Politika

Oliverov brat Miroslav očajan: Još sam u bunilu, mozak ne prihvata šta se dogodilo... U Mitrovici od naše familije više neće ostati niko...

Kurir pre 12 sati
1 / 7 Foto: Vladimir Šporčić BEOGRAD - Još sam u bunilu, mozak ne može da prihvati šta se desilo, kaže Miroslav Ivanović, brat mučki ubijenog Olivera Ivanovića, lidera GI "Sloboda, pravda, demokratija", pokušavajući da objasni deluić užas koji oseća posle ubistva brata. - Još nemam... »

Ako se Skoplje i Atina dogovore Srbija će biti okružena NATO saveznicima

Nedeljnik pre 11 sati
Dugo se neće ponoviti ovako dobra prilika za definitivno okončanje spora između Skoplja i Atine. U ovoj godini nisu na programu izbori ni u Grčkoj ni u Makedoniji. Na čelu vlada nalaze se Cipras i Zaev, jedina dva lidera koji su spremni i sposobni da se dogovore oko imena i drugih pitanja.... »

Vojska Srbije upozorila Kfor

Sputnik pre 15 sati
Vojska Srbije upozorila je komandu Kfora da neće biti samo nemi posmatrač ukoliko na severu Kosova i Metohije dođe do ugrožavanja bezbednosti srpskog stanovništva, pišu „Večernje novosti“. Da u Beogradu postoji snažna volja da u slučaju eskalacije nasilja u pokrajini zaštiti svoj narod... »

Veselji odmah nakon upozorenja Amerike: Specijalnog suda će biti!

BK TV pre 58 minuta
"Specijalnog suda će biti i neću dozvoliti iznenadenja i jednostrane poteze koji mogu da dovedu u pitanje partnerstvo sa SAD i EU", izjavio je večeras predsednik Demokratske partije Kosova i kosovskog parlamenta Kadri Veselji. Veselji je za KTV, kako prenosi Radio Slobodna Evropa, kazao da se... »

Ovo je bio njegov nedosanjani san: Kako je Olivera sudbina odvela u Zagreb

Kurir pre 1 sat
Oliver Ivanović upisao je Vojnotehničku akademiju u Zagrebu 1970. godine ali je posle tri godine morao da napusti vojsku kada mu je ustanovljena urođena mana u vidu. Tako je morao da se odrekne jednog svog velikog sna, a to je da postane vojni pilot. Ipak, njegovi prijatelji iz klase ga još uvek... »

Vučić: Srbija aktivan partner Evropske unije

Alo pre 1 sat
Alo: Vučić: Srbija aktivan partner Evropske unije
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa evropskom komesarkom za regionalnu politiku Korinom Kretu sa kojom je razgovarao o evropskom putu Srbije. Aleksandar Vučić je istakao da je strateški cilj Srbije članstvo u EU, kao i da je Srbija aktivan partner Evropske unije,... »

Francuska podržava Srbiju u borbi protiv diskriminacije

Alo pre 1 sat
Alo: Francuska podržava Srbiju u borbi protiv diskriminacije
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je danas sa ambasadorom Francuske u Srbiji Frederikom Mondolonijem o zajedničkom obeležavanju završetka Velikog rata, kao i rekonstrukciji Spomenika zahvalnosti Francuskoj. Đorđević je poželeo... »

Američka misija na Kosovu: Istragu o ubistvu da vode samo kosovske institucije

BK TV pre 2 sata
Zamenica šefa Misije SAD na Kosovu Kolin Hajlend ponudila je danas, na sastanku sa kosovskim ministrom unutrašnjih poslova Fljamurom Sefajem, punu podršku SAD u istrazi o ubistvu srpskog političara Olivera Ivanovića, ali je, kako prenosi kosovski javni servis na albanskom, zatražila da istragu... »

Radikalima će suditi u Srbiji!

Alo pre 3 sata
Alo: Radikalima će suditi u Srbiji!
Slučaj protiv dvoje srpskih radikala Vjerice Radete i Petra Jojića optuženih za zastrašivanje svedoka u postupku koji je vođen protiv lidera SRS Vojislava Šešelja mogao bi da iz Mehanizma u Hagu bude prebačen u Srbiju, proizilazi iz današnje odluke sudije Mehanizma Aminate Lois Runeni... »

Stoltenberg i Zaev osudili ubistvo Olivera Ivanovića

RTS pre 4 sata
RTS: Stoltenberg i Zaev osudili ubistvo Olivera Ivanovića
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg i makedonski premijer Zoran Zaev osudili su ubistvo srpskog političara Olivera Ivanovića u Severnoj Mitrovici, u utorak, ocenivši da je stanje u regionu stabilno. "Region više nije bure baruta, gradimo prijateljstvo i mi ćemo to učiniti radi... »

©2018 Netmark d.o.o.