Beta » Vesti dana

http://www.beta.rs

Beta

Transparentnost Srbija: Ugovaranje državnih zajmova mimo Zakona o javnim nabavkama

Beta pre 4 dana
Transparentnost Srbija (TS) je danas ukazala da osam sporazuma o zajmovima, koje Skupština Srbije razmatra na aktuelnoj sednici, isključuju primenu Zakona o javnim nabavkama. "Praksa direktnog ugovaranja najvrednijih javnih radova kroz medjudržavne sporazume nameće pitanje smislenosti sistema u... »

Krivična prijava protiv NN rukovodećeg lica Rembasa zbog skupa SNS

Beta pre 4 dana
Predsednik Opštine Paraćin Saša Paunović uputio je danas pismo direktoru rudnika RMU "Rembas" Resavica Zoranu Aksentijeviću kojim je obavestio rukovodstvo te kompanije da je Opštinsko veće Paraćina podnelo krivičnu prijavu protiv NN rukovodećeg lica te kompanije zbog zloupotrebe položaja.... »

Bastać: Slobodna zona će se širiti kao virus dok ne vratimo slobodu i pravdu

Beta pre 4 dana
Predsednik Gradske opštine Stari grad Marko Bastać izjavio je da Slobodna zona formirana kako bi opominja vlast da institucije koje je kidnapovala pripadaju gradjanima i naveo da će se ona širiti sve dok se konačno ne vrati sloboda i pravda u Srbiji. "Cilj je stvaranje prostora za normalan... »

Demokratska stranka zahteva istragu o pretnjama Saši Paunoviću

Beta pre 3 dana
Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da zahteva momentalnu reakciju državnih organa i nadležnih službi usmerenih na pronalaženju i sprečavanju lica odgovornih za pozive na nasilje i vodjenje kampanje mržnje protiv potpredsednika Demokratske stranke Saše Paunovića. "U slučaju da se... »

Đurišić: Imamo velikog neprijatelja, a nemamo infrastrukturu, ljude i resurse

Beta pre 3 dana
Poslanik Socijaldemokratske stranke (SDS) u Skupštini Srbije Marko Djurišić kazao je danas povodom ponovnog ujedinjavanja Demokratske stranke (DS) da te stranke imaju velikog neprijatelja, a da je infrastruktura tih partija gotovo nikakva. Djurišić je za Radio-televiziju Vojvodine (RTV), u... »

Kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice Goran Rakić otvorio sportski objekat u tom gradu

Beta pre 4 dana
Kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice isred Srpske liste Goran Rakić predao je danas na upotrebu novu halu sportova u Kosovskoj Mitrovici koju sportisti u tom gradu nemaju punih dvadeset godina. "Sada ste vi ovde domaćini i umesto kao do sada kada ste svoje sportske aktivnosti i... »

Đurić: Rezolucija o genocidu klevetnički dokument i plod panike suočenih sa tužbama

Beta pre 3 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Marko Djurić ocenio je večeras da je Rezolucija prištinskog parlamenta o navodnom genocidu Srbije na Kosovu klevetnički dokument i plod panike onih koji su suočeni sa optužbama za sopstvene zločine. "Ovaj propagandni pamflet potpuno... »

Ne da(vi)mo Beograd organizuje odlazak na ročište protiv Milutina Jeličića Jutke

Beta pre 4 dana
Incijativa "Ne da(vi)mo Beograd" organizovaće odlazak na ročište protiv bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke zbog seksualnog uznemiravanja, saopštila je danas ta Inicijativa. Iz te inicijative navode da se odlazak organizuje kako bi pružili podršku Mariji Lukić,... »

Predsednik i premijer Kosova pozdravili usvajanje rezolucije o genocidu Srbije na Kosovu

Beta pre 3 dana
Predsednik Kosova Hаšim Tаči i premijer Ramuš Haradinaj pozdrаvili su danas usvаjаnje rezolucije Skupštine Kosovа kojom se osudjuju zločini srpske držаve nа Kosovu. "Pozdrаvljаm usvаjаnje rezolucije u Skupštini Kosovа kojom se osudjuje genocid srpske držаve nа Kosovu. Prvo,... »

Mreža za zdravlje SKGO: Svaki stanovnik treba da ima potrebnu zdravstvenu zaštitu

Beta pre 4 dana
Predstavnici Mreže za zdravlje Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) danas su ukazali da se prilikom svake izmene propisa i organizacije rada zdravstvenih ustanova mora voditi računa o tome da svaki stanovnik treba da ima potrebnu zdravstvenu zaštitu. Koordinatorka Mreže za zdravlje... »

©2019 Netmark d.o.o.