Beta

Indeks Vol strita Dau Džons prvi put prešao prag od 30.000 poena

Beta pre 5 dana
Glavni indeks Njujorške berze, Dau Džons (Dow Jones) danas je prvi put za 125 godina postojanja simbolično prešao prag od 30.000 poena, pošto su investitori pozdravili početak političke tranzicije u SAD i razvoj dogadjaja u rešavanju sanitarne… »

Vojvodić: Apsurdno saslušavanje direktora 300 beogradskih škola

Beta pre 5 dana
Potpredsednica Sindikata zdravstva i socijalne zaštite Nezavisnost Vesna Vojvodić ocenila je da je, u trenutku kada se svet suočava sa pandemijom korona virusa, "apsurdno i besmisleno policijsko saslušavanja više od 300 direktora osnovnih i srednjih… »

Evro sutra 117,58 dinara

Beta pre 5 dana
Dinar će sutra neznatno promeniti vrednost prema evru i zvanični srednji kurs biće 117,5849 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije. Zvanični srednji kurs danas je 117,5748 dinara za evro. U odnosu na evro, dinar će imati istu vrednost… »

Aktivisti Jedan od pet miliona ostavili đubre sa Čukaričkog rukavca ispred Skupštine Beograda

Beta pre 5 dana
Pokret Jedan od pet miliona saopštio je danas da su njegovi aktivisti ispred zgrade Skupštine Beograda prosuli "više desetina džakova smeća" prikupljenog tokom akcije čišćenja Čukaričkog rukavca na Adi Ciganliji. Navodi se da su tim činom… »

Isa Mustafa: Izabrati predsednika Kosova bez izlaska na izbore

Beta pre 5 dana
Predsednik Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa rekao je danas da pitanje predsednika Kosova treba rešiti bez izlaska na birališta. U izjavi za medije, kako prenosi koha.net, Mustafa je rekao da će početkom decembra sazvati rukovodstvo stranke da… »

Lutovac: Ne može Vučićeva ministarka da odlučuje čiji je DS

Beta pre 5 dana
Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je da ne može "Vučićeva ministarka" da odlučuje čija je ta stranka, komentarišući zahtev Branislava Lećića da bude registrovan kao zakonski zastupnik DS-a upućen Ministarstvu za državnu… »

Ministarstvo očekuje da u 2020. IT tržište Srbije dosegne vrednost od 600 miliona evra

Beta pre 5 dana
Vrednost tržišta informacionih tehnologija Srbije u ovoj godini mogla bi da dosegne 600 miliona evra, izjavio je danas državni sekretar Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Miloš Cvetanović. "Tržište informacionih tehnologija u Srbiji… »

Skupština prihvatila listu kandidata za članove Saveta REM, predložena i Olivera Zekić

Beta pre 5 dana
Odbor za kulturu i informisanje Skupštine Srbije danas je prihvatio listu kandidata za članove Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), na kojoj se nalazi i Olivera Zekić kojoj je istekao mandat u tom telu. Predsednica Odbora za kulturu i… »

Vladeta Janković: Nije realno da papa poseti Srbiju

Beta pre 5 dana
Bivši ambasador Srbije u Vatikanu Vladeta Janković izjavio je danas da poseta pape Srbiji trenutno uopšte nije realna i da nije u izgledu ni u doglednoj budućnosti. Janković je za agenciju Beta ocenio da jučerašnja izjava ministra spoljnih poslova… »

Skupština Srbije 1. decembra o radu Agencije za borbu protiv korupcije i Fiskalnog saveta

Beta pre 5 dana
Predsednik Narodne skupštine Srbije, Ivica Dačić, sazvao je danas Petu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2020. godini za utorak, 1. decembar. Prva tačka na predloženom dnevnom redu je Izveštaj o radu Agencije za borbu protiv… »

Beta, najnovije vesti »