano s tim, jedinica… »

Beta, najnovije vesti »