Beta » Vesti dana

http://www.beta.rs

Beta

Više od 50 karnevalskih grupa na Karnevalskim majskim večerima u Budvi

Beta pre 18 sati
Više od 50 karnevalskih grupa iz raznih zemalja, sa oko 1.200 učesnika prodefilovaće Budvom u okviru "Karnevalskih majskih večeri", koje će trajati od 28. aprila do 6. maja, najavljeno je danas. U želji da što kvalitetnije i lepše ozvaniči početak još jedne turističke sezone,... »

BG maraton: Branković lažima i obmanama uznemirava javnost

Beta pre 22 sata
Organizatori 31. Beogradskog maratona ocenili su danas da direktor Atletskog saveza Srbije (ASS) Slobodan Branković "lažima i obmanama" uznemirava javnost i šteti sportu u celini. "Slobodan Branković, direktor ASS ponovo lažima i obmanama uznemirava javnost i ponovo nanosi nesagledivu štetu i... »

Zelena stranka protiv plastičnih kesa

Beta pre 23 sata
Zelena stranka podržala je danas najavu Ministarstva za zaštitu životne sredine Srbije da će upotreba plastičnih kesa biti se zabranjena. "Pozdravljamo odluku Ministarstva za zaštitu životne sredine da istraju u svojoj nameri i ovim i ovakvim potezima i inicijativama ćemo uvek dati svesrdnu... »

Jovanović: Zorana Mihajlović odmah da podnese ostavku zbog niškog aerodroma

Beta pre 19 sati
Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović pozvao je ministarku saobraćaja i infrastrukture Zoranu Mihajlović da podnese ostavku jer je iznela netačne podatke o neophodnim ulaganjima u niški aerodrom "Konstantin Veliki" i jer tvrdi da preuzimanje tog aerodroma nema veze sa koncesijom... »

Veselinović: Rezultati Vojvodine nas neće zavarati

Beta pre 23 sata
Trener fudbalera Voždovca Miloš Veselinović rekao je danas da njegovu ekipu neće zavarati lošiji rezultati Vojvodine u poslednje vreme, kao i da veruje da će u duel s Novosadjanima pronaći način da dodju do pobede. "Spremni smo. Svi su zdravi, orni i spremni, osim Borka Duronjića koji ima... »

Opozicija u Nišu na otvorenoj skupštini 26. ...

Beta pre 21 sat
Udružene opozicione organizacije organizovaće u četvrtak, 26. aprila u 17 časova otvorenu skupštinu na kojoj će od svih gradskih odbornika zatražiti da se javno izjasne da li će glasati protiv otudjenja aerodroma Konstantin Veliki u Nišu, najavljeno je danas. "Pred svakim odbornikom je... »

Tramp rukom skidao perut s Makronovog sakoa pre fotografisanja (VIDEO)

Beta pre 16 sati
Američki predsednik Donald Tramp danas je učnio još jedan gest simpatije prema francuskom kolegi Emanuelu Makronu kome je rukom skidao trunke i perut sa sakoa pre fotografisanja. Tramp je učinio taj iznenadni gest pre serije fotografisanja ispred Ovalne sobe u Beloj kući, a agencija Frans... »

Narodna stranka pozvala članove na sutrašnji protest zbog aerodroma u Nišu

Beta pre 19 sati
Izvršni odbor Narodne stranke pozvao je danas svoje članove i simpatizere da učestvuju na sutrašnjem protestu u Nišu, koji će početi na Trgu kralja Milana u 18 časova, zbog najave Vlade Srbije da će preuzeti aerodrom "Konstantin Veliki". Na vanrednoj sednici tog odbora, održanoj u Nišu u... »

Melanija Tramp i Brižit Makron posetile izložbu Polu Sezanu

Beta pre 15 sati
Prve dame SAD i Francuske, Melanija Tramp i Brižit Makron danas su posetile izložbu posvećenu Polu Sezanu u Nacionalnoj galeriji umetnosti u Vašingtonu na marginama državne posete francuskog predsednika Emanuela Makrona Sjedinjenim Američkim Državama. Prve dame su pola sata obilazile dela... »

Prokredit banka povećava udeo finansiranja u zelenoj ekonomiji

Beta pre 17 sati
Prokredit banka (ProCredit Bank) u Srbiji  je u poslednjih 10 godina isplatila više od 160 milona evra za finansiranje projekata zelene ekonomije, pa trenutno gotovo 13 odsto njenog portfelja čini finasiranje zelene ekonomije, ali bi do kraja ove godine taj udeo trebalo da bude povećan na 15... »

©2018 Netmark d.o.o.