Beta

Šešelj: Ekonomski program koji promoviše vlast je spisak lepih želja

Beta pre 3 dana
Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj izjavio je danas da je ekonomski program koji promovišu predstavnici vlasti "isključivo spisak lepih želja". On je na konferenciji za novinare rekao da treba napraviti "rezove" u… »

Haradinaj Stubla poručuje Lajčaku da sloboda kretanja podrazumeva i otvaranje mosta na Ibru

Beta pre 3 dana
Ministarka spoljnih poslova Meljiza Haradinaj-Stubla poručila je, povodom pisma specijalnog izaslanika Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka, upućenog premijeru Avdulahu Hotiju, da sloboda kretanja podrazumeva i otvaranje… »

Lajčak informisao članove Bundestaga i nemačke poslanike u EP o dijalogu Beograd-Priština

Beta pre 3 dana
Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak javio je da je danas informisao članove Bundestaga i nemačke poslanike u Evropskom parlamentu o narednim koracima u dijalogu. "Jutros sam informisao članove… »

ZZS i GDF: Doneti novi propis za oporezivanje internet radnika

Beta pre 3 dana
Zajedno za Srbiju (ZZS) i Gradjanski demokratski forum (GDF) pozvali su danas na obustavljanje svih poreskih postupaka koji se vode protiv radnika na internetu i na izradu temeljne analize ovog tržista koja će biti dostupna javnosti. Dve stranke… »

Umro legendarni fudbaler Dijego Maradona (FOTO/VIDEO)

Beta pre 4 dana
Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona umro je danas u 60. godini. Vest da je Maradona umro od srčanog udara prvi je preneo najveći argentinski list Klarin, a zatim je potvrdio i Fudbalski savez Argentine. "Fudbalski savez Argentine i… »

Ružić: Apsurdno je pozivati direktore na razgovor jer zahtevaju da se u školama poštuju mere

Beta pre 4 dana
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić sastao se danas sa direktorima škola koje je Tužilaštvo pozvalo na razgovor i izjavio da predsednica Vlade Ana Brnabić i on smatraju da je "apsurdno" pozivati direktore na razgovor, "jer… »

Kosovska ministarka: Vučiću neće biti dozvoljena poseta 'dok se ne izvini za genocid'

Beta pre 4 dana
Ministarka spoljnih poslova i dijaspore Kosova, Meljiza Haradinaj-Stubla, poručila je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće dobiti dozvolu da poseti Kosovo, "sve dok se ne izvini za genocid počinjen nad narodom Kosova". Ona je na Tviteru… »

Legenda o Maradoni zauvek će živeti u Napulju (VIDEO)

Beta pre 4 dana
Bivši predsednik fudbalskog kluba Napoli Korado Ferlaino rekao je danas da je Dijego Maradona godinama predstavljao duh grada Napulja. Legendarni fudbaler Dijego Maradona umro je danas od srčanog udara u 60. godini. Mnogi tuguju zbog smrti legendarnog… »

Mala privreda najavljuje protest za 2. decembar

Beta pre 4 dana
Udruženje "Zaštitnik preduzetnika i privrednika Srbije" u saradnji sa Udruženjem turističkih agencija Srbije (UTAS) najavili su danas protest upozorenja male privrede, ugostitelja, turizma, frilensera i muzičara 2. decembra ispred Ministarstava… »

Novi Sad: Radikali polaganjem venaca obeležili godišnjicu prisajedinjenja Vojvodine Srbiji

Beta pre 4 dana
Delegacija Srpske radikalne stranke (SRS), koju je predvodio predsednik Izvršnog odbora SRS i poslanik u Skupštini Vojvodine Djuradj Jakšić, položila je danas u Novom Sadu vence povodom 102. godišnjice prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji… »

Beta, najnovije vesti »