Beta » Vesti dana

http://www.beta.rs

Beta

Udruženje Žita Srbije: Kiše smanjile kvalitet pšenice i rod za oko 100.000 tona

Beta pre 21 sat
U Srbiji će ove godine zbog kiše ukupan rod pšenice umesto očekivanih 3,3 miliona tona biti oko 3,2 miliona tona ili manji za oko 100.000 tona, rekao je danas direktor Udruženja za unapredjenje proizvodnje i izvoza pšenice i uljarica "Žita Srbije" Vukosav Saković. On je za agenciju Beta... »

Vučić: Ima napretka u istrazi ubistva Ivanovića ali još nema osumnjičenog

Beta pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su srpski istražni organi napredovali poslednjih nedelja u istrazi ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i da je uveren da će biti učinjeno sve da taj slučaj bude rešen, ali da u ovom trenutku još nema lica koje bi... »

Selektor Belgije: Azar bi trebalo da ode iz Čelsija

Beta pre 21 sat
Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Roberto Martines rekao je danas da bi Eden Azar trebalo da razmisli o odlasku iz Čelsija, kako bi napredovao u karijeri. Azar je za reprezentaciju Belgije postigao tri gola i imao dve asistencije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, na kome je ekipa zauzela... »

Jovanović (Narodna stranka): SNS bi da oživljava hrvatski 'Đuro Đaković' na račun Beograđana

Beta pre 23 sata
Zamenik šefa odborničke grupe "Savez za Srbiju" u Skupštini Beograda Nikola Jovanović izjavio je danas da Srpska napredna stranka (SNS), umesto da odgovori na pitanja o besmislenom ukidanju trolejbusa u Beogradu i neobjašnjivom poskupljenju parkiranja za 30 odsto u javnim garažama, skreće... »

Aleksandar Šešelj kritikovao zakone, ali i Lončara ukazujući na njegov nadimak

Beta pre 20 sati
Poslanik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj kritikovao je danas predložene zakone kojima se reguliše oblast doniranja organa, tkiva i ćelija, ali i ministra zdravlja Zlatibora Lončara navodeći da on ne može da obavlja tu funkciju zbog nadimka "doktor Smrt". "Obrazloženja zakona su... »

Goati: Široki savez opozicije najmanje loš, ali prilično rizičan

Beta pre 23 sata
Okupljanje oko Saveza za Srbiju podseća na Demokratsku opoziciju Srbije (DOS) jer za cilj ima smenu postojeće vladajuće koalicije, ali je pitanje da li će politika Saveza biti predstavljena kao manje zlo ili kao pobednička politika, za šta je uslov da neke stranke u koaliciji pristanu na... »

Aleksić: O nacionalnim interesima Srbije vode se tajni pregovori

Beta pre 17 sati
Prvi potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić pitao je premijerku Anu Brnabić i ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića o čemu se pregovara u Briselu, a predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković zašto ignoriše zahtev poslanika Narodne stranke o sazivanju posebne sednice o Kosovu i... »

Raspisan tender za Rudarsko-topioničarski basen Bor

Beta pre 11 sati
Ministarstvo privrede objavilo je javni poziv za izbor strateškog investitora za Rudarsko-topioničarski basen Bor, a rok za podnošenje prijava je 20. avgust. U pozivu koji je objavljen u dnevnom listu "Politika" od srede, navodi se da budući investitor dokapitalizacijom od 350 miliona dolara... »

Pavićević: Podela skupštinskih mandata opozicionog Saveza za Srbiju neozbiljna i besmislena

Beta pre 21 sat
Profesor Fakulteta političkih nauka Djordje Pavićević ocenio je danas da opozicioni Savez za Srbiju ne može da postigne značajnije rezultate ako se organizuje po uzoru na Demokratsku opoziciju Srbije (DOS) jer u današnoj Srbiji ne postoji referendumska atmosfera kakva je... »

Janković: Prvo blok organizacija sa sličnim stavovima, posle saradnja s ostalima

Beta pre 11 sati
Predsednik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Saša Janković izjavio je da taj pokret radi na dogovoru političkih organizacija sličnih stavova, od liberalnih do socijaldemokratskih, i da bi taj blok bio spreman na saradnju i sa opozicijom drugačijih vizija kako bi smenili aktuelnu vlast. "Taj... »

©2018 Netmark d.o.o.