Beta

Britanska privreda u vanrednoj situaciji, pad BDP 11,3 odsto

Beta pre 4 dana
Velika Britanija prolazi kroz period "ekonomske vanredne situacije" i imaće do sada nezabeleženi pad BDP od 11,3 odsto u 2020. godini zbog pandemije korona virusa, izjavio je danas ministar finansija Riši Sunak. Rast bi naredne godine trebalo da se… »

Lutovac: Podržavamo borbu radnika Bambija, profit ne sme biti ispred njihove bezbednosti

Beta pre 4 dana
Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutavac pozvao je danas javnost da "pruži podršku i aktivno prati borbu radnika Bambija u Požarevcu za svoja prava i poštovanje zakona, jer je javnost u ovom trenutku njihova jedina zaštita", kao i da "profit… »

Odbornička grupa Srce grada pozvala gradonačelnika da proglasi vanrednu situaciju u Beogradu

Beta pre 4 dana
Odbornička grupa "Srce grada" pozvala je gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića da zbog pandemije korona virusa preduzme hitne mere, uključujući proglašenje vanredne situacije u Beogradu, koji je najveće žarište u Srbiji. U pismu koje je dr… »

Gordana Matković: Odsustvo vladavine prava i korupcija doprinose sve većim socijalnim razlikama

Beta pre 4 dana
Programska direktorka Centra za socijalnu politiku prof. dr Gordana Matković izjavila je da socijalne razlike u Srbiji rastu jer srpska privreda ne raste u skladu sa svojim potencijalima, a odsustvo vladavine prava i korupcija usporavaju taj privredni… »

Advokat: Janjić i Tanjug prihvatili predlog suda da spor reše medijacijom

Beta pre 4 dana
Veljko Milić, advokat urednika portala Fejk njuz tragač Stefana Janjića, izjavio je da su njegov klijent i zvanično ugašena državna novinska agencija Tanjug prihvatili predlog suda na današnjem ročištu da spor pokušaju da reše mirnim putem… »

Komersant: Pokretanje srpskog dela Turskog toka moglo bi da bude odloženo najmanje do proleća

Beta pre 4 dana
Početak rada srpskog dela gasovoda "Turski tok" moglo bi da bude odloženo najmanje do proleća iduće godine, a mogući razlog je kašnjenje u izgradnji kompresorske stanice u Srbiji, piše ruski list "Komersant". Analitičari navode da će ruski… »

Davidović (Nestle Srbija): Izazovi pred nama motiv više da budemo još bolji

Beta pre 4 dana
Kompanija Nestle, svetski lider u proizvodnji hrane i pića, pokazala je otpornost i hrabrost da reaguje i da se adaptira novonastalim uslovima na tržištu, ali su pred nama još mnogi izazovi, što će biti dodatni motiv da budemo još jedinstveniji… »

Dačić: Nastavak međustranačkog dijaloga sledeće godine

Beta pre 5 dana
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će medjustranački dijalog biti nastavljen sledeće godine kada se budu stekli uslovi za to. "Dogovoreno je da se druga faza dijaloga obavi posle izbora sa ciljem da on posluži kao priprema… »

Tepić: Telekom do 9. decembra da objavi detalje ugovora sa Igorom Žeželjom ili krivične prijave (VIDEO)

Beta pre 5 dana
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić pozvala je direktora Telekoma Predraga Ćulibrka da do 9. decembra, Medjunarodnog dana borbe protiv korupcije, objavi krovni ugovor i sve anekse sporazuma sa kako je rekla "privatnikom Igorom… »

Tužioci: Suđenje Tačiju počeće do septembra 2021, odlaganje rizik za svedoke

Beta pre 5 dana
Tužioci suda za zločine OVK zatražili su da sudjenje bivšem zapovedniku OVK Hašimu Tačiju i trojici saoptuženih za zločine na Kosovu i u Albaniji počne idućeg leta, a "najkasnije u septembru 2021". U danas objavljenom podnesku pretprocesnom… »

Beta, najnovije vesti »