Beta

Jeremić: Predstavnicima EP predočili smo nacrt dokumenta za pregovore o izbornim uslovima

Beta pre 5 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je predstavnicima Evropskog parlamenta (EP) predočio nacrt dokumenta koji bi mogao biti osnova za pregovore vlasti i opozicije o izbornim uslovima. On je rekao da je tekstualan pristup tom… »

Tuhel: Sa mnogo samopouzdanja čekamo finale Lige šampiona

Beta pre 5 dana
Trener fudbalera Čelsija Tomas Tuhel rekao je da je zadovoljan zalaganjem i igrom protiv Real Madrida u polufinalu Lige šampiona i da njegova ekipa sa mnogo samopouzdanja čeka finale u Istanbulu protiv Mančester sitija. "Ovo je zaista velika stvar i… »

Šefovi diplomatija G 7 podržali regionalnu saradnju na Zapadnom Balkanu

Beta pre 5 dana
Ministri spoljnih poslova G 7 potvrdili su zajedničku predanost bezbednosti, privrednom oporavku i evropskoj perspektivi Zapadnog Balkana kao ključnu investiciju za mir i stabilnost i podržali dalji napredak u regionalnoj saradnji, kroz dve agende koje… »

Ponoš: Ujedinjenje sa SPAS pokazuje da je SNS u Beogradu na infuziji

Beta pre 5 dana
Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš ocenio je danas da je ujedinjenje Srpske napredne stranke (SNS)  i Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandra Šapića pokazalo da je SNS u Beogradu "na infuziji i pribegava kriznom menadžmentu“ jer nema… »

Selaković na kraju posete Maroku: Bratska saradnja će biti unapređena

Beta pre 5 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković izjavio je danas, na kraju dvodnevne posete Rabatu, da je Maroko prijateljska država Srbiji, da će bratska saradnja sa tom zemljom biti nastavljena i unapredjena. Selaković je rekao da će naredna… »

Šapić: Formalno ćemo promeniti organizaciju ali ne i političke stavove

Beta pre 5 dana
Lider Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je danas da će SPAS formalno promeniti svoju organizaciju ali da neće promeniti svoje političke stavove. Šapić je za televiziju B92 rekao da se nada da će u toku maja biti rešene… »

Integrisana OTP banka u Srbiji počela da radi

Beta pre 5 dana
U Srbiji je počala da posluje integrisana OTP banka, nastala spajanjem OTP banke - bivše Sosijete ženeral (Societe Generale) i Vojvodjanske banke, saopšteno je danas. "Najkompleksnija bankarska integracija ikad realizovana na ovim prostorima… »

Milovanović: Obistinile se reči okrivljenog Dragoljuba Simonovića da neću biti tužilac

Beta pre 5 dana
Tužilac Predrag Milovanović, koji je sklonjen sa slučaja paljenja kuće novinara Milana Jovanovića, izjavio je da je "teško uveriti javnost da je takva odluka doneta isključivo u interesu javnotužilačke organizacije", napominjući da je imao… »

Krkobabić sa Hočevarom i predstavnicima Karitasa o poboljšanju kvaliteta života na selu (VIDEO)

Beta pre 5 dana
Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić sastao se danas sa beogradskim nadbiskupom Stanislavom Hočevarom i delegacijom humanitarne organizacije Karitas i sa njima razgovarao o mogućnostima poboljšanja života u selima Srbije. Krkobabić je nakon… »

Radeta: U toku prikupljanje potpisa za peticiju protiv Zakona o gej brakovima (VIDEO)

Beta pre 5 dana
Potpredsednica Srpske radikalne stranke (SRS) Vjerica Radeta izjavila je danas da ta stranka prikuplja potpise za peticiju protiv Zakona o gej brakovima. Radikali će, kada bude prikupljeno više od 30.000 potpisa, peticiju predati Vladi Srbije, od koje… »

Beta, najnovije vesti »