Beta, najnovije vesti

Vučić: Menjanje granica samo moguće pod mandatom UN

Beta pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučič izjavio je večeras da je protiv menjanja granica i da je to jedino moguće samo pod mandatom UN ili nege druge institucije. "Menjanje granice moguće je samo pod mandatom UN ili neke druge institucije", rekao je… »

Čadež: Privreda Zapadnog Balkana kreće u akciju za privlačenje investicija

Beta pre 9 sati
Privreda Zapadnog Balkana, predvodjena zajedničkom regionalnom komorom (КIF ZB6), zajedno će predstaviti potencijale regiona na svetskim manifestacijama u Dubaiju, Kini i Berlinu, saopštila je danas Privredna komora Srbije. Kako je u saopštenju… »

Matić: Dozvola za kongrese i skupove do 100 ljudi podrška HORES-u

Beta pre 12 sati
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je da je ona predložila Кriznom štabu za suzbijanje epidemije korona virusa da dozvoli organizovanje kongresa i stručnih skupova do 100 ljudi, što je danas usvojeno kao vid… »

Evro u ponedeljak 117,57 dinara

Beta pre 14 sati
Zvanični srednji kurs biće u ponedeljak, 17. maja 117,5737 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.  Danas i za vikend zvanični srednji kurs je 117,5702 dinara. U odnosu na evro, dinar će u ponedeljak vredeti kao pre mesec dana i kao na… »

Digitalizacija u fokusu saradnje pošta Srbije i Slovenije

Beta pre 15 sati
Predstavnici Pošte Slovenije danas su posetili JP Pošta Srbije i sa v.d. direktorom Zoranom Djordjevićem razgovarali o budućim pravcima saradnje i unapredjenju poštanskih i logističkih usluga. Na sastanku koji je održan na Djordjevićevu… »

Stefan Krkobabić se sastao sa delegacijom Skupštine grada Bijeljine

Beta pre 16 sati
Potpredsednik Narodne skupštine Stefan Krkobabić sastao se danas, zajedno sa narodnim poslanikom Draganom Markovićem u Domu Narodne skupštine sa delegacijom Skupštine grada Bijeljine, saopšteno je iz PUPS-a. Krkobabić je istakao značaj današnjeg… »

PKS: Žig Čuvarkuća ponela još 42 domaća proizvoda

Beta pre 16 sati
Kolektivni žig "Čuvarkuća" u okviru projekta Privredne komore Srbije (PKS) "Stvarano u Srbiji" danas su dobila još 42 domaća proizvoda prehrambene industrije. Nove "Čuvarkuće" su 22 proizvoda kompanije Imlek, 17 Univereksportovih, dva Danubiusa… »

Gradski odbor SNS u Čačku predlaže smenu Nebojše Stefanovića

Beta pre 15 sati
Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Čačku doneo je jednoglasno odluku da se Izvršnom odboru stranke preporuči da se funkcioner Nebojša Stefanović smeni sa mesta ministra odbrane i isključi iz stranke, rečeno je danas agenciji Beta u tom… »

Aleksić (NS): Mora se otkriti politički nalogdavac u državnom projektu Jovanjica(VIDEO)

Beta pre 16 sati
Potpredsednik Narodne stranke (NS) Miroslav Aleksić poručio je danas da se mora utvrditi ko je u "državnom projektu Jovanjica" politički nalogodavac da se u okolini Beograda, kako se u optužnici navodi, uzgaja ogromna količina marihuane i da se ne… »

Đorđević: Brnabić da objasni izjavu da se može postići trajno rešenje za Kosovo

Beta pre 17 sati
Predsednik Pokreta Oslobodjenje Mladjan Djordjević zatražio je danas da premijerka Ana Brnabić objasni svoje izjave na Delfi ekonomskom forumu u Grčkoj da "samo dijalogom i kompromisom može biti postignuto trajno rešenje za Kosovo" i da je… »

Vesti dana »