Beta » Vesti dana

http://www.beta.rs

Beta

Venger napušta Arsenal na kraju sezone

Beta pre 4 dana
Francuski fudbalski trener Arsen Venger saopštio je danas da će na kraju sezone napustiti klupu Arsenala na kojoj je već 22 godine. "Nakon pažljivog razmatranja i razgovora s predstavnicima kluba, smatram da je pravi trenutak da se povučem. Zahvalan sam na tome što sam imao privilegiju da... »

Kori Levandovski u Beogradu drži predavanje o Americi danas

Beta pre 4 dana
Bivši politički savetnik i menadžer kampanje aktuelnog predsednika SAD Kori Levandovski, učestvovaće 23. aprila u Beogradu na skupu čija je tema "Amerika danas". Na skupu u organizaciji TGI grupe i nevladine organizacije Ist-Vest bridž učestvovaće i bivši zamenik pomoćnika predsednika SAD... »

Jevtić: Uhapsiti za primer napadača na novinarke u Kosovskoj Mitrovici

Beta pre 4 dana
Potpredsednik vlade i ministar za zajednice i povratak u ostavci Dalibor Jevtić izjavio je danas da napadači na novinarke Kosseva i Radio Beograda treba odmah da budu uhapšeni, jer je njihov identitet poznat. "Policija morа odmаh dа ih privede prаvdi, kаko bi poslužili kаo primer svimа... »

Beljanski: Skupština bi trebalo da konstatuje prestanak mandata Šešelju zbog haške presude

Beta pre 4 dana
Predsednik Centra za pravosudna istraživanja (CEPRIS) Slobodan Beljanski izjavio je danas da bi skupština Srbije trebalo da konstatuje prestanak poslaničkog mandata lideru radikala Vojislavu Šešelju, nakon što parlament primi pravnosnažnu presudu Mehanizma za ratne zločine u Hagu, po kojoj... »

Skupština Kosova : Različito viđenje Izveštaja o napretku Evropske komisije

Beta pre 4 dana
Skupština Kosova raspravljala je danas na vanrednoj sednici o izveštaju Evropske komisije o napretku, a poslanici vlasti i opozicije različito su se izjasnili o tom dokumentu. Predstavnici opozicije ocenili su da nema nikakvog napretka u odnosu na izveštaj o Kosovu iz 2016 godine. Govoreći u... »

Rakić: ZSO mora biti formirana u skladu sa briselskim dogovorom

Beta pre 4 dana
Gradonačelnik Severne Kosovske Mitrovice i predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je danas da su predstavnici Srpske liste tokom boravka u Beču i Berlinu "preneli da zajednica srpskih opština (ZSO) mora biti formirana u skladu sa briselskim dogovorom". "ZSO mora biti formirana što pre",... »

Krkobabić obišao novoformiranu zadrugu Profortun u mestu Kisač

Beta pre 4 dana
Ministar zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić obišao je danas novoformiranu zadrugu "Profortun" u mestu Kisač, kod Novog Sada, u koju je država uložila bespovratna sredtsva u iznosu oko šest miliona dinara. Krkobabić je novinarima kazao da je... »

Sutra izlačenje nagrada u igri Uzmi račun i pobedi

Beta pre 4 dana
Izvlačenje nagrada u igri "Uzmi račun i pobedi 2018" biće održano sutra, a direktan prenos je na Prvom programu RTS-a u 17.30 časova. Poslato je oko 9,3 miliona koverata sa fiskalnim računima i "slipovima" kartica, a u nagrade su dva stana - u Beogradu i Novom Sadu, 12 automobila i 30 robnih... »

Šabić:Ocene predsednice Vlade o radu poverenika - nekorektne i lišene svakog osnova

Beta pre 4 dana
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić ocenjuje da su javno iznete ocene predsednice Vlade Ane Brnabić o nekakvoj navodnoj "nespremnosti Poverenika da saradjuje" date u kontekstu opravdanih, oštrih reakcija javnosti na neka veoma loša rešenja... »

Čanak predao Skupštini hašku presudu i traži oduzimanje mandata Šešelju

Beta pre 4 dana
Republički poslanik i predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak predao je danas na pisarnici Skupštine Srbije presudu Žalbenog veća Mehanizma za medjunarodne krivične sudove u Hagu koje je osudilo lidera radikala Vojislava Šešelja na deset godina zatvora i naveo da su time... »

©2018 Netmark d.o.o.