Beta

Đilas: Na sastanku s evroparlamentarcima zatražena promena gotovo svega u vezi sa izbornim procesom

Beta pre 3 dana
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas izjavio da je dijalog sa evroparlamentarcima, koji je počeo danas, protekao u "konstruktivnoj atmosferi" i izrazio nadu da će razgovori biti nastavljeni u junu uživo, kada će poslanici Evropskog… »

Nadal lako do trećeg kola mastersa u Madridu

Beta pre 3 dana
Drugi teniser sveta, Španac Rafael Nadal plasirao se u treće kolo mastersa u Madridu pošto je danas pobedio sunarodnika Karlosa Alkarasa sa 6:1, 6:2. Nadal je pobedu nad 120. igračem sveta ostvario za sat i 15 minuta igre. U narednoj rundi igraće… »

U ponoć počeo sa radom kontakt centar za prijavu građana za novčanu pomoć

Beta pre 3 dana
Kontakt centar preko kog gradjani mogu telefonom da se prijave za novčanu pomoć iz budžeta države počeo je da radi u ponoć. Broj telefona kontakt centra je 0800 101 100 i taj poziv je besplatan. Novčana pomoć iz državnog budžeta iznosi 60 evra i… »

Insajder: Država mora da otkupi od Al Dahre zemljište zbog izgradnje auto-puta Beograd-Zrenjanin

Beta pre 3 dana
Deonica planiranog auto-puta od Beograda do Zrenjanina će prolaziti kroz parcele koje je u postupku privatizacije PKB-a kupila kompanija Al Dahra iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), pa će Srbija morati da je otkupi, pokazala je analiza Insajdera… »

Vučić najavio ujedinjenje SNS-a i SPAS-a

Beta pre 3 dana
Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas će biti formirana radna grupa koja će krenuti u razgovore sa liderom Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandrom Šapićem o ujedinjenju u jednu stranku… »

Šoškić: Nema govora o Srbiji kao šampionu, pomoć građanima je novo zaduživanje

Beta pre 3 dana
Profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu Dejan Šoškić izjavio je danas da je jedna od komponenti paketa pomoći gradjanima i privredi u Srbiji - davanje novca linearno, neselektivno i svima, i onima koji imaju plate i penzije i kojima korona nije… »

Fiskalni savet: Ekonomsku meru neselektivne pomoći građanima treba trajno napustiti

Beta pre 3 dana
Neselektivna podela sredstava svim punoletnim gradjanima, ili svim penzionerima, u Srbiji loša je mera ekonomske politike koju bi trebalo trajno napustiti, ocenio je Fiskalni savet u danas objavljnoj analizi isplate državne pomoći gradjanima. Kako je… »

Zelenović: Nacionalna frekvencija za poštenu televiziju promenila bi predizborne uslove

Beta pre 3 dana
Predsednik stranke Zajedno za Srbiju (ZZS) Nebojša Zelenović ocenio je danas da bi dodela nacionalne frekvencije televiziji koja bi "pošteno radila svoj posao mogla da preokrene predizborne okolnosti u Srbiji". ZZS je nakon današnjih onlajn… »

Nova metodologija proširenja EU ili mnogo buke ni oko čega

Beta pre 3 dana
Nova metodologija proširenja EU trebalo bi da omogući dinamičniji i kredibilniji proces ali još nije sasvim jasno kako će sve izgledati u praksi i da li će doneti očekivane rezultate, navodi se u analizi "Nova metodologija proširenja EU. Da li je… »

Aleksić: Vlast mora da normalizuje izborne uslove

Beta pre 3 dana
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da će vlast "morati" da normalizuje izborne uslove "onoliko koliko je minimalno da stranke koje su bojkotovale izbore na njih izadju" i da se pravi pregovori o tome odvijaju uz posredovanje… »

Beta, najnovije vesti »