Beta » Vesti dana

http://www.beta.rs

Beta

Evro u ponedeljak 117,93 dinara

Beta pre 3 dana
Dinar će u ponedeljak, 20. maja ostati gotovo nepromenjene vrednosti prema evru i zvanični srednji kurs biće 117,9389 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS). U odnosu na evro, dinar će biti za 0,2 odsto jači nego pre godinu dana, za 0,2 odsto jači nego na početku godine,... »

Jeremić: Vučić u pregovorima o Kosovu ne može da postigne ništa za Srbiju

Beta pre 3 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić u pregovorima o Kosovu više ne može da postigne bilo šta u interesu Srbije, jer je trajno izgubio kredibilitet u medjunarodnoj zajednici. "Vučić misli da strance može da laže kao što je... »

Zelenović: Pobunjena Srbija neće biti deo parlamenata

Beta pre 2 dana
Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, poručio je večeras na 16. protestu "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu, da "pobunjena Srbija" u gradovima i opštinama, neće biti deo parlamenata, neće učestvovati u radu nacionalnog parlamenta, jer su to institucije koje danas u Srbiji ne rade i... »

Aleksić (Narodna stranka): Prvo izveštaj o svim pregovorima, pa odluka o učešću na sednici ...

Beta pre 3 dana
Poslanik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da će kada dobiju izveštaj o dosadašnjim javnim i tajnim pregovorima i dogovorima izmedju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predstavnika Prištine, kao i predlog platforme vezano za poziciju Srbije u daljim razgovorima, razmotriti... »

Osmogodišnji Ognjen Nikočević dobio ponudu da trenira u Barseloninoj školi fudbala

Beta pre 3 dana
Osmogodišnji Ognjen Nikočević dobio je ponudu da trenira u Barseloninoj školi fudbala La Masija, iz koje su potekli i fudbaleri poput Lionela Mesija, Andresa Inijeste i Ćavija, saopštio je danas FCB kamp za Srbiju. Ognjen Nikočević je pobednik prošlogodišnjeg Barseloninog kampa u Srbiji i... »

FS Španije: Luis Enrike ostaje selektor

Beta pre 3 dana
Fudbalski savez Španije odbacio je danas navode da bi selektor Luis Enrike mogao da napusti reprezentaciju. Kako se navodi u saopštenju, Savez nije razmatrao da zameni Luisa Enrikea, uprkos dužem odsustvovanju iz privatnih razloga. Luis Enrike je propustio početak kvalifikacija za Evropsko... »

FON i Koka-kola potpisali ugovor o produžavanju strateškog partnerstva (VIDEO)

Beta pre 3 dana
Fakultet organizacionih nauka (FON) i kompanija Koka-kola (Coca-cola) HBC Srbija obeležili su danas 10 godina uspešne saradnje i potpisali novi ugovor o nastavku strateškog partnerstva. Ugovor su potpisali generalni direktor kompanije Koka-kola HBC Svetoslav Atanasov i dekan FON-a Milija... »

Đilas: Proces pada ove vlasti počeo pre 6 meseci

Beta pre 2 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde(SPP) Dragan Djilas poručio je večeras u Nišu da je proces pada aktuelne vlasti počeo pre šest meseci, te da je samo pitanje vremena kada će taj proces biti i okončan. "Pre šest meseci bilo je nezamislivo ono što imamo danas – ujedinjenu opoziciju,... »

Na protestu u Kruševcu mantil sa imenima propalih firmi okačen na vrata Službe za zapošljavanje

Beta pre 2 dana
Organizatori protesta „Jedan od pet miliona“ na večerašnjem okupljanju u Kruševcu su na vrata filijale Nacionalne službe za zapošljavanje okačili stari radnički mantil na koji su zakačili natpise sa imenima, kako su naveli, propalih kruševačkih preduzeća i brojem zaposlenih koje su te... »

FHP Kosova izražava nezadovoljstvo Rezolucijom Skupštine Kosova o genocidu

Beta pre 2 dana
Fond za humanitarno pravo Kosovo (FHPK), izrazio je danas nezadovoljstvo rezolucijom o srpskom genocidu na Kosovu, koja je usvojena juče, 16. maja 2019. godine, od strane 79 poslanika Skupštine Kosova. "Skupština Kosova, kao najviša zakonodavna institucija, iznad svega bi trebalo da bude veoma... »

©2019 Netmark d.o.o.