Beta

Jeremić: Vanredni izbori verovatno 2021. jer će popularnost režima naglo krenuti nizbrdo

Beta pre 1 dan
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ocenio je da će vanredni parlamentarni izbori najverovatnije biti održani 2021. godine, jer će se stanje u Srbiji pogoršati "a popularnost režima će naglo krenuti nizbrdo". "Pred Srbijom su veoma teški… »

Dubravka Stojanović: Blok oko Zelenovića biće kontrateža opoziciji koja vlast napada s desna

Beta pre 1 dan
Istoričarka Dubravka Stojanović navodi da će program stranaka okupljenih oko doskorašnjeg gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića biti kontrateža drugim opozicionim opcijama, koje svoje pozicije pronalaze desno od aktuelnih vlasti. Ona je u… »

Hamilton na pol poziciji u Bahreinu

Beta pre 1 dan
Vozač Mercedesa Luis Hamilton osvojio je danas pol poziciju pred trku Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina. Hamilton je ostvario vreme od 1:27,264 minuta i tako došao do 98. pol pozicije u karijeri. Drugo mesto osvojio je njegov klupski kolega Valteri… »

CLS: Javna imovina se prodaje po višestruko nižim cenama od privatne

Beta pre 1 dan
Centar za lokalnu samoupravu (CLS) ocenio je da velike razlike u načinu prodaje i prodajne cene izmedju javne i privatne imovine u Beogradu ukazuje da se gradske vlasti Beograda "nedomaćinski odnose prema javnoj imovini". Ta nevladina organizacija… »

Vučić zakazao hitan sastanak o odnosima u regionu i sa Crnom Gorom

Beta pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za sutra u 18 časova sastanak sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem, na kojem će razgovarati o odnosima u regionu i sa Crnom Gorom, piše Blic. Moguće je, kako se… »

Virus skratio redove pred radnjama u SAD na Crni petak

Beta pre 1 dan
Epidemija korona virusa smanjila je gužvu u tržnim centrima i redove pred prodavnicama širom SAD na "Crni petak", ali je porast kupovine putem interneta pružio nadu trgovcima posle višemesečnog pada prodaje i preduzećima koja idu ka bankrotu. U… »

Maradona sahranjen u krugu porodice i bližih prijatelja

Beta pre 2 dana
Legendarni fudbaler Dijego Maradona sahranjen je u Buenos Ajresu na privatnoj ceremoniji, kojoj je prisustvovalo oko 20 ljudi. Na poslednjem verskom obredu bili su samo članovi porodice i bliži prijatelji. Maradona je sahranjen pored roditelja, Dijega i… »

Vulin: Ukinuti anonimnost na internetu

Beta pre 2 dana
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da se zalaže za ukidanje anonimnosti na internetu, nakon pretnji koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio na društvenim mrežama. Tokom gostovanja na TV Pink, Vulin je kazao da… »

Narodna stranka: Porez na podrume, šupe i golubarnike dokaz nesposobnosti vlasti

Beta pre 2 dana
Odbor Narodne stranke za privredu i preduzetništvo konstatovao je danas da Ministarstvo finansija Srbije dodatno opterećuje gradjane uvodjenjem poreza na pomoćne objekte. Ta stranka smatra da država "neodgovorno i rasipnički vodi finansije, a račun… »

Đorđević (Oslobođenje): Onemogućićemo izbore 2022. godine ako budu lažni

Beta pre 2 dana
Predsednik Pokreta Oslobodjenje Mladjan Djordjević je danas "gradjane, opozicione stranke, lokalne pokrete, članove vladajućih partija kojima je dosta prevare" pozvao da zajedno onemoguće održavanje izbora 2022. godine, ukoliko "to ne budu slobodni… »

Beta, najnovije vesti »