Beta

Mlađan Đorđević: Vučić po nalogu SAD i Nemačke daje Kosovu stolicu u UN

Beta pre 7 dana
Predsednik pokreta Oslobodjenje Mladjan Djordjević izjavio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušava, po nalogu Sjedinjenih Američkih Država i Nemačke, da sklopi pravno obavezujući sporazum s Prištinom "kojim bi Kosovo dobilo… »

Ugostitelji u Srbiji zasuti računima za komunalne usluge i rešenjima za poreske dažbine

Beta pre 7 dana
Ugostitelji i drugi privrednici u prvim danima 2021. godine zasuti su računima za komunalne usluge i rešenjima za poreske dažbine u punom iznosu, iako je država u proteklih deset meseci trajanja pandemije skraćivala radno vreme, što je umanjilo… »

Milivojević: Vladika Grigorije ne može presudno da utiče na promenu vlasti

Beta pre 7 dana
Politikolog Cvijetin Milivojević rekao je danas da bi eventualni angažman vladike Grigorija u predizbornoj kampanji bio koristan, ali da ne bi bio od presudnog značaja za promenu aktuelne vlasti. Vladika diseldorfski i nemački Grigorije rekao je da… »

Gold Gondola na Zlatiboru počinje sa radom (VDEO)

Beta pre 7 dana
Zlatiborska "Gold Gondola" biće puštena u rad u ponedeljak 11. januara, dok je svečano otvaranje biti u četvrtak 14. januara, navodi se u saopštenju opštine Čajetina. Nakon pet godina od početka radova, jedna od najznačajnih kapitalnih… »

De Liht zaražen korona virusom

Beta pre 6 dana
Fudbaler Juventusa Matejs De Liht treći je igrač torinskog kluba koji je u poslednjih sedam dana zaražen korona virusom. Kako je danas saopštio Juventus, holandski fudbaler je u izolaciji. Njegovi saigrači Aleks Sandro i Huan Kuadrado su u sredu zbog… »

Vuk Jeremić o Kosovu, opoziciji, Narodnoj stranci, dijaspori

Beta pre 7 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić pozvao je vlast da jasno i javno saopšti da Srbija odbija ideju o članstvu Prištine u UN, odnosno o faktičkom priznavanju Kosova kao nezavisne države, jer će se tek tada otvoriti prostor za realne razgovore o… »

CIK Kosova traži da se sa biračkog spiska uklone građani sa dokumentima UNMIK-a

Beta pre 7 dana
Centralna izborna komisija (CIK) Kosova zatražila je danas od Agencije za civilnu registraciju Ministarstva unutrašnjih poslova da sa biračkih spiskova ukloni gradjane koji raspolažu dokumentima UNMIK-a jer oni, kako se navodi, ne važe od 2013… »

Lebron Džejms: Živimo u dve Amerike

Beta pre 7 dana
Živimo u dve Amerike, rekao je košarkaš Los Andjeles Lejkersa Lebron Džejms, i istakao da je najbolji primer za to ono što se dogodilo ispred Kapitola u sredu. Džejms i njegovi saigrači iz Lejkersa već su bili uznemireni pošto je tužilac iz… »

Dojče banka pristala da plati 100 miliona dolara da izbegne suđenje zbog korupcije

Beta pre 6 dana
Nemačka Dojče banka je danas pred američkim sudom pristala da plati kazne u iznosu većem od 100 miliona dolara kako bi izbegla krivični proces po optužbi da je bila deo medjunarodne koruptivne šeme sa ciljem dobijanja poslova u Saudijskoj Arabiji… »

Zimske službe Puteva Srbije u pripravnosti zbog snega

Beta pre 6 dana
Javno preduzeće "Putevi Srbije" je večeras saopštilo da su zbog snega njegove zimske službe u "drugom stepenu pripravnosti" u čitavoj Srbiji. "Na celoj teritoriji Srbije ekipe putara i mehanizacija su na terenu u pripravnosti da intervenišu u cilju… »

Beta, najnovije vesti »