Beta

Čomić: Ovo čime se sad bavim je politika Demokratske stranke

Beta pre 3 dana
Ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić izjavila je da je "ovo čime se sada bavi politika Demokratske stranke", kao i da nema garancija da se nešto u autoritarnosti režima promenilo "ali očigledno ima želje, jer… »

Stefanović sa ambasadorkom Kine Čen Bo: Srbija principijelno podržava politiku jedne Kine

Beta pre 3 dana
Ministar odbrane Nebojša Stefanović i ambasadorka Kine u Beogradu Čen Bo razgovarali su danas o bilateralnim odnosima i pandemiji korona virusa. Ministar Stefanović je zahvalio na podršci koju Kina pruža očuvanju teritorijalnog integriteta Srbije i… »

Majić: Sudije u vrtlogu straha, Komlen Nikolić: Tabloidi zaduženi za naručene napade

Beta pre 3 dana
Sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Majić izjavio je da sada vidimo da političari na čelu države "vrše pritisak na sudstvo na ogoljeniji način", navodeći da je "dug period jedne političke opcije na vlasti doveo je do toga da se njeni… »

Gradonačelnik Napulja počeo proces preimenovanja stadiona

Beta pre 3 dana
Gradonačelnik Napulja Luidji De Magistris danas je počeo formalni postupak preimenovanja stadiona San Paolo u Dijego Maradona. Gradonačelnik se odlučio na taj potez posle smrti legendarnog fudbalera Napolija i argentinske reprezentacije. Maradona je… »

Gruhonjić: Ovo je prvi put da je moje dete videlo grafite mržnje

Beta pre 3 dana
Novinar Dinko Gruhonjić, kome su na ulazu u zgradu u kojoj stanuje ispisani preteće poruke, izjavio je za današnji list Danas da je pretnje doživljavao i ranije, ali da je ovo prvi put da je njegovo dete videlo "užasne grafite govora mržnje"… »

GDF: Tužilaštvo slepo izvršava naloge izvršne vlasti i služi kao protočni bojler

Beta pre 3 dana
Gradjanski demokratski forum je danas ocenio da tužilaštvo u Srbiji, i kada radi na zakonit način, "slepo izvršava naloge izvršne vlasti i ostaje njen protočni bojler". GDF je to ocenio posle odluke Apelacionog tužilaštva da obustavi dalje… »

PKS pokrenula Viber zajednicu 'Čuvarkuća – Stvarano u Srbiji'

Beta pre 3 dana
Privredna komora Srbije (PKS) pokrenula je Vajber zajednicu "Čuvarkuća – Stvarano u Srbiji" putem koje su dostupne sve važne informacije o projektu usmerenom na podršku domaćim proizvodima i proizvodjačima, saopšteno je danas. Predstavnici… »

Akcija CarGo Batler - popusti na hranu i dostavu

Beta pre 3 dana
Komapaniaj CarGo danas je saopštila da korisnici njene aplikacije CarGo Batler imaju popust do 50 odsto na naručenu hranu iz odabranih restorana i 50 odsto na troškove dostave. Plaćenje te usluge moguće je bilo kojom karticom koja je registrovana i… »

Predstavnik Karabaga doživotno izbačen iz fudbala zbog poziva na ubistvo Jermena

Beta pre 3 dana
Predstavnik azerbejdžanskog Karabaga Nurlan Ibrahimov doživotno je danas suspendovan iz fudbala zbog rasističkog ponašanja. Ibrahimov je na društvenim mrežama vredjao Jermene tokom vojnog sukoba dve države oko teritorije Nagorno-Karabah. Evropska… »

Gajić: Tužioca Pavlovića hitno staviti pod nadzor, ne samo zbog saslušanja direktor škola

Beta pre 3 dana
Predsednik Pravnog saveta Narodne stranke advokat Vladimir Gajić pozvao je danas Apelaciono tužilaštvo da "hitno stavi pod nadzor" tužioca Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu Borisa Pavlovića zbog njegovog postupanja u mnogim predmetima, a ne… »

Beta, najnovije vesti »