Beta » Vesti dana

http://www.beta.rs

Beta

Švedska odvela Srbiju u drugu fazu EP

Beta pre 2 dana
Rukometna reprezantacija Švedske pobedila je večeras u Splitu selekciju Hrvatske sa 35:31 (17:12) i tako odvela Srbiju u drugu fazu Evropskog prvenstva. Srbija je ranije danas upisala prvu pobedu u Grupi A trijumfom nad Islandom od 29:26, ali to nije bilo dovoljno izabranicima Jovice Cvetkovića... »

Građani odali poštu Oliveru Ivanoviću (FOTO)

Beta pre 2 dana
U Hramu Svetog Save u Beogradu večeras gradjani pale sveće za ubijenog predsednika Gradjanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića. Okupio se velik broj gradjana, a mnogi od njih stoje ispred hrama sa upaljenim svećama u rukama. Ispred hrama su izmedju ostalih i predsednik... »

Veliki pad bitkoina povukao na dole druge kriptovalute

Beta pre 3 dana
Bitkoin je pao danas čak 20 odsto zbog širenja strahovanja o daljim ograničenjima tržišta posle najave Južne Koreje da će zabraniti trgovinu kriptovalutama. Bitkoin, kao najveća digitalna valuta pao je prvo 14 odsto na 11.940 dolara danas pre podne u Londonu, što je najniža vrednost od... »

Lista Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd predala listu za beogradske izbore

Beta pre 3 dana
Predstavnici liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" večeras su Gradskoj izbornoj komisiji (GIK) predali listu za beogradske izbore koji su zakazani za 4. mart. Prvi na listi, koju je nedavno usvojilo Predsedništvo Srpske napredne stranke (SNS), je direktor Univerzitetske klinike u... »

Princ Aleksandar: Bojim se da ubistvo Ivanovića ima mnogo izvršilaca i još više reditelja

Beta pre 3 dana
Princ Aleksandar Karadjordjević ocenio je danas da ubistvo predsednika Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića ima mnogo izvršilaca i još više reditelja. "Oni koji su pokrenuli hajku na Olivera Ivanovića, oni koji su saučestvovali u njegovom neopravdano dugom boravku u zatvoru, oni koji... »

Direktor RTB Bor tražio da ne bude na listi SNS za lokalne izbore

Beta pre 3 dana
Profesor Tehničkog fakulteta u Boru Radoje Pantović nosilac je koalicione liste Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije na izborima za odbornike u Skupštini te opštine 4. marta. Član Predsedništva SNS-a Luka Petrović je za portal istmedia.rs rekao da na... »

Fridom haus: Srbija jedina u regionu beleži silazni trend, demokratija u svetu u krizi

Beta pre 3 dana
Srbija je jedina zemlja regiona koja beleži silazni trend na polju demokratije, navodi se u danas objavljenom izveštaju organizacije Fridom haus (Freedom house) koja upozorava da su demokratske vrednosti globalno u opadanju.  Srbija je jedina od zemalja regiona koja beleži silazni trend (minus... »

Potpredsednik Narodne stranke: Koalicija oko Đilasa ima kredibilan plan ubrzanog razvoja Beograda

Beta pre 3 dana
Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da koalicija čiji je kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Djilas ima kredibilan plan ubrzanog razvoja glavnog grada, čije će sprovodjenje omogućiti obnovu srednje klase i pomoć najugroženijima. "Naša koalicija i kandidat... »

Grčić: EPS u 2017. bio u plusu od pet do šest milijardi dinara

Beta pre 3 dana
Elektroprivreda Srbije (EPS) je u 2017. godini bila u plusu od pet do šest milijardi dinara, a proizvodnja uglja je bila za četiri odsto veća nego prethodne godine, izjavio je danas vršilac dužnosti direktora EPS-a Milorad Grčić. "Finansijski rezultati EPS-a su poslednje dve godine pozitivni... »

Tadić: Bez obnavljanja DS nema demokratije i slobode

Beta pre 3 dana
Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) i nekadašnji predsednik Demokratske stranke (DS) i Srbije Boris Tadić izjavio je večeras da bez obnovljene DS nema demokratije, slobode i razvoja društva u Srbiji. "Bez obnavljanja DS nema velikih pobeda, ni normalnosti, demokratije, slobode i razvoja... »

©2018 Netmark d.o.o.