Politika

Naprednjaci prave strategiju nastupa na izborima: Vučić skraćuje listu partnera?

Večernje novosti pre 7 sati
Dogovor, zasad, napravljen sa Ljajićevom, Krkobabićevom i Vulinovom strankom. NAPREDNjACI će na predstojeće parlamentarne izbore najverovatnije ići sa listom koja će nositi naziv "Aleksandar Vučić - Za našu decu", a na kojoj će minimum polovina… »

Patrijarh Irinej: Hoće da istrebe Srbe iz Crne Gore, kao sa Kosmeta

Sputnik pre 7 sati
Njegova svetost patrijarh srpski Irinej ocenio je da je pozadina crnogorskog Zakona o slobodi veroispovijesti da se istrijebe Srbi iz Crne Gore, kao sa Kosova i Metohije. Patrijarh Irinej je najoštrije osudio izjavu crnogorskog ministra odbrane Predraga… »

“Imovina SPC je već oduzeta. Zakon kaže “je državna”, a ne da će biti državna”: Nikola Selaković o crnogorskom…

Nedeljnik pre 8 sati
BETAPHOTO/MINISTARSTVO ODBRANE SRBIJE/Jovo Mamula/DS Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković izjavio je sinoć da je imovina Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, koja je, kako se tvrdi, dovedena u pitanje spornim Zakonom o slobodi… »

Dveri iz Čačka krenule u stranačku kampanju “Oslobođenje“, ključna tema – migranti

Morava info pre 7 sati
ČAČAK – Lider Dveri Boško Obradović, pozvao je danas predsednika Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića da što pre spusti tenzije, da se smiri i shvati da nije njegov opstanak na vlasti najvažnija stvar na ovome svetu… »

Ko će razmrsiti kosovski čvor

RTS pre 7 sati
Mnogo je nepoznanica u narednim potezima za rešavanje kosovskog čvora. Od toga kada će dijalog biti nastavljen, kojom će se brzinom voditi, do toga ko će biti specijalni izaslanik Evropske unije za pregovore, a ko će imati vodeću ulogu u mogućem… »

Srpska vojska spremno čeka! Šojgu dao zeleno svetlo

Alo pre 8 sati
Osnovna namena "pancira" je zaštita važnih tačaka kao što su aerodromi, komandna mesta, komunikacijska sedišta... Prvi od šest sistema za protivvazdušnu odbranu "pancir S1", koje je Srbija naručila od Rusije, trebalo bi – na osnovu dogovora… »

Banjaluka usvojila niz poteza kojima pokušava da se suprotstavi namerama iz Sarajeva: U odbranu RS i "Dejtona" preko suda

Večernje novosti pre 9 sati
Prvi zahtev da se imenuju domaće sudije. IZ Banjaluke poručuju - sve što smo uradili je legalno i legitimo, ništa nije antdejtonsko ni antiustavno! Samo dan nakon je što je Narodna skupština utvrdila niz poteza koje će preduzeti da bi se zaštitili… »

U Zoraninom kabinetu opšti javašluk

Alo pre 9 sati
Dve nedelje nakon hapšenja državni sekretar ponovo na svom radnom mestu. Miodrag Poledica, državni sekretar Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, koji je početkom februara uhapšen sa još četiri osobe zbog sumnje da je… »

Šta Srbija čini da ubrza reforme i evrointegracije

RTS pre 9 sati
Osim pregovora o članstvu, politika Evropske unije prema Srbiji trebalo bi da obuhvati i evropski investicioni paket koji bi mogao da ubrza put regiona ka evropskoj porodici. Francuski predsednik delimično je izmenio rigidan stav o perspektivi Zapadnog… »

Haki Abazi: Tražićemo ratnu odštetu kako se razaranja i zločini više ne bi ponovili

Danas pre 16 sati
Zamenik premijera Kosova, za Danas, povodom dvanaestogodišnjice nezavisnosti te države Proglašenje nezavisnosti Kosova, postojanje države Kosovo u proteklih 12 godina, stabilizovalo je region do te mere da je očigledno da doprinosi miru. Do sada je… »

Politika, najnovije vesti »