Beta » Vesti dana

http://www.beta.rs

Beta

Vulin: Svet je sve manje bezbedan, nema globalnog odgovora na brojne pretnje

Beta pre 1 dan
Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas da svet postaje "sve nebezbednije mesto" kao i da ne postoji globalni odgovor na izazove poput migrantske krize, uspona terorističkih grupa i asimetričnih pretnji. Otvarajući naučnu konferenciju "Asimetrija i strategija" u Domu Garde na... »

Stamatović: Hrabra odluka Skupštine Republike Srpske

Beta pre 1 dan
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović ocenio je danas da je odluka Skupštine Republike Srpske da usvoji Rezoluciju o zaštiti ustavnog poretka i proglašenju vojne neutralnosti hrabra i rodoljubiva. On je u pisanoj izjavi naveo da je parlament RS to učinio "uprkos... »

DS na izbore u Beogradu izlazi sa kandidatom iz svojih redova

Beta pre 1 dan
Demokratska stranka saopštila je danas da su predsedništvo DS i poslanički klub doneli jednoglasnu odluku da na predstojećim gradskim izborima u Beogradu nastupe sa kandidatom "iz svojih redova", ali da ostaje otvorena za saradnju. "DS ostaje otvorena za saradnju sa svim organizacijama i... »

Vučić: SNS ima čiste pare

Beta pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas navode o "pranju para" tokom predsedničke izborne kampanje navodeći da Srpska napredna stranka plaća sve obaveze i ima čiste pare sa računa države. On je novinarima u Vlasotincu povodom navoda o pojedinačnim uplatama od po 40.000 dinara... »

Džordž Sonders dobio Bukerovu nagradu

Beta pre 2 dana
Američki pisac Džordž Sonders osvojio je ovogodišnju Bukerovu nagradu romanom "Lincoln in the Bardo", i tako postao drugi Amerikanac kome je dodeljena, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Knjiga govori o žalosti Abrahama Linkolna posle smrti sina i odlascima na njegov grob. "Lincoln in the Bardo", prvi... »

Kompanija Nelt zainteresovana za Agrokorove firme u Srbiji

Beta pre 1 dan
Beogradska kompanija Nelt zainteresovana je za preuzimanje nekih firmi, pre svega u prehrambenoj industriji, ali i za Agrokorove firme u Srbiji i prati šta će se dalje dešavati sa tim koncernom u koji je uvedena prinudna uprava, izjavio je danas izvršni direktor Nelt grupe Miloš Jelić. Jelić... »

Haliloviću nagrada Stevan Sremac

Beta pre 1 dan
Književnik iz Novog Pazara Enes Halilović dobitnik je nagrade "Stevan Sremac" za 2016. godinu, za roman "Ako dugo gledaš u ponor". Tročlani žiri u sastavu Vasa Pavković, Aleksandar Gatalica i Snežana Milosavljević Milić ocenio je da je nagradjeni roman "prava grčka tragedija na... »

Nova stranka: Oliver Ivanović je lice i glas Srba na Kosovu, a ne Vučića i Haradinaja

Beta pre 1 dan
Nova stranka pozvala je danas kosovske Srbe da na predstojećim lokalnim izborima podrže kandidaturu lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića za gradonačelnika Severne Mitrovice, navodeći da se Ivanović "bori za interese svih Srba na Kosovu a ne za interese nekolicine iz Beograda i... »

Đorđević: Nacrt zakona o rodnoj ravnopravnosti neprimenjiv

Beta pre 1 dan
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević izjavio je danas da je po mišljenju tog ministarstva Nacrt zakona o rodnoj ravnopravnosti, neprimenjiv. "Znam šta je ono što Ministarstvo može a šta ne može da sprovede. Zakon ne treba da bude pisan za Beograd,... »

Rakić: Srpska lista će pobediti one kojima je Kosovo roba, a srpski narod roblje

Beta pre 1 dan
Predsednik Srpske liste Goran Rakić saopštio je danas da će podrška koju beogradska opozicija daje kandidatu Gradjanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću na lokalnim izborima na Kosovu samo doprineti "još ubedljivijoj" pobedi Srpske liste na tim izborima koji će biti... »

Partizanova igra od 1 do 5? Evo koju je ocenu Đukić dao crno-belima

Sportske.net  pre 10 sati  još 25 povezanih

U Beograd stigla "Putinova udarna pesnica" VIDEO

B92  pre 16 minuta  još 15 povezanih

Teodosić debitovao sa po 6 poena i asistencija

B92  pre 16 minuta  još 11 povezanih

Firenca: Komad mermera usmrtio turistu u bazilici

RTV  pre 32 minuta  još 7 povezanih

Savić: Ranije smo imali sreće, protiv Arsenala nismo...

Dnevnik  pre 44 minuta  još 10 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.