Beta

Aleksić (Narodna stranka): Obračun sa Vučićem sledi 2022. godine

Beta pre 6 dana
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da će 2022. godina biti godina "obračuna sa režimom (predsednika) Aleksandra Vučića", da se gradjani Srbije "bude" i da shvataju "da ih vlast obmanjuje gotovo deset godina". "Ljudi… »

Narodna stranka: Neće biti predizbora u opoziciji

Beta pre 6 dana
Predsednik Pravnog saveta Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je danas da se ta stranka protivi predizborima u opoziciji i da taj stav sigurno neće promeniti, a da pitanje unutrašnjih izbora "uopšte ne postoji u relevantnoj opoziciji", saopšteno… »

GDF: Vučić deklarativno za EU, a u stvari antievropski opredeljen

Beta pre 6 dana
Predsednik Gradjanskog demokratskog foruma (GDF) Zoran Vuletić optužio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se samo deklarativno zalaže da Srbija postane deo Evropske unije, dok istovremeno svakodnevno pokazuje svoju "antievropsku doslednost"… »

Jovanović (DSS): Neću bežati od odgovornosti da se kandidujem za predsednika Srbije

Beta pre 6 dana
Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da su predsednički izbori, koji će biti održani 2022. godine "prava prilika da se izdignemo iz žabokrečine u koju je pretvorena srpska politička scena" i dodao da neće bežati od… »

Zelenović: Boriti se svakog dana da građani vrate oduzeto pravo na slobodne izobre

Beta pre 6 dana
Predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović izjavio je danas povodom Dana Evrope i Dana pobede nad fašizmom da je potrebno svakog dana boriti se da gradjani Srbije vrate "oduzeto pravo na slobodne i poštene izbore". "To je temelj normalnog života… »

Dragaš: Srbija ne treba da se pravda što razvija vojsku

Beta pre 6 dana
Direktor beogradskog Medjunarodnog instituta za bezbednost Orhan Dragaš izjavio je danas da Srbija ne treba nikome da se pravda što je posle mnogo godina njen odbrambeni sistem podignut na nivo koji je za respekt u evropskim okvirima, a kamoli u… »

Dodik: U jasenovačkim logorima u vreme NDH-a počinjen je genocid

Beta pre 7 dana
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Donjoj Gradini da je u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj u Drugom svetskom ratu počinjen genocid, ali da zločin u jasenovačkim logorima nikada nije verifikovan kao genocid. "Zato naše žrtve… »

Više od 200 Palestinaca ranjeno u sukobu s izraelskim policajcima u Jerusalimu

Beta pre 7 dana
Više od 200 ljudi ranjeno je u sukobima Palestinaca i izraelske policije na svetilištu gde se nalazi džamija Al Aksa i drugim mestima u Jerusalimu, saopštila je jutros palestinska hitna služba. Noćni protesti izbili su na početku svetog… »

Vučić i Fabrici: Evropa i Srbija računaju jedna na drugu (VIDEO)

Beta pre 7 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici izjavili su večeras u Beogradu da Evropa i Srbija računaju jedna na drugu i da će raditi na bržoj integraciji. Na svečanom prijemu koji je organizovao povodom Dana Evrope… »

Hamilton: Imam utisak kao da je prva pol pozicija u karijeri

Beta pre 7 dana
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton osvojio je danas u Španiji 100. pol poziciju u karijeri. Aktuelni svetski prvak je na stazi Katalunja ostvario rezultat 1:16,741 minuta i startovaće prvi u trci za Veliku nagradu… »

Beta, najnovije vesti »